Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
A fórum címe: Reg-enor tapasztalatok
Ez feltételezi, hogy itt olyan emberekkel beszélgethetünk, akik használták/használják a Regenort. Vagy én olvastam félre valamit?
Honnan veszed, hogy csak innen informálódunk, vagy csak a reklámokra vagyunk képesek reagálni?
Nagyon is sokat olvastam a Regenoról a napokban, jót, rosszat.
A közel egy hónapos regisztrációd alatt 36 hozzászólásból 33 ezen a fórumon történt. Miért?
Miért érdekel téged annyira, hogy mi milyen módszerrel próbáljuk elérni az egészségesebb étkezést? Miért nem izgat fel egy Atkins-os, egy 90-napos vagy más diétákat követő fórum?
Megpróbáltam visszaolvasni, de végig csak azt lehet olvasni, hogy az újabb hozzászólók egyetlen kérdésére sincs válasz, csak rögtön kezdődik, hogy olvass utána, ha nem hiszel benne, akkor minek jössz ide, illetve csupa kioktatás.
Amióta én be-benézek ebbe a fórumban, azóta is ez van, semmi érdemleges. Nyugodtan visszaolvashatsz, akár 20 oldalt is, ez megy....
Még senki nem mondta pl., hogy hányszor eszik naponta, mikor, mennyit iszik, mozog e, stb.
És tudom, hogy most is feltettem néhány kérdést, de erre sem lesz válasz, ahogy a többire sem, bár! Gábor köszönöm! megnézem az ételkiszállítós cuccot is, ha másra nem, akkor ötletekre jó lesz:D
Mint írtam nekem is van két ismerősöm, aki csinálta. Az egyik regenorral, a másik anélkül. Mindkettő elérte, amit akart, de sajnos csak közvetett ismerősök, ugyan is a kolléganő apukája és barátnője. Ha hazautazik, akkor faggatja majd őket, de addig máshonnan kell valami étel ötleteket összeszednem.
Van egy barátnőm is, aki regenorozott, de ő hamar abba hagyta. Pár kilót fogyott (neki ez volt a cél), de igazán nem tudta tartani az étrendet, így elvérzett.
Lya! ha nem tudsz érdemlegesen válaszolni, akkor miért teszed?
Esetleg egyszer kipróbálhatnád, hogy a konkrét kérdésemre válaszolsz, ahogy itt megtette pl. Gábor is:)
Ok. Leírtad. Olvastuk. Köszönjük!
Minden jót!
Köszönöm!
Ez jó!:D
Egyébként belenézve a férjem hasonlókat eszik. A kávéját fogom egy kicsit változtatni, meg a nasizását. egyébként fegyelmezett az evésben és nem is eszik sokat, csak vannak hibái neki is:DDDD
Egyébként regenoros ételekre (köretek, stb.) lehet jó tippeket találni a regenor-os menük kiszállításával foglalkozó cégek menüiben pl.
De komplett receptgyűjtemények vannak a net-en - mondjuk tele sok baromsággal.
Konkrét személyes tapasztalat: én a frissfood menüit ettem 4 hónapig, azok elvileg szabályosak.
Channa*, erről a linkről letölthető pdf-ben egy receptgyűjtemény. Található benne hétre, napra lebontva étrend javaslat.
Ahogy olvasom, még lapcsánka is, ami krumpliból készül.
Lehetetlen, amit tenni szeretnél.
Senkit nem lehet lefogyasztani akarata ellenére.
Regenor-ral pláne nem, annyira nem kompatibilisek a tiltásai a mai átlagos életvitellel és minderre ráadásul teljesen zéró toleranciás módszer. (csalónap, meg társai kizárva)
Engedd el ezt a dolgot szerintem, a férjed egy önálló felnőtt ember, a kinézete és az egészsége elsősorban rá tartozik.
Dehogy használta, nem is akarja.
Kötekedik.
Te meg jószándékkal megérteni akarod a rendszert.
Alapvető köztetek a különbség.
Szia, elég jól látod, tele vagyunk troll-okkal kb. fél éve.
Túl kell őket élni, volt már amelyik megunta.
Ők a termodinamikáig jutnak el, meg a kalóriafétisig, miközben a regenor kúráról szóló előadás első mondata úgy hangzik, hogy: "Ez nem egy fogyasztószer."
Túlsúlyosok fogyhatnak általa, akinek meg azt mondja az orvos, hogy hízni kéne (de eddig úgy tűnt képtelen), annak meg arra van esélye.
Az étrend meg a szer sokkal többet tesz, mint hogy puszta kalóriadeficitet állít elő.
Ha kipróbálod, ezt érezni fogod. Ennyi.
Ha jól értettem az eddig megnézett előadásokat...
Van az epevezetéknek és a hasnyálmirigynek egy közös bevezető része a Vater-papilla.
Ahhoz, hogy a belek optimálisan működjenek, ezt a papilla-t minél tovább "nyitva kell tartani".
Ezt úgy érhetjük el, hogy olyan ételeket fogyasztunk, amelyen minél tovább nyitva tartják.
A tejtermékek nem ilyenek, ezek csak 3 órán át tartják nyitva.
Cukorra lényegében nincs szüksége a szervezetnek. Abból csak energiát nyerünk + plusz kilókat.
(Olvastam erről egy könyvet, hogy hogyan és miért is szoktatták rá az emberiséget a cukorra. William Dufty: Cukor blues)
Szóval, a termék mellett követendő étrend és tiltások úgy lettek kialakítva, hogy ezt a papillat minél tovább nyitva tudja tartani.
Én mint írtam nem vagyok ellene, csak jellemzően akik ilyeneket szednek, az abbahagyást követően visszaesnek abba az állapotba, amiben voltak. Nevezzük ezt bárminek, bár szerintem a legtöbb ember a mellékhatás miatt szedi, akármit is mond.
És igen, van az úgy, hogy észrevétlenül akar valaki valamit tenni, mert nekem nőként egy elég sarkalatos kérdés a súly, de egy férfi, hogy van ezzel? Van egy kis hasam, na és? És ilyenkor, mivel ő esetleg nem tartja problémásnak a kis hasát, ami valóban nem túl nagy, hiszen még a kora és pocakja ellenére sem kövér, ronda, de attól még egészségtelen, így valamit akar csinálni. És a kávé...ez is fontos kérdés, hiszen kávézunk és valahol hiányzik, így akarjuk tovább fogyasztani, de pl. a férjem tejporral és tejszínhabbal issza a kávéját, valami jót kellene kitalálni, hogy ezekről leszoktassam, de mit? Ja, hogy a rutinosak nem tudják? Vagy csak válaszolni nem tudnak és nem akarnak? Vagy, és amire én gondolok, hogy itt legtöbben igazán nem is tesznek semmit, kábítják itt az embereket és közben minden változatlan?
Mitől furák a kérdéseim?
Tudtatok már írni konkrét étkezést? Nem. csak azt szajkózzátok, amit Szigfrid mond. Zsírral kell főzni, nem lehet tejterméket, ecetes, olajos, margarinos ételeket fogyasztani, ja és krumplit sem, de a zöldség mehet. És, hogy mehet a zöldség? Csak az én férjem nem szereti a zöldséget hússal? Csak neki nem ízlik?
Ezeket elolvasom én is, de senki nem írta még le, hogy reggelire eszek 2 tojásból rántottát és sültszalonnát pirítóssal, ebédre meg pacalpörköltet mivel is?
Na, ilyenekre lenne kíváncsi az ember itt és nem arra, amit csináltok. Én is tudok linkelkedni, én is tudok a neten keresgélni, de sajnos az összes linken csak az olyanok írnak valamint, amilyenek itt vannak, azaz semmit, csak a vagdalkozást.
Soha semmi konkrétum, csak a ködösítés és okoskodás. Na, így válik hihetetlenné a tapasztalat, amitek elvileg van, de szerintem gyakorlatban nem létezik...
Ja, és mellette beteg embereket esetleg még betegebbé tesztek, mert azt hitetitek el velük, hogy a meglévő betegségük ettől rendeződik, aztán majd x idő múlva már a doki sem tud mit tenni.....
Szerintem is így van, épp ezért szoktam csak a diétát kérdezgetni, hiszen az a lényeg+mozgás, ha van kedve valakinek.
Nem régen, úgy 2 éve néhány hónap alatt felugrott rám egy kis felesleg és elrohantam dokihoz. A cukrom szórakozik, kaptam rá gyógyszert és diétáztam.
Mindent ettem úgy, ahogy szoktam, csak kisebb adagokat, teljesen megvontam a kólát magamtól, hetente csak egyszer eszek péksütit, a többi napon maradt a TK. kenyér és az általam főzött ételek kisebb adagokban, ja meg a csoki adagomat drasztikusan csökkentettem.
Az eredmény az lett hogy 1,5 hónap alatt lement rólam szinte az összes felesleg úgy, hogy nem voltak szinte tiltott ételek, azaz maradt a tej a kávémba, krumplit is ettem és a többi kaját is. Van amit zsírral főztem mindig (pörkölt, sülthús, rántások), de a rántotthúst olajban sütöm, és így is lement.
Azaz megint a kalória deficit, mert ugye CH-t csökkentettem.
És én mellette sokat mozgok, de ez nem csak a diéta óta van, hanem előtte is mindig így volt. Ha annyit eszek, mint 2 kőműves az ülőmunkám mellett, akkor hízok, de ha csak annyit, amennyit egy nőnek kell, akkor nincs hízás. És be kell vallanom, hogy a rossz ch szabályozásom mellett bizony sokat ettem, azaz sok kólát ittam, sok péksütit és csokit ettem...
A titok csak annyi, hogy csökkenteni kell a kaja mennyiséget.
Ja, a szalonnát, kolbászt, fasírtot, pörköltet, rántotthúst, sülthúst, tepertőt és a többi szokványos magyaros kaját a diéta előtt, közben és azóta is fogyasztom, a gond nem ezekkel volt/van, hanem azzal, ha a már fent felsorolt kajákkal túlzásokba esünk (péksüti, kóla az én esetemben), de sokan azt gondolják, hogy nem gond, ha naponta a mekiben eszek, megeszek 1 csomag csipszet, befalok néhány kiló gyümölcsöt, mellé egy kis csokit, pogit vagy bármit, amit útközben látok, pedig csak ez számít semmi más. Nincs csodaszer, mert ha lenne, akkor nem létezne kövér ember, csak mi vagyunk, akik tehetünk a túlsúlyunkról és magunkat kell legyőzni és észbe kapni még akkor, amikor csak néhány kilót kell lekínlódni magunkról és nem akkor kapálódzni, amikor már ott csücsül rajtunk a 20-30-40 vagy több kiló felesleg.
Semmi gond nincs egyik étellel sem, ha a korlátokat betartjuk.
Ez saját megfigyelés, szerencsére életem során most egyszer volt súlyfeleslegem és nem nyűglődtem vele éveket, hanem szinte rögtön tettem ellene.
Elgondolkodtató, hogy egyesek miért ölnek időt energiát abba, hogy ezt a terméket szapulják.
Miért fáj az valakinek, ha mások ebben találják meg a "megváltást"?
Talán üzleti ellen érdekeltség? Miért nem inkább az ö általa favorizált terméket veszik az emberek?
Vagy irigység? Mások milyen ügyesek és a c-vitamint feloldva vízben is el tudják adni?
Sokan emlegetik a mlm értékesítést. Arra nem gondolva, hogy sokszor, ha nem áll erős tőke a termék forgalmazása mögött, akkor csak ilyen csatornák léteznek.
A másik: ha nekem ez megfelel, hagy költsem már a pénzem arra, amire akarom.
Egy példa.:
Tesztalanyunk 98kg, imád nassolni.
Előírok neki egy szigorú cukormentes diétát fél évre, és adok mellé egy lötyit amiben pl. citromlé van. A termék neve legyen Regenerátor, napi 1 csepp kell belőle :)
Termékleírás:
A Regenerátor tele van olyan elektrolitokkal, mint például a magnézium, a kalcium és a kálium, amelyek hidratálják a testet. Tisztítja a májat, így az sokkal könnyebben tud megszabadulni a méreganyagoktól. Védi az immunrendszert, így nélkülözhetetlen az anyagcsere szabályos működéséhez. Segít az epekő, a vesekő és a kalciumlerakódások feloldásában. A benne lévő pektin elnyomja az éhségérzetet, így a fogyás is könnyebben megy.
Stb stb...csak néhányan ollóztam ki a citrom pozitív tulajdonságai közül.
Fél év után alanyunk örömmel közli, hogy 25kg-t fogyott, a termék hat! Megtörtént a csoda, teljesen kivirul tőle!
Minden épeszű ember látja, hogy a diéta miatt fogyott és lehúzták valami teljesen felesleges Regenerátorral. Mire ő vissza kérdez: Honnan tudod, próbáltad már?:)
Ez a csodálatos szer nagyon olcsó, most csak 9 999 Ft, Az mlm-el pedig még kereshet is, minden eladott üveg után 1000 Ft-ot, a hülyének is megéri, nem?
Egészségedre!
Örülök, hogy rátaláltál a neked hasznos dolgokra!
Mindenkinek ezt kéne csinálni?
Egyébként használtad már a regenort? Vannak ezzel kapcsolatos tapasztalataid?
Jó éjt!
C-vitamin van a multivitaminban is, amit minden nap szedek. A tejsavót meg már elég régóta iszom tej helyett, mert egészségesebb, a kisebb telített zsírsav tartalma miatt, mint a tej. Tejet csak a kávémba rakok. A reg-enorban sincs más, mint C-vitamin és tejsavó, hacsak az 50 mg/l, elenyésző mennyiségű grapefruit-kivonatot nem számítjuk bele. Illetve a reg-enor kálium-szorbát tartósítószert is tartalmaz, amit viszont nem szívesen fogyasztok feleslegesen.
Jó éjt!
Na ez az, médiának szánt mondatok, mlm, placebo...:S nem ellened irányul ám haragom :)
Persze, zsírral főztek, a jószág minden porcikáját hasznosították, miért lett volna az kivétel. Más világ volt... Ha napi betevőért dolgozott az ember fizikai munkát, érthető hogy nem volt jellemző az elhízás mint a mai társadalomban.
A zsír is alapvető tápanyag, mint a zöldség, gyümölcs, tej, hús és minden amit megtermeltek. Ezt így kiemelni, hogy a zsírral főzés miatt nem híztak el, agyrém. Valahogy az az érzésem, hogy a termék eladása a cél, ami köré kell a hangzatos, de mögé nézve értelmetlen körítés.
Viszont nagyon későre jár, jóéjt :)
Én valóban nem tudok neked hitelesen válaszolni a kérdéseidre, mert kezdő vagyok. Olvasok, kutatok.
Annyiban térnek vissza a szüleink étrendjéhez, hogy nem főzünk sütünk olajjal. Hiszen ez nem volt korábban sem. Vagy nem voltak pl. olyan margarinok, amelyek képtelenek megromlani (ezt magam tapasztaltam:))
A többi tiltás pedig a kúra idejére szól, hogy az minél hatékonyabb legyen.
Igen, lehet, hogy placebo, de akik ehhez fordultak hisznek benne.
Biztosan van értelmes válasz, csak meg kell keresni, és nem eltévedni a médiának szánt mondatokban. Előfordulnak ilyenek, hiszen a koporsót sem őrizték ingyen.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása