Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
CSIBE! Gyümit, gyümilevet CSAK éhgyomorra eszünk-iszunk, semmiképp sem más étellel együtt, mert akkor gyomorégés a vége! Megerjed a gyomrodban és ez okozza a panaszokat...
EDIS! Nem voltál nagyon kimerült? A fáradtságtól is rázhat a hideg!
PITYPANG! Én is gratulálok a hordozóhoz, ami "ingyen" volt, és közben intenzíven szívom a fogam, hogy mi meg egy vagyont költöttünk mindenre, most meg le vagyunk égve, mint a templom egere...
MANDY! Hát így akarjon jót az ember lánya, igaz? Békíteni akartál két testvért, ami üdvözítő ötlet, mégis Te nem kapod vissza rucikat és a férjed nemhogy megköszönné, de még a szemedre is hányja..Na, nem lázítani akarlak, a pasik tényleg ilyenek, nem tragédia! És hát beteg az istenadta, biztos éppen halni készül a náthától :-))
Én más megvilágításba helyezném a dolgokat mint a többiek: kérd vissza a ruhákat udvariasan, ess túl rajta úgy, hogy közben csak az eredményre gondolj, hogy megint nálad lesznek és Bálintnak bővül a ruhatára! Ez a fontos nem? Egy 2 perces kellemetlen telefont csak ki lehet bírni érte!?
Persze, csak ha a lelkednek nem az esik jobban, hogy legyintesz rá, legyen boldog velük...bár én nem tenném!
A lényeg: ne maradjon benned tüske!
PUSZI, fel a fejjel és sok sikert! ;-))
Sziasztok!
Boo, köszi a kedves szavakat, aranyos vagy! :)))
De hát itt mindenki nagyon jó csajszi. Mióta a sors áthelyezett a tervezők közé jó sokan lettetek. Napról-napra figyelem, hogy milyen jó nagy csapat alakult itt ki! Remélem hamarosan csatlakozhatok hozzátok.
A babás csajoknak sikerült rábeszélniük a holnapi tesztre. Így már este kiderül, hogy lakik-e valaki a pocakomban! Izgulok! :D
Ancsi!
Tök jó, hogy itt maradsz velünk a babó születése után is!Az meg természetesen érthető,hogy mint friss anyukának nem tudsz majd annyit jönni, de az a lényeg hogy itt leszel. :)
Sziasztok Pocisok!
Jellemző, nem jövök 1 napig, erre úgy beindultok, hogy nem győzök visszaolvasni.Megyek is mert van 4 oldalam...
Na, csak én írok mostan?
Reagálgatok, aztán később talán dumcsizni is erre téved valaki..Bár dolgom az lenne bőven :-)
Bármi jobb annál, mintha össze-vissza karmolja a kis pofiját! Nekünk két kis kesztyünk van, de a kiszokni is ugyanúgy megteszi! Én be is viszek a kórházba!
Lerágni...hmmm..én ezt egy könyvben olvastam, elég humoros hangvétellel tálalva! A módszer eredete, hogy annyira rettegsz, (még tompa bébiollóval is) hogy belevágsz a pici ujjacskájába, hogy inkább így oldod meg...
Másik módszer, hogy akkor próbálkozol, mikor alszik, legalább egyet-egyet levágni..ennek az a hátránya, hogy esetleg fölébreszted vele!? Isten mentsen! Örülni fogunk, hogy alszik végre a kis OÁ-gép! :-)))
Pitypang! Azért remélem, legalább a védőnő és a doki egy követ fog fújni! Az enyémek esetében legalábbis teljes az egyetértés, eddig úgy vettem észre, jól ismerik egymást!
Egy idő után úgyis tele lesz a bugyrunk a sok jó tanáccsal és akkor jön a józan paraszti eszünk és az anyai ösztön szerinti cselekvés!!! És mindenki bek.ph.tja! Hihi...Bocs, de néha úúúgy szeretek keménykedni! Ha csak képzeletben is!
Perfi!
Nagyon vár téged ez a kis csapat!
Csak most néztem az adatlapodat, hogy Ti milyen szép pár vagytok! Ez most nem "jópofi" duma, tényleg. És a férjedre büszke lehetsz és baromira vigyázz rá, mert nagyon jó pasi! ;-))
Szorítok a 2 csíkért!
De miért nem akarsz a dokidhoz menni? A Duphaston remek "cucc", csak jót tesz, teljesen ártalmatlan!
csak egy kérdésem van: december hányadikán szorult be???? :))))))
(csak hogy tudjam, hány napom van még a szülésig!!!) :DDDDDD
Sziasztok Anyukak es leendo Anyukak!
Mandy, probalj meg nem szorongani a ruhacskak miatt, szerintem Csibebabynek igaza van. Ne te erezd magad rosszul, mert szukseged van a sajat dolgaidra! Erthetetlen lenne, ha rosszul reagalna ra a sogornod, de egyebkent az se erdekeljen, mert "jogos az igenyed".
En egyszer a furdobe szorultam be, kint meg beszorult a kenyer a piritoba a konyhaban. Kisse megilyedtem, de szerencsere zarogatasra kinyilt az ajto.
Szabadulomuvesz!:))
Kepzeljetek, egy ismerosom is beszorult egy lakasba most decemberben, Januar 8-an szult... Egy ismerosuk, aki kulfoldon van, ki akarja adni a lakasat es ot kerte meg, hogy engedje be a butorszallitokat vagy kit... A szallitok elmentek, o meg a lakasban maradt. Epp egy kozos baratnonknek telefonalt, aki epp nalam volt, nem tud-e lakatost, mert nem tud kimenni. Szerencsere itt volt anyu is, o tudott szerelot. :)) Azon izgultunk, nehogy megijedjen es meginduljon a szules.
Szoval Kismamik, vigyazat az ajtokkal, kulonosen az utolso honapban! :)))
Igen, olyan. :) Szerintem egy kosarka. :)) Ujszulott kortol 13kg-ig hasznalhato.
Kar, hogy nem fenykepeztem le mosas elott. :)) Vegulis ugyanolyan lett volna, mint most, mert nem volt piszkos, csak hat ki akartam mosni, erthetoen.
sikerült!!!! de én mentettem meg magam!!!!!
az történt, hogy elromlott a zár és bezáródott magától. kulcs sehol. De végül nagy kotorászás és nem kis mák után találtam hozzá! na, ez jó lecke volt. Mi van, ha a gyerekre csukom rá így az ajtót?!?! Na, holnap megyünk zárat venni! :)
Képzeljétek, úgy magamra csuktam a szobaajtót az előbb, hogy nem tudjuk kinyitni!!! Férjem kint, én bent. Még jó, hogy a szerszámos cucc az előszobában van, így nagy valószínűséggel kiszabadít! Bár, próbálkozik már 5 perce és eddig nem sok sikerrel. Aludni akartam picit, gondoltam becsukom az ajtót, de már nem vagyok álmos!!! csak mentsen meg!!! :)))
majd írok, ha sikerült.
Mandy!
Mennyi idős a sógornőd kislánya??Mármint használja még a cuccokat??Egyébként ne pörögj ezen,hívd fel és kérd meg,hogy ami használható azt legyen szíves szedje össze neked.Nem kell,hogy kellemetlenül érzed magad,hisz te tettél neki szívességet!!Inkább aza a furcsa,hogy ez neki még nem jutott eszébe..
A pasik meg ilyenek,ne is törődj vele,ha hazaér bújj oda hozzá és meglátod elmúlik a rossz érzés.:)
Csibe:)
Pitypang!
Képet-képet!!Gratula a hordozóhoz!!!:DD
Ez olyan autósüléses-hordozó-féleség??
Ezt az oldalt mar neztem en is, Ekka itt talalt olyan kadra rakhato kadat, amirol volt mar szo.
Szerintem azert lehet talalni dolgokat, csak a szokasos dolog, hogy meg a postakoltseget hozzaadjuk es mar nem is biztos, hogy olyan kedvezo. Kar, hogy nem szallitanak ingyen, mint a Brendon. ;)
A hordozot mar szet is szedtem darabokra. :)) Kimostam a huzatot, a vazat magat pedig cm2-rol cm2-re atsikaltam koromkefevel. :))) Lefenykepezem, ha megszaradt es osszeszereltem. :)
Mondjuk elore mondanam, hogy nem a legujabb tipus, hanem az a nagyobb fajta... Vagy nem tudom, de azt vettem eszre, hogy a boltokban az ujak szukebbek es rovidebbek. Viszont egy ismerosnek is van egy par eves darab, az is ilyen nagy, mint ez, amit szereztem. :) A lenyeg, hogy holnap lefenykepezem es meglatjatok.
De en kicsit nem ertem teljesen, hogy lesz ez becsatolva... Menetiranynak hattal rajottem, de amikor a hatso ulesen lesz es menetirany szerint, akkor nem ertem, hol kell athuzni az ovet... Majd ezt meg kitanulmanyozom. :))