Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok! fórum

PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok! (tudásbázis)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
512. Freny (válaszként erre: 511. - Dj.cica)
2010. ápr. 1. 11:59

Szia. Sajna kedd reggel megjött a nemvárt :(

Pedig már reménykedtem, mert egy hetet késett, amit nem szokott...

Na de majd legközelebb.

511. dj.cica (válaszként erre: 510. - Freny)
2010. márc. 31. 19:59

akkor neked már késik nem?

szerintem csinálj egy tesztet,és írd meg mi az eredmény,ha azóta se jött meg.

510. Freny (válaszként erre: 509. - Dj.cica)
2010. márc. 26. 18:02
Szia. Reménykedem, még mindig nem jött meg, de tesztet még nem merek csinálni. Szerinted mikor teszteljek?
509. dj.cica (válaszként erre: 508. - Freny)
2010. márc. 26. 17:30
szia lehet jele,de majd csak a pozitiv teszt után éld bele magad:)
508. Freny
2010. márc. 23. 15:43

Sziasztok! Lehet, hogy nekem elsőre bevált a miki... Nem merem még elkiabálni, de lehet, hogy benézett a gólya hozzánk. Soha nincs jele nálam, ha meg akar jönni, csak aznap görcsölök be irdatlanul, viszont most már 3 napja egyre csak kerekedik a mellem... Elvileg csütörtöktől szombatig valamikor nem kéne megjönnie, lehet ez már jel? Vagy ne éljem bele magam túlságosan?

Mit gondoltok???

507. Semani
2010. márc. 21. 15:33

a nyákos, tojcsis folyás az csak akkor van, ha peteérés is van? Vagy más miatt is lehet?

Mert ugyebár nekem a hónapban kétszer is volt pé, és elvileg már 19-én meg kell volna jönni, de 18-án volt nyákos, és krémes folyásom egyszerre. Azóta sem jött meg, de viszont görcsölt a hasam, most meg semmi.

Valakinek ötlet, hogy mi lehet ez?

2010. márc. 17. 14:01

Sziasztok!

Sziko???

Merre vagy?? Mizujs van...voltál dokinál? mit mondott ? Hogy álltok ?? Mesélj!!! :-)

(rég jártam erre, bár követem, hogy mizujs van felétek! )

505. szeliko (válaszként erre: 502. - Sziko)
2010. márc. 17. 08:36
én ugyanígy vagyok. :-))) Pénteken szabin voltam, aludtam délelőtt, aludtam délután és este megint csak 9-kor bealudtam. Egyfolytában csak aludnék. Viszont ha van lehetőségem pihenni akkor nincs annyira hányingerem sem....úgy hogy nem véletlenül mondják, hogy kismamáknak sokat kell pihenni.
504. dj.cica (válaszként erre: 502. - Sziko)
2010. márc. 16. 16:50
szia remélem minden rendben veletek:)
503. sziko
2010. márc. 16. 15:54
Bocs. Nem ormota, hanem mormota.
502. sziko
2010. márc. 16. 15:53

Lányok!!!

A ormota hozzám képest semmi!! Át tudnám aludni a napot és már este 8-kor nyomom az ágyat, miután a nagyobbik lányom megevett.

Holnap megtudom hogy is állunk...)))

501. sziko (válaszként erre: 500. - Semani)
2010. márc. 16. 15:51

Ne őrjíts meg!!! Mostmár a férjednek van pé-je nem Nekd!!!:))))

Nem, én nem néztem grbét, mivel nem bízok magamban./ Reggel, ágynyugi/ Sokszor elég zaklatot álmaim vannak... Így meg nem lenne mesbízható.

500. Semani
2010. márc. 15. 22:35

Sziko! Vezetsz hőgörbét?

én még csak két hónapja mérem, de nekem nem olyan, mint kellene.

És képzeljétek! Most megnyalattam a férjemmel a mikit, és páfrányos lett!! Pedig ott ültem felette, 1 órán keresztül semmit nem evett, nem ivott, nem cigizett! Akkor most ez hogy van? Pedig a 2. pé óta 10 napja páfrányos vagyok, de úgy látom semmit nem ér. :(

499. sziko
2010. márc. 15. 20:31
Ne aggódj Semani, nekem a nem várt időpont után 10. napra lett egy halvány 2, csík a terhességi teszten. Előte csak negativak voltak. Olvastam egy fórumon, hogy egy teszt még SEMMI. Ez öntött belém lelket s ennek hatására csináltam a 10. napon is. Úgyhogy fel a fejjel. 1-2 hét múlva ha terhes vagy tuti pozitiv lesz!!!!!
498. Semani
2010. márc. 15. 17:38
még nem késik, a 26. napomon vagyok, de mivel mensi 2. napján volt az első peteérés, így szerintem már ki kellett volna mutatni.
497. dj.cica (válaszként erre: 494. - Szeliko)
2010. márc. 14. 20:20
akkor gratulálok neked és boldog babavárást kívánok.:)
496. dj.cica (válaszként erre: 495. - Semani)
2010. márc. 14. 20:18

:(

mióta késik?

495. Semani
2010. márc. 14. 18:44
Most csináltam egy tesztet, és negatív lett. :(
494. szeliko
2010. márc. 14. 10:05
a mikiről annyit, hogy én már nem tudom hogy működik, mert csüt voltam orvosnál és még csak 7 hetes vagyok, holott én 8-9 hétre kalkuláltam. És akkor én félidőben láttam is a páfrányokat, de mégis egy héttel később termékenyültem meg....szóval páfrány ide vagy oda szerintem nem 100%-os. Viszont nekem végig páfrányos maradt, tehát jóstesztnek meg teljesen bevált. Még most is páfrányos.
493. szeliko
2010. márc. 14. 10:04

sziasztok!

Nekem ilyen krémes folyásom csak a pozitív teszt után volt. Addig mint a sivatag. De én is olvastam, hogy ez is lehet egy jel már a tesztelés előtt. Csak azért írom, hogy ez is egyénenként változhat, hogy kinél mikor jelentkezik. Nekem a tesztelés előtt ami még nagyon jellegzetes volt az a fémes szájíz.

492. Freny
2010. márc. 14. 09:58
Sziasztok! Napok óta szorgalmasan nézegetem a mikit, és lehet, hogy én vagyok az ügyetlen? Reggel és délelőtt szinte értékelhetetlen az eredmény, vagy krumpli, vagy semmi, este 8 körül viszont szép páfrányos. Ez mitől van? A középidőm pont ma lenne a számolás szerint, de 11.-én már páfrányos volt este. Volt már valaki így???
491. szandianya (válaszként erre: 490. - Semani)
2010. márc. 14. 09:44

őszintén ???

A tényeknek!! Én már nem hiszek a jelekben, mert tudom, hogy ezt-azt be bír beszélni magának az ember. Jó persze a folyást azt nem...de minden másra képes vagyok én is!

Tudom, hogy ez így van, mert amikor az első gyereket szerettük volna összehozni, nagyon sok "tünetem" volt, és a végén mindig pofára estem!

Persze most is szeretnénk nagyon a kistesót, és jár az agyam folyamatosan nekem is, hogy jajj most itt szúr, most ott szúr...jajj most a mellem fáj....stb...de már jelentőséget igyekszem nem tulajdonítani neki! Így max lesz egy nagyon jó meglepim, és nagyon boldog leszek a párommal együtt, vagy pedig lesznek megint átbőgött éjjszakáim, rengeteg csalódással teli negatív tesztem....és átzokogott menstruációk! Aztán végül eljutsz odáig, hogy tudat alatt görcsösen akarod azt a gyereket, ami bizony elég nagy akadályt képezhet a megvalósulásnak!

Hidd el tudom, nem csak az üres okoskodás beszél belőlem! Kislányom 2-és fél év orvoshoz járás után fogant meg!

490. Semani
2010. márc. 13. 17:37

Madarat lehetne velem fogatni...de én már nem bízok benne, hogy a hónapban összejött. Furcsán érzem magam, de valószínű ettől a hólyag gyulladástól vagy mitől. A krémes folyásról csak annyit, hogy olvasgattam, valaki azt írja, hogy erről tudja, hogy nemsokára meg fog jönni, valaki meg erről tudja, hogy babás lett. Úgy mint a páfrány... valakinek két hét páfrány után megjön, valaki meg babás lesz...

na most akkor Te minek hinnél?

a mellem még mindig fáj a ciklus 4. napjától egyfolytában (2. cnapon volt az első pé). Szerinted?

489. szandianya (válaszként erre: 488. - Semani)
2010. márc. 13. 07:53

Hali!

Valahol olvastam, hogy akinek volt ilyen krémes folyása mensi idő előtt az babát várt.....úgyhogy lehetséges.....Jajj de jó lenne.....gondolom nagyon örülnél neki!!! :-)

488. Semani
2010. márc. 12. 19:04

Szandianya!

Mivel még sohasem voltam terhes, én nem tudom, hogy ez mitől lehet.

Nekem most a ciklus vége felé sok krémes folyásom van. Ez vajon mi lehet? Mensit jelent, vagy babát?

2010. márc. 12. 11:43

Amúgy képzeljétek most mizujs!

Amikor az Lh tesztet csináltam...vagyis amikor pozitívat mutatott, akkor uccu neki reggel megszerettük egymást apával.

Folyásom is olyan volt amilyennek lennie kell..olyan vizes szerű...szóval, hogy hagy haladjanak a katonák.....ez tartott pár napig még, aztán meg hirtelen egyik napról a másikra sűrű lett a folyásom...na ne úgy képzeljétek hogy sok volt, csak nyomot hagyott a fehérneműn.

Na de lényeg a lényeg, hogy azóta folyamatosan fájdogál a pocim....főleg ha sokat teszek veszek...pakolászok netán még a gyerkőcöt is fel-fel veszem!

És hát a folyásom is megváltozott ismételten...most ilyen ,jajj nem is tudom hogy magyarázzam el...nyomot hagy a bugyin, (már bocsika hogy így írom) és olyan nedveses.....hát halovány gőzöm sincs, hogy ezt mire véljem...szerintetek ???

486. szandianya (válaszként erre: 485. - Sziko)
2010. márc. 12. 11:22

Hali csajok! Én kérdeztem a dokimtól a mikiről, hogy mi róla a véleménye, és azt mondta hülyeségnek nem hülyeség...lehet vele próbálkozni, de pontatlan mint a csuda!

Persze vannak akiknek beválik...de nem tudom..én most áttértem az Lh tesztezésre, igaz drágább megoldás mint a miki, de arra azt mondta a nődoki, hogy na igen...annak van értelme...az megmutatja amire kíváncsiak vagyunk....

485. sziko
2010. márc. 11. 20:10
Nem tudom Semani,hülyeséget meg nem szeretnék írni. Kérdezd meg a nőgyógyászodtól ezt a miki témát. Szerintem. Jobbat nem tudok.:(((
484. Semani
2010. márc. 11. 19:39
nekem a második peteérésem előtt 2 nappal lett újra páfrányos, azóta is tart, ma van a 6. napja
483. sziko (válaszként erre: 482. - Semani)
2010. márc. 11. 19:12
Sajnos a gyulladást is kimutatja. Nem értem hogy hogyan és miért, de sajnos egy gyógyszerésztől az erre irányuló kérdésemre igen választ kaptam...
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook