Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
"A kemoterápia teljesen legyengíti az immunrendszert !!!
A kemó és sugár óriási tévedés.
Hamarosan történelem lesz, hogy ilyen szörnyűségeket műveltek emberekkel."971.hsz.
"Jelentsük ki : ennyi volt, a kemó és sugárkorszak borzalmas időszakának itt a vége !!!!"974.hsz.
"KEMÓ és SUGÁR TILOS, MERT
a legtöbb esetben GYILKOL !!! "979.hsz.
Lassan egy hete hiába várok,képtelen vagy legalább te,erre választ adni:
"Nem tudom, föltűnt-e bárkinek, hogy az itt idézett cikkben mekkora tévedés van...elég triviális a dolog"
Alap dolgokban hiányosak az ismereteid és osztod itt az észt???Hogy jössz ahhoz,hogy emberektől elvedd az orvosukat,elvedd a reménységüket,elvedd az életüket???Hogy jössz ahhoz,hogy azt állítsd,hogy ezek a kezelések 100%-ban kudarcok,kvázi 0%-os sikerűek?Mégis mit képzelsz te magadról???Úgyis mondhatnám:"mit te gondolsz ki te vagy???"Vegyél vissza az arcodból!
Egy érdekes olvasmány
"Terápia eredményességen alapuló támogatás
Sok készítmény esetén megfigyelhető volt, hogy a törzskönyvi dokumentációban illetve a beadványban a klinikai vizsgálatok alapján várható hatás messze meghaladja a való életben mért adatokat.
Tekintettel arra, hogy a költséghatékonysági vizsgálat, és ez alapján a befogadási döntés a klinikai vizsgálatok eredményei alapján történik, a hatékony forrásallokáció érdekében szükséges ezen eredmények felülvizsgálata a való életben nyújtott adatok alapján.
A felülvizsgálat során meghatározásra kerülnek azok az új indikátorok, melyek mutatják a terápia eredményességét. Az indikátorok időről-időre felülvizsgálatra kerülnek, és amennyiben az eredmények elmaradnak a várakozásoktól, úgy a forgalmazó az indokolatlan kifizetéseket visszafizeti a biztosító részére.
Ez esetben a megtakarítás a bevételi oldalon jelentkezik.
A terápia eredményesség alapú finanszírozás másik formája, amikor egy adott számú első kezelési ciklust, a forgalmazó finanszíroz, és a biztosító csak abban az esetben ad finanszírozást az adott készítményhez, ha arra a beteg az első kezelési ciklusok során reagált.
Egy konkrét példán keresztül bemutatva:
Egy adott onkológiai készítmény terápiás javallata, és a beadványban szereplő adatok alapján a progressziómentes túlélési idő átlagosan 35,4 hét."
(Figyeljetek, eleve ennyit tudna 35,4 hét!!!!!!!,ez mi a ...? Ezt adják ???!!!! 35,4 hét!!!!, de mindjárt látjátok, hogy még ezt sem "tudja!!!!!)
"A betegek a kezelést az adott készítménnyel a progresszió bekövetkeztéig kaphatják. Így a kiváltások számából képet kaphatunk a progresszióig eltelt idő vonatkozásában, mely az alábbiak szerint alakult, 209 beteg adatait vizsgálva.
kiváltások alapján a progresszióig eltelt idő (hét) TAJ db Arány
12 113 54.07%
24 50 23.92%
36 24 11.48%
48 9 4.31%
60 5 2.39%
72 6 2.87%
72- 2 0.96%
Megállapítható, hogy a betegek 54%-a vagy nem megfelelően lett kiválasztva vagy a gyógyszer nem hozta a kívánt eredményességet, így e körben a készítmény finanszírozása az E-alap terhére a továbbiakban megkérdőjelezhető."
(Tehát 12 Hét !!!!, ez kezelés????!!! Ki engedélyezett ilyen SZA.T?!?
(Azért annak örülhetünk, hogy van FELISMERÉS és TENNI AKARÁS az Egészségügyi Államtitkárság részéről !!! Csak azt nem értem, hogy a MÉDIA miért nem erről beszél???!!!!)
Ezt kell beírni (bemásolni) a keresőbe:
eloterj_szktgyogyszer_110415kozigre
A kemo nem tud különbséget tenni rákos és egészséges sejtek között. Minden olyan sejtet elpusztít, ami azóta keletkezett, hogy adni kezdték a kezelést...
4. Megöli a rákos és az egészséges sejteket is, a beteg meggyógyul. (Fizikailag) Ez meg az én esetem.
"Nem keverek én semmit."
Elnézést, most visszaolvastam, és én értettem félre. (Azt hittem, Jozsu az ún. személyre szabott orvoslásra gondol, aminek az a lényege, hogy az egyén DNS-e alapján meg lehet mondani, hogy mely gyógyszereket hogyan hasznosítja. Ez esetben tehát nem a daganat gyógyszerérzékenységéről van szó.)
"A kemoterápia teljesen legyengíti az immunrendszert !!!
A kemó és sugár óriási tévedés."
Az immunrendszer egy párcentis daganattal már általában nem tud mit kezdeni. Való igaz, hogy ezeknek a kezeléseknek súlyos mellékhatásaik vannak, de még mindig hosszabb velük az átagos túlélés, mint nélkülük.
Ha találnak egy olyan szert, ami szelektívebb, kevesebb a mellékhatása, az nagyon jó. Föl kell mérni, milyen daganatok ellen hatásos, és akkor lehet ezeket is alkalmazni.
Legjobb ismereteim szerint a C-vitamin daganatellenes hatása igencsak vitatott, emiatt azt gondolom, további kutatásokra van szükség.
A D-vitamin meg most "fejlődő ágazat", a lokális kalcitriol (a D-vitaminból képződő hormon) sejtdifferenciálódásban és egyebekbe betöltött szerepét most kezdik csak megismerni.
A felismerés, szerintem már megvan.
Az anyagilgag érdekeltek csoportja próbál gátat vetni az igazi gyógymódnak, de Hála Istennek a tudományos világ számos résztvevője publikál fantasztikus klinikai erdményeket.
Többen nemzetközi összefogásra szólítanak fel publikációjuk végén.
pl.:
D-VITAMIN SZEREPE A RÁK ELLEN
Garland CF, Gorham ED, Mohr SB, Garland FC.
Családi és Preventiv Gyógyászati Intézet, Kaliforniai Egyetem San Diego, La Jolla, CA, USA
CÉL: A vérsavó magasabb keringésben lévő D-vitamin szintje, 25-hidroxyvitamin D (25(OH)D), kapcsolatban áll a jelentősen alacsonyabb vastagbél-, mell-, petefészek-, vese-, hasnyálmirigy-, és agressziv prosztatarák előfordulással.
MÓDSZEREK: A legújjabb járványtani felfedezések a nemrégiben megismert mechanizmusokkal kombinálva lehetővé teszik számunkra a rák etiológiájának méllyebb megértését ami megmagyarázza a 25 (OH)D és kálcium viselkedését a rákos megbetegedés során. Hét fogalommal élve lehet megmagyarázni, szétválás, kezdeményezés, természetes kiválasztódás, túlnövés, áttét, visszafejlődés és átmenet röviditve DINOMIT (Disjunction, Initiation, Natural selection, Overgrowth, Metastasis, Involution, and Transition). A D-vitamin metabolitjai megelőzik a sejtek szétválását és más fázisokban is hasznosak.
EREDMÉNYEK\KONKLÚZIÓ: Becslések szerint ha megnövelnénk egész éven át a minimális vérsavó 25(OH)D szintet 40-ről 60 ng/mL-ra (100-150 nmol/L-re) azzal körülbelül 58,000 új mell rákos esetet, 49,000 vastagbélrákos esetet, illetve az ezekből a betegségekből adódó halálos esetek ¾ edét akadályozhatnánk meg csak az USA-ban illetve Kanadában, derült ki a megfigyelésekből, illetve randomizált kisérleteinkből. Ilyen bevitellel a mell, vastagbél illetve prosztatarákos betegségek halálos eseteit is a felére csökkenthetnénk. Nincsen semmilyen kockázata a 2000 IU-s napi D vitamin bevitelnek, sem pedig a vérsavó 25(OH)D szintjének a 40ről 60 ng/mL-re növelésének. Elérkezett az idő, hogy nemzetközileg összefogjunk, hogy megnöveljük a D-vitamin illetve kálcium bevitelt. ...
és tessék Magyarországon :
A D-NAP.
A D-VITAMIN HELYE
A DAGANATPREVENCIÓBAN ÉS
A KIEGÉSZÍTÔ KEZELÉSBEN
Speer Gábor
Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinika, Budapest
"Az aktív D-vitamin biológiai hatása messze több, mint
a kalcium- és csontanyagcsere szabályozása: az emberi
szervezet számos szövete normális mûködésének biztosítása mellett a sejtszaporodás gátlása, a sejtdifferenciáció és az apoptózis serkentése révén jelentôs tumorellenes hatással is bír."
Jelenleg
azonban az egyik legfontosabb feladat hazánk lakossága súlyos D-vitamin-hiányának felszámolása. Magyar Onkológia 54: 303–314, 2010 !!!!!!
apoptózis= programozott sejthalál, ebben az esetben a rákos sejtek pusztulásának folyamatát jelenti.
Jelentsük ki : ennyi volt, a kemó és sugárkorszak borzalmas időszakának itt a vége !!!!
Ez tökéletesen így van!
"Hamarosan történelem lesz, hogy ilyen szörnyűségeket műveltek emberekkel."
De mikor jutnak el eddig a felismerésig, addig még hány embert nyírnak ki? (Most Magyarországra gondolok, mert szerte a világon ez már nem mindenűtt kérdés...
Még mielőtt egymásnak esnétek, majd én megmondom a tutit! :))) Konyhanyelven. A kemoterápiának 3 féle hatása lehet:
1. megöli a rákos sejteket, a beteg meggyógyul
2. megöli az egészséges sejteket is, a beteg meghal
3. nem öli meg a rákos sejteket, de a beteget sem! :))) Ez az én esetem! :)
Na, ezt kellene kideríteni a kezdet kezdetén, hogy kire hogy hat!
Te keversz két dolgot: az egyik a daganat gyógyszerérzékenysége, a másik meg az, hogy a személy hogyan hasznosítja, bontja le a különböző gyógyszereket.
"az adott kemoterápiás szer a rákos sejteket NEM öli meg, de az EGÉSZSÉGESEKET igen!!!"
A kemoterapeutikumok általában minden sejtet pusztítanak, de a daganatos sejteket jobban, pont ez a lényegük. Ha rezisztencia alakult ki ellenük, akkor természetesen más a helyzet.
Nagyon sok múlik az orvoson is. A gyenge szaktudású, lélektelen, kisérletezgető, "pancser" orvostól kezdve, egészen a nagyon profi, naprakész ismeretekkel rendelkező, lekiismeretes orvosokig nagy a paletta. Ilyenkor nem szabad a pénzt sajnálni, és jónevű, eredményes orvost kell választani. Be fog jönni az ára! :-)
Priviben tudok 2 olyant ajánlani, aki az országban a nőgyógyászati sebészet-onkológiát a legmagasabb színvonalon képviselik. (Gyakran járnak külföldre is tanulmányutakra, vérbeli profik.) Ha Ők nem tudják megmenteni anyukád életét, akkor az orvosilag megoldhatatlan.
Én is áttanulmányoztam az Új Medicina módszert, és megvallom én sem tenném ki magamat soha, - ha ilyen problémám lenne - sugárnak, vagy kemonak.
Viszont el kell ismerni, hogy vannak ellenpéldák, akik ilyen gyógykezelést kaptak, és sok éve tünetmentesek, gyógyultak.
Bizonyára a mennyiségeknek is van komoly jelentőségük.
Ezen mondjuk csodálkozom, hogy nem műthető. Általában valamennyi sugarat szoktak adni, ami összehúzza a daganatot, és utána műtéttel eltávolítják. Az a biztos, ha nem marad benn, akkor a legnagyobb az esély a gyógyulásra.
A kemoról nagyon megoszlanak a vélemények a modern orvoslásban, és a gyakorlatban is, van aki attól gyógyul, van akinek az a méreg teszi be igazán a kiskaput.
Egy közelebbi ismerősöm III-as stádiumból úgy néz ki, tartósan kigyógyult. (3 éve operálták). Műtéttel.
A C vitaminkúráról, ha itt visszaolvasol, sok pozitív eredményes kezelésről, gyógyulásról vannak beszámolók. Más egyéb módszerek is vannak, tájékozódjatok mindenképpen. Van visszaút, gyógyulás!!! :-)))
Szia !
Ismeretségi körben B17-el kapcsolatban negatív tapasztalatok voltak.
C-vitamin terápiával viszont rendkívüli eredményeket érnek el. Ha érdekel, kérlek olvasd el a 948-as hozzászólást.
Ha tudok,bármiben szívesen segítek.
Kemoterápiát és sugárkezelést nem szabad elkezdeni sem, mert az immunrendszert folyamatosan rombolja és megsemmisíti, így a szervezet védtelenné válik, aminek végzetes következményei lehetnek.
Benéztem és kezdem úgy érezni, hogy ez a fórum, már nem is rólunk, betegekről szól, ezért elköszönök.
Ha valakit megbántottam, rosszat írtam, bocsika!!! Majd egyszer valamikor újra benézek.
Addig is gyógyuljon, erősödjön mindenki!! Jó egészséget kívánok!!!
Elolvasta a cikket, nekem ez a mondat nem tetszett:
"A krónikus fertőzés hatására ugyanis a DNS átalakulásba kezd, és rákos elfajulást okoz."
Szervusztok!
Új hozzászóló vagyok. Édesanyámnál méhnyakrákot állapított meg az orvos. Nem műthető sugarat, vagy kemot fog kapni. Az alternatív gyógymódok között kutakodom, ahol rábukkantam a b 17 injekcióra. Szeretnék valakivel beszélni, aki már megkapta, és esetleg a tapasztalatait meg tudja osztani velem. Azt is olvastam, hogy orvos kell aki beadja. Jelenleg még ezzel is bajban vagyok, mert nem tudom, hogy kihez forduljak. Segítsetek kérlek! Üdv.
Sziasztok !
Ilikéről tud valaki , valamit ?
Próbáltam telefonon elérni, de úgy tűnik mostanában nem lehet.
Lehet, hogy oda kellene valakit (ápolónőt) küldeni, hogy megnézzék mi van vele?
"Aki elsőnek rájön (elég triviális a dolog), és megírja (bárhol), kap tőlem egy szép jelet."
Senki többet?
Hát erre a hozzászólásra nem is gondoltam, bocsánat érte.
Szómagyarázat:
makro- = nagy
molekula = kémiai részecske
RNS = a DNS-ről képződő, a DNS-hez hasonló, de annál sokkal rövidebb molekula, melynek több, különböző funkciót betöltő formája ismert
mikroRNS = olyan RNS, amely a sejt fehérjegyártását és különböző gének működését szabályozza
malignizál = rosszindulatú daganat képződését okozza
(ez a meghatározás ebben a formában nem egészen helyes)
"Kicsit" kötözködésnek érzem a kritikát...
925.malignizáló:rosszindulatú daganatot okozó
934.humán:emberi
mitokondriális: mitokondriumban levő
mitokondrium: egy bizonyos terület/rész sejten belül
""Tudja doktorkám, nincs itt culture, az ember csak nézi a television-t, a movie-t, azt is állandóan megszakítják advertising-okkal. Jön a long-weekend, az ember kiveszi a food-ot a fridgeder-ből, beteszi a car-ba vagy a motorbike-ra, és elmegy fishingelni. " Akkor csodálkoztam ezen, borzalmas volt. De most már itt is így beszélnek."
Nevetségesen hisztériás túlzás...
""Az ombudsman asszony ül az infrastruktúráján, és közben konzultál a frakcióvezetővel. " "
1.ombudsman:ez egy titulus,egy munkakör
2.ül az infrastruktúráján - a kifejezésnek így nincs értelme(lsd.folytatása!)
3.konzultál - már nagyon régóta használják,sokkal előbb,mint hogy bejött volna egy-két tényleg idegen szó,sőt:az orvosi kifejezések is vannak ilyen régről
4.frakcióvezetővel - na ez lehet ejnye-bejnye,üsse kő!
"Soha nem felejtem el, hogy egyszer egy immunológiai ülésen tartottam egy magyar magyar előadást, amin Amerikából hazajött fiatal, magyar orvosok is részt vettek. Az ülés végén, amikor - mint az ülés vezetője - lezártam a találkozót, elmondtam, hogy nagyon örülök, hogy magyar orvosok ilyen gyönyörű munkákat csinálnak, és külön megköszöntem, hogy még magyarul is el tudták mondani az és-t és az az-t. "
Nagyon nagyon kíváncsi lennék,hogy hogyan tartott immunológiai(hőj de csúnya nem magyar szó,miért használja???)előadást megfelelő terminológia nélkül...Aki ért hozzá,az tudja,hogy lehetetlen,mert ahogy a tevét tevének hívják,meg az almát almának és a bejövetelt bejövetelnek,úgy hívják a citokineket citokinnek,meg az infiltrálást infiltrálásnak,meg a szimpatomimetikumokat szimpatomimetikumoknak!Mert az a neve!Úgy hogy vagy hazudik és ez pusztán anekdota a hisztériás rohamát aláírandó,vagy kritikán aluli a szakmai kompetenciája!
"Nem veszik észre az emberek, hogy ha mindig más nyelvekből vesznek kölcsön szavakat, az nem a műveltségükre utal. " "
Amennyiben a latin lenne a "mindig más"...
""Vemhedzik a kanca viharos széllángtól, Fene táltos méntől, futósó villámtól. " Ezt fordítsa le. Lehetetlen. ""
Ő meg fordítson Shakespeare-t...
Hőzöngő,semmitmondó,rossz helyre lövöldöző ripacs iromány lehet ez,bárhonnan is van...
Szia !
Szerintem van esély, amíg valaki él, van esély.
Ezért válaszoltam érdemi tartalommal.
Ismerősömről onkológusa januárban lemondott, közölte : 6 hónapja van hátra. Kemót és sugarat sem kap.
Belgyógyász-háziorvosa szó nélkül elvállalta.
Az eredményeket ismeritek.
Idén,Február 24-én kezdte el a C-vitamin terápiát, kiegészítve, D,E,P stb vitaminokkal.
Májusi kontroll eredménye: ELTŰNTEK A DAGANATOK !
1 db maradt a bal és a jobb oldalon : 5,8mm és 6,7mm.
CRP január 24-én : 94!!!
MOST : 2,1!!!
CEA: 6
CA-125 : 18,5
CA15-3 : 17,6
Eltűntek a daganatok !!!!
Hiszem, hogy hamarosan megnyílik az út mindenki számára, hogy megkapja a tudomány mai állása szerinti legkitűnőbb kezelést.
Rendkívül sok klinikai eredmény szolgál megcáfolhatatlan bizonyítékokkal.
A hozzátartozó forduljon a kórház betegjogi képviselőjéhez, és kérjen írásban választ.
"A rákos betegek csökkent C-vitamin szintjét jelentősen meg kell emelni, hogy megelőzhető legyen a SIRS kialakulása és a MOF kifejlődése. C-vitamin adásával a szepszissel együtt kifejlődő betegségek is megelőzhetők."
SIRS jelentése : Szisztémás (rendszeres) Gyulladásos Válasz Tüneteggyüttes (SIRS = Systemic Inflammatory Response Syndrome), ami a halálozás legfőbb oka a rákos betegeknél
MOF jelentése : több szervben bekövetkező működéskiesés
Kontrollált klinikai vizsgálat során, 100 rákos páciens C vitamint kapott, miután kimondták Róluk, hogy menthetetlenek. A túlélési időt vizsgálták. 1000 hasonló állapotú beteg volt a kontrollcsoport, akik nem kaptak C vitamint .
10 napig kaptak intravénásan 10 g C-vitamint és ezt követően naponta szájon át, szintén 10 g -ot. A C-vitamint kapó betegek többsége 3x hosszabb ideig , míg a csoport 10%-a 20x tovább élt, mint a C-vitamint nem kapó kontrollcsoport. Átlagosan 4,16x hosszabb ideig éltek a C-vitamin kezeltek !