Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Szia Napocska!Üdv a csapatban.😊A szuri nekem tavaly január 4-16 között volt és idén 3-15 között.Ha jól számolom az kb 12 nap.Azzal hogy első és utolsó nap már nem kell csak a vérhigítót.Gondolom neked is hasonló lesz.A menstruació első napjàn kezdődik.A punkcional mondjàk majd hányra menj.Csak papucs kell meg köntös.Haloinget meg reggelit adnak.Utana 2-3 ora pihi aznaltatás miatt meg elmondják hány petesejtet szívtak le.Meg is termékenyitik ami elég érett aztán másnap reggel hívnak és elmondják hogyan fejlődnek.Aztán àltalában a 3. Vagy 5. Nap van a beültetés reggel.Utána 2 óra pihi és leheg menni haza.Aztán két kemény várakozós hét.😊
Sziasztok lányok!
Olvastam az elmúlt egy bő egy év történéseit, hát bele is fáradtam :), volt itt minden(jó is rossz is). Mi is most kezdünk a RK-ba, kb. március elején. Valakilégy szi röviden elmondaná, hogy a rövid protokolnál meddig tart a szurizás? /hány nap, hét? melyik naptól kezdődik /Ill. a punkció és beültetés napja hogy történik? kell e vinni valamit, átöltözni stb. Előre is köszönöm és kitartást mindenkinek! Fannikutya te meg nagyon erős vagy, csak így tovább, ne add fel! :)
Szia Medlin!Én is hasonlóképpen.Próbàlok laza maradni de nem mindig könnyű.Egy hónapja még 3-an reménykedtünk.Na de fel a fejjel majd lesz ez még jobb is ahogy az okosok mondanák.Most gondoltam nem vizsgálódok.Kivárok még egy kanyart.Hátha ez most tényleg csak nem az én köröm volt.😊Reménykedek a következőben meg próbálom én is lekötni magam.Boldog Valentin napot mindenkinek!😊❤
Detto :D
Ezek a szarosok felcserèlik a nappalt az èjszakával.
Sziasztok! Én holnap megyek Udvardyhoz, meglátjuk milyen vizsgálatokat javasol. Aztàn jövő héten endokrinológus. Amúgy meg egy kicsit "rápihenünk" most az előző körre, de lassan nekem is el kéne kezdeni megint sportolni, az lelkileg is jót tesz.
Szia Fannikutya!Megvagyok, igazából változó. Próbálok nem rágörcsölni, nem könnyű, de a héten újra elkezdek sportolni.
Folynak a vizsgálatok, jövőhéten az uram megy Szabó doktorhoz a Humancellbe, a héten már volt mintát adni...
Nálatok mi újság?
felìcia? Hogy vagy?
Hogy vagytok lányok?Olyan nagy a csend.
Jaj de jó Anne!Eleje nehéz azt mondják de aztán azt mondjàk elmúlnak ezek az éjszakázások.😊
Gratulálok Lujza a babákhoz! Sok boldogságot, jó egészséget kívánok! Nálunk teljes szerelem! Nappal édesdeden alszik, éjszaka viszont sírás van...
Szia Greta nekem a Gonalnak sokkal több a petesejtem lett.Előzőnel 4 most 10.Csak nekm ezek nem voltak olyan jo minőségűek.
Hatalmas gratuláció.Sok puszi nektek!😊❤
Szia Greta, en Gonalt es Meriofert Kit-et kaptam a 3.ciklusnaptol az 5.-tol Cetrotide-t is kellett szurni 3 napig! Drukkolok!
Köszi a válaszokat! Én először ovalep használtam most gonalt. Kiváncsi vagyok lesz-e különbség, akár az érzetek, akár a petesejtek számában.
Szia! Én gonalt kaptam eddig mindig, a másikat nem ismerem. A gonal előretöltött "tollban" van és nagyon pici vékony a tűje, igy könnyű beadni. Nekem nem okozott mellékhatásokat se.
Szia Gréta! Én nem ismerem egyiket sem, egy harmadik fajtát kaptam, M betűvel kezdődik, nem jut eszembe a neve. 🤔
Gratulálok Lujza! 🙂 Remélem nemsokára többiek és mi is átélhetjük ez a csodát! Most kezdjük a 2. Lombikot. Nektek milyen hormont irtak fel ovalep-et vagy gonalf? Van különbség a kettő között?
Szivbol gratulalok a babákhoz Lujza! Biztosan szuperédesek 😍😍😍 nagyon jo egeszseget kivanok az egesz csaladnak 🙏🏼
Gratulálok Lujza, sok örömet a babákhoz! 😊
Hatalmas gratula nektek Lujza!! Gyonyoru szep nagyok, ugyes vagy nagyon hogy idaig kibirtatok!! (Nekem a kislanyom egyedul nem volt ekkora) Sok-sok boldogsagot es jo egeszseget nektek!!😘😘
Csatlakozom rosequartzhoz! Szamomra peldaerteku amit csinaltok csajok, csak amulok hogy mikrol tudtok! Rogton felalltok a padlorol es mentek tovabb nagyom szep! Es meglesz az eredmenye ebben biztos vagyok! Ha ram hallgattok minden ujat kiprobaltok akar vitamin akar bmilyen terapia vmi csak bejon! En nagyon szurkolok nektek es a karacsonyfa ala meg siman befer majd a kicsi😉😘
Nem baj Medlin jol tetted, neha kell bunozni!!😉
Szívből Gratulálok a Picikékhez! ❤
Sziasztok,
Ma rrggel megszuletett Mate es Milan :) 3000 es 3400 kg-al.
Nagyon kis bekes cuki babák (egyelore :D )
Kivanom Nektek, hogy a 2018-as ev hozzon nektek is sikereket, es a Karacsonyt mar mindenki a babájával várja!
Nem tudtam még beszélni vele 😕 de jövő héten megyek Udvardyhoz, az immun és véralvadás dolgokat vele meg tudom beszélni. Utána való héten meg Szigetihez endekrinológiára. Úgyhogy hsladunk azért ☺ igazából Nyékitől ezt a kariotipust akarnám megkérdezni, meg hogy hosszú vagy rövid protokollt akar-e mert attól függ majd hogy mikor kell mennem.
Hát nem. Egyébként ebben benne van az NK és a T1/T2 citokin arány is és szakvélemény is készül.
Sikerült elérned a dokit?
A G1 intézetben, ciklus második felében lehet. 5-7 hét az eredmény. 130 000 HUF. Oda párnak is menni kell.
És az iviget hol, mennyiért csinálják?
Igen, a konzultáció után le is vették. 5 hét az eredmény.
További ajánlott fórumok: