Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Rákosnak lenni, élni akarni! fórum

Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
917. csabi4
2011. máj. 30. 08:50
Igen nagyon tetszik a hozzáállásod, és látszik sokat tanultál már a betegséged okán a valódi életről :) és ha valóban igy érzed akkor meg is gyógyulsz!!!
916. c130f7eb3b (válaszként erre: 915. - Csabi4)
2011. máj. 30. 08:44
Mindenki függ valamiktől és valakiktől. A lényeg, hogy ezt a függést hogyan éljük meg. Én a megmaradt függéseimet nem érzem tehernek vagy gátnak. Amik azok voltak, már leráztam. :)
915. csabi4
2011. máj. 30. 08:39

Ha Te ugy gondolod akkor jó:)

de amiket leirtál nem erre utal -ugyanis :"csak úgy tartanak, ha elfogadom az orvosi utasításokat,+és anyagilag nem engedhetem meg magamnak, hogy kivonuljak az állami finanszírozásból."

-Tehát függesz a rendszertől

Ami a pénzt illeti nekem 4.000 !!!Ft be került a daganatkezelés + tanulás megértés elfogadás .

914. c130f7eb3b (válaszként erre: 912. - Csabi4)
2011. máj. 30. 08:31

De az ÉN döntésem. Az orvos felajánlotta a lehetőséget, én meg elfogadtam. Senki nem kényszerített rá. Nem állt senki ágyúval a hátam mögött. Vannak alternatívák, amelyek közül választhattam. Többek között az általad javasoltak. De mindenkinek mérlegelnie kell a saját lehetőségeit is. Ez az a bizonyos "addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér", aztán jön a magad uram, ha szolgád nincsen! :)

És az utcára sem azért nem megyek ki pucéran, mert attól félek, hogy mit szólnak mások, hanem azért, mert tiltja a szemérmem...

913. csabi4 (válaszként erre: 897. - C130f7eb3b)
2011. máj. 30. 08:14

Csak kötözködöm :)

Ilike hasnyálmirigy problémái vannak :Ezoterika ,és nem a medicina szerint összefoglalva :

Ennek a szervnek két fő funkciója van: a legfontosabb emésztőnedvek és az inzulin termelése. A hasnyálmirigy-gyulladás akkor alakul ki, ha a páciens mindent az ellenőrzése alatt akar tartani, de közben érzelmileg nem emészti meg a vele történő dolgokat, és nem jut ideje élvezni az életet. Mivel az édesség a szeretet pótléka, a cukorbetegnek a szeretettel van gondja: állandóan szeretetre vágyik, de képtelen azt befogadni és hasznosítani.

Ha olyan helyzetet élek meg amit nagyon nehezen nyelek le ,vagy nagyon undorítónak tartok akkor hasnyálmirigy rákot is kaphatok.

Tudatosítanom kell magamban a szükségleteimet, és utána kell mennem azoknak a dolgoknak amelyeket elakarok kerülni.

Meg kell tanulnom szeretni magamat olyannak amilyen vagyok és időnként "kis örömökkel" jutalmazni magamat .

Ilike irásaiból egyértelmüen kiderűl fokozott érzékenysége -egész másképp éli meg ha valakitől egy olyan levelet felszólitást kap hogy menjen máshová ne kéregessen stb

Ha neked küldenének ilyen levelet /nincs is értelme / mert Te egészen másképpen reagálsz azonos dolgokra ,már le is irtam a leglényegesebb részt :) mert nincs 2 egyforma betegség hiába azonos a tünet az emberek azt saját tudatukban egyénileg dolgozzák, oldják /vagy nem / fel -ezért is van ennyiféle megoldási lehetőség ,de a lényeges rész ott van ki milyen szakaszában van a betegségének -és itt nem az akadémikus besorolásra gondolok ...

912. csabi4
2011. máj. 30. 08:00
Ha ezt összeségében nézzük akkor én azt látom hogy nem a TE döntésed -és ellenkezik a saját tudatoddal amit csinálsz , tudom vannak előirások de ha az ember élete a tét akkor ezeket fel kell rugni -nehogy már más döntsön helyetted -ezt kellene megtanulnotok .
911. c130f7eb3b (válaszként erre: 910. - Csabi4)
2011. máj. 30. 07:55
Attól félek, hogy valahol összeesek, aztán átmennek rajtam, mert azt hiszik, piás vagyok vagy drogos. :( Hogy kell-e a kezelés, illetve hogy ez kell-e, abban nem vagyok biztos, mert eredményét még nem láttam, viszont rokkantnyugdíjban csak úgy tartanak, ha elfogadom az orvosi utasításokat, és hiába ingyenes egy előadás, a hozzá kapcsolódó kezeléssorozat már nagyon is nem az, és anyagilag nem engedhetem meg magamnak, hogy kivonuljak az állami finanszírozásból. :((( Ezért járom a kórházi kezelések mellett a magam útját a magam módján. :(
910. csabi4 (válaszként erre: 909. - C130f7eb3b)
2011. máj. 30. 07:44
Neheztelek talán egy kicsit igen -de Csak azért mert az előadás teljesen ingyenes volt -a biztonságról irhatnék és irok is mert minden betegségnél óriási szerepe van ! vajon miért nem mernek az emberek elindulni ? Te mitől félsz ? ezen elgondolkodtál már ? kell e neked az a kezelés ? ...
909. c130f7eb3b (válaszként erre: 908. - Csabi4)
2011. máj. 30. 07:27
Látom, most egy kicsit neheztelsz, de azt azért tudnod kell, hogy az erőm véges. És akármilyen vagány vagyok itt, a számítógép előtt, és akármilyen komolyan gondolom, amiket írok, örülök, ha egyedül el tudok menni laborba meg a kezelésekre a szomszéd városba, mert ettől úgy kipurcanok, hogy két napra használhatatlanná válok. :((( Csak itthon érzem magam biztonságban, és bár a házimunkát gond nélkül elvégzem, bizonytalan időre és bizonytalan távolságba már/még nem merek elindulni.:(
908. csabi4
2011. máj. 30. 07:12

:)

Csak szeretném ha minél többen tisztában lennének a saját betegségükkel -és tudod én véglegesen meggyógyultam egy cseppnyi félelem sincs bennem -és "aki mer az nyer szokták mondani" :) megcsináltam azt is amit rajtam kivűl nem hiszem hogy sokan megmertek volna -ezzel is bizonyitani szerettem volna azt amit a medicina állit .

Ingyenes tanfolyamot is megbeszéltem egyikötök sem jelentkezett -de olyan fórumozok igen akik itt nem irogatnak -ez is érdekes ...

és ha csak a lázat nézem volt egy magyar találmány ami a pont a Hőterápiára épült -mégsem vezették be idehaza -külföldön alkalmazzák persze ez sem megoldás magában de kiegészító kezelésként azért jó mert nem visz be káros anyagokat a szervezetbe .

Hypermed

"Szász professzornak egészen Németországig kellett mennie, hogy berendezését elfogadják, rákos betegeket gyógyítsanak találmányával. Magyarországon pedig, ha a készüléket alkalmazni akarják, akkor azt csak az időben felébredő német cég jóvoltából tehetik, annak ellenére, hogy a feltalálója magyar. A sajnálatos módon szokásosnak tekinthető jelenségről Szász András professzor a következőket mondja: Enne oka elsősorban és alapvetően a pénz. Mikor a fejlesztést elkezdtem, senki más nem adott ehhez semmilyen támogatást, csak a németek. Egyetlen feltételük volt, a jogok megszerzése. Tehát ez a fizetség azért az összegért, amit a fejlesztésbe bele tettem. Az más kérdés, hogy idehaza az elképzeléseimet irreálisnak, megvalósíthatatlannak minősítették."

907. c130f7eb3b (válaszként erre: 906. - Csabi4)
2011. máj. 30. 06:33

Na látod, hogy mindig erről beszélsz?! :))) Ezért imádlak Téged is! :)

Igen, a láz... a jötékony láz, amely megöli a kórokozókat... mi meg 37 foknál már bepánikolva rohanunk a lázcsillapítóért...:(((

906. csabi4 (válaszként erre: 905. - C130f7eb3b)
2011. máj. 30. 04:52

Te egy csúcs csajszi vagy !:)

Már megint Ilike volt a célpont ? Tévedés hogy csak a GNM-et hajtogatom ,tisztában vagyok azzal hogy az emberek 99% nem tud ,nem hiszi el mennyire "egyszerű" a rákból is véglegesen meggyógyulni -és éppen ezért baromi nehéz is !! Amint látjátok nem túlélést irtam hanem gyógyulást -ez a medicina lényege -megérteni a betegség valódi okát és nem egész életünkben attól rettegni hogy mikor jön elő újra .

Mindenki maga dönt mit tesz miben hisz ,én is igy tettem ,nem bántam meg -a kemorol inkább nem irok semmit sem ebben igaza van Risingnek SŐT..

Csak egy példa nézzétek meg az akadémikus orvoslás hányféle betegség valódi okát ismeri ? nem a találgatásra gondolok -cigaretta ,rossz levegő gének hajlam étkezési szokás -a valódi okokra .Amig az ember nem érti meg magát a betegséget addig bizony félni fog mert ezt igy akarják ,félelmet elültették az emberekben és fent is tartják .

