PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok! (tudásbázis)
Szia! A hőmérőzést mikor és hogyan kell csinálni?
Azzal még nem próbálkoztam. Bár még csak 2 hónapja próbálkozunk, az első hónapban spontán (amikor úgy alakult módon) a másodikban kiszámoltam, hogy kb mikor ovulálhatok. Most a harmadik hónapban már szeretném figyelni az állagot, a mikroszkópot, és ha jók a tapasztalatok akkor a hőt is.
Én néha figyelem a fórumot, csak sajnos nekem nem jött be a mikroszkóp, de ettől független sokan dicsérik. Nekem a hőmérőzés és az LH tesztelés jobban bevált.
Sikeres babásodást!:-)))
Senki nem látogatja már ezt a fórumot?
Alig várom már, hogy elmúljanak a piros betűs napok és pozitív tesztet csináljak a hónap végére... +++++
Visszapáfrányosodott a miki este!!!7-én volt az ovulációm,éreztem is volt egy kis páfrány is, az lh is mutatta,akciózás is volt/van kétnaponta, 8-án reggel nem volt páfrány,de igazán krumpli se.
Ma reggel és délután is semmilyen,de most tiszta páfrány!!!!Nem érzem,hogy lenne 2. pé.Létezik az,hogy a beágyazódás után páfrányosodik vissza?Mert ha volt akkor kb.mostanában történt meg.A cicim is annyira fáj már,de az nem feltétlen jelent valamit.Hát,kíváncsi leszek.....
Nekem nem jött be mert még ovulációkorkor sem volt páfrányos, de már nem is nézem, nem idegesítem magam. Az LH csak akkor pozitív ha erősebb a tesztcsík mint a kontrollcsík.
Van akinek páfrányos marad és az LH is pozitív marad ha terhes. Nekem a kisfiam fogantatása után még mikroszkópom nem volt, de az LH nem vált be jóstesztként, és még a hőm is leesett de mégsem jött meg a mensim és itt játszik mellettem 2 évesem:-)
Kitartás és drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön!
Egyébként meg ha nagyon bizonytalan vagy a peteérést illetően érdemes elmenni a középidőben UH kontrollra.
Sziasztok!
Nektek ovu előtt mennyi idővel kezd páfrányosodni a miki?
Tegnap voltam a 14. napon uh-n, láttak egy 20 mm-es tüszőt amire kaptam egy tüszőrepesztő injekciót.
Miki full negatív, csak krumli, no páfrány. Nem értem.
szia!
Hát sajnos baba az nem volt:( azóta már túl vagyok még egy adag clostylbegyten és egy kontroll uh-n és már vettem ovu tesztet is a miki mostanában mindig ugyanazt mutatja - de a teszt tegnap már erősebb volt úgyhogy annak jobban hiszek bár márén sem tudom.
Szia!
Csak jelezném, hogy egyik ismerősöm azt mondta, hogy neki általában 6-7 napig páfrányos a miki!
de nem tudom...nekem pl tutira volt ovulációm, meg 24 mm tüszőm, és a miki semmit nem mutatott. Pedig nem ettem, nem ittam, úgy ahogy az a nagykönyvben meg van írva!
de reménykedni kell, mert látod, bármi lehet! reméljük baba :D
szia!
működhet jóstesztként is, nálam bevált, hogy páfrányos maradt végig, de volt olyan is akinek páfrányos maradt és mégis megjött neki.
szóval egyenlőre várj türelmesen....tudom rohadt nehéz. :-)
Sziasztok!
Egy kis segítséget és véleményeket várok.
A 15-16 napon hasszurka és bőséges színtelen hüvelyváladék miatt úgy gondoltam peteérésem van, de a mikroszkóp nem lett páfrányos. Én még mindig krumplikat láttam, igaz nem szétszórtan hanem többet és csoportokba rendeződve.
???
sziasztok Nekünk nagyon bejött 3 év probálkozás után bukkantam rá azt monta doki nincs peteérésem slussz passz !ez volt februárban most 9 hetes terhes vagyok és a mikroszkopt használtam !
Sok szerencsét!
:-((( Sajnálom, de új hónap jön és új remény!
Egyébként mi a második babára gyúrunk, a kisfiam nagyon könnyen összejött, már a második próbálkozós hónapban.
Most úgy érzem nehezebb lesz, ez a harmadik hónapunk, az elsőben még nem teszteltem, de a másodikban szerintem nem is volt pém, kíváncsi leszek a mostanira.
Tudom, hogy 3 hónap nem sok idő, de az idén mindenképp szeretnék terhes lenni mert ha nem jön össze januártól dolgoznom kell utána meg nem tudom mikor lesz újra lehetőség és nem vagyunk már fiatalok.
Mindenkinek mielőbbi babásodást!
Segítsetek légyszives!
25 napos a ciklusom ma már a 15. napon vagyok, de minden negatív(LH,miki)...lehet, hogy már nem is lesz peteérésem ebben a ciklusban?
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Mi a véleményetek a vaterás EGENS ovulációs tesztről?
- PG53 ovulációs teszt kimutatja a terhességet?