Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Új vagyok ezen a fórumon és szeretném megkérdezni tőletek, hogy mi a tapasztalatotok, el lehet-e érni e-mailben vagy telefonon Skriba Eszter drnőt. Túl vagyok egy csomó immun-és hormonvizsgálaton, és abban maradtunk, hogy ha nincs semmi gáz, mehet az NK sejtfunkció és arány következőnek. Rá kellene néznie a leleteimre és bólintania erre a kövi vizsgálatra. Ez kivitelezhető online vagy mindenképp be kell hozzá mennem? (egyébként az eredményeim tökéletesek, ezért lenne felesleges bemenni).
Köszi a választ!
Szia Felícia!Én most majd március elején várom a második mensit utána hívom a doktornőt és akkor vagy március vége és hosszú protokoll vagy április eleje és rövid.Ez nem tudom mi alapján lesz eldöntve.A mostoha testvérem meg éppen ugyanebben a folyamatban van és neki holnap lesz eredménye.Nagyon szurkolok neki a háttérben.Ő szerbiaban csinálja ott is pont ugyanilyen kb az eljárás.
Neked gratulálok az eddigi jó eredményekhez!😊
Szia Napocska! Doktornő elég korán már 8 előtt ott szokott lenni. Én 7-30ra mentem és így elég hamar sorra is kerültem.
Alapvetően a saját orvosod ultrahangoz, hacsak véletlen aznap nem dolgozik, akkor más csinálja.
Igen reggel 8 -tól van. De szerintem èrkezzkorábban, èn volt h fèl 8-ra mentem mert utána már èrkezèsi sorrendbe hívnsk, illetvd attól os függ beèrt e a doki, Több doki van váltogatják egymást pár ember után. Sajnos 1 órát minimum számolj rá, de volt h èn több mint 2 órát ott ültem ès hát a kedves kollegákról tudnèk mesèlni. Èn a főnökömnek elmondtam, hogy lombikozunk ès ezèrt kène h elengedjen, ő támogatott mindenben. Úgy voltam vele így le vagyok vèdve, ha megy a pusmogás akkor megmondom h amígy a főnökünknek nincs ezzel gondja h 2 naponta kèsőbb jövök akkor nektek se legyen.
Amúgx meg azèrt is èrdemes mondani főnöknek, mert a törvèny előírja, hogy reprodukciós eljárásban a munkahelynek kötelessège elengedni munkaidőben, igazolt távollèt.
Szia Napocska,
Tènyleg nem kell "ráparázni" úgy fogod szúrni magad mintha csak zoknit húznál fel. Nem fáj. Persze az elejèn bizonytalan az ember, èn is megnèztem y youtubon a videókat a beadásról, az első este kb 30 perc volt mire beadtam őket, utána már megvoltam mindegyikkel pár perc alatt.
Szia Napocska,
Ne aggodj, a szurik nem olyan veszesek, mint amennyire elsôre látszik! Persze eleinte meg kell szokni, de bele fogsz jönni.
Nekem az elsôt a férjem adta be, kis jegelés után (youtube segített;)), aztán rájöttem, hogy nem is fáj, és egypár után már inkább magamnak szúrtam..
Nagyon modernek amúgy, pici tûvel, jól ki vannak találva!
Sziasztok,
Köszi szépen a válaszokat.Hát én erre képtelen leszek, hogy magamnaka adjam be ezeket az injekciókat😕, de majd csak lesz valahogy.Amúgy a lelki része az tényleg szörnyű, de ma már legalabb süt a nap😊. Skriba Eszter az orvosom, benne van minden reménységem, szimpi volt első perctől fogva, szóval nincs más hátra, mint erőre😊.
Szia Napocska, udv a csapatban😉 ha minden leleted oke, megkapod a stimus protokollt menzesz elso napjan kell telefonalni. Nekem 3.naptol kellett szurni az injekciokat (2fele hormon + verhigito) 1.naptol pedig Prednisolont szedni. 5.stimus napon mesz az elso uh-ra utana minden masnap es ha kell emelnek vagy csokkentenek a szurikon. En 8.napig szurtam a 10.-en volt a leszivas.
Igy uzolag a lelki resze a megterhelobb az allando varakozas az a legrosszabb szerintem!
Ki a kezelo orvosod?
Kitartas! Drukkolok!
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?