Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Petesejtdonoros lombik fórum

Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)

36593. ValaMalDoran (válaszként erre: 36592. - Hangyi77)
2022. dec. 3. 19:25

Kedves Hangyi!

Mivel nekem ez az utolsó lehetőségem, nyilván mindent elkövettem,amit lehetett. Ha nem sikerült, akkor ennyi volt sajnos. De tuti nem fogok előbb tesztelni, legalább egy kicsit addig is almodozgatok...♥️

36592. Hangyi77 (válaszként erre: 36590. - ValaMalDoran)
2022. dec. 3. 19:16

Jaj; ez sehogy sem egyszerű😜.

A tünetek szerintem jönnek-mennek és okozhatják őket a gyógyszerek is, szóval ebből következtetni nem lehet!! Az viszont fontos, hogy a pozitív gondolatok, érzések legyenek túlsúlyban, mert persze aggódás is van, de az anyai stressz nem tesz jót😏.

A gyógyszerek mellett vitaminok, sok folyadék, séta, velfem, magnézium!! segít.

Én a lipid miatt et+7/8 napon mentem hcg.re; szerintem ez màr megadja az irányt; egyébként egy jó hcg mellett ilyenkor már predictor is erős pozi🍀✌🏽🤓.

Tudom, ennek nekifutni mindig félelmetes..

És persze vannak csodák, biztosan; de én a magam részéről amondó vagyok, legyen infó mindenről mielőbb, mert ez a tapasztalat később esetleg segíthet..

Lazíts, pihenj és ha úgy érzed et+5/6 nap után tesztelj vagy majd vv jövő héten. Ha pozi a dolog, akkor meg azt kell figyelgetni, h szépen duplázzon, aztán a szívhang, aztán a genetika… sosincs vége.. hálIstennek✌🏽🍀 Szóval kitartás és csak ügyesen!!

36591. Titkos
2022. dec. 3. 16:40

Sziasztok!

Tényleg gyorsan dolgoznak az Alle laborban, már meg is jött az eredmény, sajnos nem sikerült.

Az ünnepek alatt pihenünk, de januárban újra belevágunk!

Drukkolok mindenkinek!

36590. ValaMalDoran (válaszként erre: 36588. - TünciV)
2022. dec. 3. 16:37
Igen, et+7 már mutatja a vérből. De azért az sem kellemes, ha úgy jár mint Szinike...
36589. ValaMalDoran (válaszként erre: 36588. - TünciV)
2022. dec. 3. 15:23

Hát végülis lehetne abban a leosztasban is. Mondjuk a prolutex hatása azért tovább tart mint 8 óra. Megoldható persze.

Kösz a tippet!

36588. TünciV (válaszként erre: 36587. - ValaMalDoran)
2022. dec. 3. 14:46

Szerintem az jó, a progeszteron okozza (mármint a húzódást). A szédülés szintén a progeszteron, főleg a Prolutex. Annyit olvastam nálad, hogy hogyan használod a progeszteront. Esetleg nem tudod egyenletesebben elosztani? (Az esti és a reggeli között 12 óra telik el.) Esetleg reggel 6 kúp, 14 óra szuri, este 10 kúp? És akkor 8 óránként kap a szervezet. Én az órát állítottam be, sokszor nem is voltam képben, csak mentem a mosdóba a kúppal, azután visszafekvés...

Eszembe jutott, hogy annak idején a Klinika nekem azt mondta, hogy ET+7 nap simán lehet menni HCG-t nézetni, ha az vérből kétszámjegyű, akkor már okés.

36587. ValaMalDoran (válaszként erre: 36586. - TünciV)
2022. dec. 3. 14:18

Nagyon köszönöm a biztatást és a megnyugtatást!❤️ Minden esetből tanulunk, köszi a részletes beszámolót.❤️

Ha van vmi tünet,az a baj,ha nincs, akkor meg az ...

Et+5. napon a progeszteron beadastol függetlenül húzó érzés a petefeszkek felől, még véletlenül sem kevernem össze menstruációs gorccsel. Időnként erős szédülés is van,kb naponta.

A progi szint rendben.

36586. TünciV
2022. dec. 3. 13:38

Sziasztok!

