Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
:) Meg itt olvasgattam mas forumokat, de lassan en is kikapcsolom a gepet. Illetve nem lassan, hanem most, mindjart. :)
Talan van valami nezheto a vegelgyengulten rossz tv--musorok kozt... Vagy marad az olvasas. :) Nem tudom, mi van velem. Szeretek amugy olvasni, de neha most megsem. Csak jo "bamulni ki a fejembol"... Remelem, ez a hulyules nem vegleges. :))
Szep almokat mindenkinek es jo reggelt az elsoknek! ;)
Úgy látom, Pitypang is elvonult.
Én is csak épp benéztem ,mert most jöttünk haza a keresztányom szülinapjáról.
Megyek csicsizni.
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok újak!
Nem akarok nagyon okos lenni, de a medveszőlőlevél tea kimondottan tilos a terhesség alatt. És még néhány gyógytea. Holnap megpróbálok utána nézni, az rgyik kimama újságban olvastam.
Ezti! Nekem kb. a 6-7. héten lett rossz cytológia eredményem, ami gyulladásból eredt, és egy pozitív terhes tesztem, a dokim nekem is Klion-D hüvelykúpot írt fel. Kétszer rákérdeztm, hogy nekem ezt lehet-e, főleg ilyen kiterhesen és azt mondta hogy ez nem jut el a babához, nem lesz baja. Most 26. hétben járok, voltam genetikai vizsgálaton is, eddig úgy tűnik minden rendben a babával. A gyulladás következtében sokkal rosszabbul is járhatsz, de ha bizonytalan vagy, kérdezd meg a dokidtól.
Az egész terhesség egy nagy várakozás, bizonytalanság és kíváncsiság. Nagyon rossz ennyire sokat várni az eredményekre, de higyjétek el azzal nem lesz jobb a babának, ha izgultok. Gyorsabban eltelnek a várakozási idők, ha pozitívan álltok a dologhoz. Szóval nyugi! Semmi baj nem lesz, jók lesznek az eredmények mindenkinek. Én is jártam Biankával hasonló cipőben. Rossz lett az AFP eredmény, erre beparáztam kerestem egy spéci ultrahangos dokit,
aki megnyugtatottt, hogy a gyerek makk egészséges. Ma 6 éves és szellemileg semmi baja! Sőt Nagyon is okos!
Most en is mire ideertem,mindenki aludni megy. :)) Ertheto is, szerencsere nem mindenki bagoly. :)
Parasito.. Kicsit korrigalnom kell, elnezest. :( Anyunak is mondtam, hogy ma, hogy milyen jo lesz, mert azt a "Solac"-ot fogom megvenni... Erre felvilagositott, hogy ott allt mellettem, o is latta, de az nem Solac, hanem Dyras. :))) Vegulis nem tudom, hogy lenne-e barmi jelentosege, mivel ezeket mindet Kinaban vagy hasonlo helyeken gyartjak... Amugy igen, a Tesco-ban lattam ezt. Viszont en is neztem a B. oldalan es lenyegesen dragabbak voltak.
Neha nem is olyan rosszak am ezek az alig ismert nevu dolgok... Mondjuk en a nevtelen ezer eves melegszendvicssutombol indulok ki most. Sokat hasznalom es semmi baja, pedig regi is mar. Vagy a multkor egy draga, markas optikai egeret vagtam a kukaba meg a munkahelyemen, mert egyszeruen sz@r volt... :))) Sajnos sokszor csak az arban mutatkozik kulonbseg. :(
Fenekfajas... Nekem is sokat faj a jobb csipom, ettol idonkent az egesz labam tompan elzsibbad. Nem barmikor, hanem jaras kozben. Olyankor minimalis tempora kell valtanom es egyszer csak elmulik. Biztos szol a Baba, hogy "anya, ne siessunk!". :))
Ez a fertozes dolog erdekes, mert a legelso alkalommal nekem is felirt valamit a doki, de az huvelytabletta volt, nevere nem emlekszem. Az volt a poen, hogy elotte en a vilagon semmit sem eszleltem, ami fertozesre utalt volna. 6db-ot kellett volna elhasznalni. A 3. utan kezdett valami furcsa lenni, ami tenyleg ugy tunt, mint egy jo kis fertozes... Na, itt hagytam abba a hasznalatat. Aztan azota szazszor voltam dokinal, de soha nem mondta, hogy baj lenne es en sem vettem eszre semmit. Vagy csak a biztonsag kedveert irta volna???
Olyan zenelo kis valamit en is szeretnek, de meg nekunk sincs. Megneztem ezt a licitalosat, de en ettol is kiakaadtam kicsit. 4600 Ft mar es meg 12 nap van vissza???? Mi lesz ebbol? 15 ezer, mint a bolti? Bar en egy boltban lattam valami zenelo kis akarmit, de az azt hiszem 4000 Ft volt "csak". Biztos nem ilyen meno fajta. :)) Na, kivarom, hatha valaki epp ezt szanja ajandekkent. ;) Aztan ha nem, akkor majd keresek egyet. Ugysem KELL azonnal. :))
Egy nagy sohernek tunok biztos, de neha elajulok a bebi cuccok aratol... Nekunk nem is volt ilyen forgonk talan... Zenelos tuti nem volt.
Nagyon nem vagyom am kepben biz. dolgokkal... Tegnap a pluss jatekokon is csak amultam. Egy pici kis plussallatka, kb. 12cm, 1890 Ft... Vissza is tettem, mert szerencsere van egy-ket darab mar es biztos kap is majd idonkent. Hat ha veszek 5db-ot, ami nem is tul sok jatek ugye... Az 10.000 Ft. Durva.
(Bocs, ha nagyon zsugori vagyok... :( )
Jo estet kivanok! :) Most ertem haza es csak gyorsan irok a polyara, amig el nem felejtem. :)
En 3800 Ft-ert vettem egy itteni bababoltban. A licitalos oldalon lattam egyet, de alig volt olcsobb. Raadasul kicsit barack szinunek tunt, szoval nem fajdult meg a szivem kivetelesen, hogy a boltit vettem meg. :))
Na, "megyek" olvasni a mai lemaradast es jovok ugyis kommentalni. :))
Ja, es Anyuzas tenyleg jo, ebed is. Viszont en meg szivesen cserelnek neha inkabb egy ferjre/parra/ki minek nevezire... (Amugy "hivatalosan" a VOLEGENYEM :))) Csak annyira rohadtul utalom ezt a szot kimondani es leirni is, hogy nem hasznalom inkabb. :)) )
Lassan én is megyek pancsizni, meg feküdni.
Jó éjt mindenkinek!
szia Josey!
Nyugalom, biztos minden ok!
Szurkolok nektek!
Ezenkívül a medveszőlőt javasolják,de vigyázz vele,mert erősen vízhajtó.Nálam a kamillás-cickafakfüves ülőfürdő vált be(nem terhesen).
Nyilván a nődokitól mindent meg kell kérdezni,mert a gyógyteákból sem ajánlatos túl sokat inni babásan.
Szia Josey :)
Persze hogy nem lesz baj. Amúgy anno az én védőnőm is azt mondta, hogy ez az AFP igaziból már eléggé elavult és külföldön nem is igazán csinálják. Lényeg, hogy ugye elég ijesztő tud lenni, ha nem jó az eredmény, holott általában semmi baj sincs. Csak nagy a hibaszázalék. Ne aggódj!
Kata, igen, a kengurukat én is néztem. De még nem mertem licitálni. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Talán mert egy fényképről annyira nem tudtam megítélni, milyen állapotban is van. Persze lehet, hogy holnap feltesznek valami szép 'férfias' kengurut, én meg lecsapok rá :D
Mi lassan lefekszünk, jó éjt mindenkinek!
puszi
Szárított vörös áfonya(?),angolul cranberry,igazán nemtom mi magyarul,és zsurló -nagyon hatásos,csak kicsit hmm,rossz.
Ezek így kapásból.
Van 3jó könyvem,utánanézek.
Sziasztok
Kérdésem,20 hetes terhes vagyok és hugyúti fertözésem van.Már a haramadik fajta gyógyszert szedem utoljára a semicilint és semmi javulás.Már kétségbe vagyok esve. Nem segitne inkább valamilyen
gyógytea?????????
Sziasztok.Nekem múlt héten lett meg az AFP,és enyhén alacsony.Dokihoz holnap megyek,de utánaolvastam,mi a "normális" és igazán sokfélére találtam.Amúgy külföldön már nem is mérik,mert csak a részletes 18.heti ultrahanggal értékelhető.Én meg persze beijedtem...
Tán nem lesz baj...
Szia Mandy!
Már beletörődtem a körforgó ügybe...
A párásítók tényleg drágák, drukkolok, hogy leljetek olcsóbbat!
Képzeld találtam egy kengurut a tv-n 200FT-ért...
Sziasztok lányok :)
Kata megnéztem a Brendon oldalán, de az én pénztárcámnak ezek a párásítók nagyon drágák. Várom Pitypang tippjét.....
Megértem a zenélő-forgókás frusztrációdat, én kisággyal jártam így, hogy láttam egy jóval olcsóbbat, ami hasonló szinvonalú volt. De hát ez van :)
Az AFP-re én is elég sokat vártam, de meg kell szokni, mert végig ez van. Én legalábbis az összes vizsgálat eredményénél izgultam. Szóval a terhesség már csak ilyen :)
Ezti, én is felhívnám a dokidat, hogy most akkor hogy is van ez.