És erre egyre több orvos is rájön hogy valami nagyon nem jó abban amit előirás szerint alkalmaznak -most olvastam el egy nagyon jó és igaz összefoglalót a lázcsillapitásról, itt is látszik mekkora ellentétek félelmek uralkodnak az emberek, a betegek, és az orvosok között is! már egy olyan egyszerű tünetnél is mint a láz-

[link]

2011. máj. 29. 22:00

Szép kis társaság vagyunk, mondhatom! :))) Mindenki hajtogatja a magáét! :))) Rising Sun a C vitamint, Csabi a germán medicinát, Márta a gombákra esküszik, én meg arra, hogy ki kell rúgni az ellenségeink alól a kisszéket! :))) Ja, meg hogy a Lenkei-vitamin a nyerő.

És tudjátok mit?! Ez így van jól!!! Én nem elbizonytalanodok mindezektől, hanem megerősödök. Túl vagyok az összes lehetséges kemoterápián, amit most kapok, az már nem kemo, és ha jövő hónapban a CT-m még mindig nem mutat javulást, az orvosom minden igyekezete ellenére visszaállok a Lenkeire, mert amíg azt szedtem, nem volt semmi gáz...

Amiket itt leírtok, azt mind-mind kapaszkodónak, következő lehetséges lépésnek tartom, REMÉNYNEK, egy újabb ESÉLYNEK, hogy még sokáig itt maradhatok köztetek, és a családom körében.

Ezért köszönöm mindannyiótoknak, hogy megosztjátok velem a tapasztalataitokat, mert elkövetkezhet az az idő, amikor az orvosaink tőlünk és a mi példánkon fognak tanulni! :)))

904. c130f7eb3b (válaszként erre: 902. - A0c1361e44)
2011. máj. 29. 21:38
Aha! Méghozzá 63. :) Először nem tudtam, ki az, de láttam, hogy veled is összerúgta a port. Amerre jár, csak kötekedik, meg osztja az észt, Ilikének valami priviről beszélt, lehet, hogy amiatt töröltette magát megint. :( Igazából az volt a furcsa, hogy stopjelet küldött, pedig soha nem voltunk egy fórumon, meg ez nem volt szokás, hogy ha valakinek nem tetszik a hsz-em, akkor bújócskázni kezd! Írja meg az adott fórumon, aztán megbeszéljük. Ennyi - szerintem. Nem véletlen, hogy nem talál társat. Vagy azt gondolja, hogy nekünk már úgyis mindegy? :o)))
903. 41fdab80c1 (válaszként erre: 883. - Rising Sun 1)
2011. máj. 29. 19:59

Kedves Rising!

Nem volna szabad ilyen kategórikus kijelentéseket tenni, mert engem személy szerint a gyógygomba kivonat gyógyít. Sajnálom, hogy ide nem lehet feltenni a a két összehasonlítható CT leletemet, ami egyértelmű bizonyíték, de ha valaki kéri, priviben elküldöm, de csak akiben itt a fórum alapján megbízom, mert nincs szándékomban széltében hosszában küldözgetni.

Azt pedig egyértelmű felelőtlenségnek tartom, hogy ilyen döntésre inspirálsz betegsége miatt tanácstalan, megnyugtató információra éhes embereket. Vagy fel tudnád vállalni annak a felelősségét, hogy a Te hatásodra valaki csakis a C vitamint választja és ennek ellenére mégis meghal???

Szerintem itt mindenki csak tanácsot adhat, tapasztalatot írhat, DE DÖNTÉST NEM BEFOLYÁSOLHAT.

Itt a mi életünkről van szó!!! Nekünk kell dönteni.

902. a0c1361e44 (válaszként erre: 900. - C130f7eb3b)
2011. máj. 29. 19:48

Takaritó Kojul Vili?

Hogy létezhetnek ilyen emberek?

Feleséget az ilyet?:)))))))))))

Itt éli ki az életében összehozott sikertelenségét.

Remélem csak ennyi öröme lesz örökre:)

901. jomami (válaszként erre: 873. - Rising Sun 1)
2011. máj. 29. 19:21

Elég nagy felelősség amit itt leírsz, mert te ezt nem információként közlöd, hanem tényként.

Most képzeld elolvassa egy olyan beteg aki épp kemo előtt vagy kemo közben van, annak szerzel egy pár rossz napot, akkor amikor annyi bizonytalan dolog előtt áll.

Igen információkra szükség van és azok közül mindenki eldönti, hogy melyik módszert válasza, d senki döntését nem vonhatja senki kétségbe.

Te ebben hiszel, más másban!!!

2011. máj. 29. 18:37
Levelet akartam írni Ilikének, de már megint töröltette magát a portálról! :((( Időközben azt hiszem, rájöttem, ki az a szemétláda, aki megint elűzte, mert úgy látom, most engem szemelt ki célpontnak... nem csoda, hogy nem talál feleséget. :)))
899. fe80e17aca (válaszként erre: 896. - E31c357b21)
2011. máj. 29. 17:31
..már előre bocsánatot kérek mindenkitől, hogy létezem...
898. fe80e17aca (válaszként erre: 897. - C130f7eb3b)
2011. máj. 29. 17:29
hiii- ez nagyon találó...DDD
897. c130f7eb3b (válaszként erre: 896. - E31c357b21)
2011. máj. 29. 17:13

Ilike!

Nap mint nap kapok leveleket egészséges és rákos emberektől, akik gyakorlatilag ugyanezeket írják le, mint Te. Idézek a válaszaimból:

- Nem rágódj ilyeneken, feleslegesen ne emészd magad! Rázz le mindent, ami bánt, mert túlélni csak így lehet.

Engem meg különösen szórakoztat, ha nekem jönnek, jópár helyen keveredtem már két tűz közé, és komolyan mondom, kihívást jelent, mert engem nem lehet kidumálni csak úgy, és a legtöbbször eltűnnek a "vitapartnereim". :))) Persze arra ügyelek, hogy az észérveken belül maradjak, de tök jó.

Egyébként meg, ha hozzászólunk valamihez, számítanunk kell arra is, hogy a legnagyobb jóindulatunkat is sértésnek veszik, de ez legyen az ő problémájuk! :) Imádom a szócsatákat!!!

- Ne te ne merj leírni önálló gondolatot, írd csak ki nyugodtan, aminek ki kell jönni, a többiek meg oldják meg a saját bajaikat úgy, ahogy tudják!!! Ha megsértődnek, úgy kell nekik! De ezen ne rágódj!

És bízz magadban! Ez az egyik alaptétel: 1. helyen vagyok én! :))) Legszebb, legjobb, legokosabb! És nekem mindig igazam van! És aki szerint nincs, az h..e! Mondjam még?! Vagy még mindig úgy érzed, hogy ha nem értenek egyet veled, az azért van, mert ők okosabbak???!!!

Másnak kemo nélkül is kevesebb van (esze), mint nekünk! Csak senki nem panaszkodik, hogy neki kevés jutott. Pedig ha tudnák!!! :)))

Na, erre a válasz az volt. hogy jobb kedvre derült, aki kapta. Remélem, Te is találsz benne kapaszkodót. Egyébként én is most tanulom ezt, mert éppen olyan voltam, mint Te! Abban is biztos vagyok, hogy ha valaki "idegen" nagyokos idetévedne, belekötne ebbe a hsz-embe, de akkor kösse fel a gatyáját! :)))

2011. máj. 29. 15:25

Ha bárkit is bármivel is megbántottam,ne haragudjatok!

Tudom zömével jó emberek vannak itt.

Nagyon rossz napjaim vannak és semmit nem tudok megoldani,semmivel nem vagyok előrébb,nagyon zavar a tehetetlenségem.

Köszönöm mindenkinek,aki bármilyen modón is a segítségemre volt.

Mégegyszer bocsánat,hogy létezem és vagyok még.

Igyekszem ezt is megoldani.

Sziasztok!

Szeretek mindenkit!

895. fe80e17aca (válaszként erre: 892. - A0c1361e44)
2011. máj. 29. 15:03
ja...ja! Bocsi.
2011. máj. 29. 14:51
Ma mindenki taszít még rajtam
893. e31c357b21 (válaszként erre: 892. - A0c1361e44)
2011. máj. 29. 14:50
Nekem szólt,de nem baj,ma ilyen napom van.
892. a0c1361e44 (válaszként erre: 888. - Fe80e17aca)
2011. máj. 29. 14:44

Ezt most nem értem.

Ezt nekem irod? Vagy összekevertél valakivel?

891. e31c357b21 (válaszként erre: 890. - Fe80e17aca)
2011. máj. 29. 14:40
Akik valamilyen modón tudnak segíteni tartom velük a kapcsolatot,miattuk szoktam jönni ide is,de nagyon érzékeny vagyok ahoz,hogy csak úgy áttudjak lépni a rosszindulatuakon.
890. fe80e17aca (válaszként erre: 889. - E31c357b21)
2011. máj. 29. 14:36

most sem azt érzem....,hogy azokra figyelnél igazán, akik tényleg segíthetnek neked.....!!!!!!

Nagyon is mással vagy még elfoglalva..........

2011. máj. 29. 14:30

Engem lehet bántani míg itt vagyok még,nem baj.

Mindenki belémrúghat,leköphet az sem érdekel már...

Itt vagyok mindenki szórja csak rám az átkait!!!!

Elegem vn mindenből.

888. fe80e17aca (válaszként erre: 887. - A0c1361e44)
2011. máj. 29. 14:13

tényleges dolog-e az, hogy a rosszindulatú és a csaló embereket vonzzuk magunkhoz, csak?

H..., hány jó indulatú Ember reagált rád...??? de Te, csak a rosszakra próbáltál felelgetni...

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook