Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!
1155 ös hozzászólásban van egy videó pár esettörténettel -ajánlom figyelmetekbe -ez a készülék korházakban és hospisházakban van most is tesztelés alatt és az orvosok is tudnak róla -a felteláló feleségének 15cm es melldaganata volt -amit a GNM szerint megoperáltak -csak és kizárólag a gyulladt részt távolitották el -nyirokmirigyekhez nem nyultak -16. orvos vállalta el igy a műtétet
A felesége jól van legutobbi beszélgetésünk 1 hónapja volt és már csak a plasztikázásra várt .
Nem ezért hal meg -hanem azért mert elhisznek mindent az orvosoknak -
Én nem hittem el -és nem is kértem a remek kezelésükből -mütét sugár kemo -sajnos sokan nem tudják mit is okoz az ha felelötlenül belenyulnak a szervezetbe
Szia Csabi, ez enyhén felelőtlenség. Ilyet még családtagnak sem lehet ajánlani, főleg nem egy fórumon, képzeld el, ha valaki pont ezért a hozzászólásért hal meg. Az az illető sem tudná feldolgozni, aki javasolta.
Sajnos még senki nem tudja kinél és mi okoz javulást, vagy végleges leépölést.
340. Biropharma 2011-07-28 11:26
Tisztelt Fórumozók! Kérem, engedjék meg, hogy az Avemar-ral kapcsolatos bejegyzést helyesbítsük. A rendelkezésre álló orvosi irodalomban nem található olyan közlemény, amely a vércsoportok szerint osztályozná a daganatos betegek kezelési javaslatait. Az pedig merő kitalálás, hogy az A-vércsoportú betegek nem részesülhetnek búza eredetű táplálék-kiegészítőben.
Biropharma Kft.
Dr. Hoffmann Artúr
főorvos, tudományos tanácsadó
Ezt a hasnyálmirigy daganat fórumon írta Hoffman doktor
Nekem csak és kizárólag ezt ajánlotta az orvosom, mert azt mondja, ez hivatalos, "bemért" szer. Viszont a következőket olvastam róla: 5%-os a hatékonysága, meg azt is, hogy "A" vércsoportúaknál hatástalan.
Nem tudom, mennyi igaz ezekből, mindenesetre érdemes lenne utánajárni, már csak az ára miatt is...
Szia öcsémnek az áttétes daganatokkal ajánlották az orvosok, megmenteni nem tudta, de erősít.
Jobbulást a kedvesednek!!
Kedvesemmel beszedettem 2 doboz Avemar-t. Most fogyott el. Szedje tovább, vagy kérdezzük meg az orvost?
(Bár tudom, hogy az orvosok nem nagyon ajánlanak ilyeneket!)
Induló csoportok, ingyenes foglalkozások szeptembertől!
- Simonton csoport
- Asszertivitás - önérvényesítés
- Múlok-elmúlok életmód utazás
- MBSR- Életélmény csoport (relaxációs technikák)
- Csikung
- Jóga (esetleges)
- Hellinger féle családállítás
- Kézműves foglalkozás: akvarell festés, gyöngyfűzés
Tűzmadár alapítvány.
Szia !
Igen, belgyógyász-háziorvos.
szia
és ennek arányait ki állítja össze?
Szia !
A szájon át szedendő C, D, E, P-vitaminok, kalcium, magnézium, szelén, cink stb. havonta kb 20 e Ft.
Szia !
Úgy tudom 10-12 hónap, és még néhány hónap folyamatosan csökkentve a C-vitamin infúziók mennyiségét.
A szájon át szedendő C,D,E,P-vitaminok, kalcium, magnézium,szelén,cink stb. szedése ez után is ajánlott.
Szia!
Meddig tar a kúra és meg kell ismételni?