Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetős fórum)


69. vroni
2009. okt. 6. 21:37

Sziasztok!

Mostanság csak olvasóként jelenek itt meg, bocsi. Velem a helyzet változatlan, várom, hogy megjöjjön, és én is kezdem a Closty-t.

Kata! Úgy sietsz! Így hogy megyünk együtt inszemre?! :-) Na jó, nem haragszok meg, ha megelőzöl. :-) Remélem jó hírekkel fogsz hamarosan szolgálni, és attól majd én is pozitívabban állok hozzá az egészhez. Meg így legalább lesz vki, aki beszámol mindenről! :-)

Persze, hogy okt-ban túlleszel az inszemen, nem hiszem, hogy olyan sokáig elhúzódna, 1-2 hét aztán megint 1-2, és már újságolod is a jó híreket! :-)Nagyon szorítok Neked!

Esztike! Kitartás. Kedden jobb eredményt fogtok kapni, tuti. A 2. mintát otthonról vittétek, vagy azt is ott kellett adni?! Csak mivel nekünk azt mondták, hogy azért kell 2 minta, mivel a 2.-at itthonról vittük, és az valakinél jobb szokott lenni. Mi egyébként a Török dokinál nem is voltunk, mikor a férjemet vizsgálták.

Nem tudom, Ti hogy látjátok, de én minél többször megyek Tapolcára, annál több pár van ott. Múltkor, mint írtam is, 3 órát ültem ott, hogy sorra kerüljek. És akkor még csodálkozok, hogy miért tompulok le teljesen, miért nem jut ott eszembe semmi, amit meg akartam kérdezni.

Azt hiszem, elmegyek aludni, mert hulla vagyok, ez az új munkakör teljesen lefáraszt. :-)

Jó éjt és puszi Nektek!

68. vnékata (válaszként erre: 66. - Ee02af809f)
2009. okt. 6. 16:34

Szia Esztike!

Türelem j.hét mindjárt itt van, akkor már biztosan többet fognak tudni és elmondják merre tovább :-) Drukkolok Nektek! Én megbetegedtem, elkezdtem szedni a Closty-t és ha Isten is úgy akarja, akkor még ebben a hónapban meglesz az inszem :-)

Puszi

67. bessi
2009. okt. 5. 20:12

Sziasztok! Bocsi, hogy így eltüntem, csak sürüek a napjaim. A nővérem szüretelni jár, mi meg anyuval vigyázunk a töpszli keresztlányomra. Velem ezen kívül semmi ujdonság nincs. Várom, hogy megjöjjön a mensim, és végre mehessek petevezetékátjárhatósági vizsg.-ra. De ezt leszámítva nagyon üresek a napjaim. Annyira utálok várni!!! Néha szeretném felgyorsítani az időt!

Puszi csajok!

2009. okt. 5. 18:05

Sziasztok!


Még annyit kihagytam, hogy férjemnek csináltak még egy vérvételt, egy hormonszintet néznek meg, plusz még antibiotikumot is kell szednie, mivel valamilyen bakteriális fertőzése van. :(

Remélem a 3. eredménye rendben lesz!!!

Kicsit ma leeresztettem, nagyon el is fáradtunk!!

De kell az erő, hogy az egészet végig tudjuk csinálni!!

Ezt kívánom mindannyiunknak!!

Szép estét Nektek!

2009. okt. 5. 17:00

Sziasztok Csajok!!


Végre megjöttünk Tapolcáról, hát nagyon fárasztó volt,iszonyú sokat kellett várnunk!! Sok pár jár ide, azt most már látom, még ismerőssel is összefutottunk, innen Sopronból.Szóval térjünk a lényegre: Hát megvolt a férjecskémnek a második spermavizsgálata, meg andrológiai vizs. is. Elég furcsa eredmények születtek, a Török doki azt mondta, hogy egymásnak teljesen ellentmondó lett a két spermavizsg. az egyik nagyon rossz lett, a másik már jobb, persze ez sem teljesen szuper. Szóval jövő héten lesz még egy neki, mármint még egy spermavizsg., kedden megyünk ismét. Aztán dől el hogyan tovább, vagy inszem, vagy lombik! Hát egyenlőre ennyit tudunk, rólam nem is igazán volt szó, a lapart meg sem említette, csak annyit mondott, hogy ha páromnak jobb az eredménye, akkor inszem, és akkor előtte nekem petevezetékátjárhatósági.Ha nem mindenképpen a lombik jön szóba. Úgyhogy ennyi, de nagyon furi, hogy az én kezelésem szóba sem került, vagy vmilyen gyógyszer szedése..

Most megyek, mert le kell vinnem a kutyát sétálni.:)

Puszi Nektek! Veletek mi van, minden ok?!!

64. vnékata (válaszként erre: 62. - Ee02af809f)
2009. okt. 2. 18:29

Szia Esztike!

Megértjük, hogy elfoglalt vagy és mi is reméljük, hogy Te is jól vagy, és tényleg tessék ám beszámolni a Tapolcai "élményről"

Erről jut eszembe, Én is biztosan ritkábban tudok majd jönni, mert beíratkoztam egy középfokú angol nyelvvizsga előkészítőre, ami heti két egész délutánomat-estémet fogja elrabolni (de mint tudjuk a tudást senki sem vesszi el tőlünk:-D )

Puszi

63. vnékata (válaszként erre: 61. - Vroni)
2009. okt. 2. 18:25

Kicsi Drága Vronikám!

Igenis tessék lenyugodni!! Látod, mondtam Én, hogy Tanárúr tudja mit kell tenni:-) Örülök neki, hogy már pozítivabb vagy :-D csak, így tovább! Még az is lehet, hogy együtt megyünk inszemre és együtt izguljuk végig, és együtt írjuk meg: SIKERÜLT! Mert ugye mi bízunk és hiszünk, ugye Drága!?!

Én is csak annyit tudok, hogy menses harmadik napjától jöhet a Closty (napi 2, 5napon át), aztán telefon Tapolcára, és majd akkor megtudom mikor is kell mennem hüvelyi u.h.-ra...folyamatosan fogják nézni a peteérést, aztán mikor itt az alkalom akkor jöhet a beavatkozás, ami dokink szerint nem kellemetlenebb egy rákszűrésnél, dehát akármilyen is, mi kibírjuk :-P ja, és még annyit mondott doki, hogy a beavatkozás napján tessék otthon is probálkozni még aznap és utána három napon át :-)

(azt hiszem ez nem lesz gond)

Sok pusszanat!

Kata

2009. okt. 2. 07:54

Sziasztok Lányok!

Mostanában kevés az időm, mert eléggé megy a hajtás a munkahelyen, ráadásul megbíztak még egy plusz feladattal, úgyhogy el vagyok havazva!! :( De azért olvaslak titeket!! remélem mindenki jól van, és minden reményeitek szerint alakul. Mi hétfőn megyünk Tapolcára, majd délután, ha hazaértünk, megírom mi volt!! Már nagyon várom!

Addig is Sziasztok, és nagyon szép hétvégét Nektek!

Puszi

61. vroni (válaszként erre: 60. - Vnékata)
2009. okt. 1. 07:44

Sziasztok!

Mi is túl vagyunk egy szüreten, mi elég hamar végeztünk.

Drága Kata! Már kicsit lenyugodtam keddhez képest, de még most sem vagyok képben teljesen. De legalább már annyit találtam a neten, hogy peteérés zavar esetén is inszeminációval próbálkoznak. Azt hiszem, majd ha megjön, és elkezdem szedni a Closty-t, akkor úgyis telefonálnom kell, és mennem, majd rákérdezek, hogy kell-e vmi vizsgálatra mennem még, mert az ég egy adta világon nem mondott semmit a doki, én meg amilyen hülye vagyok ott, nem is kérdeztem.

Neked milyen vizsgálatokra kell menned addig?

Mondtam a férjemnek, ha így lehet csak kisbabánk, akkor csak 1 lesz, nem 2. Bár aztán most így gondolom, lehet utána meg másként. De ha lesz, akkor a főnököm ne intézze nekem a bölcsi-helyet, ki akarom élvezni minden pillanatát (főleg ha órák óta sír és nem tudom mi baja). :-)

Na, megyek, dolgozok, bár humorom nincs hozzá. Ez az új munkakör úgy lefáraszt, hogy már 8-kor aludnék. :-(

Puszi!

60. vnékata (válaszként erre: 59. - Vroni)
2009. szept. 29. 19:13

Sziasztok!

Hát ismét itt vagyok, túl egy szüreten, túl egy almaszedésen és túl egy diószedésen :-()

Drága Vroni! Annyira megmosolyogtalak (na, nem azért mert nem érteném az aggodalmaidat), csak mintha én írtam volna ezeket a sorokat...na mármost, szerény véleményem szerint, bízz a dokiban kérlek! Nyilván azért erőlteti az inszemet,mert ő egy meddőségi specialista, Te pedig felkerested, hát segíteni akar, azt akarja, hogy minél előbb a kezedben tarthassad a kicsidet!

Azért l.szíves keresd meg mégegyszer telefonon és beszélj vele. Én nem vagyok orvos, csak sajnos tapasztalatokkal rendelkező nőcike,de annyit tudok, hogy nincs összefüggésben a menses periodikuságával a peteérés! Ő most ezt látja a legjobbnak és lehet, hogy természetes úton is sikerülne, de ki tudja mikor!? Ne ess kétségbe, fel a fejjel, a százalékos arányokkal pedig ne tessék törödni, ami abban a kis tájékoztatóban van, a nullához képest igen is sok a 5-15%! Igen, sajnos az a sok vizsgálat általában kell, de erről nem kaptál tájékoztatást Drága?

Puszi és jelentkezz!

59. vroni
2009. szept. 29. 18:46

Sziasztok!

Nem tudom, jó híreket kaptam ma, vagy sem, de teljesen megzavarodtam tőle.

3 óra várás után (ennyit még sose vártam) bekerültem, először azt mondta a doki, hogy most sem lát tüszőt, utána meg, hogy lát egy 10 mm-eset. Aztán kérdezte, hogy mikor volt a menszeszem, mondom 14-én, és hány naposak?! Hát hány, mondom, eddig csak gyógyszer segítségével volt, július 1-én. Mire felöltöztem, már közölte, hogy várhatnánk, de mire várjunk, meghozzuk a vérzést Norcolut-tal, aztán szedjek Closty-t, majd akkor kérjek időpontot, és inszem lesz. Hirtelen azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány. Semmi mást nem mondott. Aztán ahogy jöttünk hazafelé, gondolkodtam, minek akarja nekem 2 hét után meghozni a menstruációmat?! Akkor most volt tüsző, vagy nem? Persze, normál esetben már tüszőrepedésnek kéne lenne, ha jól gondolom, de én örülök, hogy végre magától megjött a lapar után a menszeszem. Hazaértünk, az volt az első, hogy felhívtam Tapolcát, még mondom ha hülyének néznek is, de én ezt nem értem. Természetesen a doki már nem volt ott, az asszisztensével beszéltem, nagyon aranyos volt, mikor mondtam, hogy szerintem félreértettük egymást a dokival (azt mondta, emlékszik rám, de annyi ember közül, aki ma ott volt, ezt kétlem). Mondta, hogy persze, a Norcolut-ot ne váltsam ki, mert nagy valószínűséggel most is meg fog jönni, és akkor a 3. napon kezdjem a Closty-t. Kérdeztem, hogy akkor is inszem lesz?! Hát, azt beszélték meg a doktor úrral, nem?! Én ezt nem értem. Akkor miért mondta eddig, hogy normál úton is lehet kisbabánk, ha helyreáll a szervezetem? Gondolom, nem úgy megy, hogy egyik hónapban megjön, következőben meg a 28. napon már ismét. Szerintem nem lesz ilyen pontos, és azért is volt olyan kicsike a tüszőm (úgy olvastam, hogy 18-22 mm-esnek kell lennie tüszőrepedéskor, így gondolom, hogy a 15. napon csak 10 mm-es, 10. napon semmit se látott, akkor még később nagyobb lesz, és nem 28 napra jön meg, hanem mondjuk 32-re. Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy akkor most hirtelen miért sietteti az inszemet. Persze, jó, hogy nem azt mondja, hogy hagyjuk egy kicsit rendeződni a dolgokat, de mondhatná azt is, hogy először próbáljuk meg, hogy ekkor meg akkor időzített házasélet legyen. Vagy ez itt nem szokás, csak Győrben?! Meg aztán meg is ijedtem, olyan hirtelen jött ez az egész.

Kata! Még a végén együtt megyünk inszemre. :-)Elolvastam a kis tájékoztató füzetet, hát, sokkal okosabb nem lettem, és zavar az a kevés százalék is, amit ír a végén. Az a sok vizsgálat, amit az elején írnak, kell?!

Bocs csajok, hogy így rátok zúdítottam a gondjaimat, de ma egy kicsit összezuhantam, mérgembe kivasaltam, eltartott 2,5 órán keresztül, ez az átka, hogy hétvégén kihagytam a vasalást. :-)

Puszi Nektek!

