Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
sziasztok!
örülök manna hogy előkerültél:)
én csak futtában jöttem megint mert már nagyon fáj a hasam...(( egész éjszaka alig aludtam valamit és nagyon nem érzem okénak a dolgokat.Most inkább megyek az ágyra már az is elég kényelmetlen volt hogy elolvastam azt az 5 oldalt amit ma irtatok:( pedig szeretek itt lógni
Tegnapi NST-n minden rendben volt,bár most több és nagyobb fájásokat mutatott mint hétfőn.Legközelebb megint hétfőn kell mennem.
Huu,de várom már hogy kint legyen a bubukám:))
na legyetek jok, jo éjt! puszika:))
Ja, a távolság. Nincsen messze, kb. 2-3 méter. De remélhetőleg már ezzel a kártyával nem lesz gondom egy darabig.
Igen, a vezetés nekem is csak azóta kínlódás, amióta bálna méretekkel rendelkezem.
Az otthoni munka biztosan jobb lenne, mert nem kell disztingválnod, úgy, akkor és olyan módon dolgozol, ahogy akarsz. És az utazást is leszámítva marad egy csomó időd más, hasznos dolgok eltöltésére. :)
Otthon eleve feltett lábakkal ülök a szófán a laptoppal. Ha akarok akkor biciklizek egy pár percet vagy tornázom egy kicsit vagy beülök a kádba átolvasni egy elemzést, ami még relaxáló is. Ezt az irodában azért nem engedhetem meg magamnak.
Vezetni imádok és a 3 óra autókázás sem sok, de a 8 órás ülés mellett már nonszensz.
A gép és a router közti távolságot azért kérdeztem, mert amikor az én hálókártyám besz..t, akkor egy 10 méteres hálókábellel oldottam meg a kérdést átmenetileg (kb. 800 Ft).
Szerintem csak a körvonalait tapintotta ki. Gondolom, hogy nem volt simogató:(
Meg azért tudod a leírásban is az van, hogy ilyen piszkálásokra aktivizálhatják magukat a babák, de ezek szerint a tied csak azért se:DDDD
Hát, azért fosok rendesen. A védőnőm azt mondja, hogy lehet, hogy úgy lesz, hogy befordul és kibújik. Én igazság szerint már három hét múlva szeretnék nagyon két darabban lenni. Kicsit nyűgös vagyok mostanában.
Hát, igen. Tegnap csak kívülről megtapizta a hasam a doki, de úgy határozottan. Éppen arra gondoltam, hogy milyen állat lehet az, aki ilyen módszerrel még megpróbálja megfordítani a babát.
Merthogy ez sem volt kellemes nekem. De legalább megfordítani nem akarja. Az azért elég bíztató, hogy azt mondta, nem hagy szenvedni. :)
Na, majd egy jobb pillanatában elsütöm ezt neki!!!:DDD
Elővezettem az ötletem, miszerint előkészítem a terepet, felkészítem az embereimet és szeptember második felétől két napot leszek bent, amikor megbeszéljük, hogy mi történt, illetve, hogy mi legyen a hét második felében, aztán én lekoccolok és otthonról folytatom a munkát. Írtam neki, hogy a dokim szerint a 11 óra ülés (3 óra autózás és 8 óra számítógépezés) minden csak nem jó, úgyhogy változtatni kell.
Szerintem még mindig jobban jár, ha dolgozom, haladnak az ügyek és fizeti a bérem, mintha simán itthon vagyok, ő meg fizeti a táppénzt, meg kereshet egy másik embert...
Nézd, bízni nem kerül semmibe:)
Mondjuk jobb lenne, ha most fordulna. Nem egy csiklandozás, ha az utolsó napokban jut eszébe:(
:DDD Bocsesz, de tájékoztattam a főnökömet levélben az állomány létszámváltozásáról:DDD
Ha szerencséje van, nem olvassa el a hétvégén, de amilyen még nézegeti a leveleit (úgy kell neki):)
Na, úgy látom, csak érdemes még itt maradni egy kicsit :)
Az éjszakai baglyok most kerülnek elő. :)
Nnnna...
Most már tényleg jó éjt, mert úgy látom sehol senki. Moncsival mi van?
Ja, még valami!
Tereza, örülök, hogy legalább a pocidat láthatom már képen!
Gval, nagyon szép a bútor, megérte az árát.
Hát, amilyen szerencsém van... :)
Mert nem valószínű, hogy szülni "felejtenék el" az iskola első napja helyett. :)