Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Rákosnak lenni, élni akarni! fórum

Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
1067. 83e25137af (válaszként erre: 1064. - Vica009)
2011. júl. 8. 21:14
és ezt miért nekem írod drága?
1066. csabi4
2011. júl. 8. 19:20
1065. c130f7eb3b (válaszként erre: 1062. - 83e25137af)
2011. júl. 8. 18:03
Ezek megszüntetésére sok ötlet van itt. Én pl. a vitaminokra esküszöm. :)
1064. vica009 (válaszként erre: 1058. - 83e25137af)
2011. júl. 8. 17:51

Most leírom ide,az (emberi jogok 1.törvény 1.§-át!)

"Minden emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága és joga van.Az emberek lelkiismerettel bírván,egymással szemben testvéri szellemben kell,hogy viseltessenek."

Sajnos ez jó rég óta nincs betartva,pedíg tiszta a törvény!

1063. csabi4 (válaszként erre: 1060. - Gyöngyi)
2011. júl. 8. 15:52

Ezoterikus megközelítés:

Szokták mondani: hogy a bél a lélek tükre, azonnal reagál a lelki állapotokra. A szorongó embernek szorulása van. Aki viszont gyorsan szeretne megszabadulni az őt ért kellemetlenségtől, annak hasmenése van.

A felszívódás, feldolgozás és a dolgok (tapasztalatok) beépítése a szervezetbe valamint a felesleg kiürítése. Jórészt mindenkinek a saját belügyének számít, hogyan, miként és mit épít be az életébe, fontos, lényeges részleteket.

Vastagbél: a „finom” munka. Azaz itt kerülnek lebontásra azok az apróságok, részletek,

melyek színessé, teljessé teszik életünket.

A kielégülések örömök anyagi javak állandó hajszolása. Kevés belső boldogságot érzek, csak többé-kevésbé vagyok elégedett az életemmel.

Beszennyeztek mocskosnak érzem magam az énem egyik területén.

Eszem, és elfojtom érzéseimet ez így könnyebb számomra, egyfajta kielégülést keresek.

A stresszes életmód "öröklődés" szintén számításba jön, a betegség kialakulásánál.

A vastagbélráknak hasonló okai vannak mint a székrekedésnek, de sokkal jelentősebb, mélyebb traumák húzódnak meg a kialakulása körül.

Mindenképpen megkellene keresni mi volt az a "mocskos űgy" amit ennyire a "szivére" vett -ha megvan akkor azt megoldani túltenni magát rajta -megbocsájtani stb -jellegétől függően - ha kell akár munkahelyet otthagyni - ha ez nem történik meg nincs az a szer gyógyszer módszer ami hasznára lenne -és ez csak az egyik része a megoldásnak .

1062. 83e25137af (válaszként erre: 1059. - C130f7eb3b)
2011. júl. 8. 15:23

Jogos jogos.. csak még nem tudom hol a kikapcsoló vagy legalább pillanatmegállító gombja az aggodalomnak. de keresem... :)

nála csak a fáradtság van jelen és az étvágytalanság. szerencsére?... semmi komolyabb mellékhatása nincs.

1061. c130f7eb3b (válaszként erre: 1060. - Gyöngyi)
2011. júl. 8. 14:55
Az anyukámnak volt vastagbél daganata, 5 évvel ezelőtt műtötték. Nála sem találtak áttéteket, biztosítékként kapott 6 kemot. Teljesen tünetmentes azóta is. :)
1060. gyöngyi
2011. júl. 8. 14:38

Páromat a múlt héten műtötték vastagbél daganattal. Szépen gyógyul a műtét után, kezdi visszanyerni az erejét. A jövő héten kell varratszedésre menni és talán addigra meglesz a szövettan. Azt már tudjuk, hogy rosszindulatú volt, de a doki azt mondta, hogy szemmel látható áttéteket nem talált.

Szeretnék minél többet segíteni neki és most megtaláltalak titeket ezen a fórumon és szeretnék csatlakozni.

Ha van köztetek olyan akinek bármilyen hasznos tapasztalata van kérem ossza meg velem!

1059. c130f7eb3b (válaszként erre: 1058. - 83e25137af)
2011. júl. 8. 14:35

A túlzott aggodalom nem visz előbbre, attól még nem gyógyult meg senki, csak magunkat betegítjük meg vele. Éld tovább a normális életed, és ha apukád segítségre szorul, tudja, hogy rád számíthat...

Arra viszont számítanod kell, hogy a kemo hangulatingadozást, rapszodikus viselkedést is kiválthat, nekem pl. teljesen indokolatlanul és a lehető legváratlanabb helyzetben dührohamaim voltak. Ezt a családom és a kórházban a nővérek nagyon jól kezelték, tudták, hogy nem rájuk haragszom, hanem a világra, és azt is, hogy viszonylag hamar lecsillapodok. :))) Úgyhogy nem volt sem vigasztalgatás, sem harag... És ezért köszönet mindenkinek! :D

1058. 83e25137af (válaszként erre: 1057. - C130f7eb3b)
2011. júl. 8. 14:06

amúgy ahogy olvasom az írásaidat apukámmal kezet foghatnál! egy az egyben mintha az ő szavai lennének.

Igyekszünk mi is nem rátelepedni és hagyni hogy ő döntse el mi csak "felhajtjuk" a lehetőségeket ha úgy érzi él vele ha nem tetszik megyünk tovább. nagyon nagyon nehéz de próbálunk úgy hozzáállni hogy ne érezze mennyire aggódunk... Nem tudom mit kéne még tennem?

nekem ez az aggodalom már a gyomromra kezd rámenni úgyhogy tény hogy nehezen viselem...

DE segítünk neki, hagyjuk pihenni (folyton aludna szegénykém :( )

A te élni akarásod példaértékű. le fogos nyomni a kis nyomorultat.

1057. c130f7eb3b (válaszként erre: 1056. - 83e25137af)
2011. júl. 8. 14:00
Én 30-at kaptam, hatástalan volt, most infúziós kezelésre járok, már a 8.-on vagyok túl...:( De még mindig úgy érzem, előttem az élet. :DDD
1056. 83e25137af (válaszként erre: 1055. - C130f7eb3b)
2011. júl. 8. 13:49
ettől félek én is...
1055. c130f7eb3b (válaszként erre: 1052. - 83e25137af)
2011. júl. 8. 12:28
A kemo hatásosságában csak reménykednek az orvosok is, biztosat nem tudnak jövendölni. :( Van, akinek használ, van, akinek nem, de ezt előre nem lehet tudni...:(((
1054. c130f7eb3b (válaszként erre: 1053. - Honeywald)
2011. júl. 8. 12:26
Szeretettel köszöntünk! Érdemes visszaolvasni a hsz-eket, van itt minden pro és kontra, remélhetőleg találsz segítséget! :)
1053. honeywald
2011. júl. 8. 11:44
Azt hiszem megtaláltam a fórumom! :')
2011. júl. 8. 10:52

Sziasztok.

Én is kezdek tanácstalan lenni apum miatt. elkezdték neki a kemót és nem mondanak semmit hogy hatásos lesz-e egyáltalán. Nem szeretem ha kísérleteznek az embereken különösen ha az illető hozzátartozóm.

Csak beleolvastam a fórumba de ha tudtok valamit szívesen veszem.

hólyagból indult és nyirokáttét lett nemrégiben a diagnózis. :(

1051. csabi4
2011. júl. 8. 07:40

Köszi Márti !!

Megmondtam előre -nagyobb volt a fálelmed mint ami ezt megindokolta volna -ezt tudod kinek köszönheted ....

Ha jól tudom rólad már lemondtak mert senki nem vállalt el -ugye?

Örülök az eredménynek !!de ezzel nincs még vége -tessék tanulni tájékozodni :) a félelem irmagját is kitörölni !! :)

1050. c130f7eb3b (válaszként erre: 1049. - 41fdab80c1)
2011. júl. 8. 07:37

Szívből örülök az eredményeidnek! És takarítsátok ki azt a maradék "koszt" is" :))) De gyorsan!!! :D Olyan jó olvasni a soraid!!! És milyen érdekes: amiben komolyan hiszünk és bízunk, az valóra válik! :)

Már csak ezt a hőséget kell túlélnünk... de mi az nekünk! :)

1049. 41fdab80c1 (válaszként erre: 1047. - Csabi4)
2011. júl. 8. 07:32

Még a 8 napba beférek, én is minden jót kívánok Neked névnapod alkalmából, de főképpen egészséget.

És mióta nem jártam erre felétek, voltam a homeós doktornőnél a szokásos kontrollon. Szinte alig kell már valamin segíteni(legalábbis a teszt ezt mutatja)mert szinte minden csúcs, probléma egy szál sem. Ami van csomócska, az pedig nem daganat,á dehogy, csak zsírmirigy.

Na ez az, amit mondogatnom kell magamnak!!!

A nyiroködémán is segített, mert teljesen leapadt.

Minden érintettnek hasonló jó eredményt kívánok teljes szívemből!!!!

1048. c130f7eb3b (válaszként erre: 1047. - Csabi4)
2011. júl. 8. 07:13
Meg kézikönyv is van a neten... én már letöltöttem. Majd átrágom magam rajta. Köszi!!!
1047. csabi4
2011. júl. 8. 05:57

Köszi Vica !

Privit küldtem már -és van a hoxán is EFT topic .

