Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha? fórum

Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
599. Binbike
2015. okt. 3. 08:56

Újra itt vagyok, sok viszontagság után. Elvoltam egy ideig, nem is tudom miért nem jöttem a hoxára, éltem és tettem a dolgom. és a problémák legyűrtek. nem vettem észre se segítséget nem kértem emiatt. Június végén annyira kimerültem a problémák miatt, hogy sok gyógyszert vettem be és a rohammentő vitt be a kórházba , amikor megtaláltak. Így utólag még az a szerencse , hogy a biciklim nem volt jó, elindultam vele és visszavittem még a lépcsőházból. és gyalog bujdokoltam el. A biciklivel a városszéli erdőbe akartam menni. Így nem messze a lakásunktól a garázssorok közötti sikátorba bújtam el. Elmenekültem a problémák elől. Megtaláltak időben. sajnos nem ez az első az életem során, hogy így menekültem. Ez van. A nyaram a pszichiátrián telt, hétvégi kijövetellel. Már itthon vagyok, aug. vége óta. És újra dolgozom a rehab. 4 órás munkahelyemen. Nem vagyok túl jól, nem tudom mi lesz velem. Ezzel a betegséggel, tünetekkel nehét élni. most is vannak tüneteim. Ez van most velem. Élek és küszködöm a problémákkal. és menekülök ahova tudok, amibe tudok. A kütyümmel foglalkoztam sokat, míg baja nem lett, nagyon hiányzik, és most újat szeretnék venni. És én vagyok az oka, hogy tönkrement, mert nem voltam jól, és leesett és összefolyt a kijelző. A házimunka megy valahogy, barátnőkkel, családdal van társas kapcsolatom, vagy begubózom, és kerülök mindenkit. Ez is, a is. Munkahelyen eldolgozgatok, vagy sírdogálok közben. Egyik kolléganőm hasonló beteg, ő is volt a kórházban a nyáron, még egy szobában is voltunk egy kicsit. Mi ketten nyűglődünk a pszichés betegségünkkel. A művezetőnk elég türelmes hozzánk. Rehab. munkahely kinek mi a betegsége. Próbáljuk egymást vigasztalni a sorstárs kolléganővel. A barátnők sem fordultak el. A kisebbik lányom sokallt be, és elköltözött itthonról, ő 24 éves. Dolgozik, sikerült végre munkahelyet találnia. A nagylányom 26 éves, ők a nyáron vettek is házacskát falun a párjával. Dolgoznak, tanulnak mellette az egyetemen. Párommal azóta is együtt vagyunk, bár nem tudom, hogy mi lenne a jó. Nem bánt, de mégsem az igazi a kapcsolat. nem tudom, mi lenne a jó nekem, csak éldegélek bele a világba. és menekülök sokszor a valóság elől valahova. akár egy szókereső játékba, ami a kedvencem. Elterelik ezek a hülyeségek a gondolataimat, aztán meg nem sokat haladok itthon a feladataimmal. Munkahelyen azt csinálom, amit megszoktam, szeretem csinálni. Így nem bántanak, hogy nem dolgozom rendesen. nem vagyok élmunkás, de ellátom a feladatomat, a képességeim szerint.

Hát most így vagyok 2015 őszén...

598. Binbike
2015. ápr. 27. 18:48
Most gépelnem kell a lakók nevében a panaszunkat stb.
597. Binbike (válaszként erre: 595. - Binbike)
2015. ápr. 27. 18:44
Rosszul sikerült a szombati horgászós kirándulás. Most nagyon hülye velem :(((( Most nem tudom leírni. Bajok vannak megint a lépcsőházban is. most megint egy többmilliós hitelt akar a közös képviselő ránk erőltetni szigetelés címszó alatt. Én belebuknék a is jövedelmemmel. Főleg, ha egyedül maradok. Most ez ellen harcolunk pár szomszédasszonnyal, lehet hogy kevesen leszünk a nemhez. A párom most nagyon hülye egy vacak 2,5 kg-os ponty miatt. A horgásztársai nekem adták, ő meg ezért nagyon megorrolt rám.
596. bárányka (válaszként erre: 595. - Binbike)
2015. ápr. 24. 17:58

Szia!

Kellemes hétvégét:)

595. Binbike
2015. ápr. 24. 16:33
Ma hasfájós és álmos napom volt, éjjel alig aludtam. Párom holnapra kirándulós, horgászós napot ígért, hogy kimozdulunk.
594. Cippora (válaszként erre: 591. - Binbike)
2015. ápr. 21. 21:11
Üdv ujra itt :)
593. bárányka (válaszként erre: 592. - Binbike)
2015. ápr. 21. 10:31

Szia Binbike!

Sokan aggódtunk érted, jó hogy jelentkeztél!

Baj meg mindenhol van...hm.....

592. Binbike
2015. ápr. 20. 17:26
Ugyanebben a felállásban élünk, a párommal és a kisebb gyermekemmel. SOk családi gondot is átvészeltünk és így együtt vagyunk még mindig.
591. Binbike
2015. ápr. 20. 17:25

Köszönöm a kedvességeteket. Nem jöttem egy ideje. Nem is tudom ,miért. Nagyon jól esik, hogy aggódtatok miattam. Sajnos, ilyen ez a betegség. Számítógép gondjaim voltak tavaly tavasszal. Mire megoldódott, jött a nyár. És nem gépeztem sokat, így kimaradt a hoxa. Jött a tél, sok gonddal és küszködéssel. Újabb betegségek stb.

És már eszembe jutott a Hoxa, hogy be kéne nézni újra. És most itt vagyok, és jó hogy újra jöttem.

2014. szept. 26. 16:40
Csatlakozom...Gyere,írj,aggódunk!!!
2014. szept. 26. 04:16
Hiányzol, várlak, aggódom érted. Írj, kérlek!
2014. szept. 6. 18:00
Én is mindig kereslek,várlak Binbike,kérlek gyere és mesélj! Sokan aggódunk érted!!
2014. szept. 6. 15:32

Binbike!

Régen voltál itt:(:(hm..........

586. bárányka (válaszként erre: 585. - Tündér74)
2014. júl. 26. 09:40
Mi lehet vele?
585. tündér74 (válaszként erre: 584. - *Piszke*)
2014. júl. 26. 09:32
Régóta nem jelentkezett.:(
2014. júl. 26. 00:38
Aggódom!:((
2014. júl. 13. 20:37
Kedves Binbike, légyszíves tudass magadról! Szerintem többeknek hiányzol, várunk!:))
582. 0f332c4ec9 (válaszként erre: 581. - *Piszke*)
2014. júl. 13. 20:35
Köszönöm :)
581. *Piszke* (válaszként erre: 580. - 0f332c4ec9)
2014. júl. 13. 20:32
Jobbulást a nyaki sérvednek!:)
2014. jún. 3. 23:33
Fogd ezt fel jelnek. Valamiért és pontosan tudod miért fáj a torkod,vagyis miért van vele gond. Mert túl sokat,rengeteget panaszkodsz. Ez egy jel. Minden testi tünet jelent valamit. Nekem sérv van a nyakamon. Fájnak tőle sokszor már a vállaim is,a nyakam is. És miért? Tudom,hogy miért. Amit tudok fizikálisan természetesen megteszek,de szelektálok agyban is mert nem birok mindent és ezt érzem a nyak-váll fájdalommal.
579. Binbike
2014. jún. 3. 20:33

Köszönöm a jeleket! :) Ma küldtem én is.

Ezt le kell írnom. A torkommal ma is orvosokhoz futkostam. A nyelési röntgen szerint a nyelőcsövet valószínű, hogy kívűlről a nyaki gerincrészből kinövő csőrszerű valami csontdarab nyonhatja felére csökkentve azt és panaszokat okozva. A szomorú tapasztalataim: Gégészeten, túl lent van a nyelőcső szűkület, ők nem foglalkoznak vele, csak a garatfelső részével. A gasztroenterológia az illetékes. Oda már nem először menve, most sem jutottam dűlőre az asszisztenssel. Nem beszélhetek a doktorral, a papíromat mutatva a doktornő rávágta: gyomortükrözés. mondom: nem a gyomrom beteg.A gégész és a háziorvos szerint csak a torkom nézik majd meg, ők meg azt mondják félmunkát nem végeznek, gyomorig megnézik. Arra a kérdésemre, hogy a szűkületen ha nem megy át a szonda, akkor mi lesz, nem foglalkoznak. A külső vizsgálat említésére, meg mondják intézze a háziorvosával. Akkor menjek, ha tükrözni megyek. Szóval nem is hallgatnak meg, papírt látva tükröznek, úgy hogy az orvossal nem is láttuk egymást. A reumatológiára átmentem, szerettem volna megkérdezni, hogy ha ez a problémám, mutatva a papírt, hogy nézze meg a bajomat. Elutasítanak, hogy a beutaló ahova szól ott kérdezzem meg, aztán elküldenek. nem lehetett volna rápillantani, és megmondani, hogy a nyaki röntgen a mi területünk. elzavartak. Háziorvoshoz menve, elmondom, hogy mégsem engedem tükrözni magam, míg akülsővizsgálatok meg nincsenek. mert korábban a háziorvos is azt mondta, ha a gasztro...-n tükrözni akarnak, menjek.Írt egy opapírt, hogy altatásban végezzék egyéb betegségeimre tekintettel. Abba végül is beleegyeztek. ost megvan a beutaló az orthopédiára,talán így nem zavarnak el. De hogy megkapom-e a beutalót a röntgenre, hogy megnézzék a nyaki csontokat,nem tudom. A nyelőcső kb. 2 cm széles, utánanéztem. Az endoszkóp kb. 1 cm széles. És ha elakad, akkor tuszakolják míg meg nem fulladok? A neten talált információk szerint tágítással vagy műtéttel gyógyítható. Esetleg tovább szűkülhet. naaddig eszek míg van gégémlenyelni, aztán meg majd infúzióval vegetálok, míg vége nem lesz. a tünetek meg erősödnek stb. Szép jövőbeli kilátások. Kedves új betegségem, üdvözöllek a csapatban, szépen elférsz a látás és halláscsökkenésem, a mozgászservi, pszichés meg a többi és a többi betegségem között. Egy süket, vaksi, béna stb. mi lesz belőlem??? Paff! Ennyi vagyok...

578. Binbike
2014. jún. 1. 20:23

Köszönöm a jeleket, és fogok is küldeni.

A lányaim 24 és 22 évesek és a nagyobb már kirepült. Már nem kisgyerekek. Szoktam küldeni jeleket ,még ha nem is mindig, ha benézek. És nem a lányaimnak van párom, hanem magamnak, még ha nem is igazán működik a kapcsolat. És ha nem igazán jól választottam. Nem sikerült még életmódot változtatnom. Az lehet, hogy a kisebb lányom a fejemre nőtt. Már nem kisgyerek. Biztos van aki jobban tudja élni az életét. Én így tudom ,és szenvedek elég sokszor ez van. És néha beszólnak keményen itt nekem. Bár nem esik jól, ez van. Nem tudom , mi lesz velem.

577. ubi pretium (válaszként erre: 572. - Binbike)
2014. jún. 1. 15:10

Picit fiatalabb vagyok,mint te,de nagyon hasonló élettel,de mindenképp hasonló betegséggel.Azzal a különbséggel,hogy én most,a sok hülye ellendrukker miatt elkezdtem totál másként élni és tök jól érzem magam a bőrömben.Mondjuk nálunk a gyerek-kérdés szerencsére hiányzik,illetve nincs olyan baj,mint nálatok,a fiam 15 éves és egy tökéletesen életre való,vidám kis srác.

Annyiban igazat adok az előttem szólónak,hogy a lányod csak a lányod,viselkedj felelősség teljesebben,mert már most nagyon rád nőtt.

576. ubi pretium (válaszként erre: 575. - Hianita)
2014. jún. 1. 15:07
Van,akin segít a nyilvános seggbe rúgás,de van,akit még mélyebbre taszít.Ezért az ilyen hsz-ek írása elég veszélyes szerintem.
575. hianita
2014. jún. 1. 13:04
Szedd már össze magad! Van 2 lányod,akikért felelősséggel tartozol! A pasit meg ki kell rúgni. Van még esélyed jobb életet élni. A jeleket is fogadod,de mindig csak irod,h majd kúldesz a hozzád kedves embereknek,de most fáradt vagy. Pedig az nm egy nagy munks. Ne haragudj,ja kmény,amit írtam,de nem lehet így egy életet élni. A lányod még gyerek,szüksêge van rád,ne cserélj vele szerepet. Anyaként kötelességeid vannak,jó példàval kell élned előtte. De ezt pasi nélkúl is meg tudod tenni. Sőt!
574. Binbike (válaszként erre: 571. - Zsanna54)
2014. máj. 30. 21:28
Köszönöm a kedves tanácsot, majd utánanézek. Régebben rendszeresen tornáztam itthon. És jó is volt. Most meg nem tudom rászánni magam. Pedig olyan jó kis gyakorlatokat tudok és van gumiszalagom is. 2012-ben még rendszeresen tornáztam itthon és azóta híztam is 10 kilót. pedig jó lenne újra elkezdeni. Sétálni nem szeretek egyedül, és velem ki jönne el, nem is tudom.
573. Binbike (válaszként erre: 570. - Pditti70)
2014. máj. 30. 21:24
Köszönöm kedves hozzászólásod. Remélem, hogy sikerül javítanom az emberi kapcsolataimon. Ma történt: Nagyon ragaszkodom a mütyür kis tárgyaimhoz. És ma volt itthon a különélő nagyobbik lányom és kérdezte, van-e kulcstartóm, mert kéne neki egy. Tudják a lányaim, hogy mint a gyerekek, gyűjtöm a kis mütyür hülyeségeket, és őrizgetem őket, tudom gyerekes dolog. És neki adtam a legújabb és nagyon szép szerzeményemet, egy szép macis fém kulcstartót. Lemondtam róla, neki adtam jó szívvel. Mondta is a lányom, hogy tudja, hogy éntőlem ez milyen nagy dolog és köszönte és örült neki.
572. Binbike (válaszként erre: 569. - Ubi pretium)
2014. máj. 30. 21:17
Akkor hasonlóak vagyunk. Ez jó érzés, hogy mások is vannak hasonlóak mind magunk.
571. zsanna54 (válaszként erre: 565. - Binbike)
2014. máj. 30. 18:14
Szia! Próbáld ki a Bach virágcseppekből az elsősegélycseppet. Nagyon jó! Én az Ulmus Kft-től szoktam venni.Én pánikbetegségből gyógyultam ki.Próbálj sétálni, tornázni,ezek jót tesznek.Ne hibáztasd magad , azt nem szabad.Másokkal is előfordul, hogy nehezebben megy a munka. Legközelebb bepótolja az ember.Üdv
2014. máj. 30. 18:07
Azt mondom nektek örüljetek csak és csakis annak, hogy van gyermeketek. Javítani emberi kapcsolatokon, ha nehéz is nem lehetetlen. Ezt a szüleimmel tapasztaltam meg. Szerintem az első lépést megtetted, hogy felismerted a javítanivalót.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook