Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elgondoltat, hogy ha valakit sokan szerettek, akkor miért halt meg egyedül? fórum

Elgondoltat, hogy ha valakit sokan szerettek, akkor miért halt meg egyedül? (beszélgetés)

ma 00:00

Egy kép többet mond ezer szónál!

[link]

tegnap 18:07
Mert nem a barátaink mellett halunk meg, hanem a családunk. Más a baráti és más a családi szeretet.
12. globus
tegnap 17:58
Talán nem készült még meghalni, váratlanul érte.
tegnap 17:38

Az is lehet, hogy a szeretetet nem megfelelően mutatták ki neki! Ő viszont inkább egyedül hal meg, hogy a szenvedéseit ne lássák akiket szeret.☹️

Szerintem jobb egyedül!

10. srcrss (válaszként erre: 9. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 16:00
Ebben van valami.
tegnap 15:30
Mert talán ő nem szeretett senkit
tegnap 14:45

Sok sok embert kísértem az utolsó úton. Talán meglepő, de sokan nem " kelnek át" ameddig a számukra fontos személy nem búcsúzott, nem zárt le. Ha megtörtént a " találkozás" általában csendesen elaludt , 1-2 órán belül...

talán butának hangzik,de mindenkinek kell a megbocsátás, elengedés. Talán. Volt aki " megvárta" még az USA- ban élő gyermeke hazáért, és megfogta a kezét...

7. K-né Zsóka (válaszként erre: 3. - Regin_a)
tegnap 14:38
Persze, nem vagyunk egyformák! Anno a szomszédban lakó idős bácsi mindenkit elzavart, csak az atya maradhatott mellette, aki felolvasott a bibliából. Ilyen is van.
6. Görögtánc (válaszként erre: 3. - Regin_a)
tegnap 14:30
Nagyon nem szeretnék kórházban meghalni. Lehet hogy nem fogok tudni róla, de ha tudnék, akkor ne. Basszus de méltatlan vég.
tegnap 14:30
Mire gondolsz? Öregségére egyedül maradt? Vagy csak magán a halálon esett át egyedül, abban a pillanatban nem volt vele senki?
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:21

Zsókának igaza van. Más részről, mindenki egyedül hal meg. Abban a halál közeli állapotban amikor az életed utolsó óráit, perceit éled, annyira megváltozik a tudatállapotod hogy nem is tudsz arról van-e ott valaki, vagy miért van ott. Saját érzéseiddel vagy elfoglalva. Miért nem tudod mozgatni a végtagjaidat, miért nem tudsz beszélni, ahogy verejtékezel, ahogy elnehezedik a légvételed, stb. Ezekre figyelsz mert új dolgok, miközben ép az elméd és tudsz gondolkodni. Még zavaró is lehet ha beszélnek hozzád, vagy megfogják a kezed. Sokat olvastam a témában. Pl. azt is, hogy a haldokló ember izmai olyan ütemben kezdenek el leépülni az utolsó napokban vagy órában (kinél hogy), hogy fájdalmat okoz az érintés. Most aki ezt nem tudja, a simogatással, kézfogással nagy fájdalmat okoz a haldoklónak. Szerintem sokan tapasztaltuk az élete utolsó napjaiban járó beteg számára fájdalmas az ágyon fordítás, a mosdatás, törlés.

Szerintem nem olyan nagy baj az ha a haldokló maga van magával, hogy zavartalanul élje meg élete utolsó tapasztalásait.

3. Regin_a (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
tegnap 13:17

Másképp gondolom. Ne seregeljen ott a környék és a rokonság apraja nagyja, de az élettársam, vagy más nagyon közeli hozzátartozóm jó lenne ha akkor ott lenne

Az emberek nagy része kórházban hal meg, az is egyedüllétet jelent

tegnap 13:01
Mert lehet, hogy úgy akarja. Nem mindenki szeretne népes szemlélődő sereg előtt távozni az élők sorából. Van, aki kifejezetten elutasít mindenkit. Gondolom neki könnyebb így.
tegnap 12:40
Hogy van ez.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook