Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogy változhat meg így valaki ennyi idő alatt? fórum

Hogy változhat meg így valaki ennyi idő alatt? (beszélgetés)

18. srcrss (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ma 05:05
Mit írnál a "kigyúrt hülyegyereknek"? 😄 Remélem, nem akarod egyből meggyanúsítani.
17. libikóka (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ma 04:37

A gyereket nem belevonni,,még kérdezősködés szintjén sem.

Bár úgyis tudja ha valami nem kerek,,de akkor sem.

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Srcrss)
tegnap 21:53
A feleségemnek rengeteg új ismerőse van akit nem ismerek, fiatal férfiak is. Az egyik, Tibi, egy ilyen kigyúrt hülyegyerek, a profilképén is feszít. Ő is ott volt a képeken, amiket Blanka kirakott az oldalára arról a buliról. A feleségemet kérdeztem ki ő, azt mondta, hogy ő is az étteremben dolgozik, 21 éves. Blanka hívta meg a buliba, jófejségből. Nem tudom érdemes lenne írni neki? Azért gondolom, hogy lehet hogy megcsalt, mert a lányom mondta, hogy amikor az anyja elment bulizni, volt amikor csak reggel jött haza, és olyankor mindig nagyon fáradt volt. Kérdeztem, hogy többször is volt bulizni, és azt mondta igen, és olyankor nem szabad volt zavarni.
tegnap 21:51

Szia!

Szeretnéd megmenteni a házasságodat?

Mi az, amit megtennél érte?

Mikor voltatok utóljára kettesben (pl.séta vagy mozi vagy ebéd vagy vacsi...olyanra gondolok, amikor ketten vagytok, és nem otthon van)

Nőként kezeled a feleségedet?

Beszélj vele őszintén, szeretettel(nyilván, csak az igazat)!

Ne gyanúsítgasd!

Ne féltékenykedj!

Ez csak olaj a tűzre.

Szerintem.

14. srcrss (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:18

"Sajnos az intimitás szinte teljesen megszűnt, voltunk együtt, de nem úgy, mint régen."

Akkor valószínű, hogy van valakije. Említetted, hogy felszolgáló. Bármikor bepasizhat...

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Pulcsis)
tegnap 21:14
Ez amúgy érdekes, mert Blanka megcsalta a férjét, ezért váltak végül el, mert a férfi rájött, ezt a feleségem mondta el még régebben. Persze, a feleségem szerint nem Blanka volt a hibás, mert a férfi egy szemét volt, és már amúgy is elváltak volna.
12. Pulcsis (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:04
Mert pasi vagy 😄 A barátnő elvált, hát nehogy már a feleséged boldog legyen, és van aki eljár vele bulizni. Én Blankát tenném kifele a feleséged életéből.
11. Amaunet (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:04

Már Blankával beszéli meg a dolgait.

Tetszik neki az a független élet, amit Blanka él.

Előbb, utóbb felmerül majd a kérdés, hogy ilyen légkörben akartok-e a későbbiekben is élni?

Váltok vagy sem, semmi sem lesz már ugyanaz.

Vagy elmagyarázhatod a feleségednek, hogy elmúlt már 18 éves és elég ciki anyuka/feleségként az bulikázás.

Választás elé állíthatod: Blanka, a bulis társaság vagy te és a család.

tegnap 20:56

Sajnálom, olyan, mintha valami törést okozott volna nála. Mivel csak egy laikus vagyok nem tudom mit kellene tenned, csak ötletet adhatok, az alapján, hogy én mit tennék.

Például: elgondolkodnék a saját érzéseimen, és azon, hogy én mit akarok az élettől és tőle/vele aztán leírnám neki, amit mondani akarok, mert azt írod nem lehet beszélni vele. Elolvasná és talán elgondolkodna ő is a saját hozzáállásán...

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Pulcsis)
tegnap 20:51
A feleségem (tudtommal) nem vonzódik a nőkhöz. De miért fogtak össze ellenem?
tegnap 20:48
Sajnos az intimitás szinte teljesen megszűnt, voltunk együtt, de nem úgy mint régen. Én úgy érzem még mindig ugyanaz vagyok aki voltam. Próbáltam vele beszélni, de egyelőre nem sikerült megbeszélnünk úgy érzem. Az az érdekes, hogy ő azt mondja nincs semmi baj, de közben semmi nem jó amit csinálok. Nem tudom, hogy miért nem őszinte hozzám. Az a durva, hogy én egyáltalán nem ilyennek ismertem őt, előtte mindig ha valami volt, meg tudtuk beszélni.
tegnap 20:35
A Blankával csal meg. Úgy értem, összefogtak ellened 😅
tegnap 19:59
Nem tudom, hogy megcsal-e, de ha már felmerült..
tegnap 19:54
Úgy érted, egy év alatt? Ennyi idő alatt sok minden történhetett, ami megváltoztatta.
4. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:24
..Vagy megtetszett neki a hazassag elotti elet.Nyilvan az egójának jót tesz ha idegen pasik is eszreveszik,ez meg nem megcsalas.A baratnő raebresztette h nem szeretne otthon ulo haziasszony lenni,ami nem is baj,de ezt olvasva tenyleg tulzasba viszi.
3. Violet18 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:18

Csak a gyerkőc oldaláról tudok nyilatkozni. amikor kicsi voltam apukám kulfoldre ment dolgozni, és anélkül h bárki ellene hangolt volna nagyon haragudtam rá, h itt hagyott. aztán idővel megbékéltem. Szóval ne aggódj miatta. Ha meg mégsem, idővel minden jobb lesz.

H megcsal e a párod, vagy csak flörtöl mással ( bár nekem az sem férne bele) nem tudom, de sanszos h szórakozik.

tegnap 19:15

Nehéz helyzet... Sok kérdést vet fel bennem...

Nem írtad, hogy van-e szexuális kapcsolat köztetek, v. van, de megváltozott az is?! Nem lehet vele leülni és komolyan beszélni? Megfordult-e a fejedben, h. terápiára menjetek, h. helyrehozzátok a kapcs.-ot, HA még mindketten ezt akarjátok? Mi az amiben egyetértetek, miben nem?

Te mennyit és miben változtál? Hiszen te is változhattál az alatt az 1 év alatt, meg amióta itthon vagy.

(Hogy megcsal-e, ezt csak ő tudja, meg talán Blanka - szerintem.)

Hirtelen ennyi, ami átfutott az agyamon...

tegnap 18:42
Senkit nem akarok a problémáimmal fárasztani, de szeretnék "semleges" véleményeket hallani (tehát olyanokat, akik nem érintettek személyesen, és nem ismernek sem engem, sem a feleségem), hátha nem vettem valamit észre. Én 31 éves vagyok, a feleségem 29, van egy 5 éves kislányunk. Múlt évben nagy elhatározásra jutottam. Az anyagi helyzetünk javítása érdekében elmentem külföldre dolgozni. Nem tudom mások hogy csinálják, nekem volt ott segítségem, de még így is nehéz volt. Nagyon fájt, hogy távol voltam tőlük, rendszeresen beszéltünk, de az nem ugyanaz. 2 hónappal azután, hogy elmentem, a feleségem mondta, hogy nem fogom elhinni, a régi barátnője a gimiből oda akar költözni mellénk a szomszédba a kisfiával. Az elején még örültem is neki, gondoltam legalább nem lesz olyan egyedül. Bátorítottam, hogy hívja át, csináljanak programot, mert hogy már évek óta nem beszéltek. Miután hazajöttem, a feleségem bemutatott neki, de nem igazán kedveltük meg egymást. Abból, amit láttam, és ahogy beszélt az jött le, hogy Blanka egy felszínes, buta liba, akit csak a ruhák érdekelnek. Nem akartam megsérteni őt vagy a feleségemet, ezért próbáltam kedves lenni, de szerintem észrevette, láttam rajta, hogy ő sem kedvel. Kiderült, hogy elváltak a férjével, azért kellett költözzenek. Egy étteremben dolgozik felszolgálóként, örömmel mondta, hogy tudna intézni egy munkát a feleségemnek is. A feleségem nem dolgozott a terhesség óta, én nem akartam ráerőltetni, de ő azt mondta, nagyon szívesen menne, és akkor nekem sem kellene elmenni. Én mondtam neki, hogy vissza fogok menni mindenképpen, ebből össze is vesztünk. Azt mondta, nagyon hiányoztam neki, és a lányunknak is, nem akarja, hogy elmenjek. Végül aztán megértettem vele, hogy én sem jó kedvemből megyek, de túl jó a fizetés, nem mondhatok le róla, de csak pár hónapra megyek, aztán ha összegyűlt a pénz, már nem megyek többet. 1 hónappal azután, hogy másodjára is elmentem, a feleségem mondta, hogy elmegy dolgozni, Blanka gondolom mégis rábeszélte. Onnantól kezdve egyre kevesebbszer hívott, nem hirtelen, hanem hétről hétre, én is csak utólag vettem észre. Egyre többet veszekedtünk apróságokon, szerintem Blanka telebeszélte a fejét, mert utána már olyanokkal jött, hogy van-e valakim ott, én mondtam, hogy nincs, de akkor is csak veszekedtünk. Egy idő után észrevettem, hogy késő délutánra szinte mindig spicces, amikor kérdőre vontam elmondta, hogy Blankával csajos délutánokat szoktak tartani munka után, és néha megisznak valamit. Mivel az anyósom ment eddig is az oviba, megkérte, hogy egy kicsit tovább maradjon. Ezzel nincs semmi baj, tudom, hogy mennyire szerti a lányom, és ő is szereti a nagymamáját, de nem tetszett, hogy a feleségem ilyen könnyen lepasszolta a lányunkat, hogy iszogasson a barátnőjével. Ebből persze megint csak a veszekedés lett. Mondtam neki, hogy ne igyon sokat, mert nem szeretném, ha rossz példát mutatna a lányunknak. Én elég alkoholistát láttam a családomban, zéró toleranciám van az ilyesmi felé. Megsértődött, aznap nem is beszéltünk. Utána kibékültünk, de éreztem, hogy még haragszik rám. A facebookon láttam, hogy megváltoztatta a profilképét a közös képünkről, egy olyanra, amin csak ő van, ráadásul egy elég kihívó ruhában, amit még előtte sosem láttam rajta. Megkérdeztem honnan van, azt mondta nem rég vette. Kérdezte, hogy mit gondolok, mondtam neki hogy szerintem nem illik hozzá. Sokszor volt, hogy fel sem vette a telefont délután, de még este sem. 3 hónapja, egy este Blanka vette fel, nem tudom hogy hol, de szólt a zene, gondolom valami buliban, és mondta, hogy most a feleségem nem elérhető, de közben hallottam a feleségem nevetését a háttérben. Másnap kérdeztem mi volt ez, azt mondta, Blanka egyik barátnője szervezte a bulit, kicsit kikapcsolódtak. Valahogy azt éreztem, hogy többről van szó. Blanka facebook oldalán láttam képeket a buliról. A feleségem és a többi nő részegen pózolgattak, de ami idegesített, hogy férfiak is volt a képeken, mintha rámozdultak volna a feleségemre, és a barátnőire. Hazajöttem, személyesen akartam ezt megbeszélni. A feleségem fel volt háborodva, hogy én erre gondoltam, tagadott mindent. Azt hittem megbeszéltük a dolgokat, de fura volt, hogy amikor elmentem, már nem kérte, hogy maradjak, nem vitázott, semmi. Most végleg hazajöttem, már egy hónapja itthon vagyok, de semmi nem olyan mint régen. A feleségemet régen sok dolog érdekelte, most már semmiről nem lehet vele beszélni, folyton a telefonját bújja, meg Blankával beszél. Semmi nem tetszik neki, amit csinálok, mindennel baja van. Itt vagyok, most együtt tölthetnénk végre az időt, de úgy látom nem akarja. A munkáját azt mondja szereti, aminek örülök, de amikor itthon van, úgy látom nem boldog. A lányomat is ellenem fordította, kérdeztem, hogy haragszik rám, azt mondta nem, és vele mintha sikerült is volna egyről a kettőre jutnom, de a feleségemmel esélytelen. 1 évig voltam távol, ha úgy nézzük. Hogy változhatott meg ennyire? Szerintetek megcsal?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook