Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Roses!A hormon leleteid 6 hónapig biztosan jók.Nem szükséges újat csinálni.Ilyenkor nem is javasolja a doktornő mert a hormon értékeid befolyásolja a sok injekcio.3. menstruacio előtt kell bejelentkezned pár nappal.Akkor megvizsgál és utána indulás.
Jól tetted hogy sirtál el kell siratni aztán megyünk tovàbb.Én már 3 hétre vagyok a következőtöl.Elrepült ez a 2 hónap.
Köszönöm Lányok!
Nem mondom, hogy nem sírtam, de túl vagyok és kész vagyok az új lombikra.
Nem tudom, hogy ilyenkor már kell új időpontot kérnem? Gondolom a hormon vérvételt újból leveszik majd...vagy lesz új vizsgálat?
Köszi Fannikutya!
Reméljük most már jó dolgok jönnek! Elég volt a negatív hullámból!!!
Sziasztok Lányok!
Köszönöm, hogy drukkoltatok, de sajnos nem én indítom a pozitív részt :(
Sajnos nem sikerült :(
Három hónap pihi és újból nekifutunk. Nem adjuk fel!
Szia Napocska! Nagyon sajnálom! De semmiképp ne add fel, hátha a hosszú protokoll segíteni fog.
Ennek a stimunak most annyi, de doktornő próbálkozik és ez a lényeg. Ölelés!
Szia Eviczi
Én is ugyanezeket kaptam, csak nagyobb adagba gonal 225,meriofert 225, clexane 1, de semmi, nem értek a tüszők 🙁,leallította a dikinő.nem tudom lehet bezavartna ciszta.Nagyon el vagyok keseredve, most 3 hétig fogamzásgatlót kel szedni és azt mondta, hogy akkor a saját ciklusból próbálha indítani, de olyan mintha azt mondta volna ennek ennyi.🙁. Lehet meriofert helyett menopourt kellene próbalni, vagy nem tudom. Ti reggel vagy este adtátok be a.szurikat?
Szia Napocska,
Nekem 0,78 volt az Amh. Gonalt 150, Meriofert 150, Clexane napi 1, Prednisolon masfel naponta. Nem egyforman ertek a petesejtek ugyhogy a 2.uh-n emeltek az adagot 300-ra + kaptam meg 3 napig Cetrodide-t. Es vegul behoztak a kicsik a lemaradast. Most vagyok a 17.hetben😉
Szia Gréta87!
Igen, holnap :) Nem csináltam tesztet.
Nagyon izgulok..
Szia Napocska!
Én Menopurt szúrtam. Talán az elejétől 1-et, a 6-7 naptól pedig 2-őt.
Nekem anno nem néztünk AMH-t, mert van sok petesejt, uh-on is látszik.
Kaptál esetleg javaslatot arra, hogy hogyan emeld az értéket?
Sziasztok lányok
Megírnátok, hogy milyen szurikat kaptatok a stimu alatt? Ill.mennyit? Van akinek alacsony at AMH-ja? 1 alatt? Köszi szépen.
Szia Roses7,
Udv a csapatban izgalmas napok vannak meg elotted akkor, drukkokok! Nekem elsore sikerult szerencsem volt, mert nem volt sok embrionk es fagyasztani nem is tudtak. Folyton fajt a hasam hasonlo volt mintha megjonne lelkileg ugy voltam nem sikerult. Nekem van mar egy 5eves kislanyom o termeszetesen jott ossze de ott sem ereztem semmit. Nem tudom min mulik mi a siker titka, sajnos tul osszetett🙄
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?