Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Jól van a bébikéd?Néha beleolvasok az expocisok írásaiba,de még nem dumcsizhatok ott,hisz még nem tartozom hozzátok:))))
remélem nem ül el az itteni fórum,mert sok-sok tanács kerülhet innen a kismamik kezébe...jó lenne ha sok új ,friss kismama jönne,akkor lenne nekik utánpótlás.
Igen most már emlékszem a kö nevére én is:)
oh,erre nem is gondoltam,hogy allergiás lehetek a bizsura...merthogy nincs egy sem..olyat kell venni aminek ezüst a kapocsrésze akkor..de akkor az már nem bizsu:)))))
Èn is csak sajnálni tudom,hogy nem hoztam böröndnyi mennyiséget :))
A volt fönöknöm sokat járt Rióban ,onnan hozott gyönyörü ékszereket!!!jaaaaj,olyan zöld fülbevalót,amilyen zöld színt én még nem is láttam!!!!Kedves volt,kaptam töle egy nyakláncot,ezüstböl.
Sziasztok.
Mannát én is hiányolom!!!Remélhetőleg semmi probléma nincs.
Gval,a fogzásra asszem a borostyánkő van...Higgy benne:))Néha jól jön.
Én is imádom a bizsut,nézegetni.Mert kiütésem lesz tőlük,legalábbis a kapcsoktól,ami fém.
Én ezüstöt Mexikóban vettem,visszasírom,hogy nem hoztam 10kg-nyit!!!
Lyányok,lassul ez a topik!!!
Húha..nekem meg van 45 napom még...a vonalzóm szerint.
napok óta hívogatjuk a kórházat..erre mi ven?Minneap telt ház van,nem tudunk bejutni még egy dumcsi erejére sem...pedig addig nem tudom megvenni a dolgaimat,ami kell majd nekem oda..hisz pontosan kell tudnom,mit adnak,mi felel meg,mit akarok sajátot..jól van,van még idö,de én most elterveztem,..türelemmel´nem nagyon rendelkezem:)
na...jöttem,erre mindenki lelép....de mostanában amúgy sem túl aktív a fórum..
manna annyira nem jön...csak nincs baj vele?Eddig olya szépen részt vett az itteni életben,mostanság meg eltünt...pedig olya jó figyelemmel követni másokat:)))Meg moncsi?Huh..neki nem sok ideje van már:)
jaj,olyan gyönyörü ékszereket nézegettem ma reggel itt a neten...hm..nem vagyok egy csecsebogyós csaj,de most elgondolkoztam azon,hogy kellene pár darab:)Az arany közül a fehéraranyat szeretem, ilyen a jeggyürüm is,kis gyémántocskával..igaz,nagyon picikével:)Aztán van néhány ezüst dolgom,nem nagyon szeretem a sárga aranyat,bár van abból is pár darab..mondjuk a gyürüket nem igazán szeretem,mert vastag ujjaim vannak,de a karkötöket,fülbevalókat és a nyakláncokat kedvelem.
Az ezüst dolgaimat mind thaiföldön szereztem be,mert roppant olcsó ott az ára.No,de a lényeg,hogy valami eszméletlen szép bizsu cuccokat láttam...nem is gondoltam,hogy ennyire szépek lehetnek és felfedeztem egy kedves kis boltot is,ahol sok szépség van...úgy rákattantam,...fura,nem szoktam:)
Amúgy azt mondják,hogy van egy nyaklánc,ami jó fogzásra a babáknak..hm..én nem hiszek ezekben a dolgokban...,valami rezgés dolog van benne,meg a kö mágikus ereje..nem tudom:)De ettöl a fogfájás enyhül ...állítólag:)
Szia!
Sajnos nekem mennem kell, majd jövők késöbb! Jók legyetek! :))))
Puszi
Szia! De örülök neked, már azt hittem kihalt ez a topik! :))))
Hogy vagy? Nagy pocakosok már régen voltak, nem tudod mi van velük?
Szia!
Én most keltem fel.
szép jó éjszakát én megyek aludni, úgysincs itt senki!
Pusszi
Szerintem időszerű lenne utána járnod a dokinak. Illetve vannak olyan vizsgálatok, amiket, ha igénybe akarsz venni, akkor a 12. körül elfoglaltságot jelentenek.
Vannak egy páran rajtam kívül, akik szentistvános dokihoz járnak vagy jártak. Ha véleményeket akarsz, a keress rá arra a fórumra, amiben az van, hogy ki melyik kórházban, kinél szült. Ott találsz még neveket. Az dokim nevét át tudom küldeni, ha érdekel, privátban.
Szia a Szent István az egyik legismertebb bababarát kórház. Én is oda fogok menni szülni, de addig a dokim magánrendelőjébe járok (aki természetesen megtalálható a kórházban is).
A szülészeten működik egy alapítvány, amiről itt olvashatsz:
Mostmár csak a Dokimhoz megyek 4 hét múlva!
Nekem is már majdnem elfogyott a türelmem épp öltözni akartam, mikor szóltak, egy hajszálon múlt, hogy nem jövők el, de ha tudom, hogy ennyire vizsgál csak meg akkor nem várok eddig! :( Mindegy így jártam! :((
Nagyon sajnálom ami veled történt és teljesen jogosan vagy dühös, én nem lettem volna ennyire türelmes mint te és megkérdeztem volna, hogy akkor most mi van?
Sajnos ilyen szituban elég naturális tudok lenni!
Ne menj oda ha valami van akkor azt úgyis érezni fogod!
Szia!
Nagyon köszi reméelm tegnap ezt éreztem!Bár kicsit emelgettem is mert locsoltam kint egy kicsit remélem az nem gond!
Ma már nincs semmi!
bankban, bankárkodom.
Nincsen időpontom 12. hétre, hiszen nem tudja kinek kellene adnia.Ezért nem tudom hogy most mi van, mert dokim nincsen, senki nem hívott vissza semmikorra. Vagy a védőnő majd megmondja mi legyen?