Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
De jó Eviczi, örülök, hogy minden rendben halad ;)
Igazad van, hogy váltottál, ilyenkor a legjobb az érzésekre hagyatkozni, a lényeg, hogy elégedett legyél a dokiddal és meglegyen a bizalom 👍🏼👍🏼👍🏼
Sziasztok Csajok!
Nagyon drukkolok én is, hogy a tavasz meghozza Nektek a várva várt sikert :))
👍🏼👍🏼👍🏼
Jó látni, hogy lelkesen mentek elôre :)
Sziasztok Lánykák
Megkaptam a kariotipizálás/ kromoszóma vizsgálatom eredményét és mindent rendben tálalták.😀
Szép napot Mindenkinek!😍
Szia felícia!😊 Akkor májusban indulna a stimu? Ha minden jól megy, nekem akkor.
Jó, hogy a dokid próbál bevetni új dolgokat, hátha ez hozza meg a várva várt eredményt.🤞
Szia Fannikutya! Köszönöm szépen, alapvetően jól vagyok. Várom még két vizsgálat eredményét. Járok edzeni és különböző kényeztetésekben részesítem magam.😀
Nem gondolnám, hogy bármi bajod lenne, természetes úton is sokminden kell ahhoz, hogy összejöjjön a baba, úgyhogy tartsd csak meg a pozitív hozzáállásod. 😍
Már nagyon közel van az április, jó lesz ez a tavasz úgy érzem. 😉❤
Köszönöm Lányok a választ, akkor szedem tovább.
Hogy vagytok?
Szia Medlin
Lassan egy éve szedem, nem mondták, hogy 3 hónap után szünet legyen.
Sziasztok Lányok!
Hallott valaki arról, hogy szélen szedés esetén 3 havonta nem árt 1 hónap pihenőt tartani?
Köszi a válaszokat!🦄
Sziasztok Lányok!
Hallott valaki arról, hogy szélen szedés esetén 3 havonta nem árt 1 hónap pihenőt tartani?
Köszi a válaszokat!🦄
Köszönöm a válaszod!
Nekem pont ebben a hónapban jár le a 6 hónap, mert még várnom kellett a párom eredményeire, így elcsúsztunk.
Én Nyéky doktorhoz járok, szerintem ő is nagyon kedves. Bár Skriba doktornő is szimpatikus volt nekem, amikor volt a leszívás oda jött hozzám és elmondta mi újság nálam. Ezt hiányoltam Nyékytől...:(
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?