Lakáscsere hirdető oldalt keresek! (beszélgetés)
11. semleges
tegnap 11:35
Én még ilyet itthon nem hallottam.
10. michelle.r
tegnap 10:43
Hogy itthon mennyire működik, nem tudom. De a coachsurfing.com nemzetközileg szuper!
9. Csicsi25 (válaszként erre: 6. - Amaunet)
tegnap 10:10
Igen, erre a filmre gondoltam :)
8. Angel.in.the.night (válaszként erre: 6. - Amaunet)
tegnap 09:35
Nekem is ez a film jutott eszembe.
😉
7. Violet18
tegnap 09:28
Van ilyen film is, holiday, nagyon cuki. De a valóságban is van ilyen, facebookon, csoport, az h a sajátodat ajanlod fel, vagy nyaralót, az a te dolgod....
6. Amaunet (válaszként erre: 5. - Csicsi25)
tegnap 09:07
5. Csicsi25
tegnap 08:53
Gyakorlatban sosem láttam-hallottam ilyet, viszont láttam ilyen filmet. Jó kis romantikus film volt :)
De ott is csak néhány hétre cseréltek, szabadság idejére. Nem tartom valószínűnek, hogy nálunk ez létező dolog lenne.
4. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:34
Biztos van olyan eszement aki belemenne, de fogalmam sincs hol találod.
Én egy nemzetközi utazós csoportban láttam egy olyan posztot, hogy Olaszországban élő család hirdette az ingatlanát, hogy a világ más táján élő emberekkel cserélne 1-2 hétre, így mindkét fél ingyen (ami a szállást illeti) nyaralhatna.
3. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:28
Szerintem ez a való életben inkább úgy fordul elő, hogy te kiadod bérlőnek a sajátodat, és bérelsz helyette egy másikat.
2. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:20
Ha van is biztos nem egy èvre. Inkább max 2 hétre. Szabadság idejére. Senki sem fog felmondani egy ilyen miatt.
tegnap 08:15
Vagyis olyan oldalt, ahol létezik olyasmi, hogy nekem is van egy házam, neked meg van egy lakásod, cseréljünk pl. egy évre. Nem kell eladni, semmi ilyesmi, de átköltözünk egymáséba. Tudom, hogy speciális, rizikós, bonyolult, de nekem most jól jönne egy ilyen kísérlet. Pl. olyan emberek, akik szeretnék kipróbálni, milyen kertes házban lakni, csendes környéken. Én meg bemennék a társasházi lakásukba addig. Létezik ilyen, vagy csak az én fantáziámban?
További ajánlott fórumok:
- Panel lakás WC hátfal cseréjéhez muszáj kivenni a WC csészét?
- Budapesti távfűtéses lakásomat ráfizetéssel hasonló méretű cirkósra cserélném. Szerintetek van esélyem?
- Tudtok olyan oldalt, ahol családok keresnek saját gyermekük mellé cserediákot nyelvtanulás céljából?
- Tud valaki lakásberendezéssel kapcsolatos oldalt a neten?
- Ingyenes hírdetőoldalt keresek, melyiket ajánljátok?
- Sarokád előlapját fára szeretném cserélni.Tudtok olyan oldalt, ahol körül tudnék nézni?Fazon, szín, ár stb