Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Sziasztok jó éjszakát, megyek megjőtt Apa!
Ezt nem hallottam, pedig én is szeretem, valamelyik nap megsütötte a vasaló a kezemet és azzal fújtam be, 1-2 óra múlva nem is éreztem semmit pedig csúnya volt. Sajnálom, pedig tényleg jó! :(((
Én is igazából azért ijedtem meg, mert a súlyos égéseknél tetanuszt szoktak adni, kismamáknak meg azt nem nagyon lehet, de szerencsére csak felhólyagzott egy kicsit, de nem sebesedett ki. Csak elég nagy felületen égettem meg, az volt a baj. A férjem rögtön elrohant a gyógyszertárba, de csak valami nagyon gyenge szerük volt, aztán anyuék mikor jöttek, elmentek Panthenolért, az már kicsit jobb volt rá. Tudtátok, hogy már egy éve kivonták az Irixet a forgalomból? Meghalt a bácsi, aki kitalálta, aztán valaki megvette a jogokat, de már nem gyártják. Pedig az valami csodaszer volt. Ha rögtön befújtad vele az égést, pár óra múlva nyoma sem maradt. Most meg egész délelőtt fújkáltam a tenyerem, és még délután is iszonyúan égett.
Szia! Hogy vagytok? Még fennt vagyunk várom Apát nemsoká jön haza!
Nagyon vigyázz magadra, ez nem lehetett valami kellemes! :((( De nem súlyos úgye?
Sziasztok kismamik! Látom nem csak én vagyok talpon. :)
Régen voltam itt már, szinte képtelenség visszaolvasni titeket.
Atya ég, az meleg helyzet lehetett! Jaj, még elképzelni is szörnyű:(((
Sziasztok!
Ma tapétáztuk a gyerekszobát (vagyis csak a férjem meg apu), ezért szét volt szedve a hálózat, mert abban a szobában van. Még nincs kész teljesen a szoba, de már csak egy pár órás munka. Nagyon szép lesz.:)
Jól kezdődött a napom, mert rátenyereltem a forró főzőlapra. Nem tudtam, hogy előtte főzött rajta a férjem teát, és le akartam törölni. Frankón megégett a tenyerem, de most már s
Vicces, néha én is keverem, csak sejteni tudom, hogy az éppen milye is volt! :))))
Neked is Szép álmokat! :)))
Szia Neked is JÓ Éjszakát!
Jó éjt! Aztán ügyes legyél a diétával:)
sziasztok, én is el kell hogy köszönjek...ragadnak le a szemeim....szép álmokat nektek!
Azt hiszem, lassan megyek lefeküdni! Álmosak vagyunk... Sziasztok, jó éjt mindenkinek!
Szia! Köszönjük szépen!
Elég nehéz is volt csinálni róla jó képeket, de azért sikerült... Jó az orvosom!
Domi is rengetegszer csinált ilyesmit, sokszor nem tudtam, hogy az most amit épp kinyom a popsija vagy a buksija:)
Ilyet a családi legenda szerint én is produkáltam. Apukám a sarkamat tudta elkapni kívülről:)
Szia! Megnéztem a képeket és Dávid Nagyon édes kisbaba, jól látszik mindene, a miénk csak profilból mutatta meg magát, de az is egy élmény volt! Jó ez a 4D UH találmány!
Szasztok! Látom ma nem volt valami nagy forgalom, hol vannak a kismamák?
Képzeljétek, olyan Édes a kis Manóm, tegnap és ma is kinyomta a könyökét és a lábát, olyan fúra volt, hogy megtudtam fogni, Apát is felkeltettem reggel, de addigra elvette a kis lábát az oldalamtól. Kis huncut, Imádom! :)))) Nem tudok betelni ezzel az érzéssel, nagyon jó!
Ja, én is pont ezt mondtam, amikor megláttam a polcokon egy rakás Sangriát, aztán vettem helyette NA sört:)))
Eddig nagyon szerencsés voltam, remélem, maradok is. Ráadásul még a súlyom is egészen jól alakul, pedig attól okkal tartottam. Mondjuk nem azért, hogy hogy fogok kinézni, hanem mert nem sikerült ideális súlyról indulnom (azt azért nem akarom, hogy a túlzott súlygyarapodással kockáztassam az egészségünket, ha már ennyire jól alakultak eddig a dolgok).
Nagyon szerencsés vagy!
hmm....sangria:))))))
Őszintén, nekem eddig annyiban változott az életem, hogy dokihoz kell járnom, meg lemondtam a két pohár Sangriáról a meleg nyári estéken:)))
Mondjuk ma annyit ücsörögtem, hogy hazafelé fájdogált a hasam alja, de egy kis bal oldalon fekvés, meg nyugizene elmulasztotta pár perc alatt. Valószínűleg a gyerekem megunta, hogy derékszögben van egész nap és nyomást gyakorolt az anyjára:))
Bocsi de mennem kell,apus éhes:)holnap leszek .puszi
Tereza, ti jól vagytok? Úgy veszem észre, hogy egész jól viseled a "más" állapotot..
neem msn-en beszélünk--még vannak emberek akiket megkell keresni
hát mi biztos csak úgy!
ott van most nálad?
Öööö, volt róla szó, hogy doki leszek, de annyira forszírozta a környezetem (leginkább a tanárok), hogy azért se lettem az:DDD
ok, majd megbeszélem a Balázzsal!
megkérdeztem a 4d felvételt, a doki telszámán kell időpontot kérni és a 18. héttől már jó képeket lehet csinálni, azt javasolta, hogy mivel nekem elülső fali a lepényem, a 28. hétig érdemes először megpróbálni.
További ajánlott fórumok: