PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok! (tudásbázis)
Tényleg kimutatja a miki a gyulladást is?
Persze nem értem miért, gyulladáskor is termelődik hormon???? 6 napja páfrányozom. Nálatok hány napig van peteéréskor páfrány?
Szeliko!
Már sikerült beszélnem az orvossal, azt mondja, hogy nem nagy gond, lehet, hogy felszívódott a folyadék. Úgyhogy egy kicsit megnyugtatott, csak bánt, hogy nálam semmi sem jó...
Szia Freny!
De ugye nem ettél, nem ittál, és nem cigiztél egy órával előtte?
Ha nem akkor peteérésed van! Tessék dolgozni rajta... :)
de nekem biztos az van, mert látták uh-on, hogy lerakódás van a hólyag falán a gyulladástól.
De a kérdésemre nem válaszolt senki.
467. hozzászólás
valaki segítsen!!
Szeliko!!!
de jó,hogy meglettél!!!
Igen, akkor már terhes voltam. Remélem semmi kárt nem okozott. na majd a dokitól megkérdezem. De nem aggódom annyira, mert mikor a lányommal terhes voltam és még nem tudtam róla akkor is szedtem pl. szumetrolimot. De remélem ez nem csinál most galibát...
sziasztok!
na végre eljött a nagy nap, én is megyek ma dokihoz, előkerült az egy hónap szabiról. :-)
Sziko én emlékszem a hólyaghurutodra és akkor Te kaptál antibiotikumot???? mert hogy akkor már terhes voltál!!
És az urológus egyből küldött vissza a nőgyógyászhoz.
A nőgyógyász amikor a tünetek alapján hólyaghurutot állapított meg bezzeg nem tanácsolt urológust...
Elmentem a nőgyogyihoz, mert az alhasam fájt. Tapogatott jobbra-balra s a panaszaim alapján ráfogta, hogy hólyaghurut. De ha tényleg az van, kérlek irány az UROLÓGUS!!!!
Azért, mert mikor februárban is alhasi panaszaim voltak, a nőgyógyász megint rámfogta a hólyaghurutot. Ekkor mentem el urológushoz. És benne merült fel, hogy nem is hólyaghurut hanem terhesség
ja és még ráadásul hólyaghurutom is van.Most derült ki.
Valakinél mintha olvastam volna ilyet. Visszaolvasok, hátha megtalálom.
Ma is voltam uh-on, és a második tüszőm is megrepedt, viszont nem jött ki belőle folyadék.
Segítsetek! Hallott már valaki ilyenről?
Mert azt mondta az ultrahangos, hogy ilyennel még nem találkozott. Amikor megreped a tüsző, akkkor a folyadéknak a douglas-ban kell lennie. Nekem egy csepp sincs. Nem értem miért vagyok ilyen szerencsétlen.
Ja és mondta, hogy a "normálisnál puhább a méh".
Ezt gyorsan a lányom papirjait megnéztem,ez a terhesség egyik jele. Ott is ezt írták anno mikor 7 hetes volt...
Szeliko!!!
Veletek mi van?
Elmentem a nőgyogyihoz, nem tudom miért egy menotesztet/terhességi teszt/-et csinált, amihez pisit kellett vinnem. Mondtam neki, hogy 3+ tesztem van. Azt mondta csinálunk még egyet.
Aztán eredmény hétfőn és szerdától a terhesrendelésre járok én is:)))))
azt mondta az ultrahangos nő, hogy nincs baba, peteérésem van.
Lehet úgy második peteérés egy hónapban, hogy az előző megfogant?
De figyelj!!!
Ez biztos??? Én most kb. a 6. hétben vagyok és még nem lát az uh semmit!!!
Megnéztem, a lányomat 7 hetesen és 5 naposan látta legelőször az uh.
De ha ez biztos, akkor sajnálom.:(((((
ma voltam ultrahangon, nincsen baba...
megint peteérésem van, ezért fájt a hasam, és ezért páfrányoztam...
megint nagyot csalódtam az életben...
Na de mindig?
Mert ma pl. nem volt reggel
Szemani!
Én több mint 2 hétig páfrányos voltam utána!!!
Úgyhogy kitartás!!!
Sziko!
Neked is voltak a peteérés után is páfrányok?
Tegnap reggel is, és este is néztem, mind a kétszer ott virultak a páfrányok.
Van mikor ok nélkül tök ideges vagyok, és fel tudnék robbanni. Ekkor elmegyek egy nagyot fürödni... Nem lennék a környezetem helyében...Meg a Tiedéban sem:)))))) Hát mi aztán tényleg produkálunk tüneteket.
De ez a majd egész napos émelygés... De ENNI KELLLLLLLLLLL!!!!!!! Magadért és a piciért is. OK?
Szemani!!!
Furcsa amiket írsz, de bíztatóak.
De nem bújkál benned valami? Nátha vagy egyébb???
Mert ha nem, akkor reménykedhetsz.
Ez nagyon rossz, hogy gőzöd sincs hogy mikor kéne megjönni. Itt csak a várakozás marad. Ha van pocaklakó akkor majd pár hét múlva az orvos fogja látni. Nyugalom!!!!!!!!!!!
ma van a 17. napom.
nem tudom mikor kellene nem megjönni.
segítsetek!
Reggelre felugrott a hőmérsékletem 36,7-re, és páfrányos lett a mikroszkópom. Nem teljesen, mint peteéréskor, de a háromnegyede páfrányos.
Akkor ez most terhességet mutathat? A hasam azóta is fáj és a mellem is, mintha meg akarna jönni.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Létezik, hogy a PG53 ovulációs mikroszkóp nyákkal végzett vizsgálattal negatív, viszont a nyállal végzett vizsgálat pozitív eredményt ad?
- Mi a véleményetek a vaterás EGENS ovulációs tesztről?
- PG53 ovulációs teszt kimutatja a terhességet?