[link]

1046. vica009 (válaszként erre: 1044. - Csabi4)
2011. júl. 7. 19:52

csabi!Először is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK neked,ERŐBEN,EGÉSZSÉGBEN,BOLLDOGSÁGBAN,BÉKESSÉGBEN!

A kérdésem az lenne:,mi az a EFT ?

1045. c130f7eb3b (válaszként erre: 1044. - Csabi4)
2011. júl. 7. 10:09
Az "akadémikus tudománytól" még mindig vörös a képem, úgy nézek ki állandóan, mint egy elpirult kamasz... :( De azért élek ezzel is, mert csak így tudom biztosítani a folyamatos kontrollt. A vérképem viszont biztos, hogy a sarlatán vitaminjaitól javult, mert én komolyan hiszek benne. Hát igen... kinek a pap, kinek a papné. :D
1044. csabi4 (válaszként erre: 1040. - C130f7eb3b)
2011. júl. 7. 08:07

Nahát -csak nem a sárkányfüves termékeitől javultál ? Na de ilyet ez biztos placebó hatás :DDD

Tudod és érzed is mi a bajod ,tessék megtanulni az EFT -t és meglátod lesz ez még sokkal jobb is !!

Az akadémikus tudományról most nem nyilatkozom :DDD

Ugye sokan hallottatok arról akit nem kezelnek azok túlélési esélyi jóval nagyobbak mint akiket kezelnek -nemsokára felteszem ki és mikor hozta nyilvánosságra ezeket -de mivel magyarúl erről sehol sem irnak /vajon miért ?/ más országok internetes oldalain kellett megkeresni -fórditás alatt van már :)

-ez legenda vagy igazság ??????

1043. jomami (válaszként erre: 1040. - C130f7eb3b)
2011. júl. 7. 07:23
Jó érzés volt olvasni!
2011. júl. 6. 20:13

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, ma kaptam egy kör e-mailt, nem szeretem az ilyet, de ezt azért bemásolom ide, hátha segít....

Szép napot

> Olvasd el és küld tovább!! A Rák gyógyítható !!!!!

>

> Arra kérlek, ha egyetértesz Te is tedd ezt! Köszönöm.

>

> Az alul írottakkal egyetértek, és támogatom. Ezért küldöm tovább.

>

> Bükkszentkeresztről Gyuri bácsi a füves ember és Dr.Dávid Tamás

> professzor, a Magyarok Házából ill.Lébényből üzeni tisztelettel:

> Emberek!

> Ébresztő!!

> Gyógyítható a rák!!!

> Mindig is gyógyítható volt!

>

> Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más

> gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlőmaggal, más

> antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!

> Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!!

> Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!!

> Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló

> fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengerialgák, citrom,

> ginkobiloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő

> magja, töményen, stb.

> Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!

> A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!

> A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet,

> önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani

> a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!

> Egyéb terápiák minden betegség ellen:

> - pozitív gondolkodás, derű, vidámság

> - légzésterápia

> - reflexzóna masszázs

> - mozgás

> és még sok más!

>

> Lehet választani a gyógymódok között!

> Tehát van megoldás, csak jó helyen kellkeresni!

> És ez minden betegségre vonatkozik!

>

> A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!!

> Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!!

>

> Az "Orvostudomány a feje tetején" c. könyv szépen elmagyarázza a rák

> természetét.

> Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell.

> Leginkább természetgyógyász területen keressétek!

>

> Pl.: Váradi Tibor: Népbetegségek I.;

> Mária Treben: Gyógyteák, stb.

> Ennyit megtehetünk értük.

>

> APRÓ KÉRÉS

> Mindenkit kérünk, küldje tovább ezt! Ha csak egy embernek is.

> Minden rákosra gondolva, emlékezve.

> Légy egyike az együtt érző 7 százaléknak!

> A felmérések szerint a megkeresettek 93 %-a NEM küldte tovább.

> Hinni sem kell benne.

> Csak nem kell restnek lenni a jóra.

> NE maradj közömbös

1041. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1040. - C130f7eb3b)
2011. júl. 6. 20:10
Nagyon örülök, csak így tovább!!!!
2011. júl. 6. 15:41

Egy korábbi hsz-emben azt írtam, hogy ha a CT eredményem nem lesz kielégítő, újra nekihasalok a Lenkei vitaminnak. Időszerű lenne már csak azért is, mert a laboreredményeimben hónapról hónapra egyre több a csillag, már hatot sikerült begyűjtenem. :(

Hát a Ct nem volt rózsás, futás a vitaminért... 2 hete szedem... nemrég voltam laborban... nincs egyetlenegy megcsillagozott értékem sem!!! :)))

2011. jún. 30. 21:14
2011. jún. 28. 12:13
Én legalábbis igen,élek és remélem mindenki más is. Az ellenség legutóbbi látogatása óta szinte mindenki kerüli a fórumot. Ti hogy vagytok apukáddal? Kapja a kezelést?
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook