Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Koszi, kozben epp most jart le 3 licit, amibol 2-t nyertem, 1-et az orrom elol az utolso percen belul halasztak el az orrom elol, pedig en kitartoan kuzdottem. :)) Csak a technika ordoge nem mellem allt talan.
Igen, eszrevettem, hogy most meg tudtam licitalni, mert probakepp ralicitaltam egy dologra es engedte. Nem is ertettem, mert a kodom meg nem jott meg mondjuk. Aztankozben olvasom, amit irtal es igy mar meg tisztabb a kep. :)
A tegnapi csajszi kar, hogy beallitotta ilyen kodosra, mert nem is licitaltak a cuccaira, en meg megvettem volna. Talan a Sors keze. :)
nem jött semmi, csak az ebédem. Sztem anyu elnézte, mert holnapra ígérték, nem?
No, most elrohanok az urammal cipőt venni NEKI (mert mindig csak neki!!!), majd jövök.
tsók
hát besz@rok csajok! kihúzom a lábam egy órára és 5 oldalt olvashatok vissza nem vagytok semmik!!!!
Na megyek olvasni aztán resszkessetek mert én meg írni fogok!!!!
Vandancsi, odaért a vihar hozzátok? Elmúlt 2 óra.
Nálunk már fúj a szél, és nagyon borulgat az ég.
Nekem csak a bodyk tűntek föl, mert abból sose elég. Mást nagyon nem is néztem.
Igazából én a Domit Tecsó és A... divat szerint öltöztettem, amikor kicsi volt, ott mindig találtam ezt-azt a méretében. Csak mióta "fickósabb" méretű lett azóta nem találok rá rucit. Lányosakat persze ezrével.
Sokat morogtam vásárlás közben, hogy "fene egye meg, a fiúk meg járjanak pucéran, mi?". Lökött kölyök, hát nem ő is ezt szajkózza már, amikor megközelítjük a gyerekruhákat?
Hát ez nem igaz!! Meg fogom zabálni a lányomat!!!! : )
Mostanság nem birok normális teát csinálni, mert mindig egy óráig áztatom a filtert (mert nem tudok innen elszakadni!!!!!). Most egy óra után megint eszembe jutott a tea..... rohantam a konyhába.... és nem volt a kancsóban a filter.... gondolkoztam.... már kivettem volna?.... de már hiányzik belőle tea, de én még nem ittam..... Jozi!!!!!..... te vetted ki a filtert?? ... válasz: igen anya, miért? Hát haláli!!!! : ))
Csak ma? Az már nem jó.
Na nem baj, már úgyis ötösikrekre elég bodym van :)
Az újságban is,meg a boltban is láttam. tegnap voltam, és vásároltam is ezt-azt, de olyan áron volt, mint az újságban.
Na, kikukáztam a szórólapot, mert már kidobtam. szal ezek az akciók máig vannak, holnaptól újak lesznek, akkor Zazuka te már azt láttad. És az újban mik vannak még?
Óó, én ezt megoldom. Leüvöltöm a haját, ő visszamorog, én megsértődök, elvonulok bőgni, ő meg jön vígasztalni.
Pfúj, de rossz vagyok. De olyan szép utána békülni.
:) Ez nálam is így van, csak én a páromat is elküldöm a fenébe.
Aztán 9-re megjön a jókedvem, és édesen fölhívom cseverészni.
Gondolom hogy örül nekem olyankor :)))
Először én is a telefonos segítséggel próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. Valami oknál fogva az én férjem sem tudott telefonon keresztül segíteni! : )
Nekem csak húzogatnom kellett.... : ))
Ha a szóróújságukból láttad, akkor holnaptól lesznek ezek az akciók.
Hmm, asszem abban láttam 7 db-os csomagolásban bodykat, potom összegért.
Naná. Engem ennél kisebb dolog is kiborított :)
Na lányok. Iwiw-en végignéztem Vandancsi mind a 16 oldalnyi ismerősét, de csak Zazukát találtam meg. Nem megy nekem ez a detektívesdi, és szinte senkinek nem tudom a nevét. Szóval aki még nem partnerem, küld egy privit hogy milyen néven van? (Én Kovács Krisztina.) ;-)
Nálam tavaly a bojler folyt. Fölhívtam a drágát, majdhogynem elküldött a fenébe, hogy ő most a vonal másik végéről mit csináljon?
Aztán fogtam magam, és megcsapkodtam a csövet egy böszme csavarkulccsal. Elállt a folyás.
:)))
Te is hasonló szakértelemmel jártál el?