58. bessi
2009. szept. 26. 21:08

Sziasztok! Beszéltem vele. Azt mondta csináltassak a háziorvossal vérvételt, aztán, ha mensizek hívjam fel a nőgyógyászatot. Ott majd megmondják melyik nap menjek. Vérvételre már hétfőn megyek, de a többit majd csak kb. 2 hét múlva tudom meg. Hosszú lesz azt hiszem, de majd csak kibírom.


Eszti ez jó hír! Örülök neki!


Roni!

Reméljük kedden már lát vmit a doki. Én drukkolok!


Remélem Kata kibirtad a szüretet.

Puszi csajok! Majd jelentkezem.

2009. szept. 26. 07:07

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Pár napra eltüntem, esélyem sem volt rá,hogy net közelébe férjek :-(

Vroni, remélem kedden már lát majd Török doki egy kis tüszőt, szorítok nagyon!

Esztike, az nagyon jó hír és okt.5-e mindjárt itt van :-)

Bessi beszéltél már a nődokiddal?

Tücsi, nekem októberben lesz az első inszemem, remélem nem fog bezavarni 23-a! Nálunk végülis biológiailag eddig semmi gond sincs,eredményeink jók, átjárható vagyok, stb. Menses harmadik napjától 5 napon át kell majd szednem Cloystilbegit-et (lehet nem jól írtam), ami serkenti a peteérést, aztén két naponta uh, hogy doki elkapja a megfelelő időpontot és utána két hét múlva már remélem nagy betűkkel írhatom az örömhírt, hogy KISMAMI lettem :-) Te is előtte állsz talán, hogy érdeklődsz?

Puszi mindenkinek, most pedig elindulok szüretelni (aaaahhh, de utálom!!!)

2009. szept. 25. 14:30

sziasztok lányok!

inszemmel kapcs van valakinek tapasztalata??

55. vroni
2009. szept. 25. 13:51

Sziasztok!

Esztike! Örülök, hogy megjött, reméljük 5-én Te jó híreket kapsz!

Én tegnap voltam Tapolcán, kedden mehetek megint, mivel Török doki még nem látott tüszőt. :-( Nem tudom, hogy ez mennyire jelent rosszat, azt mondta, megnézzük kedden is, mivel július 1-én volt menszeszem, gyógyszerre, meg ugye most, spontán. Úgyhogy, nem tudom, mi van, okosabb nem lettem, pedig már azt hittem. :-(

Most mennek kell!

Puszi Nektek!

2009. szept. 25. 10:22

Sziasztok!!

Képzeljétek ma reggel spontán megjött a mestruációm, ennek nagyon örülök, nem kellett hozzá semmi gyógyszer!! Legalább vmi működik odabennt...:)

telóztam is Tapolcára, de ez nem változtatta meg az időpontot, ugyanúgy október 5.-én kell mennünk. Remélem ez jót jelent, igaz 67 napra..

ha van vmi fejlemény úgyis írok Nektek!!

Veletek mizujs?

Puszi

53. bessi
2009. szept. 23. 21:58

Nem tudom Ajkán hogyan csinálják. Azt sem, hogy mikor. Felhívom majd azt a nődokit, akihez járni szoktam. Talán többet megtudok tőle, mint a Csongrády doktortól. Vroni!

Remélem jó híreket hallasz! Majd gondolok rád:-)

Puszi mindenkinek!

2009. szept. 23. 18:48

Sziasztok Lányok!

Néhány napra eltűntem, de sajna mindig közbejött valami, meg hát a munkahely is húzós mostanában! A net is nagyon lassú, nem tudom mi lehetett vele?

Ami az egészségi állapotomat illeti, hát már egy hete görcsölget a hasam, meg érzékenyek a melleim, nem tudom mi ez, lehet, hogy spontán megjön? Nem tudom, de akkor gondolom szólni kell Tapolcán, mert így talán módosul az időpont?!

remélem mindannyian jól vagytok, én még várhatok október 5.ig, aztán ha van valami fejlemény írok Nektek, de Ti is írjatok ám!!!:)Puszi

51. vnékata (válaszként erre: 49. - Vroni)
2009. szept. 23. 17:57

Szia Vroni! Hát Én is nagyon kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki...remélem csupa jót! Gondolni fogok Rád és l.szi írd ám majd meg, hogy mi is a helyzet!

