Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
ma,ahogy sétáltunk a párommal,belenéztem egy vendéglö ablakába,láttam magam oldalról és jót mosolyogtam,mert himbálózott a pocim:)No,mondtam is a férjemnek:hát ezért szeretnek állandóan ringatva lenni a bébik,mert a poci is hullámzik,örökké..és amikor lefekszem,megnyugszik a testem,akkor reklamál és felébred,dörömböl:))Gondolom,hogy:naaaa...anyaaaaa,miért hagytad abba?:)
Szia!mizujs?rég láttalak:)szépen nőttök ti is.
Szia!
Örülök neki, hogy jól vagytok! Már aggódtunk értetek.
minden bajom van.este feküdni sem birtam sehogy...ráadásul nekem a manó este 10 után alkot nagyokat.szóval kész a dolog.
He-he...látod,látod?net elé csak kiporciózott adaggal ül le az ember:))Nem tesz egy zacsit oda..és abból szemezget:)))))
Jah képzeljétek tegnap vettem chipset,sósat.Azért megtok veszni.A fene nézte h az dupla zacsinak felel meg.Én leültem a net elé...üres lett a zacsi...azóta próbálom javitani az emésztésem...júúúj senki ne csinálja utánam!
Szia!Tényleg mostanában nem voltak egyáltalán sokan fenn,igy könnyű lesz vissza szemezgetni...
Jól vagytok?Hogy csináltad a képnézegetőt?
Köszönöm, hogy leírtad a gondolataidat. A baba egészsége nekem is nagyon fontos.
Szia!
Már tényleg aggódtunk ám!!nem biztos,hogy nem tudsz visszaolvasni,mert lassult a fórum mostanság...mesélj,miz ujs veled?
Igen én is erre gondoltam...
Néha elmélázok azon,hogy milyen jó lenne egy saját gyümölcsöskert.csak leszedném a friss roppanós csodákat és megenném,beraknám,elteném,befözném,paszíroznám..stb..
De aztán rájövök,én ehhez lusta vagyok,mert nem csak finom lekvárt kell csinálni,hanem gondozni is a fákat..hja.
Hello Csajok!
Ha valaki eddig aggódott, mert nem voltam, akkor mindenkit megnyugtatok, hogy jól vagyok(unk).
A gépem volt beteg, elszállt a hálózati kártya. De most már újra itt vagyok, és megpróbálok visszaolvasni, bár azt sem tudom hirtelen, hogy mióta nem voltam.
Hm...imádnám ezt a fajta halált:)))
Sírköre kiírva:gyümibefulladt.....))
Amúgy én nem tudok semmit róla..biztos elvan a férjecskéjével:)
Kínomban hoztam egy kis müzlit...merthogy egy deka édesség sincs a házban:)))max lekvár:)
Húúú most itthon volt minden,meg van is m.o-n,finom a dinnye,barack,körte,sok cseresznyénk volt itt háznál,ugyhogy majd bele is fulladtam ezidáig:)
Famakata-t régen láttam.Ti tudtok róla valamit?Valamelyik nap is hivtam de biztos elfoglalt mostanában...azt tudtam h a férje szabin volt.Azon kivül semmit nem tok róla...
ajjaj..akkor sokféröhelyes,mert ezek nem nagylegyek,hanem inkább kicsifajták:)Jah és hangjuk sincs..nem zümmögöek.
felfedeztem egy jó kis török boltot nem messze tölünk.Már alig várom,hogy holnap legyen,mert lemegyünk oda és jó bevásárolunk gyümikböl:))olyan szépséges zöldség és gyümölcskészlete van,hogy öröm ránézni.Azt tudni kell,hogy itt németben nagyon nehéz igazán ízletes gyümit kifogni.Ami kellemes ízü,az a sárgadinnye..és almát lehet találni még jót.Ok,a banán ,narancs még jó,meg az aszalt gyümik.De a szilva,a szölö, a barackfélék, a meggy,cserkók..szóval a "magyarosabb" gyümölcsök olyan ízetlenek,hogy csak színe van,de más nem...
Ìgy nagyon örülnék,ha a töröknél finom lenne pár dolog!Rá vagyok kattanva a gyümire ma,merthogy összesen 2 darab körte hevert az asztalon , de bepusziltam öket..hja...sokat akarok,mi?Rendes ízü gyümit:))))))
A légy tipusától adhatod ki a férőhelyet:)
Mi azon röhécseltünk a párommal,hogy hány féröhelyes lehet a papír:))))
Nos..itt kellemes langyos idö van.Nekem való,mert halászgatyós,rövidujjú felsös és kis papucs elég,de nem höség,hogy ragadjon minden..szél is van kicsi,de az is langyos.Mint egy kellemes öszi délután:)))
igen főleg ha nem akarod 2légy után kidobni:)mondtam is múltkor pörit fogok csinálni ha jobban megteli...na jól kipihentem magam mi?
Nem tom nálatok most milyen az idő de reggel a hőségből mostanra hideg lett.Nadrágot kellett felvennem...
Az lóg most nekem is minden szobában...mert kínomban nem tudtam mit kitalálni,de csak akkor mennek rá,ha ráhajtom öket!!!Vagy tökvéletlenül nekimennek:)Amúgy gyönyörü egy látvány.))))
Nos Tereza,neked már kevesebb hét van hátra,mint amennyi eddig eltelt:))))
az idén nekem bevált a jó öreg légypapir:P
Amúgy szúnyoghálót nem akarok feltenni az ablakaimra,mert nincs szúnyog és csak a levegöt akadályozza ...
De jó h én csak 5 km-re lakom a balcsitól,bármikor lemehetek:)Imádom!
Szia!
Èn a légyölés mesterségét próbálom kitanulni..de nem megy:)
Veled?
További ajánlott fórumok: