Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
Sziasztok:)
Mi öltettünk az erkélyen 4 palántát és tele van apró paradicsommal:) Remélem be is érik:)
Egy filmsorozatot ajánlanék cime gyógyithatatlanok
A gyógyihatatlanok filmből :
Tegnap egy férfit mutattak be aki igen egészségesen élt pl napi 8 km futás ,egészségesen táplálkozott már -de régebben állitólag dohányzott 25 évig több éve már leszokott -2 lánya van akiket imád -
Egy reggel érezte hogy a torkában van valami ,és elment a dokikhoz akik utolsó stádiumú torokrákot diagnosztizáltak ,és semmi jóval nem biztatták természetesen a 25 év cigaretta okozhatta ...,ez igen érdekes azért ha megfigyelitek az eseteket, mert ilyenkor még a betegnek igazából semmi komoly problémája nincs -De abban a pillanatban amikor jön a diagnózis sokk állapotuk rohamosan romlani kezd -egy sorozat kemoterápiát irányoztak elő ,de a férfi mivel egy kiadónál volt ahol az alternativ módszerekről készitettek folyamatosan riportokat cikkeket teljes lényével ellenezte az orvos javaslatát -majd miután az orvosa közölte max 90 napja van igy belement -elkezdték de a 3. kezelésnél nagyon rosszul lett és émelygés hányinger rossz közérzete miatt eldöntötte Ő befejezi ,és az alternativ modszerek felé fordul-a dokija űvöltött állitólag vele hogy lehet valaki ennyire felelőtlen igy egy kis esélye sem marad túlélni /nem meggyógyulni !!/ az fel sem merült ..
A férfi beleásta a könyvekbe magát és kereste a kiváltó okot -sajnos a GNM et nem találta meg -de tudta hogy ez a helyes út -átállt az étkezésében a növényi táplálékokra, aromaterápiás kezeléseket kapott ,amitől rögtön a kezelések után olyan érzése volt, hogy erősődött mind testben ,mint lélekben és elhatározta valamilyen könyv hatására hogy 21 nap múlva nem lesz daganata - ezt a dokiknak is elmondta ahova hetente járt vérvételre és már az első vérvételnél javultak az eredményei ! ez még több erőt adott neki -folytatta az alternativ terápiákat ,bár az orvosok szerint semmi esélye sem maradt ....csakhogy egyre jobban érezte magát sőt elmondta mivel látta a torkában a daganatot ,tudta ellenörizni hogy annak a mérete csökken e -és lás csodát csökkent csökkent -letelt a 3 hét vissza a vizsgálatra ahol nem találtak neki daganatra utaló elváltozást -még azt is elmondta hogy a következő években bizony benne maradt a félelem hogy visszatér a daganata -ezért folyamatosan folytatta az egészséges életvitelt és élvezte az életet +szerette a lányait
A doki azt mondta hogy Ő még nem tallkozott ilyen esettel amikor csak az alternativ módszer egy végstádiumos torokrákos beteget meggyógyitott volna -és megjegyezte azt is lehetséges nekik kellene jobban tanulmányozni a módszereket és nem ragazkodni a megszokott kezelésekhez .
Sziasztok !
Új hírek az ismerősömnél:
CRP január 24-én : 94 !!!
MOST : 2,1 !!!
CEA : 6.
Mit jelent,h jelzett a szervezeted,mit érzel?
Én 5000-et szedtem sokáig,főleg a téli időszakban,most az utóbbi időben csak 1000-et szedek de én meg azt érzem,h kevés pedig sok zöldséget és gyümölcsöt is eszek.
Szia,
www.mimnet.hu/rákbetegek fóruma
Az egyik legjobb vagy a legjobb a neten.
Már többször próbáltam a C vitamin szedését rendszeresn soha nem sikerült,mert "(ÉN HARCOLOK
AZ IGAZI MAGYAR ÍZÜ PAPIKÁÉRT,ÉS PARADICSOMÉRT,(LECSÓ),nagyon sok pénze kerülne az Én hazámba,!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennyit szedsz naponta? Én holnaptól csökkentem a 4800at 3600-ra, mert jelzett a szervezetem. Én nagyon bízom benne, hogy azért, mert gyógyulok.
Jobbulást, és jó hangulatot Neked!! Az fél gyógyulás
Meg volt a mai napi kacara? Gondoskodj róla, hogy meg legyen!! Nekem az onkológus írta fel receptre.
Ha szétnézel a Mis más naplómban, találsz egy párat, igyekszem míndíg frisset felrakni.
Jó éjt, szép álmokat!!4
Én itt vandálkodok a portálon, ezzel gyógyítom a depimet, mert megint elkapott, de már kezdek kimászni belőle. Kezd unalmassá válni, hogy egész nap egyedül nyuffadok itthon. Napra nem mehetek, mert árt a gyönyörűséges testemnek, a házimunkával meg tele a hócipőm. Úgysincs semmi látszata, csak akkor, ha hanyagolom...
Te meg ne felejtsd, amit a gyógyulás sorrendjéről írtam egyszer: 1. ÉN, utána következik minden más... Jó, tudom, Te nehezebb helyzetben vagy, a leveledre válaszolok, ha egy kicsit normálisabb leszek! Vigyázz magadra! Puszillak!
Sziasztok!
Nagy a csend!Hogy vagytok?
Nem tudtam,hogy te is beteg vagy:-(.
Nagyon sajnálom!
Sok erőt neked és bízom benne,hogy használnak neked a vitaminok.
Sok puszi!
Én napi 4800 mg-ot szedek, de Gelléri doktornő azt mondta, hogy nekünk, daganatos betegeknek napi 10-11 ezer mg-ot kell szedni, mert jóval többre van szükségünk, mint az egészségeseknek. Ha ez a dózis sok, hasmenés jelentkezik, akkor csökkenteni kell az adagot. Én más immunerősítő mellé szedek ennyit, tgyógyász tanácsára.
De az igazi véleményt, majd Rising fogja megadni, neki van a C vitamínnal kapcsolatban sok tapasztalata. De van egy összefoglaló naplóm(Figyelemre méltó...c.), annak 2.sz.bejegyzésében már több vélemény van Tőle, amit olvashatsz.
Jobbulást kívánok!!!
Szia !
Mennyit szedsz naponta ?
Tessék !
Kontrollált klinikai eredmény !
Intravénásan 10 napig 10 g C-vitamin
és ezt követően naponta szájon át 10 g C-vitamin
Konklúzió
A tanulmányban 100 aszkorbát-kezelt skóciai páciens túlélési idejét vizsgálták (első napnak számított, amikor kimondták, hogy rákos és a szokásos módokon nem kezelhető) 1000 kontrollal összehasonlítva (10 kontroll/1 kezelt).
Az adatok azt mutatják, hogy az aszkorbát kezelt páciensek 90%-ánál a halálozási ráta a kontroll halálozási rátájának egyharmada, ami 3x hosszabb túlélési időt jelent.
A maradék 10% aszkorbát kezeltnél több mint 20x hosszabb a túlélési idő.
Az átlag túlélési idő 4.16-szor hosszabb a kezelteknél, mint a kontrollnál.
A szerzők arra következtetnek, hogy ez erős bizonyíték arra, hogy a végső stádiumú/kezelhetetlen skóciai rákos betegek túlélési ideje 10 g aszkorbinsav/nap adásával meghosszabbítható.
Legtöbbjüknél ez 3-szoros, néhányuknál (10%) 20-szoros volt. A szerzők úgy gondolják, hogy hasonló eredmények lesznek más országokban is. Lehetséges, hogy a 10 g/nap dózisnál nagyobb mennyiség adásával nagyobb hatás érhető el. Azt is feltételezik, hogy a korai stádiumban lévő rákos páciensek aszkorbát kezelése hasonlóan jó hatású lehet, a kezelés kezdetétől a várható élettartam megváltozhat például 5 évről 20 évre
Eredeti elérési hely :
Sziasztok !
"ha – élethosszon
keresztül – elérnénk az ajánlott napi 1500–2000 mg kalciumbevitelt, akkor ezzel minden valószínûséggel mérsékelhetnénk a colorectalis tumorok elôfordulási gyakoriságát és a
riasztó hazai prognosztikai eredményeket. "
A D-vitamin (D-hormon) daganatellenes hatásának jelentôségét igazolja, támogatja az a tény, hogy több – hypercalcaemiát nem
okozó – D-vitamin-készítmény áll klinikai tesztelés alatt;
ezek elsô vonalbeli „citosztatikumként” lesznek alkalmazhatók számos daganat kezelésében (30).
A megfelelô napi D-vitamin-bevitel szintén meghatározó
a tumorgenezis gátlásában, olyannyira, hogy már az epidemiológiai adatok is összefüggést találtak a napsütéses órák
száma és a daganatok csökkent incidenciája között (14). A
D-hormont lokálisan is szintetizálja a vastagbélszövet, ami
az autokrin tumorellenes hatás mellett szól. A daganat progressziójával kimutathatóan csökken a helyi D-vitamin-szintézis és nô a lokális lebontást végzô 24-α-hidroxilázaktivitás (31)."
Szia:)
Örülök, hogy itt vagy:)
Mit csinálnak veled a kórházban?
Sziasztok!
Újra itthon vagyok!:-)
Sokkal jobban vagyok csak nagyon fáradt,de azért gondoltam beköszönök.
Sajnos ezen a rossz,régi gépen most sem tudok jelet küldeni,így engedjétek meg,hogy innen küldjek mindenkinek sok puszit és nagy ölelést!
Szia !
"826. Rising Sun 1 2011-05-05 20:15
Van egy óriási hírem !
Ma délután beszéltem az egyik ismerősömmel, aki kapja a C-vitamin terápiát, ma volt vizsgálaton.
A jobb tüdejében 1 db néhány mm-es rosszaság van, ott ahol januárban
" 3-7mm-es-ek voltak, szórványosan" !!!!!
ELTŰNTEK A DAGANATOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A bal oldalon maradt az 1 db !
58 kg, február végén 52 volt , és januárban az onkológusa azt mondta 6 hónapja van hátra.
Hát ma nála volt vizsgálaton !!!!
Vérkép : 41 paraméter , minden O. K. !!!!
NULLA csillag!!!!
Máj és veseműködés is teljesen rendben !!!
MINDENKINEK JOBBULÁST !!!"