Már nagyon régóta olvaslak Benneteket. Nekem is adtatok nagyon jó tanácsokat, és azt gondolom, hogy megosztom veletek az én tapasztalatom.

Annak idején - szeptember végén - az ET+5 napon elkezdtem barnázni. Jó tanácsként kaptam, hogy szedjek ezerrel magnéziumot. Másnap elmentem vérvételre, fogalmam sem volt, hogy mit tud ilyenkor kimutatni, de a növekvő mértékű barnázás nem hagyott nyugodni. Érzésem semmi. Az ET+6 napon a HCG már 26 volt, majd utána nézettem jó ideig 2-3 naponta és nőtt. (A növekedés mértéke csak annyiban fontos az orvosom szerint, hogy legyen növekedés, ugyanis nekem az ET+12 napon már 621 volt a HCG. Sok-sok pihenés, szedtem minden gyógyszert (szúrtam a Prolutexet és toltam a kúpot is persze), a "maszatolás" azonban még mindig velem volt, egyébként egészen kb. a 8. hét végéig. (Szeretném nektek leírni, hogy az orvos szerint - ha a hormonszintek rendben - ez nem gond, az sem, ha kitart a 10. hétig. Nyugodtan lehet szedni Nospat napi 3-szor és plafonon napi 2000! mg magnéziumot.)

Engem a félelem vitt el az ET+6 napon vérvételre, nem tudom, hogy egyébként - barnázás nélkül, napi 4-5 tisztasági betét ment el - elmentem volna-e.

Én azóta is kell, hogy szedjem a magnéziumot, a Nospat, a preeclampszia megelőzésére még mindig az Aspirin protectet, a Prednisolont csak a 14 hét után lehet abbahagyni, szépen leépítve. A Prolutex (napi 1) ment a 12. hétig, a Cyclogestet a 14. hétig nem hagyhatom abba, de az orvosom szerint annak a leépítése is lassan fog menni, hamarosan - ha bírom - szájon át szedhetőre tér át, de nem szeretné leépíteni a 18. hétig. (Láttam, hogy másnak máshogyan volt, de szerintem mindenki, és minden várandóság egyéni.)

Nekünk a 7. sikerült. Úgyhogy tudom milyen, amikor "már az öbölből" mondja valaki", úgy érzi az, aki még vár hosszú idő után. Még mindig nincsenek tüneteim, egyáltalán semmi, úgyhogy ez egyáltalán nem jelent semmit. Én úgy hiszem, hogy borzasztóan összetett dolog ez. Nincs tuti recept. A legfontosabb, hogyha tudjuk, hogy a magunk részéről mindent megtettünk, akkor a többi már nem rajtunk múlik. És a károgókra nem szabad hallgatni, most van indok rá, hogy ilyenkor felállj és otthagyd őket. Pont nem a negatív érzésekre van szüksége ilyenkor az ember lányának! Ha bármiben tudok segíteni, nyugodtan írjatok, akár ide, akár privátba is. Ölelek mindenkit!

36585. Titkos (válaszként erre: 36582. - Szinike)
2022. dec. 3. 12:49
Igen, azt mondták már délután kiderülhet. Az Alle-ban van egy vérvételi pont, szombat-vasárnap is lehet menni, szerintem tök jó, hogy nem kell napokat várni és tök kedvesek.
36584. ValaMalDoran (válaszként erre: 36583. - Csipkerózsika2)
2022. dec. 3. 12:48

Köszi!

Bennem is az tartja a lelket,hogy tényleg,minden is klappol. Új donortol van az embrió, lehet hogy ez is számít.

És olyan nagy szeretettel reméljük,hogy Bogyoka velünk marad!

36583. Csipkerózsika2 (válaszként erre: 36575. - ValaMalDoran)
2022. dec. 3. 12:16

Nem, nem lehet érezni, hazajöttünk még aznap Brno-ból, és annyira elfáradtam, hogy másnap azzal a biztos tudattal ébredtem, hogy ez biztosan nem sikerült. 😁

Nem azon múlik, mit érzel, gondolsz.

Mellfeszülés jelentkezett, de már akkor pozitiv tesztjeim voltak.

Szerintem jó lesz most ez Valamaldoran, inkább arra gondolok, hogy minden adott, hogy sikerüljön nektek!

36582. Szinike (válaszként erre: 36579. - Titkos)
2022. dec. 3. 11:12

Nagyon drukkolok!!!!!🙏🙏🙏🙏

Lehet már duán lessz eredmény ?

36581. Szinike (válaszként erre: 36572. - Csipkerózsika2)
2022. dec. 3. 11:10

Köszi mindenkinek a választ , csak még soha nem tudtam pozitív tesztet produkálni ezért mikor jöttek a csíkok nagyon megörültünk☺️☺️

Nem tudom legközelebb kitől kapunk donort, mert ugye az utóbbinál felajánlották ezt az egyet amit elfogadtunk, lehet van nekik még tőlük, akkor megint elfogadjuk, ha nincs akkor mástól kapunk gondolom…

Nem tudom ez ilyenkor hogy működik 🥴

36580. RosaGina (válaszként erre: 36579. - Titkos)
2022. dec. 3. 11:05

Szia.

Igen. Drukkolok!

36579. Titkos
2022. dec. 3. 10:43

Sziasztok!

A tegnapi negatív teszt után ma ET+10 napon elmentem reggel vèrvételre, mert ha nulla, akkor nem tolom tök fölöslegesen a hormonokat még 4 napig. Ilyenkor azért vérből már látszódnia kéne, ugye? (5 napos embrió)

36578. ValaMalDoran (válaszként erre: 36577. - Odriii85)
2022. dec. 3. 10:04

Jövő pénteken et+11. napon. Pont elfogy a prolutex, azért akkor, h kivaltsam e a következőt. Ha meg van vmi, legalább a hétfői et+14. jó lesz ellenőrizni a növekedést.

Nagyon biztatom Bogyokat!❤️❤️❤️❤️

36577. Odriii85 (válaszként erre: 36575. - ValaMalDoran)
2022. dec. 3. 09:54
Minden szervezet és minden terhesség más, nincs értelme kiindulni a barátnőd tapasztalataiból és ne is engedd, hogy ez befolyásoljon. Ameddig lehet, bízni kell benne :) Mikor mész hcg-t nézetni? Tesztelsz vmikor?
36576. Zsizsi2 (válaszként erre: 36575. - ValaMalDoran)
2022. dec. 3. 09:35

Ez olyan, h énis mindíg éreztem ha sikerült, de pl most nem volt ez az érzésem ( nemvolt semmilyen érzésem) persze melleim húztak,orrom bevolt dugulva , éhségérzet, nem kaptam levegőt , de ezt mind betudtam a gyógyszereknek. Persze mindig mondogattam, h miért ne sikerülne. Fuuu az a két hét , már szinte hülyét kaptam….

Minden terhesség más, és mindenkinél más. Istenigazából nemtud hinni az ember annyi negatívum után. De ezért sem szabad magunkat hibáztatni!

Bízni kell a pöttyben , elkell terelni a gondolatokat, és két hétmúlva úgyis megtudod mi a pálya,addig pedíg csak pozitívan, és csak pozitív dolgokkal foglalkozni!! 😊

Nagyon szorítok neked!!kitartás, sikerülni fog és kész!!😊🌸🙏🏻🤞🏻

36575. ValaMalDoran (válaszként erre: 36574. - OlgaSi)
2022. dec. 3. 08:27
Köszi, valamennyire megnyugtató. Sajnos a barátnőm a fülembe tette a bogarat,mikor azt mondta, hogy a 2 sikeres beulteteskor ő érezte hogy sikerült... Azóta sem bírtam ettől szabadulni 😞
36574. OlgaSi (válaszként erre: 36573. - ValaMalDoran)
2022. dec. 3. 07:31

Nem tudom sikerül-e vele megnyugtatni, de én se éreztem semmi tünetet az utolsó, sikeres beültetésnél, kicsit már el is engedtem, hogy biztos ez se lesz jó. Az egyetlen "szokatlan" dolog a sikeresnél a kicsi vérzés volt ET+8-on, ilyen sosem volt korábban. Azzal biztattak, hogy biztos beágyazódási vérzés (bár én sokaltam, hogy hatching blastoval csak ekkor ágyazódna be, 2 héttel később volt komolyabb vérzésem, akkor látszott UH-on hematóma, szóval lehet az első vérzés is annak az elöjele volt).

A korábbi sikerteleneknél vegyes volt, hol voltak tünetek, hol semmi tünet, de azoknál a HCG mindig <2 eredményt mutatott, tünetek jelenlététől függetlenül.

Kitartás, biztasd a kis pőttyöcskét 🥰 Drukkolok neked nagyon 🍀🤞🙏😘

2022. dec. 3. 07:04
Lányok,nyugtassatok meg légyszi! Annyira szeretném hinni,hogy ez sikerült. De eddig minden olyan kb,mint az előző 3 alkalommal. Beultetestol kb a 4. napig az alhasi reszen húzás, nyomás, de most csak mikor felteszem a kupot,utána érzem,ahogy felszívódik a hormon és érzem a petefeszkeimet... Tiszta depi vagyok...
36572. Csipkerózsika2 (válaszként erre: 36564. - Szinike)
2022. dec. 3. 06:53

Nem, ha ilyen korai szakaszban kezd csökkeni a hcg, nem tud a progeszteeron se segíteni. Az embrió nem lehetett életképes az osztódása odabent nem jól sikerúlt sajnos, de ez nem rajtad múlt.

Nagyon sajnálom.

Nekem azt mondta az itthoni lombikos dokim, hogy tesztelt embrióval is 70% csak a sikerarány, és van egy olyan sötét folt, amikor már tényleg nem tudják megmondani miért nem sikerül.

Van még embriótok? Bocs, nem olvastam vissza.

36571. Mara77 (válaszként erre: 36466. - 6c214f6c9f)
2022. dec. 3. 06:46
Megvolt tegnap a vérvételed?
36570. marlaa (válaszként erre: 36564. - Szinike)
2022. dec. 2. 20:18
Ha nem PGS-sel tesztelt volt, akkor arra tippelnek, hogy nem volt eletkepes (ha minden egyeb stimmelt)
36569. Babszi76 (válaszként erre: 36564. - Szinike)
2022. dec. 2. 19:07
Totál ezen agyalok minden nap azóta is én is. Az itthoni lombikos orvosomnak feltettem ezt a kérdést mire azt válaszolta hogy nem ezen múlt hanem Isten nem nekünk szánta ezt a gyereket.🤔🤔 Hát eléggé meglepődtem. Azóta kicsit meginogott a bizalmam...
36568. Mara77 (válaszként erre: 36564. - Szinike)
2022. dec. 2. 19:06
Ilyenkor elég gyakori az önmarcangolás, de azért ne kínozd magad. Ha történetesen a progeszteron volt alacsony (bár ha nagyon leesett volna, akkor eséllyel barnázol vagy görcsölsz), akkor persze igen, kaphattál volna pluszt… de a sikertelenségnek ezer más oka is lehetett, aminek semmi köze a progeszteronhoz. Ha a HCG csökkenni kezd, akkor vége, azt nem lehet visszahozni.
36567. ValaMalDoran (válaszként erre: 36566. - Szinike)
2022. dec. 2. 18:15

Aranyos vagy!

Azt hiszem,et+11. napon muszáj lesz a vérvétel, mert addig tart a Prolutex. Ha aznap nem mutat terhességet a vérvizsgálat, kár a szurira költeni.

36566. Szinike (válaszként erre: 36565. - ValaMalDoran)
2022. dec. 2. 17:30

Te gyáva nyúl ?????

Nem hiszem……🙂🙂🙂

Én voltam gyáva nyúl mert nem mertem Predactort venni ☺️☺️☺️

36565. ValaMalDoran (válaszként erre: 36562. - Szinike)
2022. dec. 2. 16:52
Gyáva nyúl vagyok azt hiszem 😞
36564. Szinike
2022. dec. 2. 16:48

Lányok ami nagyon bánt , hogy ha pozitív teszt után kétnaponta nézettem volna hcg plussz progit, és kiderül hogy csökkennek az értékek, tudtak volna valamivel segíteni ??

Plussz progreszteronnal vagy bármi mással??

Vagy ha elindul a csökkenés felé már nincs mit tenni elmegy??

Nagyon bánt ….

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook