Hogy változhat meg így valaki ennyi idő alatt? (beszélgetés)
A gyereket nem belevonni,,még kérdezősködés szintjén sem.
Bár úgyis tudja ha valami nem kerek,,de akkor sem.
Szia!
Szeretnéd megmenteni a házasságodat?
Mi az, amit megtennél érte?
Mikor voltatok utóljára kettesben (pl.séta vagy mozi vagy ebéd vagy vacsi...olyanra gondolok, amikor ketten vagytok, és nem otthon van)
Nőként kezeled a feleségedet?
Beszélj vele őszintén, szeretettel(nyilván, csak az igazat)!
Ne gyanúsítgasd!
Ne féltékenykedj!
Ez csak olaj a tűzre.
Szerintem.
"Sajnos az intimitás szinte teljesen megszűnt, voltunk együtt, de nem úgy, mint régen."
Akkor valószínű, hogy van valakije. Említetted, hogy felszolgáló. Bármikor bepasizhat...
Már Blankával beszéli meg a dolgait.
Tetszik neki az a független élet, amit Blanka él.
Előbb, utóbb felmerül majd a kérdés, hogy ilyen légkörben akartok-e a későbbiekben is élni?
Váltok vagy sem, semmi sem lesz már ugyanaz.
Vagy elmagyarázhatod a feleségednek, hogy elmúlt már 18 éves és elég ciki anyuka/feleségként az bulikázás.
Választás elé állíthatod: Blanka, a bulis társaság vagy te és a család.
Sajnálom, olyan, mintha valami törést okozott volna nála. Mivel csak egy laikus vagyok nem tudom mit kellene tenned, csak ötletet adhatok, az alapján, hogy én mit tennék.
Például: elgondolkodnék a saját érzéseimen, és azon, hogy én mit akarok az élettől és tőle/vele aztán leírnám neki, amit mondani akarok, mert azt írod nem lehet beszélni vele. Elolvasná és talán elgondolkodna ő is a saját hozzáállásán...
Csak a gyerkőc oldaláról tudok nyilatkozni. amikor kicsi voltam apukám kulfoldre ment dolgozni, és anélkül h bárki ellene hangolt volna nagyon haragudtam rá, h itt hagyott. aztán idővel megbékéltem. Szóval ne aggódj miatta. Ha meg mégsem, idővel minden jobb lesz.
H megcsal e a párod, vagy csak flörtöl mással ( bár nekem az sem férne bele) nem tudom, de sanszos h szórakozik.
Nehéz helyzet... Sok kérdést vet fel bennem...
Nem írtad, hogy van-e szexuális kapcsolat köztetek, v. van, de megváltozott az is?! Nem lehet vele leülni és komolyan beszélni? Megfordult-e a fejedben, h. terápiára menjetek, h. helyrehozzátok a kapcs.-ot, HA még mindketten ezt akarjátok? Mi az amiben egyetértetek, miben nem?
Te mennyit és miben változtál? Hiszen te is változhattál az alatt az 1 év alatt, meg amióta itthon vagy.
(Hogy megcsal-e, ezt csak ő tudja, meg talán Blanka - szerintem.)
Hirtelen ennyi, ami átfutott az agyamon...
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Sikeres fogyózók! Mennyit, mennyiből, mennyi idő alatt, hogyan, hány centivel?
- Tudja valaki, hogy az egyszeri anyasági támogatást mennyi idő alatt szokták utalni?
- Mennyi dinnyét egyek hogy lemenjen 10 kg egy hónap alatt?
- Egy hónap alatt mennyi volt a legtöbb kiló, amit leadtál és hogyan?
- Hányadik héttől figyelhető meg a mell eresedése terhesség alatt? Linea negra vonal erőssége változhat-e (reggel halványabb, este sötétebb)?