Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Lányok! A Ti párotok hová jár andrològushoz? Most próbáltam az uramat bejelenteni a Róbertbe, de március 21re adtak időpontot. Az nagyon késő ha szeretnénk a stimulációsig kezdeni valamit a katonákkal...
Én holnap megyek doktornőhöz, mert szerencsére volt egy lemondása. Megbeszéljük mit lehetne tenni. Szerintem mindenképp próbálj beszélni a dokival.
Nagyon-nagyon sajnálom :((( elhiszem h szomoruak vagytok, olyan nehez elfogadni ezeket a kudarcokat, magyarazatot talalni hogy miert nem sikerult :(
Hát fura egyébként mert akartam volna kérni a dokihoz egy időpontot hogy megbeszéljük hogyan tovább, a recepciós meg mondta, hogy ha megjön (nem most, hanem a következő) akkor telefonáljak, jöhetek UH-ra és indulhat a stimuláció. De ez meg milyen már, vágjjnk bele anélkül hogy kicsit megnéznénk hogy mig lehetne még javítani, aztán vagy összejön vagy nem? Nem az lenne a normàlis hogy a sikertelen után is van egy rövid konzultàció, hogy mi lehetett a baj vagy mit lehet még kivizsgálni? Na mindegy, megpróbálom majd telefonon elérni a dokit, hogy mig javasol.
Jaj ne 😭😭😭😭 Nagyon-nagyon sajnalom!!! Olyan jo lenne ha megmondanak miert😔😔😔Fel a fejjel mi itt vagyunk Neked panaszkodni!!
Nagyon sajnálom felìcia.😥 Kitartás. ❤
Sajnalom Felicia, es mindenkit, pedig milyen jo volt igy tobbetekert izgulni.
Köszönöm, lányok. Sajnos én is csatlakozom a negatív táborhoz. 😕
Megyünk tovább, jó lenne minél hamarabb, csak előbb utánajàrunk hogy mit lehetne még vizsgálni, javítani. Szomorúak vagyunk 😔
Én is csatlakozom a szurkoló táborhoz!😊🤞
Felicia, nagyon drukkolok 💪🏼!!
Szia bellabi!
Én is doktornőhöz járok.
3 beültetésem volt, 1 stimu, abból lett 4 blasto baba.
A stimut és egyben az első beültetést az előző dokim csinálta. Ez a beültetés sikerült, de sajnos a 9. héten megállt a pici a fejlődésben. Az orvos elment az intézetből, így kerültem doktornőhöz.
2 fet-em volt, mindkettő elindult, de megálltak sajnos, azaz a kontroll vérvételre mar csökkent a HCG.
Több vizsgalatom volt már, immunológiai, NK, T1/T2 citokinek. Az utolsó fet-nél lipidet is kaptam. Most a héten megyek hozzá és megbeszéljük hogyan tovább.
Doktornő határozott, kedves és keresi a lehetőségeket. Úgy érzem, látom, hogy személyre szabottam dolgozik, sokat ötletel.
Szia Bellabi!Én is hozzà járok azaz most voltam először nála.Nagyon kedves de ugyanakkor korrekt és egyenes.Nekem most nem sikerült de aprilisban ujra megyek.Az elsőt masnal csinaltam az ugyan sikerult ott a terhesseg alatt volt mas gond.Szoval nekem a személyét illetően jok a tapasztalataim.Én eddig mondjuk csak az alapvozsgalatokat csinaltam meg.Komplexebb kivozsgalasokon még nem voltam.
Ja jó oksi.Csak emlékeztem hogy most máshoz jársz a terhesség alatt.😊
Hát jó fej a doki... 😕 fenistilt vagy valami hasonlót nem tudsz kenni rà? Biztos van olyan ami nem árt a babának
Probalok nem vakarodzni, igy kicsit szebb lett de ejszaka nem tudom megallni sajnos ugyhogy uj helyeken azert jott ki egy ket uj potyi. A dokino nem mondott ra semmit. Vagyis csak annyig h "hat terhesseg..."
Hogy vsgy, Lujza? Elmúlt a kiütés?
Skriba Eszterhez jartam en is, es nagyon megkedveltem.
Bellabi is rola kerdezett, hogy mik a tapasztalatok.
Ő most végül melyik doktornő?Bocsi nem vagyok már biztos hogy ki volt a lombikos dokid.
Szis Bellabi,
Mivel nekem masodikra sikerult igy nem tudom miket ker 4 sikertelen utan, nekem csak az alapvizsgalatok voltak, a masodiknal varialt a gyogyszetekkel es igy sikerult.
Viszont a doktornot tudom ajanlani. Hatarozott, oszinte, lenyegretoro es alapos.
Egyetértek Medlinnel Felicia! Nyugi, barmi jelenthet jot es rosszat is. De a Te esetedben jo lesz, muszaj!!!!!
felìcia! Ezt tényleg nem lehet tudni. Minden jel lehet jó vagy rossz. Tudom milyen nehéz ez a várakozás. Nagyon szorítok. 😍
Igen, olyan tipikus menstruációs görcs 😕 tudom sokan mondjàk hogy fájt a hasuk az elején, de sajnos nincs összehasonlitási alapom, hogy ez most még a "belefér" katdgória vagy már biztos rosszat jelent. Hát mindegy, most már holnap úgyis kiderül.
Menzesz szeru?? Meg azert ne konyveld el barmi lehet az en hasam is fajt sokat.
Hát én is szivesen javítanàm a siker arányt, de jelenleg nem érzem túl esélyesnek magamat 😐 időnként van egy-egy erősebb görcs, nem hiszem hogy ez jót jelent... de persze azért még reménykedem.
Sziasztok!
Régi motoros vagyok én is, eddig 4 sikertelen lombikon vagyok túl. Eddig minden stimumból lett jónak kinéző 5 napos balsztó, de nem tapadt meg egyik sem....
Azt szeretném kérdezni, járt-e valaki közületek a sikertelen terhesség ambulancián Dr. Skriba Eszter-nél? Az érdekelne, milyen vizgsálatokat ír ki első körben, illetve mik a tapasztalatok, eredményesek-e a kivizsgálásai, rájöttetek-e ezt az utat járva a probléma okára.
KÖszönöm, ha megosztjátok velem.
Mindenkinek jó babásodást, babavárást kívánok! :)
Felicia most minden energia Neked megy!! Olyan jo lenne ha megtorne ez az ev eleji negativ hullam most mar alakuljon jol minden!!❤ Mar csak kettot kell aludni😉🤞
Ne is tunj el kerlek! Elvarjuk hogy tudjunk mindent. Szerintem kijelenthetjuk, hogy egyutt sirunk egyutt nevetunk!❤ Es igen a lelki resze a legfontosabb en is regebb ota jarok terapeutahoz nekem mindket teherbe esesnel segitett fel kellett dolgoznom sok mindent.
Igen van lehetőség férfi és női oldalon is ebben az irányban genetikai vizsgálatra. Női oldal:Kariotipizálás + Y kromoszóma delirizáciò vagy valami ilyesmi.
További ajánlott fórumok: