Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
en pajzsmirigyet es immun ertekeket.
(nekem ezekkel volt gond). de itt a lanyoknak biztos van meg otlete...
en reprofitos vagyok. alapjaban veve meg vagyok veluk elegedve.
immunologusod van mar?
az mindenkeppen jo otlet!!
Szia, úgy értem, hogy az első előtt megcsinálták a szokásos hormon, cukor vizsgálatokat, mindent rendben találtak.
Nem sikerült, eltelt 3honap az alatt semmilyen vizsgalatot nem kértek.
Majd most, hogy a 2ik sem sikerült, csak annyit mondtak szeptemberben FET, vizsgálat semmi.
Szeretnénk immunologushoz elmenni elötte.
Esetleg mit nézetnétek meg még?
Brno vagy Pozsonyba gondolkodunk még hogy elmennénk.
Nekem decemberben volt egy vetélésem, akkor csak 3x200 mg ultrogestánt írtak föl és sajnos későn derült ki, hogy nagyon alacsony, mindössze 8 volt a progeszteronszintem. Ezért most májusban elég sok progesateront írtak fel, napi 2-szer kellett prolutexet szúrnom. A beültetés előtt és után is megnézettem a progeszteron szintemet, de délben jutottam el vérvételre, és ugye reggel és este kilenckor szúrom be. Mivel 58 volt a profi szintem, nyugodt voltam, aztán a 7. hét elején elkezdett görcsölgetni a hasam és barnáztam, rögtön rohantam vérvételre, de ezúttal reggel nyolckor, tehát a beadás előtt és 25 alatt volt a progi szintem. Az Unicának írtam és 2x200 mg ultrogestánnal kiegészítették a kezelést.
Ha este 10-kor szúrod, próbálj másnap minél később vérvételre menni.Azt nem értem, hogy mit jelent, hogy kihagyod a azurit, nem minden nap kell szúrnod?
Szia! Én régen nem jártam ezen a fórumon, de most olvasgattam a legutóbbi bejegyzéseket. A progi szintedet a prolutex beadás előtt nézetted, vagy utána. Nekem májusban volt beültetés, most a 10. hét végén vagyok és nekem is volt hasonló gondom. Mi az Unicánál vagyunk és ott 2x1 prolutexet használtam majd miután 25 alatt volt az egyik mérésnél a progeszteronom (a Prolutexet reggel és este 9-kor adom be, vérvételre a reggeli prolutex beadás a előtt mentem el), kiegészítették 2x200 mg ultrogestánnal.
Ha bizonytalan vagy, szerintem inkább nézess még egyszer progeszteron szintet, abból baj nem lehet.
szia Hamil
hogy erted h semmilyen vizsgalat nincs?
az sztem jo hir h 5. napig elmentek a sajat embrioitok.
ha sajatokhoz ragaszkodsz akkor en elotte nezetnek par vizsgalatot beultetes elott. es az embriokat egyesevel ultetnem be.
az immunvizsgalatok es adott esetben immunprobalemak ido+koltsegigenyesek viszont. ebben a korban sajnos mar lappanghat valami a hatterben ami kihat a termekenysegre. sokan itt ezt meg a 30 as eveinkben kezdtuk....:/
ha petesejt donoros iranyba mennetek, akkor igen ahogy irtak elottem kb 5 ezer EUR egy kor. amibol min 2 db 5 napos embriot garantalnak. de nagy esellyel tobb lesz.
az embriok pedig 20-30 eves donortol szarmaznak noi agon. szoval sok kozottuk a jo minosegu es szivos. amibol szep eletkepes babak szuletnek.
Nem biztos h elsore sikerul, de jo eslyed van ra. sok pelda van erre is.
de 3 probalkozasbol mar nagyon jo eselyket irnak a weboldalukon.
good luck 🍀
en amikor eloszor lattam/hallottam potyogtak a konnyeim.
a sok kudarc utan....
persze a neme nem fontos. 😊
a lenyeg h egeszseges bebi legyen 💗
nagyon orulok nektek!
Elsőre nem.
A másodiknál nem tudni, de megjött a 13ik, napon ami pénteken volt, igy a hétfői vérvételre már nem mentünk el.
Reprofit 5000 euro nagyjabol a petesejt donoros beülti
2 embrio amit garanralnak ha megsem akkor kevesebb az osszeg
Jok a siker aranyok de 100 % garancia ott sincs
Menj fel az oldalukra olvasd at sokmindenre valaszt kapsz ott.
Sok sikert ha belevágtok ;)
Sziasztok!
43 éves pár vagyunk. 2 Bp.-i Kaális sikertelen lombikon vagyunk túl. 1.re 3 petesejt 3.napon 2 beultetve,a 3ik nem ment el 5. Napig.
2.ra 4 petesejt ment el az 5.ik napig.
2 beultetve, 2 pedig fagyasztva.
Sajnos semmilyen vizsgálat nincs, ugy érezzuk vakon lövöldözünk.
Elvileg semmi egeszségügyi gondunk sincs.
3 hónap múlva lenne Fet, de olvasva itt a sok jó tapasztalatot, elgondolkodtunk.
Mennyibe kerülne külföldön egy lombik?
Miben más mint a Kaáli?
Érdemesebb lenne mindjárt petesejt donorral kezdeni?
Petesejt donoros beavatkozás ára körülbelül?
Mi van ha nem sikerül?
Tényleg igazak a számok a 70%-os sikerröl, sőt olvastunk 97%ot is ha 3x probálkozik valaki.
Előre is kőszi!!
te melyik klinikán vagy ?
reprofit ?
nekem ilyet nem mondtak, csak azt amit írtam, illetve annyit hogy 27 én küldjem a hcg vérvétel eredményét, és addig mindent változatlanul szedjek.
Sziasztok,
FET eseteben amennyiben sajat ciklus 19.napjan ultetnek be 5 napos embriot, akkor 2 hettel kesobb a vervetelkor, amennyiben a hcg pozitiv, a varandossag 5hetes+3naposnak szamit…?
Igen, nagyon szépen dübörög a szíve ❤️😍
Mindenképp szeretnénk Nifty tesztet,így a neme az biztos lesz már a 12.hèten🤗🤗
Kisfiút szeretnék 😁😁 De az a fontos hogy egészséges legyen 🙏❤️
Egy igazi csoda baba.