Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Ismerős az érzés.Nekem konkrétan az anyukám ragad meg minden lehetőséget arra,hogy kifejezze a véleményét,hogy mennyire nem tartja jó ötletnek az én koromban ezt az egészet….ezért aztán bár tudja,hogy mire készülünk -nem tud semmi konkrétumot.Majd csak akkor mondom el,ha már biztos a dolog.Nincs szükség a negatív megjegyzésekre és sóhajtozásra.
Ne vedd a szívedre😘tudom,hogy mennyire rosszul esik,főleg,hogy a rokonod.Elég tapintatlan az illető.
Sajnos szerintem mindannyian találkozunk ezzel..neked miért nincs még gyereked,öreg vagy és a totál értetlenség..mintha az embernek nem lenne elég baja.
Sajnos a rokonait nem valogathatja meg az ember... De ő ezt a dolgot sosem fogja érteni, és nem azért,mert már van gyereke.
Kitartás!
De nagyon jó!! Még sose láttam milyen az a két csík 🥰 ez fantasztikus, kitartást kis picúr, ügyes lesz, jó lesz ez!!! 🙏🏻
Én a jövő hónapban megyek.
Sziasztok!
Nemsokára kezdőik a felkészülésem. Sajnos csúsztam 1 hónapot, mert erős hajhullásom volt, mint kiderült post covid szindróma. Ezért plusz vizsgálatok, ami ugye idő, de hál’Istennek a hajhullás mérséklődött. Viszont úgy érzem a lelkem elfáradt egy picit. Már 6. éve hogy próbálkozunk az első babánkkal. Már érzem, hogy a célegyenesben vagyunk, de mégis oly messze van még Fáradtnak érzem magam és nem testileg, pluszban megkaptam egy rokontól h nem érek semmit mivel nem szültem gyereket (ez pontosan úgy hangzott el, hogy ő adott unokát, őt kellene körül ugrálnia mindenkinek nem engem). Általában nem törődöm azzal ki mit mond, de most eltalálták a gyenge pontomat. Öregnek, fáradtnak, semminek érzem magam, pedig most kellene erősnek lennem. Bocsánat, de ez le kellett írnom, mert senki más nem értheti meg mit érzek csak ti.
C vitamin , sok folyadék,,,gyógyszer semmiképp
szerintem,,, lázad nincs remélem, ha igen akkor orvos...de ha csak enyhe akkor pihenj és sok folyadék , vitamin, bár nem vagyok orvos de szerintem így lehetne
Nagyon köszönöm :) neked is sok sikert :)
te hol tartasz most hanyadik nap ?
igen nagyon örülök eléggé látszik a csík még ha halványabb is és haát igen kb 5 percet vártam :) remélem így is marad szombat hcg vérvétel remélem elég magas lesz az érték :)
Sziasztok kepzeljetek tudom hogy korai de ma reggel csinaltam egy tesztet ET + 9 napin vagyok
Izgultam de ereztem hogy valami fura valami van velem es nem akartam ido elott de most ma reggel valahogy ugy jott kinhogy tesztelek :)
Megcsinaltam semmi letettem kimentem a konyhaba 5 perc mulva raneztem es ott volt a ket csik ❤️🙏
Igaz a masodik halvanyabb de ott 🙏🙏 valami elindult🙏 Szombaton reggel megyek hcg vervetelre es kuldom ki a klinikanak az eredmenyt 🙏❤️ Tudom korai a teszt de most olyan boldog vagyok❤️😎persze még halkan
En ugyanezt csinalom estofem mellé granatalmale es e vitamin
Mar egy ideje ezt a kombot szedem es iszom es beültikor nagyon szep volt a mehnyalkahartya:) artani nem árt :) nekem hasznalt nekem bejott
Szia, nagyon sajnálom!Szomorúan olvasom, h sikeres beülti után nincs szívhang😪
A klinika nekem is 4-0-4 utrot írt, a beülti napján 42nmol/l volt a progi! Azt mondták rendben van! Majd elkezdtem vérezni, akkor felemeltem a progit 4-1-4 re plusz a délihez adtam egy exeltist is, a dokim meg még írt fel prolutex szurit is! Szval 1100 plusz a prolutex ami nekem ment naponta! Ezzel már rendben voltam🙏🏻Mind hüvelybe ment ott jobb a felszívódás! Felrakás után mindig feküdtem egy 10 percet!
Szia! Nekem sandi predni kombó ment!
Sandi 2*50 mg és napi 7,5 mg predni!
Persze h érdemes bevetni!
Az estrofem mellé pl én szedtem e vitamint ittam gránátalma levet! A méhpempőről lehet olvasni ezt is azt is, ha úgy tudod h ok beülti előtt akkor hajrá!
A prolutex injekcióra én is külön rákérdeztem, mert alapból nem volt. Aprotokolban, de az előző kettő sikeresnél igen. Drága cucc-de ha ez a siker kulcsa... Szóval ma lövöm az elsőt és toltam még plussz utrot.
Holnap pedig gondoljatok rám! 🤞🤞
sziasztok,
ma voltam a G1ben és egy lánynak épp a saját lipidjét adták be, szóval lehet hozott anyagból. Nem túl nagy spórolás, de azért valami.
ha esetleg valakit érint.
Nem,nem nèzett többször a progit.
Viszont ez így még esélyes hogy jól alakul ❤️❤️❤️ Az hogy ott van az embrió is,az jó hír. nagyon várom hogy gyere csütörtökön a jó hírekkel 🙏
Pihenj sokat, magnézium is menjen.
Szorítok.
Kis lépésekben haladunk, bennünk van a félelem természetesen. De nagyon bízunk hogy most minden jól alakul ❤️
Én a kintiekkel és egy magyar dokival is egyeztetek már a protokolljaimról és amikor azt mondtam a magyarnak márciusban, hogy tőlem egyetlen alkalommal se vettek még vért beültetések előtt (mind a 4 magánklinikán volt pedig), ő is azt mondta ez nem régóta van így. A csehek nekem 14.napon is kérnek majd és beültetés előtt is lesz.
De most komolyan…ha a progeszteron szintje hatással van a terhesség kialakulására, a dokiknak úgy általában nem jutott eszükbe, hogy érdemes megnézni azt beültetés előtt?.. Csak mert nincs ilyen protokoll?…hm… pedig nem túl bonyolult összefüggés.. Koronavírus vakcinát bezzeg 1 év alatt sikerül csinálni, mert az gyorsan kell 🤪 puffogok