Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia,
Nagyon-nagyon sajnálom. Nem tudtam, hogy voltatok új körön.
Gondolom az Utrogestan-t használtad most a leírtak alapján. Szerintem nem a legjobb megoldás. A Cyclogest 400 mg-os, nekem legutóbb már azt írták fel (reggel-este 1-1), emellett Prolutex injekció min.1 vagy napi 2-szer is, simán.
Fontos hogy a hüvelyi progipótlás mellett injekció formájában is menjen. Így a tuti.
Szia.
Sajnálom:-(
Progi szintet nem mérettél közben?
Sziasztok, akinek sikerült, mindekinek volt a 7. héten szívhang? Én ma voltam a 14. napi vérvételt követő első ultrahangon, 7 hetes vagyok, és nem volt szívhang:((Csütörtökön vissza kell mennem, ha akkor sem lesz, akkor egészségügyi küretre kell befeküdnöm.
Teljes donor embrió lett beültetve. Az orvos szerint könnyen lehet genetikailag hibás az embrió (nem volt PGS tesztelt), és persze ha így van, akkor jobb most túlesni rajta. Én még a progeszteronra gyanakszom, hogy nem volt elég a 4-0-4-es adagolás. Más nem szedtem mellé. Most szombaton volt vérzésem, akkor megemeltem 5-2-5-re. A koordinátor szerint ekkora adagolás mellé nem kell más, pl. Prolutex. Az én orvosom szerint sem, amúgy ma is volt gyenge vérzés. Köszönöm ha megosztjátok velem a tapasztalatokat. Szép estét mindenkinek!
En a granatalmalevet még iszom mert idokozben meg is szerettem :)
E vitaminra azt mondta elhagyhatom helyette a femibiont szedjem:) vörösbort beülti óta nem ittam de lehet kellene 😂😀
Ti beülti után is folytatjátok a gránátalma,E vitamin stb.praktikákat?
Sőt már a vöröbort is olvastam beültetés után...
Hogy van ez?
szuper hírek, jó sok bogyócska lett :)
na akkor hajrá hajrá:)
igen én is azt tapasztaltam hétfőn múlt héten hogy kettőt pislogtam és bent volt :)
Korábban a fórumról ezeket a gyógyszertárakat írtam ki (bemásolom hátha segít);
*Déli kerengő patika
*Mikszáth téri patikába el e-maileztem a recepteket, mindig írtak vissza, hogy van-e, és minden további nélkül kiváltották.
*Angelika,
*Mikszáth,
*Lehet utcai Béke Patika, ezek a lombikos
*Kálvin tári patikában minden gyógyszert kiadnak cseh receptre is
kalvingyogyszertar@gmail.com címre és írnak vissza, ha mehetsz érte.
*budaôrsi auchanban a benuban is kiadjàk a cseh receptre felirt gyogyszereket
*pólus centerben a patikában szoktam kiváltani. Telefonról mutatom és adják . De
egyszerűbb ha ki van nyomtatva
*Pharmafutar Bt (Bp en a Budagyongye bevasarlokozpontban vannak) minden kulfoldi receptet elfogad.
Szép napot😉🙂
Sziasztok!
Egy bogyócska bent😍🍀Négyen biztosan mennek a fagyóba,kettő sorsa még kérdéses,holnapra kiderül.
Már úton vagyunk hazafelé.A szlovák határon mindent ellenőriztek,a klinika igazolását, a covid igazolást és a regisztrációt is.
Amúgy nagyon gyorsan és flottul ment minden.
Kettőt pislogtam,és már bent is volt😀🤞🍀🍀🍀
sziasztok.
én a Kálvin téri patikában szoktam kiváltani a cseh recepteket, de most mivel pestet túrják, lezárnak mindent felújítanak stb, nehézkes oda a bejutás...esetleg ötlet hol lehet még pesten ? vagy pest közel ?
mert hogy nem minden patika adja ki a gyógyszereket a cseh recept alapján sajnos :(
köszönöm.