PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Kata!Januárban lesz 3 éve,hogy várunk a babóra.De én mindezek ellenére is félve indulok neki a lombiknak.
Írtál az inszemes csalódásról.Mikor tesztelni mentem a PRI-be,nem ért meglepetés,éreztem,hogy ez sem sikerült.Amíg nem jött meg piroska,nem is volt semmi baj.De utána kiborultam pár napra,és újult erővel,még több reménnyel vártam a következő inszem napját.De Neked nem kell több inszem,hiszen ennek sikerülnie kell!Egyébként ismerek olyan csajt(PRI-be járt),akinek a 6.-dik inszemje sikerült,azóta már meg is születtek az ikrei.
Sziasztok!
Visszaolvasok mi történt amíg én dolgoztam.
Sziasztok Csajok!
Bocs, hogy csak most ugrottam be, de sűrű a mai napom. Először is köszönöm a jeleket, remélem hamarosan érzem a hatását is. :-)
Olivérnek boldog névnapot! Szamykém, igen, hétfőn kell mennem, remélem akkor is olyan hamar végzek, mint csütörtökön. Nagyon jó lenne. Szerintem most is egyedül fogok menni, férjemnek 2 nap szabija van, meg ugye karácsony előtt már itthon akar lenni, meg a két ünnep között.
Esztikém! Nővéremnél is így volt, úgy érezte, mintha meg akarna jönni, úgy fájdogált a hasa, aztán mikor mégsem jött meg, kiderült, hogy kisbabája lesz, csak sajnos el kellett venni Tőle, mert nem volt a 10. héten szívhang. :-( De mondta, hogy ő is csak annyit érzett, hogy mikor meg szokott jönni neki, úgy fájdogált a hasa, de semmi egyéb. Sőt, valakinek meg is jön, és mégis megmarad a kisbabája is, így egyik rokonom járt, ő mesélte, hogy ugyanúgy megjött neki a szokott időben, közben pedig már a baba is ott volt. Úgyhogy reméljük, Nálad is csak a szervezeted tréfálkozik, nehogy elfelejtsd, mikor kéne megjönnie, de közben a kisbabád szépen fejlődik. Pihengess sokat és vigyázz Magatokra.
Katám, az én uram is focizik, ő mondjuk szerencsére csak hobbi szinten, hétfőnként. Szerencsére a keddről már leszokott. :-) De van helyette más szenvedélye. :-)
Remélem a szurkálódás elmúlott Nálad, és szépen kezdődik az új élet a pocidban. Nagyon szorítok!
Bessikém merre vagy? Remélem jól vagy, és nem ártott meg tegnap a meló. Pihengess Te is.
Gabka, Veled mizujs? Nem tudod, ez az igazolás, amit írtál, hogy fizetett távollétnek minősül, ha megjelenünk Tapolcán és kérünk igazolást, a férfiakra is vonatkozik? Csak a férjem kevés szabija miatt érdekelne. Előre is köszi a választ.
Most megyek, mert mindjárt indulunk fallabdázni, még sose voltam.
Legyetek jók! Puszi Nektek!
nekem kellett Closty után mennem egyszer, aztán mikor maga a beavatkozás van és majd eredményhirdetéskor, de szerintem ez személyfüggő.
Pusz
Lányok! Az inszem alkalmával hányszor van megjelenés Tapolcán? Megjön a piri ..........inszem!
Leírnátok mi van közte!?
Drága Szamykém!
Köszönöm kérdésed, jól vagyok, bár néha,mintha szurdogálna egy kicsit a pocak, de abszolút nem vészes és az is lehet,hogy csak a képzelet ereje csinálja mindezt Velem :-P
Katám köszönöm a jelet! Jól vagy ? Nem fáj a pocid?
A névnapi buli megvolt csütörtökön. 14 családtag volt jelen. Délelőtt Tapolca, délután a család:)
Eszti, a kismamánk:) Áldott állapotban! Annyira örülök.
Bessi, remélem nem merített ki nagyon a munka. Próbálj pihenni.
Roni, hétfőn kell menned?
Gaben, neked mikor lesz a folytatás?
Mindenkinek szép hétvégét!
Szép Jó Reggelt Lányok!!
Kata, hogy milyen tüneteket észlelek? Hát ez az, sajnos teljesen olyan érzésem van, mint amikor meg akar jönni, az imént is begörcsöltem, de csak néhány percig éreztem, de tényleg fájt!! :( Remélem ez nem jelent rosszat, csak ahogy változnak bennt a dolgok, azért van!? Nem tudom, de megijedtem!! Nem szeretnék megint csalódni...
És Te Katám, hogy érzed magad? Remélem minden a legnagyobb rendben van!Jövő pénteken én is ott leszek, úgyhogy biztosan látjuk majd egymást, nekünk 10 körül kell mennünk.:)
Nemsokára Vronika is követ minket! Remélem Jól vagy, csak szépen növögessenek azok a tüszők!! Egyébként nekem sem voltak sokkal nagyobbak ám, 10 és 11 mm-esek, de T. doki nem mondta, hogy kicsik lennének! És én is olvastam,hogy naponta, kb. 2 mm-t nőnek!! Úgyhogy hajrá!!
Többieknek is nagyon drukkolok, sokat gondolok Rátok!! Szamy, fiadnak nagyon Boldog Névnapot kívánok!!
Mi is gondolkodunk néha neveken, a Csenge, Boróka kislánynevek nagyon tetszenek, de őszintén szólva, fiúnévben nem is nagyon gondolkodtunk!:))
Azt hiszem erre még rengeteg időnk lesz, kiszámoltuk nagyjából, ha minden jól alakul, nyári, júliusi baba lenne, mint a férjem.De jó lenne!!! Nagyon drukkoljatok, mert megrémisztenek ezek a tünetek!
Puszika, és nagyon szép hétvégét!
Édes Gabka!
Annyira szégyenlem magam, nem akartalak kihagyni a sorból, csakhát még olyan reggel van...természetesen rád is gondolok és tessék sűrűbben jelentkezni a fejleményekkel, rendben?
Millió cupák Neked!
Szép jó reggelt és nyugodt hétvégét!
Kicsi Vronikám, igen a Zuram nagy focista, de a jobbik fajtából:-) nála ez a szenvedély nem párosul a sör izlelgetés minennapjaival, sőt ami azt illeti sohasem bírta az alkoholt, hála isten!
Szamykém gondolom nagy készülödésben vagy, hiszen névnapi party lesz, nemde?
Esztike Drága, Te csak pihizz sokat és vigyázz magatokra nagyon-nagyon.Amúgy van valamilyen tüneted?
Bessikém Te hol vagy,merre csavarogsz?
Milliónyi puszanat!
Katám remélem már megvacsiztál, tudod, hogy nagy valószínűséggel 2 helyett kell enned. :-)
Én néha már most is úgy érzem, hogy kettő helyett eszek, mikor farkaséhes vagyok, pedig én csak egyedül vagyok, egyenlőre.
Férjed milyen edzésre jár? Talán focizik?
Azt hiszem gyorsan kiteregetek aztán elteszem magam holnapra. Lehet, mire a drága párom hazaér, már alszok is.
Jó éjt Nektek!
Puszi!
Szamykém, akkor kedden már többet tudsz:-) Nálunk a nevek: Maja, Barnabás, Ramón
Vronikám, én is a Zuramat várom, edzésen van, a pizza meg kihül :-P Azt hiszem én sem bírnék ki 6 csalódást, bár most ezt mondom, de ha úgy alakulna, akkor mást ugysem tehetnék, mint mindig menni tovább!
Tényleg Bessikém, ez a bagó téma engem is érdekelne ám!
Szamykém "kisfiadnak" előre is boldogságos névnapot kívánok!!!
Puszi
Sorry Szamy, látom közben már válaszoltál is a kérdésemre.
Mi neveken nagyon még nem gondolkodtunk, közbe eszünkbe jut, hogy hú, ez egész jól név, aztán feledésbe merül. Nekem pl. tetszik a Hanna név. Meg még azon kívül rengetek, sajnos. Mostanság a baráti körünkben számomra furcsa neveket kaptak a babák, bár úgy látom, ezek a nevek "visszajönnek a divatba", mint Zalán, Hunor. Mondjuk Máté és Bence nevet nem biztos hogy adnék az én picuromnak, mivel minden második gyereket most már így hívnak.
Úgy látszik, szómenésem van, amit írásba folytok, bocsi, be is fejezem.
