Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Régen többet elviseltünk másoktól? fórum

Régen többet elviseltünk másoktól? (beszélgetés)

tegnap 23:47
Most már plafonon van az ideg! 💥💥💥🤬🤬🤬💥💥💥
13. Hansika (válaszként erre: 12. - Regin_a)
tegnap 22:13

a bosszú csak mást is bosszúra sarkall.

aztán meg jön a vég nélküli vita.

12. Regin_a (válaszként erre: 7. - Semleges)
tegnap 20:28

Höhö! Szembeszomszéd hülyegyerek vagy lány felnyomja a tam-gtamot. Csengőjük nincs de integetésre előkerült egy ember

Mondomm hogy nem érdekel a zenéből a basszus és a dob, mert csak ezek szűrődnek át. Milyen zene tetszik nekem kérdezte

Nem ez a lényeg, akárki zenél vegye le a hangerőt mert nem érdekel

Egy alkalommal éjjel fél12-kor kihivtam a rendőröket. Jöttek vagy nem, de a zene leállt

Azóta rájöttem hogy van autórádióm és éppen valami rock csatorna van beállitva rajta. Legközebb kiállok a saját portám elé és ráeresztem a hangerőt :)

Az ilyennek a fejébe húznám az erősitőjét

Más esetben máshol, a pesti házunkban, volt hogy bementem a buliba és kihúztam az erősitő vezetékét

11. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
tegnap 20:17

Régen hasonszőrűek laktak egy-egy környéken. Ma kiköltözik a 9. kerületből, és csodálkozik, hogy a troli ajtaja ugyan nem csapódik, de ugat a kutya.

No meg régen kaszálták a füvet, az nem járt zajjal.

10. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
tegnap 20:02
Igen, régen toleránsabbak voltunk. Mondjuk, itt nálunk nincs probléma, mindenki teszi a dolgát. Nem zavar a kakas, a kutya, a tehén vagy disznószag. Akinek meg nem tetszik ne költözzön falura! Nehogy már az évtizedek óta ott élők alkalmazkodjanak a sok falusi idillre vágyó emberrel.
tegnap 20:01
Volt, hogy a 90 éves öregasszony este fél kilenckor állt neki füvet nyírni az utcán a portája előtt. Igaz 11-ig alszik utána meg már meleg volt - modta ő.
8. srcrss (válaszként erre: 3. - Vikyci)
tegnap 19:58
Nevetséges, hogy falun ilyesmi zavarja őket.
tegnap 19:56
Zene: ha hallgatni akarom bekapcsolom azt amit én szeretek. Nem a szomszédéra vagyok kíváncsi hosszútávon. Valamennyire toleráns vagyok, hallgasson meg 1-2 számot, de ne órákon át dübörögtesse a tamtam zenét és a romanótákat, áriákat, hegedű gyakorlását, stb.
6. srcrss (válaszként erre: 2. - ,zumba)
tegnap 19:56

"Mondjuk a zenét régebben este 22 óra tájban saját maguktól halkabbra vették, vagy kikapcsolták, nem kellett ehhez csak a józan ész... Ma: nehogy nekem valaki szólni merjen."

Így van sajnos.

5. semleges (válaszként erre: 2. - ,zumba)
tegnap 19:53
Ez így van.
4. globus (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
tegnap 19:47
Nincs tolerancia. Legtöbb esetben szomszédokat sem ismerik, nemhogy számíthatnának egymásra...
tegnap 19:45

Falun élünk. Szomszédot zavarja a kutyaugatás, pedig nem folyamatosan ugat, csak ha mozgás van az utcán.

A 2 házzal arrébb lakó fel akart jelenteni fűkaszálásért...

Mert őt zavarja és nem tud pihenni.

2. ,zumba (válaszként erre: 1. - Boldogabban)
tegnap 19:30
21. században a malac nevelés velejáróját, vagy a tyúkok tartását elviselni a kerti grill mellett ülve? Mondjuk a zenét régebben este 22 óra tájban saját maguktól halkabbra vették, vagy kikapcsolták, nem kellett ehhez csak a józan ész... Ma: nehogy nekem valaki szólni merjen. Mindenkit idegesít minden.(sajnos)
tegnap 19:07
Láttam egy riportot, hogy ellehetetlenítik például a baromfitartást vidéken is, mert a szomszédok mindig panaszkodnak. Úgy általában azt látom, mindig mindenkinek baja van mindenkivel. Régen valahogy többet elnéztünk a környezetünknek? Akkor is ment este a zene, hajnalban a részeg zajongás, a fúrás-faragás-flexelés, akkor is füstölt a panelszomszéd az erkélyen, akkor is kukorékolt a kakas a baromfiudvarban és büdösek voltak a szomszéd tehenei, malacai. Lehet, hogy régen is idegesített mindenki mindenkit, csak épp nem volt kihez fordulni a panasszal? :DDDD

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook