Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Szerintetek a Norbi-féle liszt használható? Mondjuk panírozáshoz, rántáshoz...
Tudom hogy sokan örülnének ennek a súlynak, de igazából én a genetika szerinti testalkathoz mérem magam. Hidd el egy vékony csontozatú embernek ennyi súllyal is rendesen lötyög, kibuggyan itt- ott! :D
10 kg fogyással egészséges, de még a jóltáplált kategóriába tartoznék. :D :D Nagyon örülnék neki.
74 kg nekem már dupla álom súly :)
Nagyon szép az eredményed! Gratulálok hozzá!!! :) Megkérdezhetem hány kilóról indultál? Én 74kg vagyok, 166 cm.
Köszi a bíztatást!:) Mérem a centiket, de sajnos még ott sem mutatkozik eredmény. Csupán annyi hogy nem puffadok olyan nagyon mint a kura kezdete előtt.
Remélem a harmadik hónapban beindul... :)
a 3 hét végén vagyok.reggel és este csakis paradicsomlevet iszok zsírral.olyan jó púpos evőkanálnyi zsírral.ebédre általában 1 szelet pirítos és az ebéd-tegnap lecso volt-de szoktam hurkát is enni de azt kenyér nélkül.szerdára meglesz a 8 kiló minusz :)
Ne aggódj, meg fog indulni. Fontos, hogy a centiket is mérjed. Nekem 6 hét alatt lement 8 kiló, aztán még 1, de 3 hét óta egy deka sem. Viszont ma mértem és egy hét óta is lement 3 cm derékből. A három héten pedig, ami alatt egy kiló sem ment le, 7 cm.
Nagy-nagy ggratula!
Szabad tudni mennyiből?
Sziasztok!
Én is észrevettem hogy valami nem stimmelhet a mérőkupakkal. Most kezdtem a 8- dik hetet, és a harmadik flakonból biztos van még egy hétre való adag... A fogyásom 0 kg. :( Tudom, türelem... , de lehet a kevés adag miatt nem indult be a fogyásom?
Mióta csinálod? Miket eszel, és mennyi zsirt?
én már 7 kg fogytam :) :)
Én is észrevettem, így kerestem is már másik mércét, amit korábban gyógyszerhez kaptam.
Lehet hogy nem egyformák az adagoló kupakok?
Ne aggódj, én is nehéz bombázó vagyok és hogy leszek
e könnyebb? na, hát erre vagyok kíváncsi, de NAGYON!
ja értem!! :) hát én extrém súlyban vagyok.igazi nehéz bombázó!! de leszek én csak sima bombázó is-egyszer........ :)
Most mértem én is meg két különböző fecskendővel. Nekem pontos lett az eredmény. De ma kezdek egy üveggel meg és rálesek mennyi ideig tart majd ki.
Igen eredetit, csak arról van szó,hogy a 10ml bejelölés - ha kiméred orvosi fecskendővel pontosan, az csak 8 ml, a 15ml-es jelölés csak 13ml Vagyis kevesebbet iszunk mint kellene. Két hét után mérd meg mennyi van a flakonban és akkor meglátod. Szóval nem pontos a jelölés az adagolón.
Szia! Sajnos én is így vagyok. Nem tudom, van-e összefüggés. Minden egyéb tapasztalatom abszolút pozitív. Többiek???
A kupak közepén van még egy vonal, az a 10 ml. Ha nincs extrém túlsúlyod, nem szabad 15-öt inni, ha igen, akkor is csak 4-5 hétig. Ezt az egyik videóban mondta.
sajnos visszavet valamennyit mert én 3 napig kihagtam mert elfogyott
Eredetit iszol!? mert az igazihoz 15 ml kiskupak van......én 15 ml iszok
Sziasztok! Egy fontos kérdésem lenne. Ma elfogyott a regenorom,de csak holnap este kapom az ujat. Szerintetek azvegy kihagyott nap nem fogja megállitani a fogyást? Tudom furán hangzik,de csak most 3 honap után indultak meg a kilok...
Szia! Feltétlen szedj Flora Plust!!
Sziasztok! El vagyok tűnve, betegek voltunk/vagyunk.... 3 napig 39 fokos lázam volt nekem is, torokgyulladás, stb... sajnos muszáj voltam antibiotikumot szedni... Reg-enor-t nem hagytam abba, bár a 3*10ml-ből napi 10 ml lett, mert szétmarta a torkomat, meg ha be is vettem, csak 5 ml-t mertem, mert enni sem bírtam....
Ma már helyre állt a rend, nem akarom abbahgyani, bár most azt hiszem kb. kezdhetem előlről a dolgot, ami a bélrendszeremet és magát a méregtelenítést illeti...
Nem mértem magam egy ideje, de látom, hogy ujra beindult a fogyás. Vagy legalábbis remélem,hogy igy van, ennyi pozitivum legyen már benne.... :(
Én észrevettem, mert fura, hogy ha kiszámolod, hogy 3*10 ml/nap, leosztod a fél literből, akkor 16 napig kéne elégnek lennie, nekem eddig három két üveg fogyott el 22 napra...
Üdvözlök Mindenkit! harmadik hete kezdtem el /eddig
nulla siker/ és kérdezném ha tudja valaki - mit csináltok, ha elfelejtitek időben bevenni a folyadékot? Velem sajnos már többször előfordult.
A másik: észrevettétek, hogy az adagoló pohár 10 ml
csak 8 ml? Én kimértem orvosi fecskendővel!
Sziasztok! A kolléganőm is elkezdett regenorozni. 46 éves, 3 éve klímaxol. 4. hét regenor után felerősödtek a klímaxos tünetei. Azt mondja előtte csak esténként volt néha hőhulláma, most meg napközben többször is előfordul. Szerintetek ezt is a regenor csinálja? Erre nem tudtam neki válaszolni.
Nekem nincsen semmi ilyen problémám, pedig az utóbbi időben igazán nem nagyon figyelek a zsírbevitelre sajnos.
5 gramm a zsírtaltalom :) kevesebb mint amit gondolunk :)
nem értem,miért számit az! minél több a zsírbevitel annál jobb a hatás!!
További ajánlott fórumok: