Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Mindenki saját szimpátia,illetve pl.hallottam olyan donorembróst,aki a nagyobb donoradatbázis miatt tette le v melyik intézménybe a voksát.
Nekem pl sok ismerős váltott csehekről szlovákokra,különböző okok miatt.
Én a szlovákokhoz megyek,nekem közelebb van,valamivel olcsóbb,pár napon belül mindig mindenre vàlaszolnak,szakmailag és emberileg is meg vagyok velük elégedve,magyar koordinátor stb.
Vedd fel több klinikával a kapcsolatot és így könnyebben meg tudod hozni a döntést,hogy melyik szimpatikusabb.
Sok szerencsét!🍀
Sziasztok
Mi nemsokára belevágunk a petesejtdonoros beültetésbe, DE ... a cseh intézmények közül melyikbe menjünk? Ti mi alapján döntöttetek?
köszönöm :) ,,,érdekes hogy most nyugodt vagyok nagyon...amikor aprotokollt megkaptam onnan kezdtem izgulni, meg lassan mentek a napom aztán felgyorsult minden egyszercsak azt vettem észre már kint vagyunk és dokival konzultálunk aztán nekem uh , férjemnek mintaadás.... :) felpörögtek az események :) holnap du ra megyünk , jelentkezem majd leírom a tapasztalataim.:)
most rakom össze a papírokat, aztán pihi, es holnap reggel indulás :)
Hű,ez nagyon izgi!Egy kalappal!🤞🤞🤞Már biztos nem bírnék magammal a helyedben,nekem még kb 8 nap,de nagyon nehezen bírom..
Majd várjuk a híreket🙂
Ne is mondd,itt két három hónap,mire az ember bejut egy magándokihoz..én is kb.2 és fél hónapot vártam az immunológusra, és videókonzultációra"járok."Próbáltam bejutni a "sztár" endokrinológusok valamelyikéhez is, de nagyjából, ha kihalnak előtted, úgy lehet bejutni..
Én th1 túlsúly,magas NK miatt a megtapadás elősegítése miatt kapom ,szteroiddal,smoflipiddel egyetemben.
Szia!
Én szedem, minimum
6 héttel az IVF előtt kell elkezdeni.
Nekem sajnos nem is jön ki a 6 hét,csak az 5,mert a donorom stimulációja miatt így fog kijöbbi.A szlovákok szerint ez nem olyan nagy baj,ők nem tulajdonítanak akkora jelentőséget a plaquenilnek.
Megy a drukk!
Nekünk szerda v csütörtök leszívás a donornak és utána lévő héten ET.🤞
Mindannyian így vagyunk,de belevágunk,mert sajnos van akinek nincs más lehetősége már.
Ez egy fantasztikus lehetőség,szerintem.
És bátraké a szerencse.🙂
Köszönöm.
Még nem döntöttünk. Én igazából a sikertelenségtől félek, mint olya sokan, akiknek nincs gyereke és évek óta próbálkoznak hiába.
szia
a te eletkorod nem szamit.
sztem kb 3-4 honap alatt eljuthatsz az elso korig (remeljuk tobb nem is kell).
3 probalkozasbol 90+% eselyt irnak a honlapjukon.
Mo n nincs petesejt donoros lehetoseg. max csaladtaggal. ha neked van olyan, aki ilyesmire bevetheto.
Szlovak v cseh kilinkakra jarunk mi innen tobbsegben.
sok sikert nektek! 🍀
MI A REPROFITOT VÁLASZTOTTUK, DECEMBERBEN VETTEM FEL VELÜK A KAPCSOLATOT ÉS JÚLIUS 7 ÉN VOLTUNK KINT A MINTAADÁSON PLUSZ AKKOR VOLT A DONOR PETESEJT LESZÍVÁS...MOST HÉTFŐN , JÚLIUS 12 MEGYÜNK A BEÜLTETÉSRE.
REPROFITNÁL NAGYJÁBÓL 5000 EURO.
AZ ÁTFUTÁS ONNAN HOGY FELVETTEM VELÜK A KAPCSOLATOT..7 HÓNAP KB. MI SE SIETTÜNK , KIVIZSGÁLÁSOK VÉRVÉTEL STB....ÉS MOST MEGY A DRUKK MEGVANNAK AZ EMBRIÓK.... BEÜLTETÉS HÉTFŐN :) SOK SIKERT NEKTEK IS HA BELEVÁGTOK :)
Szia!
Én ugyan Pozsonyba megyek,45 múltam ,az alapár 3990 euro,ehhez még jönnek az extrák pl.embrioglue,time laps pgs,stb.,attól függ,mit javasolnak vagy te mit szeretnél még.Januárban vettem fel velük a kapcsolatot,de mi nem siettünk,mindent kivizsgáltattunk,a kötelezőkön felül is és így is terveztük júliusra,,júni elsején megvolt az első konzultáció,júni 18 megvolt a donor,leszívás jövő hét szerda-csütörtök.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Biztosan volt már erről szó, de képtelen vagyok visszaolvasni mindent.
Leírná nekem valaki, hogy mennyibe kerül összesen a petesejt donoros folyamat itthon vagy Brnóban ? és hogy nagyjából mennyi időt vesz igénybe az egész? Mert idő ugye nincs...és hogy mik az esélyek? Valóban olyan nagy százalékban sikerül, ahogyan a reprofit oldalán írják? Mennyiben függ az életkortòl? Mi sok lombikon vagyunk túl, sajnos soha megtapadasig sem jutottunk. 44 éves leszek hamarosan. Köszönöm, ha valaki leírja, akár üzenetben. Köszi
TELJES oltottak regisztrációja Szlovákiába lépéshex 07.09- től.
Kik a teljes oltottak és meddig érvényes a regisztrációjuk:
- aki minimum 14 nappal, de nem több mint 12 hónappal van a 2 adagos oltás 2. adagjának a beadása után - 1 regisztráció 6 hónapig érvényes
- aki minimum 21 nappal, de nem több mint 12 hónappal van az 1 adagos oltás beadása után - 1 regisztráció 6 hónapig érvényes
- aki minimum 14 nappal, de nem több mint 12 hónappal van az oltás 1. adagjának a beadása után és ez az oltás maximum 180 napon belül beadásra került a megbetegedéstől számítva- 1 regisztráció 6 hónapig érvényes
- aki megkapta az 1 vagy 2 kombinációs oltás 1. adagját- 1 regisztráció jelenleg 2021.08.09ig tart( aztán valamire ismét készülnek)
EZEN személyek angol, szlovák vagy cseh nyelvű okmánnyal(igazolással) kötelesek ezt igazolni bárhol és bármikor ha rendőr vagy a közegészségügyi hivatal munkatársa felszólítja őket.
FONTOS: ha egyik csoportba sem tartozol, akkor oltatlannak számítasz és úgy kell regisztrálni.
sziasztok!
most olvasom, hogy tegnap megint nagy vihar volt Csehországban, akadozik közlekedés, késnek a vonatok.
esetleg érdemes erre is figyelni, aki mostanában megy.