A munkahelyi kiborulásodat is tökéletesen megértem, sajnos a mi cégünknél is hasonló a helyzet, sorban bocsátják el az alkalmazottakat, persze a munkájuk marad, amit szétosztanak azok között akik még bírják, pont ma tudtam meg, hogy október végén is elküldések lesznek, ami kb. 150-200 főt fog érinteni, mondtam főnöknek, hogyha kell Én inkább kiíratom magam egyből, amint megtudom,hogy jön a babó, addig várjon már egy kicsit a könyvelési csoporttal, hátha maradhat egy valaki, ha Én egyből távozok...igazából nem sokat tudott rá mondani, általában messze áll tőle az az érzés, hogy emberiség :-(

50. vnékata (válaszként erre: 48. - Bessi)
2009. szept. 23. 17:51
Szia!Nagyon helyes azért csak beszélj a háziorvosoddal is, több szem, többet lát. Az átjárhatóságit mikor csináltatod? Ja, és nem kell megköszönni, hogy gondoltam Rád, hiszen ezért vagyunk itt, drukolni és együttérezni :-D
49. vroni
2009. szept. 23. 17:23

Sziasztok!

Én holnap megyek vissza a dokihoz vizsgálatra, kíváncsi leszek, mit mond, remélem azt, hogy beindult minden odalent, úgyhogy "gyúrhatunk" a babára! :-)

Már jó lenne, mert a munkahelyemen is egyre kiakasztóbb a helyzet, mindent velem akarnak csináltatni, bárki elmegy, akár nyugdíjba, akár máshová dolgozni, mindig engem kapnak elő, hogy majd én megcsinálom. Ma már nagyon paffon voltam, elpityeregtem magam. Mondtam is a főnökömnek, ha engem áttesznek másik irodába, ha megtudom, hogy kisbabánk lesz, kiiratom magam, mert nem mindegy, hogy minden nap nyugisan (mint most), vagy idegbajosan jövök haza. Bocs, ez tudom, hogy nem ehhez a témához kapcsolódik, csak gondoltam megírom. :-)

Bessi!

Az átjárhatóságot hogy csinálják Nálad? Röntgennel vagy laparral?

48. bessi
2009. szept. 23. 11:26
Szióka! Azt mondta a doki, hogy nálam nem találtak semmi baktériumot. De azért a háziorvosommal majd beszélek. Ezen kívül nem történt semmi, csak adott egy beutalót petevezeték átjárhatósági vizsgálatra. Azt hittem, azért ennél többet fogok megtudni. De ezek szerint majd csak utána leszek okosabb. Köszi, hogy gondoltál ránk. És nálatok többiek mi a helyzet?
47. vnékata (válaszként erre: 46. - Bessi)
2009. szept. 21. 18:33

Szia Bessikém!


Ez orvosolható? Biztosan, majd szerdán kiderül.

Megy a drukk, hogy jó híreket mondjon doki szerdán. L.szi írd majd meg, hogy mi volt, kíváncsi vagyok ám :-D Persze mindenképpen gondolni fogok rátok!!!

Puszi

46. bessi
2009. szept. 21. 13:08
Sziasztok! Ma volt a bébikém vizsgálaton megint. Kiderült, hogy az első vérvételnél pozitív lett chlamydiára. Megint vettek tőle vért, aztán 1 hónap múlva kell mennie. Most még inkább izgulok, hogy mit mond a doki szerdán.
45. bessi
2009. szept. 18. 18:49
Nem tudom miért vetéltem el. Elötte két hétig elég rendesen meg és fel voltam fázva. Mikor a lázam le is ment, hőemelkedésem folyamatosan volt. Aznap mikor visszamentem dolgozni, úgy éreztem, hogy megfog jönni, mert eléggé görcsölt a hasam.Elmentem dokihoz, de annyian voltak, hogy inkább nem vártam. Aztán mikor este kivettem a tampont egy kis fehér zsák szerü v.mi is jött vele együtt. Rá három napra tudtam csak dokihoz menni, de akkor már nem talált semmit ami arra utalt volna, hogy terhes voltam. Én is észre vettem, hogy a melleim már nem érzékenyek. Aznap nem is akartam menni dolgozni, de muszáj volt. Azt hiszem akkor tényleg tudatosult bennem, hogy vége. Egész addig azért reméltem, hogy nem. Ráadásul a nővérem akkor volt kb. 4 hónapos terhes és nekem kellet vinnem valami vizsgálatra. Nem éppen a legjobb napom volt. Meg hát nem is legjobb évem. Többször voltam mélyponton, mint egész életemben. De most már legalább összeszedtem magam annyira, hogy egy napig tart a depis időszakom, és nem is olyan sokszor van. Köszi, hogy ezt mind kiírhattam magaból. Ez jólesett. Puszi
44. vnékata (válaszként erre: 40. - Ee02af809f)
2009. szept. 18. 17:27

Hahó Vné!

Nem, nem nézlek bolondnak :-D inkább még jól is esett, hogy kiderült!

Puszi egy Vné-nek Vné-től

43. vnékata (válaszként erre: 41. - Vroni)
2009. szept. 18. 17:26

Kicsi Vronim!

Tehát csütörtök lesz számodra a nagy nap, úgy örülök neked :-D Biztosan jót fog mondani a doki, eddig még bejött a tanácsa, nemde?! Gondolom, most neked is r...lassan megy az idő :-S

Puszi

42. vnékata (válaszként erre: 38. - Bessi)
2009. szept. 18. 17:21

Drága Bessike!

Hidd el értelek, itt szerintem mindenki érti, hogy mit érzel, sajnos :-( A zagyvaság(te szavaiddal élve)nem is annyira zagyvaság, inkább elkeseredettség,kis belefáradás, és ez rendben is van így, az ember nem lehet mindig pozítiv, néha kell, hogy kidühöngjön magából minden fájdalmat, de aztán az is kell, hogy újra erőre kapjon, felálljon és továbbmenjen. Nekem ebben Uram segített, aki mindig azt hajtogatja, hogy nem a rosszra kell gondolni, hanem arra, hogy vannak ennél rosszabb eredményű párocskák és mégis a kitartásuk révén sikerrel jártak. Hinni kell benne, hogy nem is olyan sokára már mi is arról fogunk itt csevegni, hogy hogyan is kell elsajátítani a helyes pelenkázást :-D

Pussz

41. vroni
2009. szept. 18. 17:19

Sziasztok!

Azt hiszem, tudom miről beszéltek, velem is ez van, de szerintem mindenkivel, aki kisbabát szeretne és nem megy egyik pillanatról a másikra. Lehet, hogy eddig észre sem vettük, most meg állandóan csak kismamákkal találkozunk, mintha más nem is akarna szembejönni velünk az utcán, csak egy "pocakos nőci". De hamarosan mi is ebbe a "pocakos nőcis klubba" kerülünk, csak ki kell bírnunk addig, és végig kell csinálni, amit elkezdtünk.


Bessi!

Egyébként mi okozta a vetélést? És azt tudni lehet, hogy azóta miért nem sikerült? Vagy eddig még nem voltatok kivizsgáláson, csak most kezdtétek? Bocs, hogy ennyit kérdezek.


Nővéremnél márciusban derült ki, hogy kisbabát vár (gondolhatjátok, nem igazán tudtam neki örülni, csak sírtam, pedig örültem, hogy végre 1 év után neki sikerült, de az motoszkált a fejemben, hogy nekem miért nem jön össze), de sajnos a 10. héten nem volt szívhangja, így el kellett venni tőle. Most ő is ott tart, hogy letelt a 3 hónap, újból próbálkoznak. Mi akkoriban azzal biztattuk, hogy ezután majd könnyen jön újból a baba, de ezek szerint nem mindenkinél van ez így. Hallottam már erről is meg arról is. Na, de majd kiderül.


Kedves Esztike!

Sajnos lapart nem csinálnak a PRI-ben, de nekem is ajánlotta a doki, hogy a Csongrády megcsinálja a kórházban, meg említette a közelünkben lévő kórházakat, hogy bármelyikben megcsináltathatom. Igaz, megjegyezte, hogy Ő is szívesen megcsinálja, Pécsen.


Drága Kata!

Eltaláltad, tényleg nem örültem még ennyire, hogy megjött, remélem csütörtökön is jó híreket mond a doki. De gondolom Te is így vagy a következővel, mivel akkor kezditek az inszemhez készülődést. :-) Tényleg megérte még egyszer nekiugranotok a vizsgálatoknak, és hamar eredménye is lett (inszem) és lesz is (növekvő pocak)! :-)


Puszi Mindnyájatoknak!

2009. szept. 18. 17:13

Szia Kata!

Megnéztem az adatlapodat, remélem nem baj, :), látom te is 80-as vagy és januári, ahogy én, és én is Vné! :)) Érdekes! Remélem nem nézel bolondnak amiért ezt most írom!

pusz

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook