Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Elvileg az első harmadban max. 25%, második harmadban a legnagyobb a hízás, a harmadik harmadban a maradék. Viszont a harmadik harmad vége felé lecsökken a hízás (persze, csak akkor, ha valaki nem nevez be toraevő versenyre:).
Mondjuk a végén lehet nagy súlynövekedés attól is, hogy visszatartja a szervezet a vizet.
A comb kerületét kell figyelni, azon mérhető talán objektíven a tényleges hízás, oda nem vizesedik az ember.
Szia!
Én a legelején még a vizsgálatoktól is nagyon féltem, pl. vérvétel, de most már egyáltalán nem foglalkozom vele, és nem is érdekel.
A szüléstől is féltem, de most már inkább azon izgulok, hogy minden rendben menjen, és a baba egészségesen megszülessen. Valahogy másodlagos lett teljesen, hogy velem mi lesz, nem nagyon érdekel, hogy fájni fog meg ilyesmi. Szerintem az a jó hozzáállás, ha ilyenkor az ember inkább a babára koncentrál. Nem az a lényeg, hogy szülni fogok, hanem hogy meg fog születni a pici. Remélem, érthető.
Sziasztok! Olyan ritkán tudok jönni:(((
Mi újság? Szült már meg valaki?
Légyszi privit írjatok, mert visszaolvasni úgyse lesz időm!
Mi jól vagyunk, imádjuk egymást!:)
Puszi mindenkinek!!!!!
Nagyon keveset híztál!
Egyél ám rendesen, mert az sem jó, ha szülés után nem lesz erőd. Anyukám is csak 7 kg-t hízott, és olyan gyönge volt, hogy semmihez sem volt ereje. Mondjuk ő semmi kaját nem kívánt, csak kényszerből evett, mert tudta, hogy muszáj.
Már nálunk sem mindenhol alkalmazzák ezt a vizsgálatot.
Egyébként az, hogy valakinek a vércukorszintje egy éhgyomorra vett vértételen a normális tartományba esik, még nem biztosíték semmire. Ezért fontos nézni, hogy hogyan alakul bevitt szénhidrát hatására a vércukorszint. Más kérdés, hogy ezt máshogy is lehet vizsgálni.
Sziasztok!
Na végeztem, már a reggelin is túl vagyok. Annyira jó volt végre enni meg inni!:) A laboros nő kérdezte a 2. vérvétel előtt, hogy nem hánytam -e ki a cukros lötyit. Szerencsére nem, még csak az kéne, hogy megint innom kelljen egy olyan borzalmat!
Gval, örülök, hogy minden rendben a babával!:)
Edis, tényleg nagyon csini vagy, a pocidon kívül sehova se híztál! Szerencsés alkat vagy, az biztos!
Nekem most megint csináltuk a fájásmérést(mi a neve otthon?...az amikor 2 pántot a pocira csatolnak,egyikkel a baba dolgait mérik,másikkal az én méhtevékenységem..NST?..vagy mi?).Rendben volt minden,de utálja a kislányom,mert ugye idegen valami van ott,meg hallgatja a zajt..szóval nem bírja:))Balhézik,azonnal dörömböl,hogy vegyük le:)No..gondoltam..babám,lesz az életedben pár kellemetlen dolog,de úgy látom te hangot fogsz adni a nem tetszésednek:))
Aztán mértek vérnyomást.´..ami majdnem mindig a szokásos 110/70-es érték..meg kilóim számát...ez meglepett,az utolsóhoz képest csak 20 dekát!!!szedtem fel..tuti csak a baba növekedését híztam.Ez megnyugtatott,mert van még 6 hetem hátra..úgyis jön még fel,nem ártott egy kis lassulás súlyügyben..ok nem sok amúgy sem,mert összesen a kezdö súlyomhoz képest így 6,2 kiló gyarapodásom van.
sziasztok!
Most voltam dokinál,a baba szépen rendben van,mondta,hogy most már bármi történjen is,gond nem lesz ..persze ne jöjjön hamarabb,de ha jönne a baba,akkor se lesz baj.2 hét múlva megyek hozzá,akkor megkukucskálja,megnézi kb mekkora lesz szüléskor és az ilyen dolgokat.
Sziasztok!
Írtam mizinek, hogy mi van velük. Éppen vizsgálaton van, még egyben vannak és azt mondta, hogy jön délután hoxázni. Látjátok milyen jó a kis táblázatom?
Sziasztok!
Én a 10. hétben járok, de rettenetesen félek a szüléstől. Kíváncsi lennék, hogy ezt ki, és hogyan dolgozta fel. Illetve mi a tapasztalat, a nőgyógyász választása mindegy, vagy legyek körültekintő? Illetve van aki a Bajcsy-ba szült? Van aki ismeri Polgár Zoltán nőgyógyászt?
Sziasztok!
Voltam vércukron, egy óra múlva vissza kell mennem, akkor megint megcsapolnak.
Nem volt túl kellemes a cukoroldat.:P
Biztosan megtapasztalhatod majd. Drukkolok Nektek!
Jó éjt!