Régen többet elviseltünk másoktól? (beszélgetés)
a bosszú csak mást is bosszúra sarkall.
aztán meg jön a vég nélküli vita.
Höhö! Szembeszomszéd hülyegyerek vagy lány felnyomja a tam-gtamot. Csengőjük nincs de integetésre előkerült egy ember
Mondomm hogy nem érdekel a zenéből a basszus és a dob, mert csak ezek szűrődnek át. Milyen zene tetszik nekem kérdezte
Nem ez a lényeg, akárki zenél vegye le a hangerőt mert nem érdekel
Egy alkalommal éjjel fél12-kor kihivtam a rendőröket. Jöttek vagy nem, de a zene leállt
Azóta rájöttem hogy van autórádióm és éppen valami rock csatorna van beállitva rajta. Legközebb kiállok a saját portám elé és ráeresztem a hangerőt :)
Az ilyennek a fejébe húznám az erősitőjét
Más esetben máshol, a pesti házunkban, volt hogy bementem a buliba és kihúztam az erősitő vezetékét
Régen hasonszőrűek laktak egy-egy környéken. Ma kiköltözik a 9. kerületből, és csodálkozik, hogy a troli ajtaja ugyan nem csapódik, de ugat a kutya.
No meg régen kaszálták a füvet, az nem járt zajjal.
"Mondjuk a zenét régebben este 22 óra tájban saját maguktól halkabbra vették, vagy kikapcsolták, nem kellett ehhez csak a józan ész... Ma: nehogy nekem valaki szólni merjen."
Így van sajnos.
Falun élünk. Szomszédot zavarja a kutyaugatás, pedig nem folyamatosan ugat, csak ha mozgás van az utcán.
A 2 házzal arrébb lakó fel akart jelenteni fűkaszálásért...
Mert őt zavarja és nem tud pihenni.
További ajánlott fórumok:
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Miért ér többet egy gyermek egy több gyermekes családban?
- Ötleteket meríteni másoktól
- Hogyan tanuljak meg elfogadni dolgokat másoktól?
- Hogy ne féljen másoktól a gyermek
- Mellrák a 65 éves nagyanyámnál - Esély, gondolatok, tapasztalatok, vélemények másoktól