Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
jajj de jo megvolt a szivhang is ugye?
nagy az orom gondolom!
12 heten ha jo dokihoz kerulsz mar a nemet is tudni fogod Danke!
ha jol emlekszem kislanyt szeretnetek igaz?
tulajdonkeppen egyebkent teljesen mindegy kisfiu v kislany lesz.
szerelem elso latasra ugyis 😍❤🤩
Köszönöm ♥️
Nem,nekem nincs semmi hasi, derék tünet.
Pihenek, persze,és magnéziumot is szedek, mondjuk nem túl nagy adagot. Írtam a koordinatornak erről, kérdezze meg a kinti dokit róla. Az itthoni két dokim nem annyira járatos ezekben a kinti protokollokban, először meglátom,a kintiek mit mondanak.
A másik,ami még foglalkoztat,hogy a prolutexet csak 5 napra írta elő a kinti orvos, de a koordinátor mondta, még nyugodtan mehet a maradék kettő is a dobozból. Csak nem értem, hogy miért csak ennyit kell kapnom. Erre is újra rákérdeztem ma. Tudom, hogy innen jó néhányan saját belátásuk illetve az itthoni orvos beleegyezésével emeltek a progeszteron adagolason. Tudom, hogy nem lehet tuladagolni. De a párom halál ideges lett, mikor mondtam neki ezt... Nehogy baj legyen belőle (abszolút megértem hogy izgul)
Próbálj meg pihenni és sok magnézium.
Ne idegeskedj.
Nem tudsz dokihoz menni?
Gratula!!!
És ez a hasfájás/derékfájás dolog neked volt? Aggódom, hogy mi lehet az oka...
Nekem 600mg Arafemmel 132 óra (ERA teszt) progeszteron pótlással 30,99 nmol/l volt a progi beültetès napján.Ehhez ment beültetés napjától 1 Progedex injekció. Majd TF+1 től már 800mg Arafem.
Baba jól van 😍😍
Kedden volt az első ultrahang♥️
7+4 hetes voltam akkor.
TF+14 napon volt a progi 51nmol/l , többször nem nèzettem.
Hcg 2274 volt.
Nem tudom sajnos.
Én nem szedtem együtt a kettőt.
Amit tudok,doki mondta hogy estrofem mellett lehet szedni.
Mensi elmúlása után indítottam amíg nem kezdtem el a progit.
Legutóbb csak 5 napig ment ( reggel-este 1-1)
Hülye kérdés:D
Van aki itt beülti előtt használta a gynophilus vagy egyéb ph-rá való kapszulát az vagy egyéb készítményeket pl.ha jól emlékszem Danke.
Ezt hogyan sikerült összehozni együtt a progi hüvelybe mutatvánnyal?😅🤭
Sziasztok,
Új vagyok a fórumban és az NK vizsgálat engem is érdekelne.
Úgy olvastam hogy ciklusfüggő a vizsgálat. Kérdésem érdemes-e a vizsgálatot úgy is megcsináltatni ha már nem menstruálok?
Köszönöm ha tudtok válaszolni!
Helyzetjelentés Nr.2.:
Nekünk bele sem.neztek a szlovák határon a papirokba,mondtuk hogy orvoshoz megyünk. Megvolt a beültetés, ideális körülmények odabent :-).🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Sziasztok!
Köszi csajok a lipides válaszokat. Megkonzultálom dr. Szőnyivel a G1-ben, ő majd eldönti és aláírja, ott már voltam. Azt mondták nem kell friss NK-sejtes vérvétel, vihetem a régit. Köszi!
Helyzetjelentés:
A szlovák határon kezükbe nyomtuk az uniós covid igazolást és a klinika igazolását,de nem nagyon nézegették,csak megkérdezték hova megyünk,aztán már engedtek is.
Eddig minden rendben ,a méhnyálkahártyám megfelelő.😀😀😀Délután a donornak kell ügyesnek lennie.🤞🤞🤞🤞🤞
szia.
én is a G1ben kapom. Kellett egy immunológiai lelet, amit szintén ott csináltattam (3-4 hét volt a vérvételtől), azzal kértem időpontot dr. Szőnyihez, ő elmondta a javaslatát és az alapján megy a lipid. Ez még jóval a tervezett ciklus előtt volt. Azt mondta, hogy ha aktuális, akkor jelentkezzek lipid időpontért.
Amikor nála voltam elindították az engedélyt is, amire azt mondták, hogy 1 évig érvényes. A papírokra rá kell írni, hogy ki javasolta a lipidet, plusz rá is kérdeztek, és azt mondták, hogy a mennyiséget majd a doktor úr dönti el.
Elvileg itt ajánlották a Swiss Clinicet is, de ott már nem csinálják. És régebben volt a Geniumban is, de ha jól tudom már ott sincsen.
De ha még nem telt el az 1 év, akkor lehet, hogy simán kapsz időpontot, a papírjaidon biztosan rajta van a mennyiség is.
2 hónap ügyintézés az engedély,kell a lelet.Ezt a kérvényét dolgot dr Végh Judit tudja intézni.Ha most bejelentkezel,talán kapsz időpontot.
Elvileg orvosnak kell felügyelni és csak néhány helyen hajlandóak adni,ne várj vele.
Sziasztok!
Augusztus végén megyek először konzultációra a szlovákokhoz. A lipid infúzióról olvasva, volt nekem is saját sejtesnél a G1-ben. El is felejtettem hogy engedélyköteles és hogy meddig érvényes. Szerintetek mikor kérvényezzem? Vajon ugyanaz lehet az adagolás a donorsejtesnél is? Nekem nincs immunológusom, ezek szerint nem is lehet bejutni hozzájuk. Az asszisztens hölgyek tudják-e az adagolást akik felügyelik az infúziót nem tudom. Van-e valakinek tapasztalata ebben? Persze majd felhívom őket.
Drukkoljatok légysziii 😀😀🤞🤞🤞
Regge indulás hajnalban:donor leszívás és anyag leadás,nekem uh .🤞🤞🤞