Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
SZIA! Sokan voltak és vannak akik nem a fogyás miatt szedik a regenort - olvasd vissza a fórumot az első beírástól...a fogyás csak mellékhatás...
Te miért is ?????? Nem találtam a bejegyzésed, hogy milyen saját tapasztalatod is lenne a regenorral???????? byby
Ki az aki nem a fogyás miatt csinálja?
Az ekcémára kenőcsöt szoktunk használni, a hormon problémákra gyógyszert, a vérnyomás problémákra szintén gyógyszert, nem? Ki az aki kockáztatja az életét pusztán azért, hogy ne kelljen gyógyszert szednie?
Én ekcémás is vagyok, pajzsmirigy és cukorbeteg, magas a vérnyomásom is és van egy kis derékproblémám is (5 db porckorongsérv). Én minden reggel beszedem a pajzsmirigy hormont, a vérnyomás gyógyszeremet és a cukor gyógyszeremet este is, a derekamra meg akkor ha kell, az ekcémámat kenegetem és kerülöm az ekcémát okozó dolgokat.
Nem fogok azért követni egy diétát sem, hogy ne kelljen szedni a gyógyszereket, hiszen, ha elég lenne a diéta, akkor nyilván csak diétát írnának elő.
Én nem vagyok túlsúlyos, figyelek a kajámra és sokat mozgok, ennek ellenére vannak ilyen problémáim. Én nem hiszem el azt, hogy egy diéta mellett elhagyhatóak a gyógyszerek, hiszen ha így lenne, akkor nekem nem kellene semmiféle gyógyszert szednem, mert sosem voltam kövér.
Pontosan, hogyan?
Pontosan a megszabott étkezést követte, de a löttyöt nem itta. És néhány hónap alatt, 2-3 lefogyott 15 kg-ot.
A kolléganőm apukája itta a löttyöt és betartotta/tartja a diétát, így 4-5 hónap alatt 40 kg-ot fogyott.
Nyilván egyik sem étkezett azelőtt így, hanem ettek kenyeret is, édességet, stb.
Nyugodtan mutathatsz nekem akár itt is olyan embert, aki nem a fogyás miatt csinálja. Nem hinném, hogy van itt olyan, ugye? Mert milyen eredményekről kérdeznének, ha nem arról, hogy ki mennyit fogyott a kúra alatt? Én itt csak olyannal találkoztam, aki fogyni akart.
Egyébként, valóban egyértelmű, hogy lefogyunk, ha nem eszünk sokat, de ha ez ilyen egyszerű, mint ahogy írod, akkor miért szenvednek sokan a túlsúlytól?
Sziasztok!
Ekcémával kapcsolatos tapasztalata van valakinek? Ekcémás vagyok, elkezdtem regenorozni (természetesen a táplálkozást követve, sőt a glutént teljes mértékben elhagytam), abbahagytam a fogamzásgátlót és 1 hét regenor után iszonyatosan felerősödtek a tüneteim, létezni alig tudtam. Most csinálom a kúrát 1 hónapja, javult kicsit de a jótól még nagyon messze van.
Kinek milyen tapasztalata van regenor-ekcéma kapcsán?
Sziasztok! Ma rendeltem meg a regenorom :-) Nagyon bízom benne. Próbálok ráhangolódni, amíg megérkezik.
Egy kezdőtől hátha elnézitek, de lenne egy kérdésem.
Akkor ha jól értem a megengedett élelmiszerek fogyasztása mellett az a lényeg, hogy a 3xi étkezésben legyen a 2-3g zsír. tehetem én azt salátára is,csak legyen!? ugye nem fontos sok húst enni?
Pontosan hogyan?
Nyilván ha addig falta az édességet meg a kenyeret és csak ezeket hagyta el, akkor egyértelmű, hogy fogyni fog, de ennél a kúránál nem a fogyáson van a hangsúly.
Köszi a tanácsot.Anno szedtem krómot,h csökkentse az édességvágymat,de keveset használt,és el is felejtettem beszedni...:(
Azért nem táblaszámra falom a csokit, de nehezen tudok ellenállni egy sütinek, somlóinak pl...:)
A diéta is elég, nem kell a lötty.
A kolléganőm barátnője, csak az étkezését változtatta így és azzal is sokat fogyott.
Koszonom szepen.Jo lenne fogyni,de nem tudom bele merjek e vagni,sajnos edesszaju vagyok,es a tejtermekeket is szeretem
A kenyerrol le tudok mondani ha kell,es a teperto,zsirfogyadztas sincs ellenemre...
Klimaxban lehet hasznalni a Reg-enort?
Bocsi,h kerdezek!
Szia, gondolom elmondta, akitől vetted, hogy milyen szabályok vannak?
Itt a fórumon is érdemes visszaolvasni és jegyzetelni, mert rengeteg kérdésed lesz, ha nem vagy kitanítva :)
3-5 dkg zsír a bevált mennyiség, a 20 gr az szerintem nagyon az alsó határ. Azzal csak jót teszel, ha a biztonság kedvéért még bekapsz pár szem töpörtyűt, vagy pár falat szalonnát, de azért a kalóriára is figyelni kell.
Köleskását csak nagyon ritkán, max. hetente egyszer, és mindenképpen a legjobb lenne, ha te készítenéd a rizstejet, a boltit mindig nézd meg, mert többnyire olajjal készülnek ezek az alternatív tejek.
Pár napja én is megnéztem ezt a felvételt. Szerintem egy egészséges szervezet az tudja magát tisztítani. De egy beteg nem. Saját példát mondok. Éveken keresztül allergiával kezelték egyik családtagomat- por és penészgomba allergia. Nagyon megnehezítette az életét. Életminősége 16 éves korára nagyon pocsék volt. Viszonylag magas intelligenciához gyenge tanulmányi eredmény és komoly depresszió párosult, és egy magába zárkózott magatartás, állandó levertség és fáradékonyság. Az orvosok gyógyszerrel tömték, és azt mondták egész életében szedni kell majd, hogy ne alakuljon ki nála asztma. Nem akartuk elfogadni. Más módszereket kerestünk. Míg az orvosok a tünetet akarták kezelni, mi az okot akartuk megszüntetni. Mi győztünk. Az allergiás és más súlyos tüneteket a nyirokrendszer teljes elzáródása okozta.A szervezete tele nehézfémekkel. Spéci masszázs és étkezési szokások változásával másfél hónap után allergiás tünetei megszűntek, a bőre is normalizálódik. Méregteleníteni kellett. Persze nem lébőjtkúrával, és hasonló badarsággal.Hangulata javul, viccelődik és nevet. Hihetetlen változáson ment át rövid idő alatt. Tanulmányi eredménye múlt hónapban 4 fölött volt. Azt, hogy mi okozta a nyirokrendszer elzáródását arra is kaptunk választ. De kellett a méregtelenítés.
Ez az én tapasztalatom a méregtelenítésről. Bármit is mond egy toxikológus. Számomra az orvosok már leírták magukat. Soha nem az okot keresik, csak a tüneteket kezelik.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása