Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Szia!
A második nap nekem azért volt könnyebb mert azt tudtam mondani magamnak hogy holnap már ebedelhetek!!!
Ügyes vagy!
Ma 12 hete hogy kezdtem a kúrámat.
akkor (99.4) ma reggel 83.4 voltam.
Nagyon lassan araszolok lefelé.
Előjött jött most egy bajom a por miatt is talán.
utána olvastam és ez is kiválthatja.
Refluxom van, ez alkalmanként volt, hol előjött hol nem, most nagyon előjött egy hónapja szenvedek vele.
Tegnap voltam orvosnál, kaptam rá gyógyszert és mivel a torkomat elég jó irritálta, és fájt már, arra antibiotikumot is adott, most ezeket szedem.
Este nem eszem a port, csak natúr joghurtot élőflórásat, hogy éjszakár ne bánta a torkomat.
De ez nem állít meg a tervemben, továbbra is elszánt vagyok és rendíthetetlen...
Sziasztok! Hát,elbuktam az első lépcsőn. :(
De nem adom fel újra próbálom. Köszönök minden bátorítást.
Szia!
Nagyon szurkolunk Neked is!
Tényleg sok erőt ad az, ha arra gondolsz, hogy miért is csinálod.
Kell az akaraterő, de egyáltalán nem kínszenvedés ez a diéta. Nincs benne éhezés sem.
Ügyes vagy, mert már ráléptél erre az útra!
Meglátod majd, hogy egyre jobban mutatnak rajtad a ruháid!
Szeretném biztatni íly módon is egy kedves munkatársamat, tudva azt, hogy szokta olvasgatni ezt a fórumot, hogy higgyen benne, hogy neki is sikerülhet!
Holnap keresi fel az orvost.
Sikerülni fog!!!
Hiszek Benned😊!!!!
Én is érzem
Akkor mindig iszom
Nem tudom hogy miért van ez.
Megkérdezem majd a dokinőt.
Szia!
Gratulálok az elhatarozasodhoz!
Meglátod lesz eredménye!🙂
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?