Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Milyen egy tökéletes nászéjszaka? fórum

Milyen egy tökéletes nászéjszaka? (beszélgetés)

1 2
32. T🔥z van, babám! (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 23:54

Amikor minden benne van!

Ahogy Vödrös Laci mondta:

"Bőrgyűrűzés, hőmérőzés, csutakolás!"

[link]

"Ennél jobb nincs a világon!"

tegnap 21:54

Hát sehol nem akasztották ki a véres lepedőt, hadd lássa a falu az ifjú feleség érintetlenségét?

[link]

30. fincsi5 (válaszként erre: 29. - Globus)
tegnap 20:11
Gyerekeknél vacsora volt, de éjfélkor már otthon voltunk. Ilyen korán még nem mentünk haza "lagziból". Torta is 23 előtt jött, persze oka volt, de utána úgy leült a hangulat. Aztán mondták, hogy ők hajnali ötig buliztak. Nyilván az kellett, hogy az öregek elszállingózzanak. D
29. globus (válaszként erre: 25. - Fincsi5)
tegnap 19:45
Most olyan van, hogy az "öregeknek" ebéd vagy vacsora, aztán húznak, a fiatalok meg baráti bulit csapnak, nagyot. Szerintem tök jó. Minek összeereszteni a falusi nagymamát a városi fiatalokkal, ebből jó mulatság nem lesz. Olcsóbb is.
28. globus (válaszként erre: 26. - Channa*)
tegnap 19:41

Nekünk sem. Úgy, hogy még fizettünk is érte.

Ismerős ígérte, hogy mehetünk velük a tengerpartra. Nekik volt kocsijuk. Rendszerváltás előtt ez nem volt magától értetődő! Lefoglaltuk a szállást, utolsó héten közölték, hogy ők nem mennek. Mi is visszamondtuk, de már későn, x összeget ki kellett fizetni.

Kettesben azóta sem voltunk, már rég mehetnénk bárhová, csak nem akarunk. Egyikünk sem világlátó típus.

27. Ildi
tegnap 19:25
Ferj nelkul🙃😅
tegnap 19:06

Nekünk nászutunk se volt;)

Nem akartunk. Van ez így.

Az esküvőnk előtt voltunk többször napokat valahol, így nem éreztük, úgy, hogy kell. Sőt! Az esküvő után, mindenki ment haza és otthon aludt. Sőt! Még hetekig ezt csináltuk:DDDD

Aztán elkezdtük azt, hogy néhány napot nálunk alszunk, majd néhány napot a férjeméknél és jó pár hónap eltelt, mire "megállapodtunk".:DDD

De te, olyat csinálsz, amilyet szeretnél! Ne vegye el a kedved semmi, azaz az se, ha mi azt írjuk, hogy minek az.

25. fincsi5 (válaszként erre: 16. - Michelle.r)
tegnap 18:34
Nekem az tetszik, mikor az új pár rögtön elhúz, a vendégek maradnak, és buliznak. Mijé' nem volt ez divat itt, 46 éve???
24. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 18:13
Ez az amerikai filmekben van csak így 😅 A valóságban inkább túlélőshow, az ember alig várja hogy lelépjenek a vendégek, hazavergődjön és végre aludjon egy jót 🙈😂
23. libikóka (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 17:52

Ez olyan mint az egyik Raffaelló reklám:))

Lagzi után,,még ha szolid is,,egy óhajod marad,,aludni.

Bár ha te ilyen pörgős vagy akkor minden lehet:))

22. Ildi (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 17:38
Olyan twilightos🙂
21. bnedora (válaszként erre: 13. - Fincsi5)
tegnap 16:34
További kitartó, boldog éveket kívánok Nektek is.
20. bnedora (válaszként erre: 19. - Teletabby)
tegnap 16:30
Köszi! Nektek is további kitartást egymás mellett.
19. teletabby (válaszként erre: 17. - Bnedora)
tegnap 16:17
Szerintem igen! Van akinek a 2 sincs meg! Egyébként gratula!
18. K-né Zsóka (válaszként erre: 12. - PöttyösPanka)
tegnap 16:03
Valószínűleg már nem olyan nagy dolog. Mondjuk mi sem laktunk együtt előtte, még csak egy városban sem, de azért egész éjszakai ugrálás után megváltoztak a prioritások.
17. bnedora (válaszként erre: 7. - Teletabby)
tegnap 15:28
45! Az is valami? Nekünk most volt az 50. :-)
16. michelle.r (válaszként erre: 3. - Kentaurcica)
tegnap 14:57
Minden (IS)van, amit akartok. Magatoknak csináljátok, ezért pont olyan lesz, ahogy ti szeretnétek.
15. teletabby (válaszként erre: 14. - Teletabby)
tegnap 14:54
Itt ma szakadt az eső! Szóval működik!
14. teletabby (válaszként erre: 13. - Fincsi5)
tegnap 14:52
🤣
13. fincsi5 (válaszként erre: 7. - Teletabby)
tegnap 14:49
Üdv. Tegnap volt 46 éve, hasonlóan.
tegnap 14:47
Nem tudom, hogy van-e jelentősége annak tudatában, hogy a pároknak nem ez szokott az első alkalom lenni. Magamból kiindulva addigra már nem volt az együttlétekben akkora izgalom, hogy fáradtan is megérje csak azért, mert ez a romantikus. Teljesen más lehetett akkor, mikor még ez volt az első alkalom.
11. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
tegnap 14:46
Mi szó szerint bevonszoltuk magunkat az ágyba, majd ébredés után rohantunk rendet rakni, mosogatni, mert falusi kultúrházban volt a lagzi és délutánra tisztán, takarosan kellett visszaadni. Utána hazamentünk az albérletünkbe, lezuhanyoztunk, elájultunk és másnap reggel mentünk dolgozni.
10. teletabby (válaszként erre: 8. - Globus)
tegnap 14:36
😀
9. fincsi5 (válaszként erre: 3. - Kentaurcica)
tegnap 14:34
Talán ha 1 hét vagy 1 hónap után van az esküvő, még van rá esély.
8. globus (válaszként erre: 7. - Teletabby)
tegnap 14:31
Én arra emlékszem, hogy amikor felébredtünk, nrm volt semmi ennivaló. Önfeledten hazaporoltunk az étteremből, mindent hátrahagyva.
tegnap 14:28
Hát ahogy 45 év után emlékszem: végre enni szeretnék valamit, / kb 24 órája nem tudtam/ és egy hatalmasat aludni. És ne merészeljenek ébreszteni, mert akkor harapni fogok! 😀 Annó működött, a kedvesem is dettó. Másnap délután huss - szakadó esőben. Azóta is így " szoktuk" / augusztus 20 után, 21.én 🤣/
6. globus (válaszként erre: 3. - Kentaurcica)
tegnap 14:22
Végülis lehet. Azt valósítanak meg, amit akarnak :)
5. Görögtánc (válaszként erre: 3. - Kentaurcica)
tegnap 14:21
Biztos van. Aki előre úgy tervezi. De én tuti nem akarnék egésznapos esküvő, vendégfogadás után még idegen helyre is utazni h majd ott megtörténjen a légyott😄 Ráadásul lagzi után olyan fáradt és túlpörgött vagy hogy nem áll rá a romantikára az agyad.
tegnap 14:11
Egész éjjel küzd a gyomrod a végigzabált menüsorral.
3. kentaurcica (válaszként erre: 2. - Globus)
tegnap 14:06
Ne már, hogy már ez sincs?!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook