PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok! (tudásbázis)
Köszi a válaszokat!
Eddig esténként hüvelyből néztem, de holnaptól reggelente nyálból is fogom, aztán meglátjuk melyik mutatja a tutit.
Mindenkinek mielőbbi babásodást, pe80 gratula a csöppséghez!
Sziasztok!
Sztem nagyon egyértelemű a krumplik és a páfrányok közt a különbség. Nekem csak nyállal működött. Hüvelyváladékkal mindig krumpli volt, nyállal meg páfrány, abban a 3 napban, amit használtam. Arra nem volt módom, h kitapasztaljam, h peteérést jelez-e(eredeti cél persze ez volt a mikroszkóppal:) ), mert valahogy furán éreztem magam és olvastam, h akár babát is kimutathatja... Csináltam egy terhességi tesztet, ami + lett, szóval mint kiderült, jóstesztként működik.:) (Azért nem tudtam, hogy mire számítsak, terhesség vagy peteérés, mert nem volt még ciklusom a kisfiam szoptatása miatt.)
Drukkolok mindenkinek a páfrányosodáshoz, aztán meg persze zebrásodáshoz!;)
Sziasztok!
Ez az első hónapom, hogy használom a mikroszkópot.
Ma vagyok a 11. napon, eddig csak krumplikat láttam, de a hétre már nagyon várom a páfrányokat.
Segítsetek, hogy fog ez kinézni?
Már peteérés előtti napokban is páfrányosnak kellene lennie, vagy a krumplik közt van néhány páfrányka vegyesen? Jelzi egyáltalán előre a pét vagy csak azon a napon lesz páfrányos?
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Én is vettem mikit, 1 hét alatt kettőt is, mert az elsőt sikeresen összetörtem.Most a 11. napon vagyok(25 napos a ciklusom)a miki eddig minden nap krumplis volt , az LH tesztet 4 napja használom az is negatív még...Remélem "sikerrel" járok, bízom benne, hogy a miómám nem akadály!
Üdv.
maszatt
szia!
én is azok közé tartozom akiknek végig páfrányos maradt a mikije, most már a 24. hetet tapossuk kicsi fiammal. :-))
Remélem beszámolsz majd, hogy mi lett ennek a ciklusodnak a végeredménye, bevált-e Neked is jóstesztnek...szurkolok!
Hát lányok.....vélemény a mikiről!
Egy nagy kaki, hiszen pl nekem most semmit nem mutat, pedig van tüszőérésem, sőt a napokban meg is reped!
Erről ennyit!!!
sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szedek fogamzásgátlót, de lehetek e terhes, ha 2hete megjött,de azelőtt hánytam, hasmenésem volt,és mikor elmúlott, 1hete, akkor szexeltünk.
(az aktus gumival történt , de előtte max. kevés előnedv juthatott be amit az ujjával vihetett fel vagy a gumival, vagy mikor 2. -szor szexeltünk, akkor maradhatott még esetleg rajt).
az aktus utáni 3nap fogyasztó szűztea kapszulát vettem be, ami elvileg gátolja a fogamzásgátló felszívódását(bár hasmenésem nem volt). AZ aktus után 7nappal teszteltem reggel, negatív lett. Most, az aktus után kb. 9 nappal, pecsételő vérzésem volt(2pötty kb), és olyan érzés mintha megakarna jönni. Szerintetek lehet baj?köszi a válaszokat!
szia! Én kb 2 hónapja rendeltem egy mikroszkópot, meg teszteket. A miki 1990 Ft volt, sztem mindenképp megérte, nekem teljesen bevált. Az első napokban nyállal végeztem a tesztet, azóta méhnyakváladékkal a leírás szerint. Érdemes ezt is kipróbálni. Itt megtalálod: gebauerpharma.hu
Vegyes véleményeket olvastam róla, de végül kipróbáltam, hogy meggyőződjek én is róla. Pusza
Sziasztok!
Két hónapig használtam a mikit, jelentem, április 28.-án pozitívat teszteltem :) Nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom.
Szia pidiko!
Hát igen , elég vegyes tapasztalatok vannak a mikivel kapcsolatban, de tényleg a legtöbben azt mondják, jó, csak rá kell jönni a működésére! Nekem is van ismim, aki ennek a segítségével esett teherbe!
Hol tudsz ilyet venni??
Hát én pl patikában vettem, nem tartottak ilyet, de mivel mondtam, hogy én szeretném így megrendelték, és pár nap múlva mehettem érte!
Asszem 2800 Ft. volt vagy hogy??
Remélem neked is beválik, és jó célt szolgál majd!! :-)
Hát szegényének nemigen van ideje beágyazódni!
de gondolom itt is vannak kivételek, mint az élet minden területén!!!
Szóval vannak csodák is, csak hinni kell bennük!
:-)
szia
ez rosszat jelent amit írtál .ilyenkor elmehet a baba?
Szia!
Hát van az úgy, hogy valakinek a mensi előtt pár nappal van pé-je, és hát szerintem az nem is a legjobb, hiszen a babának akkor nem igazán van ideje beágyazódni. (a beágyazódás 8-10 nap körül van)
sziasztok:)
valaki sos:)
ma volt a teszt szerint peteérésem.reggel.estére már nem mutatta:(
ja és 5 nap múlva várom,hogy megjöjjön.és reggel felkelés után csináltam a tesztet nyálból.ez igy normális??
köszike
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki páfrány ügyben?
A 16.napon páfrány volt, a 17.-18. napon amorf, a 19. és most a 20.napon pedig megint páfrány. Van ennek értelme? Előző hónapban az ultrahang szerint a 16.napon volt a peteérésem. Már a 4. doboz clostylon vagyok túl, így bízom benne, hogy van, mert azt már olvastam, hogy akkor is vannak folyamatosan páfrányok, ha nincs peteérés.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszi :)
Bízom benne, hogy így lesz, majd megírom.
:(
legközelebb remélem nem jön meg és pozi teszted lesz.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Mi a véleményetek a vaterás EGENS ovulációs tesztről?
- PG53 ovulációs teszt kimutatja a terhességet?