Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
A kis katona a fejecskéjében hordozza a dns-t, ezzel a vizsgálattal megnézik az esetleges töredezettséget.
Az ivig pedig az összeférhetetlenség ahogy írod.🤓
Holnap fogom hívni a dokit, kiváncsi vagyok ő mit mond... DNS fragmentáció, ilyenről még nem is hallottam 😮
Az IVIG az az összeférhetetlenségi vizsgálat?
Na itten vagyok.
Mivel volt egy vetélésem és kettő biokémiai terhességem, további vizsgálatokra lesz szükség. Ma levették a vért a kariotipizáláshoz. Lesz egy újabb méhfeltöltésem + IVIG vérvétel. Uramnál dns fregmentáció vizsgalat a katonákban.
Neked sikerült beszélni a dokival?
Én eddig inofolicot szedtem. Először kettőt naponta, utána egyet. Azért egyet, mert már 2 hónapja szedtem kettőt amikor 24 napra megjött. Beszéltem Szigetivel és azt mondta, h az inofolic csinálhat ilyet, így levettük egyre. Te mennyit szedsz felìcia? A myo-inozitollal noncs tapasztalatom, más fórumon olvastam, h kb. Ugyanaz mint az inofolic csak olcsóbb.
Nekem egy barátnőm ajánlott egy mongol doktornőt. Igaz neki miómái vannak, méhen belül is van egy, de így esett spontán teherbe 41 evésen. Szedte a mongol doktornő által adott mumio nevű port. Ti hallottatok már róla?
Igen én is arra gondoltam h ártani biztos nem fog, főleg hogy enyhe IR is van amire szintén jó.
Viszont azt néztem hogy vsn egy másik hasonló szer, myo-inozitol komplex ami sokkal olcsóbb, ezzel van valakinek tapasztalata?
Az a baj sztem h nem lehet megmondani, h mi a beagyazodasi problema oka: embrio nem egeszseges, szervi v hormonalis oka lehet?
Ettol fuggetlenul "nem art" sztem javitani a petesejtet, mert minel tobb egeszseges van, annal tobb megfelelo minosegu embrio lesz egy szimulacio alatt. Az meg mkepp noveli az eselyt.
Remelem tudnak mondani neked valamit, hogy miert nem maradtak veled :(
Csajok, tudjatok, hogy szol a "mondas", felállni, koronát igazítani, mosolyogni!!
Nagyon erősek vagytok mind, és csodas anyukak lesztek!!!!
Tegnap nagyon duhos voltam. Erdekes, attol meg h nekunk sikerult a lombik a ferjemmel, nem erzem azt, hogy "atalltam" a masik oldalra. Meg mindig elkepeszt az, hogy mennyi parnak sikerul minden segitseg nelkul, nekunk/nektek meg mennyit kell erte tenni, kuzdeni, csalodni, ujrakezdeni.
En meg mindig azt gondolom h eletem legnagyobb kihivasa.
Legyetek nagyon buszkek magatokra 🙏🏼❤
A myo izonit tutira javitja a petesejtek minoseget - ez van az inofolicban is, sztem erdemes szedni. En szedtem masfel evig. Ami meg van benne, a folsav, az is szukseges.
Meg a koenzim Q10 erositi a petesejteket + e vitamin vastagitja a mehnyalkat. D-vitamin is kell, mert a hianya ronthatja a termekenyseget.
Szia Medlin,
Èn párom is a humáncellnèl vol dr Stabó Ferencnèl, de ő nem volt túl elègedett. 35 ezerèrt kb annyi törtènt, hogy leírta egy papírra, hogy indulhat a lombik.
Èn Ferulantot szedettem vele, meg Q10-et, meg neha belecsempèsztem a műzlijebe chia magot az omega 3 miatt :)
Szia Medlin!
En a humancellt tudom javasolni (Dr Szabo Ferenc)
Turbositasnak pedig: profertil, koenzim q10 (100mg), omega3 (ahogy irod;)) napi 1000es C vitamin, E vitamin, és a Florandol (ez az inofolic ferfi verzioja)
Anne veletek miújság?
Mikor vihetitek haza picurit?
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?