Mára befejeztem, férjuram meg még sehol. Pedig mindig mondom neki, hogy így ne csodálkozzunk, hogy nem lesz kisbabánk, ha mindig "külön utakon járunk". :-) Bár most munka miatt van távol, nem a hobbija miatt.
Én is irigylem Esztikét, de az irigység jóval kisebb, mint az öröm, hogy sikerült Neki. Katám elhiszem, hogy türelmetlen vagy, szerintem mindannyian. 2 év az nagyon sok, bár 1,5-vel mi sem vagyunk jobb helyzetben. De azért örülök, hogy mertünk lépni, és nem kellett a páromat nyaggatni, hogy menjünk tovább, ő javasolta, mikor a végefelé minden alkalommal besokalltam a nőgyógyászomnál tett látogatásom után. Nem tudom, milyen képet fog vágni, ha visszamegyek hozzá, és elújságolom, hogy kisbabánk lesz, mert remélem hamarosan azért lesz, mert ha nem, akkor tuti megőrülök, és a fő-főnököm szerezheti a protekciót a diliházba nekem. Bessikém bagót abba tudtad hagyni? Tessék vigyázni magatokra, Katám Te is! Mivel már nagy valószínűséggel mindketten egy-egy fővel többen vagytok!
6 inszem? Még nekünk egy sem volt, de hogy 6-ot, annyi csalódást nem bírnék ki. Főnököm mondta, hogy náluk a 2. inszem, hogy nem sikerült, mondták, hogy már csak 1-et csinálnak, mert többnek nem látják értelmét, mert mindig kevesebb az esély arra, hogy sikerüljön. Bár ez elég hülyeségnek hangzik, mivel ha a peteérés jó, sperma jó, akkor miért csak 3? Ő mondjuk Győrbe jár, lehet ott más a szokás. Na, ezt most jól kiveséztem, 3 kevés 6 sok. Úgy látszik, nekem semmi sem jó. :-)
Szamykém mizujs HSG ügyben?
Katám! Azt mondta dr.T: műteni kéne és közben megcsinálja laparral. Mivel nem akarok műtétet, adott beutalót HSG-re. Még nem intéztem semmit, mert a Csongrády dr. keddenként rendel itt Veszprémben. Akkor fogom megkeresni és megbeszélni vele, hogy Tapolcán megcsinálná-e nekem.
Holnap lesz a "kis"fiam (180cm) :) névnapja. Ebből az alkalomból gondoltam arra, hogy megkérdezem, gondolkodtatok már baba neveken?:)
A párom azt mondta, ha lányunk lesz az Kincső lesz, mert nekünk Ő egy kincs lesz. :)
Csodaszép estét!
Esztike Drágaságom aztán most már tessék egy kicsit pihizni ám és nagyon vigyázni Magatokra, az igazság az, hogy irigyellek,de hinnünk kell abban, hogy követünk az úton!Remélem, hogy j.hét pénteken én is hasonló híreket kapok :-D amúgy én is pont 12 nappal leszek utána! Milliónyi pocakpuszi a Kicsikédnek,és ha már lesz sztárfotó a kis életről, kérjük megosztani Velünk!!
Gabka nekem is pontosan ezt mondta Dr. Török: 6 inszem, aztán lombik. Én úgy vagyok vele, hogy inkább lombikkal kezdtem volna, mert ott nagyobbak az esélyek, de hát nem lehetett. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy mi már 2007-től várunk a kisbabánkra és kezdek türelmetlen lenni, pedig az sem jó!
Vronikám gyorsan végezdd el a házimunkát aztán gyere vissza közénk csevegni!
Bessike csak mértékkel a melót, rendben?
Szamykém intéztél már valamit Hsg ügyben? Neked doki mondta, hogy Hsg-t csináltass? Csak azért kérdezem, mert nekem anno inkább a lapart javasolták, amit nem is igazán értettem, de dokikám azt mondta menjünk biztosra, mertha valami gubanc van, akkor azt ott helyben megpróbálják orvosolni.
Puszi a pocakokra!
Sziasztok Csajszikáim!!
Nagyon Drágák vagytok, hogy így gondoltatok rám, és drukkoltatok!! Olyan jól esik,nagyon megható!!
Jó, hogy vagytok nekem!! Vronika milyen édes, hogy példaképednek tartasz!! :))
Én most nagyon boldog vagyok, bár nem akarom teljesen beleélni magam, de bíztatom a Kicsikémet, hogy maradjon velünk! Bízom benne!!!
Puszika Nektek!
Esztike!
Szívből gratulálok!Nagyon vigyázz magatokra!
Jövő heti UH-on már sztárfotót is kapsz.
Sziasztok!
Szamy!Nekem azt mondta a Török az elején,hogy végig kell csinálni a 6 inszemet,mivel mindkettőnkkel minden oké.Utána jöhet a lombik.De mivel én parázok tőle,ezért most,hogy a 6.-dik nem sikerült,megkérdeztem a Csongrády-t,hogy nem lehetne még egy inszem??Azt mondta,de igen.Úgy döntöttem,ha ez sem sikerül megyek lombikra.
Te tudod,hogy miért nem kérsz igazolást.Nem veszne kárba a szabid.De egyébként,mivel ez igazolt távollét,fizetnek érte.
Sziasztok!
Esztikém!!! Még a könnyem is kifolyt!!! Annyira örülök!!!:)))))
Nagyon vigyázz magatokra!
De jóóóóó!
Sziasztok!
Esztike nagyon-nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült!!! Most aztán tessék ám vigyázni Magatokra!!! Pihenni, és kezdetben kényeztetni Magadat! :-) Úgy örülök!!! :-) :-) :-)
Remélem, hamarosan mi is megélhetjük ezt az örömöt, amit ma Te. Drága Katám, remélem követed Esztikénket. Mikor mész vizsgálatra? Te is vigyázz csak Magadra! Bessikém ez Neked is szól! Tessék vigyázni, örülök, hogy már jobban érzed magad, de ne vidd túlzásba a munkát!
Szamykém Te pedig ne nevezd magad öregnek, ezt én is elengedtem a fülem mellett, csakúgy mint a többiek.
Majd még visszanézek Hozzátok, de vár a házimunka!
Addig is pusszantás!
Sziasztok!
Esztike nagyon nagyon örülök neked! Annyira jó, hogy egyikünknek már tuti sikerült.
Remélem, hogy neked is sikerül Kata.
Ma már megyek dolgozni. Szerencsére már nem fáj a hasam. A dokihoz meg hiába menetem volna. Úgysem írt volna ki. De szerintem a fáradság miatt volt az egész. Tegnap aludtam délután, de az egész éjjelt átaludtam simán. Jól is esett. majd még benézek.
Puszi mindenkinek
Szia Drága Kata!
Köszi szépen a gratulációt!! Még csak óvatosan merek örülni!! Az inszem óta, 12 nap telt el. Remélem minden rendben lesz!!
Puszillak
Drága Esztikém!
Bíztam Én Benned, tudtam, hogy megkezded a sikerszériát :-) Hatalmas nagy gratuláció neked és nagyon-nagyon vigyázz magatokra! Szeretnék egy kérdést feltenni, hány nap telt el az inszem óta?
Milliónyi pocaksimi Neked!
Sziasztok Csajszik!
Végre itthon, már egy ideje, csak nem volt netem!
Szóval az a helyzet, hogy nagyon halványan, de pozitív lett a teszt! Nagyon meglepődtem, mikor behívtak a laborba, és gratuláltak! :))
T. doki is megnézett Uh-on, persze még semmit nem látni, de azt mondta, mikor nézett, hogy nagyon szép, amit lát, 14,5 mm-es nyálkahártya és a sárgatestet is látni! Jövő pénteken kell mennem vissza, ismét lesz Uh, és akkor már többet látni!!
Addig is az Utrogestánt tovább kell használnom!
Nagyon megörültünk a kicsi férjemmel,olyan édes volt, mikor mondtam neki, hogy mi a helyzet. Csak vigyorgott, mint a tejbetök.:))
Szóval Csajszik, nagyon nagyom köszönöm a jeleket, amiket küldtetek, ezek szerint hatásos volt! :)) De azért még félek ám, mert bármi lehet, olyan kicsi még...
Veletek mizujs? Kata, remélem Te is babásodsz!!
Bessi, remélem már nem fáj a hasad, és minden okés! Megy a drukk! Vronika a tüszőid biztosan szépen nődögélnek, és jövő héten meglesz az inszem! Drukkolok ám nagyon!
Szamy, ezt én sem hallottam meg, méghogy öreg!! Dehogy!! :))
Puszika Nektek,kicsit pihizek, de még jövök! estefelé
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..