Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Na, végre valaki linkelt egy olyan oldal, ahol van konkrét étkezési napló egy pár napra.
Köszi!
Pont egy ilyet vártam volna az itteni hozzászólóktól:
De sajnos ez a fórum csak arral szól, hogy rugdossák egymást és az újakat, stb., de még véletlenül sem tudja leírni egyik sem, hogy konkrétan miket eszik, mennyit és mikor, ami egyébként a fórum lényege lenne. Itt senki nem tudományos válaszokat vár, csak azt, amit tesznek, ahogy már írtam: mit, mikor, mennyit, illetve mikor kezdték el, milyen eredményeket értek el. A többi szerintem senkit nem érdekel, főleg az nem, hogy egy normális szó, nem jön ki itt senkiből. Ha valaki hozzá mer szólni a fórumhoz, akkor neki esnek, ahelyett, hogy normális válaszokat adnának....
Szép kis társaság!:DDD
Gratulálok!
Ez egy modell. Nagyon világos, jól érthető, logikus. Nem bonyolult.
És sokan (köztük te is) hisznek abban, hogy valóban ennyi a világ, nem több, nem kevesebb. Nincs ezzel semmi baj.
Sokan mások (köztük én is), abban hisznek-hiszünk, hogy az élet nem olyan egyszerű, hogy ilyen modellekkel 100%-ig leírható.
Ezzel sincs baj szerintem.
Eddig azzal vádolták a regenoros diétát, hogy az valójában ketogén. (Pirítós fehérkenyérrel, rizibizivel, rizstésztával, hahaha.)
Most meg kiderül, hogy szimplán kalóriadeficites. (Rántott hússal, pacalpörkölttel, főtt/sült csülökkel, disznósajttal, házikolbásszal, hehehe.)
Tehát lehet fogyni:
1. vitamindús étrenddel és mozgással (kalóriadeficit)
2. "regenoros diétával" (kalóriadeficit)
3. "regenoros diétával" (kalóriadeficit) + regenor + vitaminok
Különbség az, hogy a harmadik esetben a kilók mellett a pénztárcád tartalmától is igyekeznek megszabadítani a segítőkész mlm-esek :D
A vesszőt benéztem, ez tény.
"lehetetlen úgy fogyni, hogy több kalóriát viszel be mint amit a szervezeted eléget" - ebben igazad lehet, de te ennél többet állítasz: azt mondod, hogy a kalóriadeficit MINDIG elégséges ahhoz, hogy beinduljon a zsírvesztés.
Én meg azt mondom ezzel szemben, hogy ez egy leegyszerűsített modell és a valóság sokszor nem ilyen egyszerű.
Ennyi :D
Hozzáteszem,nekem semmilyen érdekem nem fűződik a Biocomhoz...én csak tapasztaltam.
Neked is szép napot!
Értelmezd a vesszőt, a "Nem" és az "a" között.
Ahhoz, hogy csökkentsd a súlyod, az energia egyensúly törvénye és termodinamika törvénye miatt kevesebb kalóriát kell bevinned, mint amennyit elégetsz. Azoknál a személyeknél is így történik, akik nem értik miről van szó.
Egyszerűen, lehetetlen úgy fogyni, hogy több kalóriát viszel be mint amit a szervezeted eléget, de hajrá... Cáfold meg a fizikát :)
Kedves Kálmán, ne akarj itt érdemi eszmecserét folytatni.A hozzászólások nagy része alapján Te is látod, hogy ez itt képtelenség lenne.
Ebben a topicban az a fontos, hogy minél több Biocom terméket vásároljon az idetévedő egyén, és ezt minél tovább folytassa.
"Nem, a fogyás/hízás működik így." <<--->> "Ezeknek a mennyisége / elégetett kalória mennyisége fogja meghatározni, hogy hogyan alakul a testtömeg."
Így akkor ellentmondasz önmagadnak. Nem baj.
Így is van, ilyen egyszerűen működik az emberi szervezet. Egy paraméterrel pont jól leírható az adott reakciója - kivétel nélkül mindenki esetében.
Olyanok, hogy különböző makrotápanyagok, anyagcserét befolyásoló hormonok, anyagcserezavarok, különböző típusú/eltérő emésztési jellegzetességekkel rendelkező emberek, ezek mind a háttérhatalom által kitalált megtévesztési kísérletek eredményei. :)
Természetesen aki egész nap ül és elfogyaszt 2000 kalóriát nem olyan eredményt ér el mint aki kertet ás meg fut mellé 3 kört a tó körül és szintén 2000 kalóriát fogyaszt :)
A regenoros diétára is ugyanezek a szabályok érvényesek.
Itt vannak receptek például:
Szerintem jobb teljes szigorral elkezdeni,és utána kísérletezni,hogy mit enged a szervezeted.
Pl:én nagyon teás vagyok,de gyümölcsteát nem lehet inni,zöldet igen-egy hét után ittam egyet de nagyon fájt tőle a hasam.
Nekem több ismerősöm is csinálta velem egy időben,volt aki vedelte (napi2l)a zéró kólát,és nagyon fogyott,a felesége mindent betartott és alig ment le neki pár kiló!?
Szóval tényleg nagyon egyénfüggő.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása