Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Ok. Megtörtént.
Átvittem a szomszédba.:)
Most nagyon hajlok a bűnözésre. Tegnap kitakarítottam a hűtőt a káros, nem megengedett termékektől. Kidobtam joghurtot, tejfölt, tejszínt, vajat.
Viszont van még néhány darab kiwi és egy banán, amit korábban turmixnak terveztem elkészíteni. Ezekért fájna a szívem, ha ki kellene dobni.
Mondjátok, mit tegyek?:)
Köszönöm!
Ez nagyon jó "előrejelzés".:)
Gratulálok az eredményeidhez!
Szia!:)
Sajnos voltak!:(
Pl: Székrekedés,Lábdagadás,depresszió,gyógyszerfüggőség... :(
Gyógyszert már csak, ha nagyon muszáj!
Székrekedés sokat javult,Lábam nem dagad,depi elmúlt,vidám,jókedvű vagyok...fitt,a bőröm is szebb lett! :)
A hajam hullik,de már arra szedek Revalidot! :)
Ami a legfontosabb,jól érzem magam a bőrömben,és az önbizalom is vissza jött!! :)
Sok sikert Neked!:)
Szia! :)
Köszönöm szépen!
Sok sikert Neked is! :))
Szia Lady-78!
Azon túl, hogy fogytál, hogyan hatott az egészségedre?
Gondolok itt arra, hogy a túlsúly okoz 1-2 betegséget. A fogyással helyreállt-e az egészséged, már ha volt károsodás?
Sziasztok!!
Ezer éve nem írtam már ide,de látom itt továbbra is megy a vita!! :S
Engem nem érdekel ki mit hord itt össze,hogy nem jó a Regenor!!
Én elértem a célom amit akartam vele,és csak ez számít!! :)
6 hónapja lesz most 26-án,hogy Regenorozok!
Soha nem bűnöztem,és betartottam mindent!
80 kg voltam amikor belekezdtem,és most 50 kg vagyok!! :)) Ez volt a cél!! :))
Szóval fél év alatt 30 kg-tól szabadultam meg,amit már azt hittem lehetetlen! :)
Ráadásul nem mozogtam szinte semmit!!
A hajam iszonyatosan hullik tény,de majd megoldom!
Nem akarok itt vitázgatni,ezért csak megosztottam a sikerélményem!!
Ne adjátok fel, igen is lehet tőle fogyni!! :)))
Sok sikert Mindenkinek hozzá! :))
Egyébként nem Szigfrid az egyetlen, aki ráébredt, hogy a - nyilvánvalóan döntő jelentőségű - finomított cukor mellett a 'szuperegészséges', 'telítetlen', 'esszenciális', de mégiscsak szintén mesterségesen előállított olajoknak is nagy szerepük van az elhízásban:
Tudom, hogy alapszabály a netes fórumokon, hogy nem etetjük a trollokat, tehát most követek el hibát, de legyen:
Öreganyáink idejéből nyilván a finomított étolaj helyett a természetesebb állati zsírok preferálása van idehozva, régebbi őseinktől meg a tejtermékek hanyagolása. Még ez a mondat is megállja önmagában a helyét, de te azért keresgéled a fogást továbbra is.
De ha ennek a mondatnak a múltba révedő, példát kereső 'szellemisége' önmagában nem lenne igaz, akkor se lenne semmi.
A lényeg, hogy a kúra kitalálója azt tapasztalta magán és másokon, hogy - többek között - tejtermékek fogyasztása se jó a kúra közben. Ezért aztán ez bekerült a tudnivalók közé, hogy ezek (a kúra ideje alatt) tilosak.
Rögtön az elején tudni lehet róla. Nem akkor szólnak erről az apróságról, amikor már kifizettél három üveg regenor-t.
Szépen mindenki eldönti, hogy ezen info (meg a többi hasonló tudnivaló) mentén neki kell e ez a kúra.
Akinek eszében sincs belekezdeni, az ehelyett nyilván ráér azon töprengeni, hogy hogy lehetne megindokolni, hogy "bár nem próbáltam ki, de ez hülyeség".
Volt erről egy jó kis mese, mikor elindult a róka szőlőt szedni. Aztán rájött, hogy nem is kell az neki - ha már egyszer nem éri el.
Szegénykém...
Mindegy, nem hiteles a véleménye.
Ha kipróbálta volna, figyelné mások tapasztalatait és aszerint alkotna véleményt, akkor talán még érdemes is lenne elolvasni az irományát, de így csak bekiabál a partvonalról.
Hiteltelen.
Ahogy a többi belekotkot is.
Innentől 2 opció van:
1. Tényleg olyan sötét vagy, amilyennek mutatod magad..
2. Csak megjátszod, viszont akkor meg a rosszindulatod határtalan..
Nem tudom melyik jobb...
„Nem várható el az évezredek során kialakult szervezettől, hogy az éppen aktuális diétás divat szerint működjék.”
„Az étkezésünket kell az emésztőrendszer működéséhez igazítanunk! Szükséges a visszatérés őseink (nagyszüleink) és régebbi őseink táplálkozási szokásaihoz. "
Feltételezem "öreganyád" nem 5000 évvel ezelőtt élt...:) de jóóó, játsszunk el a gondolattal, hogy ennyire ősi időkre utalnak ezzel a mondattal. Úgy még nagyobb hülyeség, nyilván nem regenoros tiltólistás étrendet folytattak őseink a pusztákon vándorolva :D
Innentől 2 opció van:
1.: Valóban azt hiszik a regenor prófétái, hogy így étkeztek anno. a magyarok és ehhez akarnak visszatérni. (Kezdek efelé hajlani...)
2. Szándékosan vezetik félre vásárlóikat.
Áruld már el mi a célod azzal, hogy regisztrálva ezen az oldalon csak ebben a topikban fordulsz meg, itt viszont szétkúrod az egészet?
Nem veszed észre hogy itt nem kíváncsi senki a tudálékos észosztásodra?
Segítek: becslések szerint kb. 5000 éve fogyaszt az ember tejet. Előtte nem tudta megemészteni, sok-sok évized/évszázad kellett mire kialakult ez a képesség. Sokaknak mostanában is problémát okoz.
Nem, valóban nem én szabom meg. Logikailag nincs más lehetőséged: vagy kipróbálod, vagy nem. Nyilván nagyobb problémák vannak a háttérben, ha ezt nem érted meg.
Te dolgod. Tanulni sosem szégyen, hátha...:
Tejfogyasztás alakulása:
Leo bizánci császár az etelközi magyarokat nagy tejivóknak tartotta, mivel még a kancatejet is megitták. Őseink egyik fő tápláléka a savanyított lótej, a kumiszvolt. A magyar konyha szerves részét képezték a tej- és tejtermékek (tejföl, túró, tejszín, vaj, író, savó). A kenyérhez aludttejet ettek.
Feltételezem azzal tisztában vagy, gyümölcsöt a kezdet kezdete óta fogyaszt az ember (oké, ti nem) Bár ha a regenor honlapon azt írnák 2+2=5 azt is sokan megmagyaráznák itt:)
Hogy mik a lehetőségeim, azt nem te szabod meg.
Még korábban, meg nem képezte részét.
Továbbra is kötekedsz, fogást keresel.
Praktikusan még mindig ezek a lehetőségek:
1. kipróbálod a kúrát
2. nem győzött meg a marketing duma, mer' öreganyád igenis ivott tejet, tehát nem próbálod ki (és hátha egyszer elhúzol innen a fenébe)
Stílusommal ne foglalkozzál, az én dolgom.
11005. jgaabor:
Nem vagy tisztában az előítélet fogalmával. Hogy őseink/nagyszüleink étrendjének szerves részét képezte a tej, tejterméket, gyümölcsök és kenyér ez történelmi tény. Most ha valaki az ellenkezőjét állítja én pedig kijavítom, az nem előítélet, akkor sem ha ez esetleg bántja az egóját.
Amúgy a csoport fele osztja véleményem, a stílusod meg téged minősít :)
Az a legkevesebb. :)
Elég jó minőségű kenyérsütő géppel süti a feleségem.
A bolti kenyerekben sok meglepetés lehet, valóban. (pl. TK csak nyomokban látott TK lisztet, de az említett színezési trükkök is, stb.)
Nekem a kúra alatt is egy szelet pirítós volt reggel a napi kenyéradagom, ez azóta is így maradt.
Igen, Köszi!:)
Később javítottam is magam a 11004-ben.
Hogy karamellel színezik a kenyeret, és ettől félbarna v. barna?:)
Ezt még nem hallottam.
Eddig azt hittem a rozstartalma miatt.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása