PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok! (tudásbázis)
Sziasztok lányok!
Hát a páfrányokról csak annyit, hogy nekem is mindíg páfrányos...és igen kb a negyede!
Ja és nem kell mennem kedden a dokihoz, ugyanis péntek reggel megjött!!!
:-((
Visszaolvastam, de nem tudok okosat mondani. :(
Én mikor abbahagytam a gyógyszert, össze vissza jött meg. (Mondjuk én sokáig szedtem.)Volt olyan hogy 42 !!! napra. De mivel Te nem szeded olyan rég, az is elképzelhető, hogy még korai volt tesztelned. Hétfőn ha elmégy a dokihoz, hidd el, okasabb leszel. Szorítok!!!
Segitsetek!
Akármit csinálok, van páfrányom.kb. a tárgylemez negyede.
Nektek mennyire páfrányos Szeliko és Szandianya? Az egész tárgylemez???
De ha nem vagyok terhes/azt mondták,bár nem jött meg a menszim/ akkor miért vagyok páfrányos???
Vagy akkor mit higgyek ennek a mikroszkópnak???
Akkor már 3 hete termékeny vagyok? vagy akkor most mi van???
Jó reggelt Mindenkinek!
Most pár napig nem leszek, mert elutazunk.
Mindenkinek eredményes teszteléseket:))))
Jó hétvégét!
na nekem ilyenem nem volt...mármint tünetnek, viszont egy másik topicban már olvastam, hogy észlelt ilyet valaki.
viszont az elmaradt menstruáció, meg a tejcsorgás lehet magas prolaktin szint miatt is.
Bár mivel Neked volt peteérésed ez szinte kizárt, mert magas prolaktinnál nincs peteérés egyáltalán.
szóval akkor Te esetedben jó hírt jelenthet. :-)))
Szeliko!
Szerinted az normális, hogy ha enyhén megnyomom a mellem egy sárgás folyadék 3-4 cseppben megjelenik???
Én a válási problémák miatt csak 3 hónapig szoptattam, utána elált. Egy pici nyomásra jött de ez elmúlt. És most ez mi??? Mit gondolsz?
Persze!
Remény az mindíg van...nem szabad elkenődni.....fő a pozitív gondolkodás!!!!!!!!!!!!!
hidd el,Szeliko, mi is nagyon kiváncsiak vagyunk...
Úgy érzem magamat mint egy kisérletben...:)
Látod, még van remény...
Akkor lehet hogy nekem is???
Nekem meg hétfőig kell várnom és ha nincs menszi irány a doki!!!
Hátha...
Látod, most Te is kaptál egy kis reményt?:))))))))
Figyelj! Amikor az első gyerekért küszködtem...hidd el minden elvégzett negatív teszt után napokat bőgtem...semmihez nem volt kedvem, csak a csalódottság lebegett a szemem előtt.
Most viszont...persze csalódott vagyok meg minden....de nem törtem le lekileg.....hiszen semmit nem vesztettem az élettől emiatt....már van egy csodás gyermekem...akivel büszkén jelenek meg mindenhol...és úgy fogom fel...hogy nem vett el tőlem semmit az élet..mert már egyet adott.
És persze azt gondolom, hogy ha adott egyet az élet, akkor fog adni egy másikat is...idővel.....lehet a sors akarja így, lehet az a cél, hogy fejezzem be a fősulit és majd utána...nem tudom....
És ha kell elmegyek megint odáig, hogy inszeminációval legyen kistesója a manókánknak.
Hát... Örültem volna ha pozitiv lett volna...
De irigyellek ezért az optimizmusért hogy nem kenödsz el... Én csak egy kicsit hogy is mondjam csalódott vagyok és egy kicsit szomorú. De mindegy.
Akkor várjuk Nálad is az eredményt hogy mit mond a doki.
Hát élénk piros nem volt benne, csak egyzsre ilyen rózsaszines nyákos valamicsoda...mint ovu előtt.....na mindegy
A dokimat tegnap hívtam nem vette fel, majd ma is megpróbálom hívni.
Ha meg sen reagál, akkor megvárom míg megjön normálisan...utána úgyis mennem kell hozzá a 12.napi Uh-ra....
Hogy tesztelek-e? Nem hinném...hiszek a tesztnek, hogy negatív...szerintem kezdődik előröl a számolás....de majd meglátjuk mit mond a doki.
szerintem egyikőtök se adja még fel.
épp egy másik topicban olvastam, hogy barnázás után tesztelt valaki pozitívat. Ha nem volt benne élénk piros vér, akkor még nincs minden veszve.
Sziko Neked meg főleg, amíg nem jön meg van remény.
Szandianya, tesztelsz még? vagy elmész inkább dokihoz?
Sziasztok lányok....
Teszteltem.....
És negatív....:-(
De nem vagyok elkenődve nagyon vagy ilyesmi......nagyon örültem volna neki az biztos...de hát ez van...majd legközelebb.....a barnázgatás is elmúlt...5 napig volt, mint egy mensi.....hát lehet ez az volt...ki tudja...nálam minden megtörténhet.
Drága Szeiko!
Olyan jó, hogy artod bennem a reményt, de ... Nem tudom:(((
De a Te babádnak nagyon örülök!!!
Szandianya!!!
Eredmény????
ja tényleg most olvastam vissza, hogy a 325. hsz-dben írtad...bocsi. Gondolom most alig várod, hogy köv tesztet.
a gyakori pisilés is jó jel.....
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Mi a véleményetek a vaterás EGENS ovulációs tesztről?
- PG53 ovulációs teszt kimutatja a terhességet?