Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Szia Boo! Én itt vagyok ám csak nem győztem visszaolvasni a termelést reggeltől. Elképesztő forgalom van itt 2-3 napja! Ami nem baj, de kikészülök mire visszaolvason. Képben lenni viszont szeretk.
Hozom a vacsimat a gép elé. :)))
Hát sziasztok mindenki!
Már megint 7 oldalt kellett visszaolvasnom, és közben még főztem is.
Nem vállalom aszemély szerinti írást mindenkinek mert ennyit még jegyzetelni sem tudok.
Voltunk sógornőmékkel bababoltba, és vettem 3 cuki kis bodyt, mire a párom mostr hazajött és közölte hogy ebből 2 lányos, mert rózsaszín írás is van rajta. De a színük sárgás meg vajszínű. :(
Ja, és jött ma 1 csomagom nekem is, és kaptam 1 pozitív értékelést, és képzeld Pitypang mostmár engedett a gép licitálni amire korábban nem. Úgyhogy ha értékelt valaki és az eladód felteszi újra szerintem próbáld meg te is megint.
Mindjárt szétvézek az iwiwen is én is. Boo-t már megleltem, "reszkessetek" többiek! :)))
Én amúgy szilvesztekor nem bírtam ki és megittam 1 pohár pezsgőt. :) De nem volt semmi gond belőle hál istennek.
Ezt a 30e FT-os választott orvosos dolgot tényleg májusban vezetik be?? Ne már... Nem lehetne inkább júni vagy utána? Én akkor szülök majd.
Magzatmozgás téma: én csak a 20.héttől érzem, de azt mondták azért mert elől fekvő lepényem van.
Csibééknél tényleg furi ez a terhesgondozás téma. Rossz lehet hogy ennyire nem foglalkoznak vele. De fel a fejjel Csibe! A pindúr azért jól van és szépen növekszik biztos és ez a lényeg!:)
Ekka és Jázmin! Én a 18.héten voltam 4D UH-n mert itt nálunk nem jöhet be apa az UH-okra, és azt akartuk hogy már ő is láthassa a babót. Nem bántuk meg, tündéri volt és nagyon élveztük, azóta tudjuk azt is hogy kisfiú. Ja, és a B. betűs babaáruházban voltunk a Váci úton és nagyon kedvesek voltak, abszolut elégedetten távoztunk. Több mint 20 percig gyönyörködhettünk a kis Leviban. :)))
Na, ha mindenki eltűnt...vacsiztok, fogadok! ;-))
Akkor nekem nem marad más hátra, ráfanyalodol a fölmosásra..és összeütök egy jó kis körözöttet! Igyekszem csínján bánni a hagymával, ma éjjel azért jó volna már aludni is esetleg..
A baba-mérethez fűznék hozzá annyit, hogy az eddigiekből leszűrve, a tapasztalatotok szerint dunsztjuk sincs a dokiknak a súlyról, csak saccolnak és iszonyat nagyokat tévednek!
Akkor mire fel akarnak sokakat "méret-aránytalanság"-ra hivatkozva császározni!!????
Ha nekem 4 kilósat saccolnak, felvágnak és egy 3 kilós pici lány lesz az eredmény, akkor nem kicsit leszek pipa!!!!!!
A 4D-n sem latszik hamarabb, mint a 2D-n. Nekunk a 17. hetenlatszott a sima, korhazi 2D-n, meg hat utana a 27. heten a 4D-n is persze. Nyugalom! Meg fogod latni a Babadat idoben. ;) Ne siess annyira, olyan hamar vege lesz es majd sajnalod is talan. :) Igaz, nekunk meg van vissza 9-10 het, de mar most kicsit hianyzik, hogy vege lesz. Persze, utana ott lesz a Baba, akit meg lehet fogni, puszilgatni, simogatni stb. :)
Szoval: Nyugi. ;)
Jázmin!
Szerintem a 30. hét körül érdemes a leginkább elmenni, akkor már helyes pufók a babád és az arányai közelítenek a véglegeshez...20 hetesen még olyan nyamvadtkák, a pofijuk se olyan formás még!
A Réka-torna szerintem is csak annak való, akinek minden tökéletesen rendben van a terhességével és eleve jó kondiban van, az élete része a rendszeres torna, mozgás!!! Kb. a 14. héten álltam neki és végig csináltam, (nem mindennap mondjuk, egy frászt, azért nem kell agyonhajszolni magunkat, de heti 1x biztos) Most 35 hetes vagyok és minden OK!
Azt úgyis érzi az ember, ha nem bírja, kifullad, leveri a víz, nagyon fölmegy a pulzusa, megszédül, megfájdul esetleg a pocija...
Na, akkor kell sürgősen abbahagyni, a szervezet jelzi, ha valami nem stimmel! És nem lehet valaki annyira gyagyás, hogy ezek után is erőlteti, és nem vesz vissza a tempóból!?
Nekem mindig kimondottan jólesett a mozgás. :-))
Jazmin, en pl.a 27. heten voltam es tetszett, amit lattam. ;) Edes, izgo-mozgo kisbabat, ami mar allitolag majdnem ugy nez ki, mint amikor meg fog szuletni.
Hellyel kapcsolatban nem tudom tippet adni, mert en itthon, Kaposvaron voltam.
Biztos megérdemelted! :) Az emberek nem annyira segítőkészek, ha arra lenne szükséged.
Mikorra vagy kiírva?
És a másik kérdés, ha már valaki volt, hogy hova?
Annyit nézelődtem már a neten, de nem nagyon szimpatikusak a helyek.
8 oldal??????? Bae...Valami gyorsolvasó technikát kéne nyomatni..Mire végzek, hazajön az ember és írni már nem fogok tudni egy betűt se... :-((
Föl is kéne mosnom...De megőrülök, ha nem vagyok "naprakész" belőletek, úgyhogy a házimunka várhat, és kész!!! Úgyse csinálja meg helyettem senki..
Sziasztok délutánosok!
Csinálok egy finom gyümiteát és nekiállok olvasni!
Sejtem, nem kevés lesz megint!
Benvik, Ekka, visszajelöltem iwiw-en! Még a többiekkel is begyűjtjük majd egymást, gondolom...
PUSZ :-))