Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Folyton panaszkodnak a pénzre, aztán vásárolnak, utazgatnak fórum

Folyton panaszkodnak a pénzre, aztán vásárolnak, utazgatnak (beszélgetés)

23. alinka01 (válaszként erre: 20. - Sirga)
ma 14:48
Mit? Mert nem azt panaszolja, amije van! 😀
22. globus (válaszként erre: 21. - Amaunet)
ma 14:47
Pláne ha nem is ismer...
21. Amaunet (válaszként erre: 17. - Globus)
ma 14:35

"Nem biznisz jól érezni magunkat."

No, igen. Ahogy a #1 is. Ne osszuk meg az élményeinket, mert a savanyú oldal rögtön megkérdezi "Mibül?".

20. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:18

Én sem értem, de inkább nem is akarom. Van a családban ilyen személy. Annyira negatív, pletykás, rosszindulatú, hogy inkább elkerülöm.

Van egy mondás: "Aki panaszkodik, attól el kell venni."

19. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:00

Én pont nem tapasztalom, hogy a pénzre panaszkodnának, sőt nem értem hogy "miért nem ég még a székház?"

Panaszos nép vagyunk az biztos, de vakok akik még mindig nem látják hogy mennyire csórók és csak megköszönjük hogy fizethetünk olyan dolgokért is amik egy normális világban ilyen feltételek mellett nem is léteznek.

18. alinka01 (válaszként erre: 17. - Globus)
ma 13:52
No, a hírek hallgatása éppen nem fog javítani a hangulatodon! 😀
17. globus (válaszként erre: 14. - Amaunet)
ma 13:46

Ez is egy szempont. De ettől még lehetne pozitívabban, én pl. most kirándulótársat keresek, és nem találok." Nem ér rá", pedig tudom, hogy ráér. Nem biznisz jól érezni magunkat. Már körülnéztem szingli túra vonalon ;)

Nem hogy bekapcsolnám a híreket, ejj.

16. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:46
Hol olvasol te ilyeneket? Nem kétségbe vonom amit írtál, csak én még nem találkoztam itt olyannal, aki egyszer sírt volna a pénz miatt, aztán dicsekedett volna az utazásaival, stb. Egy kicsit mintha irigy lennél. Ne legyél az! Keresd meg azt, ami neked örömöt okoz és mindjárt nem fog érdekelni más.
15. alinka01 (válaszként erre: 14. - Amaunet)
ma 13:45
Én Globus-szal értek egyet! Pár évtizede az emberek között nem volt anyagi helyzetükben akkora különbség mint most, amikor van kire, mire irigykedni, a mások jólléte miatt frusztrálódni azoknak, akiknek nem jut... A közel azonos élethelyzetben pedig másra figyelhettek az emberek.
14. Amaunet (válaszként erre: 12. - Globus)
ma 13:20
Lehet, hogy akkor fiatalabbak voltunk és nem a betegségekkel, halálozásokkal foglalkoztunk?😀
13. alinka01 (válaszként erre: 12. - Globus)
ma 11:28
Jogos! A változás okául pedig, lásd: Ki mennyit ér...! Részletek és hivatkozás mellőzve! 😀
12. globus (válaszként erre: 11. - Alinka01)
ma 11:26

Nem volt mindig így. Épp a napokban beszéltünk róla itthon. 30-40 évvel ezelőtt tele volt a Fő tér sétálókkal. Ha ismerőssel találkoztunk, sziasztok, hogy vagytok, mi újság, család, gyerekek, sztorik. Most? Mi fáj, ki halt meg, milyen nehéz az élet, milyen szívességet tudnál csinálni nekem ingyen. Rábeszélni valakire, pletykálni, szigorúan negatívat.

Pedig régen sem voltunk tehetősebbek, sőt.

Van olyan, akit ha meglátok, gyorsan irányt változtatok.

ma 11:17
Vannak, akik úgy tartják, a magyarok egyik legnépszerűbb „sportja” valójában a panaszkodás. Már az is felmerült, hogy hungarikummá kellene minősíteni...! 😀
10. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:05

A panaszkodás mentalitás és nem anyagi helyzet függvénye.

Egyébként az ember általában jobbra, többre s szebbre vágyik. Lelki alkat kérdése, hogy ezt hogyan élik meg.

9. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:15

"#nem következetes"

Te aztán következetes vagy ezzel a bejegyzéssel!😀

Egy kalap alá vettél mindenkit.

Nyugodjál le és foglalkozz a saját pénzügyeiddel!

8. globus (válaszként erre: 7. - Semleges)
ma 09:27
Ebben van valami...ha rendszeresen rendelgetek szolgáltatást, ételt, tárgyat, bármit, tulajdonképpen másokat dolgoztatok, munkájukat megfizetem. Nem vagyok legcsóróbb, megtehetem, hogy ilyen értelemben ők "alkalmazottaim".
ma 09:04
Van aki tud spórolni van aki nem, és költ. Mindenkinek más a fontos.
ma 08:53
mert latjak,hogy masok mit ertek el es kevesnek talaljak amit ok maguk eltudtak erni.
ma 08:28

Gyanítom, amit szeretnének, arra nem telik, vagy csak keservesen.

Én azt mondom, hogy eléggé szörnyű, hogy azért kell kuporgatni egy évig, hogy aztán egy hetet egy szép helyen tölthessen az ember.

A vásárlás meg... Hát engedje már meg a világ, hogy az ember egyen és ruházkodjon.

4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:15
Talán másra is vágynak, amire nem futja. Ne irigyeld őket, boldogtalanok.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:13
Pont arra mint ez a kérdés,,semmire.
ma 08:06
hol itt?
"Egyesek itt folyton panaszkodnak munkára, pénzre. Aztán csak utazgatnak, vásárolnak, szórakoznak. Mire jó akkor a panaszáradat, ha mégis telik ilyenekre?"

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook