Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
TEreza, arról olvastál esetleg valamit , mert én csak a másik oldalról.
Mostanában eléggé szúró érzést érzek a bal oldalamon a petefészkem körül? Ez normális?
Szia!
Remélem én is, mert ma velem volt a főnököm és elég nehéz volt így a munkára koncentrálni!
Egész nap az járt a fejemben,, hogy mivan ha most van a beágyazódás én meg annyit dolgoztam ma mint egy állat!
De tudod megígértem abbahagyom az agyalást!
Az nem lehet valami kellemes:(
Hátha elmúlik holnapra...
Sziasztok!
HOgy vagytok?
Ó te szegény. A folyadékot és az ásványokat pótold, az a legfontosabb! Az a súlyveszteség, szerencsére nem fogyás, csak ugye kiürültél:)
Még jó, hogy csak egy napig tartott.
Milyen segítőkész kollégád van:)
Szia!
Valahogy én sem vagyok valammi jól egész nap olyan furán éreztem magam!
A derekam majd le szakad és olyan érzésem van, mint mielőtt megjönne pedig csak jövő hét pénteken kellene!
Nagyon rossz és intenzív!
Sziasztok lányok!
Mi újság veletek?
sziasztok!
köszönöm nekem is nagyon tetszettek a ruhák...
jajj már ugy várom a végét.ugye már akármikor elmehet a viz meg a ny.dugo?? csak türelmesnek kell lennem:))
jaj de nehéz...
Contu elrontottad a gyomrodat? valami rosszat ettél hogy ennyire nem maradt meg benned semmi sem?
Szia Tereza!
Örülök, hogy itt vagy! :)
Köszi, ma már jobban vagyok. Tegnap rettenetes napom volt. Egész nap epét hánytam. Fogytam másfél kilót. Este 11-kor ettem egy nektarint, mert annyira kívántam, az maradt meg bennem egész nap egyedül. Ráadásul dolgoztam 8-16-ig.
Ma emlegettelek a kollégámnak. Azon gondolkodtam, hogy én hogy tudnám felpolcolni a lábamat. Meséltem, hogy Te a házra rakod. Nekem pedig berakott egy polcot az asztal aljába a drága. :)
Hello!
Nálunk minden rendben. Nálatok?
Sziasztok lányok!
Moncsi:bomba rucikat vettetek,nagyon helyes voltál benne:)))
Juj...te aztán már igazán a végén vagy a dolgoknak.Nagyon várod már biztosan, hogy túl legyél rajta és végre hazamehessetek a pirinyóval:)
De kis aranyos vagy, bemész és már szülni is akartál! Mondjuk egyáltalán nem csodálom, hogy már a kezedben szeretnéd tartani:))))
Láttuk ám, milyen frankó ruhákat vettetek Mókival;)
sziasztok mamák!
bocsi hogy kicsit hanyagoltalak titeket,de rengetek vizsgálatra kell mennem és még ráadásul álmi is vagyok és amikor tehetem alszok...
Szoval tegnap volt három vizsgálatom.NST: Babával minden rendben! megdicsérték hogy mennyit mozog és hogy még ráadásul pihen is.Mutatta a fájásokat is amit bevallok éreztem,de azt mondták,hogy még a kanyarban vagyok csak,tehát még hosszu ut áll elöttem a végéig.
A köv. uh volt itt megnézték a magzatvizemet és mindent rendben találtak,de azt mondták lehet hogy szivárog mert én éreztem kétszer is hogy folyik belőlem valami pici de nem tudtam eldönteni hogy mi is lehet.-bár átlátszo volt,de ahhoz kevésnek találtam hogy a viz legyen-de itt is látták hogy vannak fájásaim.
Ezután jött még a tapintásos vizsgálatom amikor a doki mondta,hogy egy ujnyira nyitva vagyok és hogy érzi a baba buksiját puha méhszáj stb.de még igy is kaptam két hetet.Kicsit elszomordtam mert már azt hittem hogy akkor éjszaka mehet a menet:)de aztán mondták hogy még korai lenne,de nincs kizárva semmi sem.A fájások -feszitő- azokat érzem időnként,de még egyben vagyunk.
MInden a helyén nyákdugo,viz...éés most várunk!:)
miota nem voltam volt baboca születés?? ha lesz időm vissza olvasok :))
addig is puszi