PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok! (tudásbázis)
Szia. Sajna kedd reggel megjött a nemvárt :(
Pedig már reménykedtem, mert egy hetet késett, amit nem szokott...
Na de majd legközelebb.
akkor neked már késik nem?
szerintem csinálj egy tesztet,és írd meg mi az eredmény,ha azóta se jött meg.
Sziasztok! Lehet, hogy nekem elsőre bevált a miki... Nem merem még elkiabálni, de lehet, hogy benézett a gólya hozzánk. Soha nincs jele nálam, ha meg akar jönni, csak aznap görcsölök be irdatlanul, viszont most már 3 napja egyre csak kerekedik a mellem... Elvileg csütörtöktől szombatig valamikor nem kéne megjönnie, lehet ez már jel? Vagy ne éljem bele magam túlságosan?
Mit gondoltok???
a nyákos, tojcsis folyás az csak akkor van, ha peteérés is van? Vagy más miatt is lehet?
Mert ugyebár nekem a hónapban kétszer is volt pé, és elvileg már 19-én meg kell volna jönni, de 18-án volt nyákos, és krémes folyásom egyszerre. Azóta sem jött meg, de viszont görcsölt a hasam, most meg semmi.
Valakinek ötlet, hogy mi lehet ez?
Sziasztok!
Sziko???
Merre vagy?? Mizujs van...voltál dokinál? mit mondott ? Hogy álltok ?? Mesélj!!! :-)
(rég jártam erre, bár követem, hogy mizujs van felétek! )
Lányok!!!
A ormota hozzám képest semmi!! Át tudnám aludni a napot és már este 8-kor nyomom az ágyat, miután a nagyobbik lányom megevett.
Holnap megtudom hogy is állunk...)))
Ne őrjíts meg!!! Mostmár a férjednek van pé-je nem Nekd!!!:))))
Nem, én nem néztem grbét, mivel nem bízok magamban./ Reggel, ágynyugi/ Sokszor elég zaklatot álmaim vannak... Így meg nem lenne mesbízható.
Sziko! Vezetsz hőgörbét?
én még csak két hónapja mérem, de nekem nem olyan, mint kellene.
És képzeljétek! Most megnyalattam a férjemmel a mikit, és páfrányos lett!! Pedig ott ültem felette, 1 órán keresztül semmit nem evett, nem ivott, nem cigizett! Akkor most ez hogy van? Pedig a 2. pé óta 10 napja páfrányos vagyok, de úgy látom semmit nem ér. :(
:(
mióta késik?
sziasztok!
Nekem ilyen krémes folyásom csak a pozitív teszt után volt. Addig mint a sivatag. De én is olvastam, hogy ez is lehet egy jel már a tesztelés előtt. Csak azért írom, hogy ez is egyénenként változhat, hogy kinél mikor jelentkezik. Nekem a tesztelés előtt ami még nagyon jellegzetes volt az a fémes szájíz.
őszintén ???
A tényeknek!! Én már nem hiszek a jelekben, mert tudom, hogy ezt-azt be bír beszélni magának az ember. Jó persze a folyást azt nem...de minden másra képes vagyok én is!
Tudom, hogy ez így van, mert amikor az első gyereket szerettük volna összehozni, nagyon sok "tünetem" volt, és a végén mindig pofára estem!
Persze most is szeretnénk nagyon a kistesót, és jár az agyam folyamatosan nekem is, hogy jajj most itt szúr, most ott szúr...jajj most a mellem fáj....stb...de már jelentőséget igyekszem nem tulajdonítani neki! Így max lesz egy nagyon jó meglepim, és nagyon boldog leszek a párommal együtt, vagy pedig lesznek megint átbőgött éjjszakáim, rengeteg csalódással teli negatív tesztem....és átzokogott menstruációk! Aztán végül eljutsz odáig, hogy tudat alatt görcsösen akarod azt a gyereket, ami bizony elég nagy akadályt képezhet a megvalósulásnak!
Hidd el tudom, nem csak az üres okoskodás beszél belőlem! Kislányom 2-és fél év orvoshoz járás után fogant meg!
Madarat lehetne velem fogatni...de én már nem bízok benne, hogy a hónapban összejött. Furcsán érzem magam, de valószínű ettől a hólyag gyulladástól vagy mitől. A krémes folyásról csak annyit, hogy olvasgattam, valaki azt írja, hogy erről tudja, hogy nemsokára meg fog jönni, valaki meg erről tudja, hogy babás lett. Úgy mint a páfrány... valakinek két hét páfrány után megjön, valaki meg babás lesz...
na most akkor Te minek hinnél?
a mellem még mindig fáj a ciklus 4. napjától egyfolytában (2. cnapon volt az első pé). Szerinted?
Hali!
Valahol olvastam, hogy akinek volt ilyen krémes folyása mensi idő előtt az babát várt.....úgyhogy lehetséges.....Jajj de jó lenne.....gondolom nagyon örülnél neki!!! :-)
Szandianya!
Mivel még sohasem voltam terhes, én nem tudom, hogy ez mitől lehet.
Nekem most a ciklus vége felé sok krémes folyásom van. Ez vajon mi lehet? Mensit jelent, vagy babát?
Amúgy képzeljétek most mizujs!
Amikor az Lh tesztet csináltam...vagyis amikor pozitívat mutatott, akkor uccu neki reggel megszerettük egymást apával.
Folyásom is olyan volt amilyennek lennie kell..olyan vizes szerű...szóval, hogy hagy haladjanak a katonák.....ez tartott pár napig még, aztán meg hirtelen egyik napról a másikra sűrű lett a folyásom...na ne úgy képzeljétek hogy sok volt, csak nyomot hagyott a fehérneműn.
Na de lényeg a lényeg, hogy azóta folyamatosan fájdogál a pocim....főleg ha sokat teszek veszek...pakolászok netán még a gyerkőcöt is fel-fel veszem!
És hát a folyásom is megváltozott ismételten...most ilyen ,jajj nem is tudom hogy magyarázzam el...nyomot hagy a bugyin, (már bocsika hogy így írom) és olyan nedveses.....hát halovány gőzöm sincs, hogy ezt mire véljem...szerintetek ???
Hali csajok! Én kérdeztem a dokimtól a mikiről, hogy mi róla a véleménye, és azt mondta hülyeségnek nem hülyeség...lehet vele próbálkozni, de pontatlan mint a csuda!
Persze vannak akiknek beválik...de nem tudom..én most áttértem az Lh tesztezésre, igaz drágább megoldás mint a miki, de arra azt mondta a nődoki, hogy na igen...annak van értelme...az megmutatja amire kíváncsiak vagyunk....
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Mi a véleményetek a vaterás EGENS ovulációs tesztről?
- PG53 ovulációs teszt kimutatja a terhességet?