Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
Nem arra gondolok, hogy milyen rossz nekem nélkülük, hanem arra, hogy milyen jó volt velük, mennyi szeretetet, törődést kaptam tőlük, milyen jó volt, hogy mindig számíthattam rájuk, milyen büszkék voltak rám, és milyen jó, hogy nem kell tovább szenvedniük.
Nagyon szép gondolat.
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat. Tudjátok minden ember fájdalma más. A testvéremé, az édesanyámé a férjemé. Mind ugyanazt éljük át csak másképp. Nincs két egyforma érzés ahogy ember sem............................... Leírhatatlan amit érzek
amivel próbálkoztunk, különféle gyógyteák, amik havi 40-50 ezer Ft volt, akupunktúra, szellemműtét, c vitamin, béres csepp. Cékla répa stb levek, kemoterápia, természetgyógyászat, avemár, tápszer, sárgabarack mag olaj stb.... a felére már nem is emlékszem........................
Nem megbolygatni akarom az érzéseiteket, hanem vigasztalni szeretnék mindenkit a fájdalmában! Én hiszek az örök életben, és elhiszem, amit a Biblia mond. Azt írja: feltámadunk az utolsó napon. Nekem az utolsó napot az életem utolsó napja, vagyis a halál napja jelenti, amikor a lelkünk új életre támad fel. Olyan életre, ahol nincs fájdalom, nincsenek könnyek, nincs szenvedés. Hiszem, hogy elhunyt szeretteim jó helyen vannak, és ami nekik jó, az bennem is megnyugvást kelt. Nem arra gondolok, hogy milyen rossz nekem nélkülük, hanem arra, hogy milyen jó volt velük, mennyi szeretetet, törődést kaptam tőlük, milyen jó volt, hogy mindig számíthattam rájuk, milyen büszkék voltak rám, és milyen jó, hogy nem kell tovább szenvedniük.
Mert akikre emlékszem, mind rákban haltak meg. És én végignéztem a haláltusájukat. És az elvesztésüknél sokkal jobban fájt, hogy tehetetlen voltam mellettük, és folyton azt éreztem, hogy ezek az áldott emberek nem azt érdemlik, hogy ilyen szörnyű kínok között gyötrődjenek.
Sokszor nézem vissza a Mamimról készült videót. Könnyes szemmel, de békével a szívemben, mert tudom, a Mamim ott van, ahova mindig is szeretett volna eljutni: az ő Istenénél. De ahhoz, hogy végső nyugodalmat találjanak, el kell engednünk őket. Bennünket meg a szeretetük ereje éltet tovább...
Sziasztok!
Szia Kotk!
Őszintén együtt érzek veled! Az én anyukám másfél hónapja nincs velünk,de ez rettenetes érzés.Nem lehet ezt feldolgozni és idővel csak nehezebb. Gmarta5 leírta ezt az érzést amit az ember ilyenkor érez.A szívemből szólt.
Kitartást kívánok Neked és családodnak!
Szia Kotk!
Én is nagyon-nagyon sajnálom :(
Az én apukám lassan 3 hónapja nincs velünk,de szinte egyre jobban fáj a hiánya :(
Akár még 20 évet,vagy még többet is élhetett volna,velünk lehetett volna,ha megadatik...:(
Én már kérdeztem privátban tőle ezt:
"Rising Sun 1 is idézget mindenféle érthetetlen nyelvet,honnan tudod,hogyan néz ki egy hiteles kutatás?Honnan?Honnan és hogyan tudod megítélni,hogy valami helyes-e?"
De nem kaptam választ.
Nos igen...Erről van szó...:(
Én márciusban akadtam a fórumra, mint szenvedő alanya ennek a ronda betegségnek. Tudom, hogy mindent elkövettetek édesapád gyógyulásáért.
Ha majd egy kicsit megnyugodtál, kérhetnénk Tőled egy rövid választ, ide a fórumra, hogy mivel próbálkoztatok? Pl.:D vit.,C vit.,gyógygomba kivonat, Cod tea, akupunktúra, egyéb? Milyen hatásuk volt,vagy volt -e egyáltalán hatásuk?
Segítségedet előre is köszönöm, köszönjük.
"A DNS-ről egy mondatban annyit, hogy annak csak 3 %-a lineáris, vagyis 3 dimenzióban látható, a DNS többi 12x3 billió összetevője interdimenzionális, amely lényegében működtet mindent."
Miért kell ilyen kitalációkkal butítani az embereket? Ki az, akinek a fejéből ezek az áltudományos abszurditások kipattannak?
Régen szólaltam meg itt, de mint régi ismerősnek, szeretném elmondani, hogy őszintén, teljes szívvel Veled érzek.
"Most még csak azt mondod: nincs már, elment. Eltelik majd jó sok idő, mire ki tudod mondani: meghalt. És amikor megérted, hogy ez mit jelent, iszonyú fájdalmat érzel majd, szörnyűbbet, mint most, mert akkor jössz rá igazán, hogy a Szeretett. . . Embert nem látod többet. . . . De ettől a felismeréstől kezdve a lelked megnyugszik. . . . Felejteni nem fog, mert nem tud, és nem akar. De így van jól. Lelked addig vérző sebén halvány var képződik, amit újra és újra felszakít majd az emlékezés. . . De tudnod kell, aki meghalt addig van velünk, ameddig emlékezünk rá. . ."
Sajnos nem tudom, kinek a szavait idéztem. Eddigi életemben sajnos már többször átéltem, megtapasztaltam, hogy mennyire igaz.
Gyógyulást kívánok a lelkednek!
Sziasztok!
Tegnap került fel a netre egy újabb Kryon fordítás a DNS gyógyító rétegéről.
A DNS-ről egy mondatban annyit, hogy annak csak 3 %-a lineáris, vagyis 3 dimenzióban látható, a DNS többi 12x3 billió összetevője interdimenzionális, amely lényegében működtet mindent.
Szívből ajánlom, érdemes elolvasni ezt a -kinyomtatva- mindössze 8 oldalt, sok mindenre választ kaphattok. Pl. arra is, hogy mennyire hatékony gyógymód, mikor az emberi tudatosság segítségével -reiki- kommunikál az ember a sejtjeivel, illetve pár mondatban a homeopátia és az akupunktúra lényegét is érinti. Az egész közvetítés arról szól, hogy hogyan működik szervezetünkben az öngyógyulás, a DNS-en keresztül.
Az első pár bekezdést hagyjátok ki nyugodtan, azt nem nagyon tudjátok hova tenni, és az "Egy rövid összefoglaló" fejezetcímnél kezdjétek olvasni. Innentől fogva teljesen közérthető.
Tehát akkor a link:
Hiszem, hogy nagyon hasznára lesz annak, aki elolvassa.
A forrásról még annyit, hogy Kryon egy Arkangyal, aki több, mint 15 éve közvetít "odaátról" -Lee Caroll médiumon keresztül - segít és ad ismereteket a Föld lakosságának, a tudatosságuk -energiaszintjük - felemelkedése érdekében. Amerikán kívül a világ sok országában közvetített már, még az ENSZ-ben is többször fogadták. Magyarországon 2009-ben járt.
Sajnálom nagyon....
(:de, ilyenkor mindig azt kérdezem magamtól is: vajon "mindent" képesek vagyunk-, vagy leszünk-e lerendezni, amit oly annyira szeretnénk magunk körül?:)
Nagyon, nagyon örülök ennek a 'fórumnak'...DDDDD!
Még biztos emlékeztek rám. Volt egy pár hozzászólásom. az utolsó talán márciusban. Én lennék a cikk írója is.....
Apu tegnap örökre elment.
Igen,ezt én is megtapasztaltam.Én Londontól jöttem busszal egyszer és azonnal érződött amikor hazaértünk.Sajnos igen,ez így van.
Sajnálom,ami anyuddal történt.:(
Igenis elég komoly erőfeszítések folynak minden szinten és nem csak az orvosok körében,külön és többféle prevenciós szakemberek is vannak.Igen komoly küzdelmek folynak kutatói szinten is.(nem kell elhinni,természetesen)
Hoztam egy cikket,de ez inkább ugye a prevencióról szól,de szerintem idekívánkozik,hiszen volt itt szó arról,hogy egy fülfájás például,mekkora bajt jelentett.
Egyébként a Semmelweis Egyetem is végzett kutatást C-vitamin ügyében,kedvező eredménnyel.Az a Semmelweis Egyetem,aki szintén tanítja az onkológiát,onkoterápiát minden hallgatójának,na jó,a testnevelési karnak talán nem,bár ki tudja...:)
De ez nem úgy van,hogy elvégzünk egy vizsgálatot és akkor kész,meg is van az eredmény.Pláne nem hiányzik felelőtlen laikusok messzire menő végkövetkeztetése,pláne nem élet-halál kérdésében!
Nekem igazából a diabetes a szakterületem,de ott is vannak érdekes fejek,hál' Isten józan szülők is,mert egy pár gyerek már meghalt volna,ha rájuk hallgatnak!
Több,egymástól független kutatási eredmény szükségeltetik.Túl azon,hogy a cikk,amit Csabi4 idézett,nem rosszindulatú megjegyzésként mondott egy-két "érdekes" mondatot,mint ahogy itt valaki aztán rá is cuppant,hanem pont az a lényege,hogy elképzelhető,hogy ez,mint egy új kutatási irány, talán ad egy nap hatékonyabb megoldást és választ a maiaknál.
(Szívesen írnék erről,hogy belelássunk picit a sejtekbe,abba,ami történik,a kezelések ezáltal megérthetővé válnak,a hatékonysági rátájuk is.Én azt gondolom,van akit érdekelne,de olyan durva kritikákkal illetik az embert,hogy "nem is az,akinek mondja magát" ésatöbbi,hogy a fene,aki belevág,ez szerintem túllő minden határon és a pofátlanság ne továbbja!Pedig nem hiszem,hogy akit érint,azt ne érdekelné a téma,ez fix.És szerintem tudnám érthetően tolmácsolni.)
Ehhez képest beszólni olyat egy tájékoztató jellegű cikkre,hogy "Ez már több, mint cinizmus.",nem túl intelligens hozzáállás a kutatói munkákhoz,pedig aki már írt diploma-munkát nagyon is tudja,mit jelent a kutatói munka,változók és torzítások,stb fogalma,ezeket csak az nem ismeri,aki nem alkotott soha ilyet,nos,az evidens,hogy nem tudja,állítson magáról akármit is!
De ez még akkor sem helyénvaló hozzáállás egy tudományos munkához,ha a kritizált mondat nem túl szerencsésen hangzott el és egy igencsak felületes hallgatónak jelentős félreértést és ezáltal lelki defektust okoz.
Na mindegy.Igazából ez csak kikívánkozott belőlem, a hsz lényege inkább a cikk,ajánlom mindenkinek,akit érdekel a tumor-prevenció.
A betegeknek szüksége információkra, hogy tudjon dönteni melyik utat válasza. Elég sok alternatív gyógymód van.
De olyan kijelentés,amikor azt érzem hogy nincs választásom én abban nem tudok hinni és elég durvának érzem .
Én választottam a kemot, sugárterápiát, bíztam az orvosomban.
Ezek mellett én is teszek a gyógyulásom érdekében, mert nem szeretek kiszolgáltatott helyzetbe lenni.
"semmiképp sem ordító"
:O
Nekem kiszúrta a szemem...:DDD
"hiba, mint a millióéves első sejtek"
Hát én azokhoz nem értek...:P
Akkor én félreértek itt valamit?
"a különböző fertőző betegségek, gyulladások és epigenetikai tényezők, amelyek bizonyos RNS molekulákon keresztül aktiválják(?:O) ezeket a "rák-géneket".
A többit priviben,mert volna még egy kérdésem,csakhogy egyesek szerint nincs szólásszabadság...
Hát ettől ilyen gyilkos a rák, amit Te is leírsz, hogy az orvosok többnyire nem asszociálnak a rákra a kellő időben. Eleinte csak tüneti kezeléseket adnak. Aztán amikor már túl késő, akkor kezdenek el kapkodni és diagnózist felállítani. Ez lelkiismeretlenség is az orvosok részéről, bezzeg, ha a saját gyermekükről van szó, akkor nem nyugszanak bele egy tüneti kezelésbe, hanem a végére járnak, hogy mitől, miért fáj, itt, vagy ott.
A betegnek kell nagyon rámenősnek lenni, ha élni akar, miközben egyetlen orvos sem szereti, ha nem hisznek neki, és erőszakoskodnak további vizsgálatokért. Végül a beteg csak meg meghátrál... Igyekszik bízni -valójában- a hóhérjában.
A megfejtés
A hiba a következő mondattöredékben van:
"évmilliókkal ezelőtt, az első sejtekben"
Évmilliókkal ezelőtt első sejtek? A többsejtűek több mint 1 milliárd évvel ezelőtt jelentek meg, mág az emlősök is kb. 200 millió éve. Az első sejtek pedig még sokkal régebben.
Testvérek között is 3 nagyságrend tévedés.
bennem...sok-sok kétely van mindenféle dologgal kapcsolatban...
Azt szeretném, ha ezek a különféle dolgok hassanak, és egy irányba, vagyis a gyógyulás érdekében.
(a bizalmunk erősödjön, ne pedig a pénztárcánk üresedjen)....DDDDD.