Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

9050. Bubbaboo (válaszként erre: 9044. - Pitypang)
2007. jan. 29. 19:09
Imádom a pasast, úgyhogy nem gáz! :-))
9049. Bubbaboo
2007. jan. 29. 19:07

CSIBE! Gyümit, gyümilevet CSAK éhgyomorra eszünk-iszunk, semmiképp sem más étellel együtt, mert akkor gyomorégés a vége! Megerjed a gyomrodban és ez okozza a panaszokat...

EDIS! Nem voltál nagyon kimerült? A fáradtságtól is rázhat a hideg!

PITYPANG! Én is gratulálok a hordozóhoz, ami "ingyen" volt, és közben intenzíven szívom a fogam, hogy mi meg egy vagyont költöttünk mindenre, most meg le vagyunk égve, mint a templom egere...

MANDY! Hát így akarjon jót az ember lánya, igaz? Békíteni akartál két testvért, ami üdvözítő ötlet, mégis Te nem kapod vissza rucikat és a férjed nemhogy megköszönné, de még a szemedre is hányja..Na, nem lázítani akarlak, a pasik tényleg ilyenek, nem tragédia! És hát beteg az istenadta, biztos éppen halni készül a náthától :-))

Én más megvilágításba helyezném a dolgokat mint a többiek: kérd vissza a ruhákat udvariasan, ess túl rajta úgy, hogy közben csak az eredményre gondolj, hogy megint nálad lesznek és Bálintnak bővül a ruhatára! Ez a fontos nem? Egy 2 perces kellemetlen telefont csak ki lehet bírni érte!?

Persze, csak ha a lelkednek nem az esik jobban, hogy legyintesz rá, legyen boldog velük...bár én nem tenném!

A lényeg: ne maradjon benned tüske!

PUSZI, fel a fejjel és sok sikert! ;-))

9048. Pitypang (válaszként erre: 9047. - Mianó)
2007. jan. 29. 19:05
Minden johet! :) A sirast meg komolyan mondtam am... Persze, konnyu mondani es neha meg jo iskicsit sirni... Csak sokaig nem szabad, mert art a szepsegnek! ;)
9047. Mianó (válaszként erre: 9039. - Pitypang)
2007. jan. 29. 19:04
Teszek majd képet de csak esküvői van
9046. Mianó (válaszként erre: 9045. - Perfi)
2007. jan. 29. 19:02
Szorítunk perfi:))Majd írd meg az eredményt
9045. perfi (válaszként erre: 9032. - Bubbaboo)
2007. jan. 29. 18:59

Sziasztok!

Boo, köszi a kedves szavakat, aranyos vagy! :)))

De hát itt mindenki nagyon jó csajszi. Mióta a sors áthelyezett a tervezők közé jó sokan lettetek. Napról-napra figyelem, hogy milyen jó nagy csapat alakult itt ki! Remélem hamarosan csatlakozhatok hozzátok.

A babás csajoknak sikerült rábeszélniük a holnapi tesztre. Így már este kiderül, hogy lakik-e valaki a pocakomban! Izgulok! :D

9044. Pitypang (válaszként erre: 9042. - Bubbaboo)
2007. jan. 29. 18:56
Rosszabb vagyok a Csernusnal neha... Hehehe... :))
9043. Pitypang (válaszként erre: 9034. - Bubbaboo)
2007. jan. 29. 18:56
Ma epp hivott a friss anyuka baratnom es rakerdeztem ujra a korom-dologra... Neki ugye azt mondtak, nem kell levagni, mert le lehet szedni a lenott veget siman. Na, azt mondta, ne ugy kepzeljem el az elso kormot, mint egy babakorom, amit en lathatok a kisbabakon... Az ujszulott korme annyira puha, hogy ovatosan le lehet csak huzni a felesleges reszt. Kerdeztem, hogy mindezt mikor? Azt mondta, meg a korhazban ezt megoldottak. Utana mar vagni kellett es azt mondja, olyan gyorsan no, hogy kb. 4-5 naponta vagja a kisfia kormet, aki most mult 4 honapos. :) Nagyon edes am! Egy igazi kis manoka! :))
9042. Bubbaboo (válaszként erre: 9039. - Pitypang)
2007. jan. 29. 18:55
Jó ötlet! :D
9041. Bubbaboo (válaszként erre: 9024. - Vandancsi)
2007. jan. 29. 18:53
:-)) Azt hittem ilyesmi csak velem tud történni! De zajlik az élet nálatok is, látom! Azért mázli, hogy nem voltál egyedül, még ha Te is szabadítottad ki magadat, azért úgy könnyebb pánikba esni, nem? Mondjuk én klausztofóbiás vagyok és ilyenkor egyből lever a víz!
9040. katalin25 (válaszként erre: 8935. - Vandancsi)
2007. jan. 29. 18:51

Ancsi!

Tök jó, hogy itt maradsz velünk a babó születése után is!Az meg természetesen érthető,hogy mint friss anyukának nem tudsz majd annyit jönni, de az a lényeg hogy itt leszel. :)

9039. Pitypang (válaszként erre: 9038. - Mianó)
2007. jan. 29. 18:50
Miano, ne sirj! Inkabb tegyel fel kepet az adatlapodra! ;)
9038. Mianó
2007. jan. 29. 18:48
Sziasztok!:((Micsoda nap,egész nap csak sírógörcsöm van.Pityergek ha kell ha nem:((Valaki hozzámszól már bömbölök is,utána meg a hüppögéstől meg annyira rámjön a h.....inger:((Még apuci sem mer hozzámszólni egy szót sem
9037. Pitypang (válaszként erre: 9031. - Vandancsi)
2007. jan. 29. 18:46
Nem tudom pontosan, de valamikor a 2 unnep kozott, ha jol emlekszem. :)) Vagy kozvetlen Karacsony elott? Valami ilyesmi...
9036. katalin25
2007. jan. 29. 18:40

Sziasztok Pocisok!

Jellemző, nem jövök 1 napig, erre úgy beindultok, hogy nem győzök visszaolvasni.Megyek is mert van 4 oldalam...

9035. Bubbaboo
2007. jan. 29. 18:33

Na, csak én írok mostan?

Reagálgatok, aztán később talán dumcsizni is erre téved valaki..Bár dolgom az lenne bőven :-)

9034. Bubbaboo (válaszként erre: 8988. - Zazuka)
2007. jan. 29. 18:32

Bármi jobb annál, mintha össze-vissza karmolja a kis pofiját! Nekünk két kis kesztyünk van, de a kiszokni is ugyanúgy megteszi! Én be is viszek a kórházba!

Lerágni...hmmm..én ezt egy könyvben olvastam, elég humoros hangvétellel tálalva! A módszer eredete, hogy annyira rettegsz, (még tompa bébiollóval is) hogy belevágsz a pici ujjacskájába, hogy inkább így oldod meg...

Másik módszer, hogy akkor próbálkozol, mikor alszik, legalább egyet-egyet levágni..ennek az a hátránya, hogy esetleg fölébreszted vele!? Isten mentsen! Örülni fogunk, hogy alszik végre a kis OÁ-gép! :-)))

9033. Bubbaboo (válaszként erre: 8986. - Pitypang)
2007. jan. 29. 18:25

Pitypang! Azért remélem, legalább a védőnő és a doki egy követ fog fújni! Az enyémek esetében legalábbis teljes az egyetértés, eddig úgy vettem észre, jól ismerik egymást!

Egy idő után úgyis tele lesz a bugyrunk a sok jó tanáccsal és akkor jön a józan paraszti eszünk és az anyai ösztön szerinti cselekvés!!! És mindenki bek.ph.tja! Hihi...Bocs, de néha úúúgy szeretek keménykedni! Ha csak képzeletben is!

9032. Bubbaboo (válaszként erre: 8975. - Perfi)
2007. jan. 29. 18:18

Perfi!

Nagyon vár téged ez a kis csapat!

Csak most néztem az adatlapodat, hogy Ti milyen szép pár vagytok! Ez most nem "jópofi" duma, tényleg. És a férjedre büszke lehetsz és baromira vigyázz rá, mert nagyon jó pasi! ;-))

Szorítok a 2 csíkért!

De miért nem akarsz a dokidhoz menni? A Duphaston remek "cucc", csak jót tesz, teljesen ártalmatlan!

9031. vandancsi (válaszként erre: 9029. - Pitypang)
2007. jan. 29. 17:58

csak egy kérdésem van: december hányadikán szorult be???? :))))))

(csak hogy tudjam, hány napom van még a szülésig!!!) :DDDDDD

9030. Kolibri
2007. jan. 29. 17:57

Sziasztok Anyukak es leendo Anyukak!

Mandy, probalj meg nem szorongani a ruhacskak miatt, szerintem Csibebabynek igaza van. Ne te erezd magad rosszul, mert szukseged van a sajat dolgaidra! Erthetetlen lenne, ha rosszul reagalna ra a sogornod, de egyebkent az se erdekeljen, mert "jogos az igenyed".

En egyszer a furdobe szorultam be, kint meg beszorult a kenyer a piritoba a konyhaban. Kisse megilyedtem, de szerencsere zarogatasra kinyilt az ajto.

9029. Pitypang (válaszként erre: 9026. - Vandancsi)
2007. jan. 29. 17:46

Szabadulomuvesz!:))

Kepzeljetek, egy ismerosom is beszorult egy lakasba most decemberben, Januar 8-an szult... Egy ismerosuk, aki kulfoldon van, ki akarja adni a lakasat es ot kerte meg, hogy engedje be a butorszallitokat vagy kit... A szallitok elmentek, o meg a lakasban maradt. Epp egy kozos baratnonknek telefonalt, aki epp nalam volt, nem tud-e lakatost, mert nem tud kimenni. Szerencsere itt volt anyu is, o tudott szerelot. :)) Azon izgultunk, nehogy megijedjen es meginduljon a szules.

Szoval Kismamik, vigyazat az ajtokkal, kulonosen az utolso honapban! :)))

9028. Pitypang (válaszként erre: 9022. - Csibebaby)
2007. jan. 29. 17:43

Igen, olyan. :) Szerintem egy kosarka. :)) Ujszulott kortol 13kg-ig hasznalhato.

Kar, hogy nem fenykepeztem le mosas elott. :)) Vegulis ugyanolyan lett volna, mint most, mert nem volt piszkos, csak hat ki akartam mosni, erthetoen.

9027. zazuka (válaszként erre: 9024. - Vandancsi)
2007. jan. 29. 17:41
De jó, hogy a gép a te oldaladon van :)))
9026. vandancsi
2007. jan. 29. 17:26

sikerült!!!! de én mentettem meg magam!!!!!

az történt, hogy elromlott a zár és bezáródott magától. kulcs sehol. De végül nagy kotorászás és nem kis mák után találtam hozzá! na, ez jó lecke volt. Mi van, ha a gyerekre csukom rá így az ajtót?!?! Na, holnap megyünk zárat venni! :)

9025. csibebaby (válaszként erre: 9024. - Vandancsi)
2007. jan. 29. 17:22
Még jó,hogy nem vagy klausztofóbiás és van otthon valaki..:DD
9024. vandancsi
2007. jan. 29. 17:21

Képzeljétek, úgy magamra csuktam a szobaajtót az előbb, hogy nem tudjuk kinyitni!!! Férjem kint, én bent. Még jó, hogy a szerszámos cucc az előszobában van, így nagy valószínűséggel kiszabadít! Bár, próbálkozik már 5 perce és eddig nem sok sikerrel. Aludni akartam picit, gondoltam becsukom az ajtót, de már nem vagyok álmos!!! csak mentsen meg!!! :)))

majd írok, ha sikerült.

9023. csibebaby (válaszként erre: 9010. - Mandy)
2007. jan. 29. 17:17

Mandy!

Mennyi idős a sógornőd kislánya??Mármint használja még a cuccokat??Egyébként ne pörögj ezen,hívd fel és kérd meg,hogy ami használható azt legyen szíves szedje össze neked.Nem kell,hogy kellemetlenül érzed magad,hisz te tettél neki szívességet!!Inkább aza a furcsa,hogy ez neki még nem jutott eszébe..

A pasik meg ilyenek,ne is törődj vele,ha hazaér bújj oda hozzá és meglátod elmúlik a rossz érzés.:)

Csibe:)

9022. csibebaby (válaszként erre: 9002. - Pitypang)
2007. jan. 29. 17:12

Pitypang!

Képet-képet!!Gratula a hordozóhoz!!!:DD

Ez olyan autósüléses-hordozó-féleség??

9021. Pitypang (válaszként erre: 9019. - Vandancsi)
2007. jan. 29. 17:05

Ezt az oldalt mar neztem en is, Ekka itt talalt olyan kadra rakhato kadat, amirol volt mar szo.

Szerintem azert lehet talalni dolgokat, csak a szokasos dolog, hogy meg a postakoltseget hozzaadjuk es mar nem is biztos, hogy olyan kedvezo. Kar, hogy nem szallitanak ingyen, mint a Brendon. ;)

A hordozot mar szet is szedtem darabokra. :)) Kimostam a huzatot, a vazat magat pedig cm2-rol cm2-re atsikaltam koromkefevel. :))) Lefenykepezem, ha megszaradt es osszeszereltem. :)

Mondjuk elore mondanam, hogy nem a legujabb tipus, hanem az a nagyobb fajta... Vagy nem tudom, de azt vettem eszre, hogy a boltokban az ujak szukebbek es rovidebbek. Viszont egy ismerosnek is van egy par eves darab, az is ilyen nagy, mint ez, amit szereztem. :) A lenyeg, hogy holnap lefenykepezem es meglatjatok.

De en kicsit nem ertem teljesen, hogy lesz ez becsatolva... Menetiranynak hattal rajottem, de amikor a hatso ulesen lesz es menetirany szerint, akkor nem ertem, hol kell athuzni az ovet... Majd ezt meg kitanulmanyozom. :))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook