Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Lányok! Az lehetséges, hogy a progi szintje csökken, pedig elvileg elég kell hogy legyen?
Atalltam pénteken a 7-15-23 adagolasra, cyclo-prolu-cyclo bontásban. Reggel 6kor már éreztem ezt a húzó érzést.
Ártani nem árthat most már ha 15 órakor is tolok egy cyclogestet...
Én csak a beültetés napjától vagyok táppénzen.
Persze, sikerült benyalnom egy megfazast, kb az estrofem kezdésevel egyidőben. Úgy érzem ez kivedhetetlen volt.
Én is kisgyerekekkel dolgozom. Beülti előtti naptól Tp. ~n voltam. Rámköhög ~prüszköl~vírusok. A legjobb amikor belefejel nekifutásból a hasamba. Ezt nem kockáztattam. Ráadásul jócskán 40 felett vagyok. Nem sikerült de a következőnél is így teszek.
Volt valaki akinek a Norcolutott ól az 5. napon sem jött meg?
Szia! A 25-ös progeszteron tényleg kevés. Nekem itthon egy nőgyógyász azt mondta - nagyon ember, tényleg le a kalappal - hogy szerinte minden IVF-esnek alapból adni kellene napi 2-szer Cyclogestet és 1 Prolutexet. Azzal bajt nem lehet csinálni. Amikor meghallotta, hogy az elején én csak egy Cyclogestet kapok, azonnal szólt a kollégának, ha én nem kértem, akkor is emeljünk napi kettőre. Mivel kárt nem okoz, így szerintem a következőt talán így kellene csinálni.
Kitartás! Ha kérdésed van, írj!
Ha kiír az orvos , maradj otthon , ne kockáztass.
Te is egész nap állsz, hajolsz, ott a sok beteg gyerek, nem kell hogy benyelj valamit.
Te is lehetsz beteg , oldják meg.
Most Te -Ti vagytok az elsők , csak pihenj , sétálj , egyél jó sokat, az iskola megvár .
Ha lessz pozi hcg vérvétel, kiiratod magad további két hétre uh -ig.
Aztán veszélyeztetten otthon maradsz .
Szerintem mi akik 40 felett vagyunk alapból veszélyeztetett, csak az első uh -ig kell valahogy kijátszani.
Én nehéz fizikai munkát végzek, emeléssel egész nap, hajnal négyes keléssel…. eddig mindig itthon “feküdtem “ eredmény hirdetésig, mégsem sikerült ..
Most a beülti után öt napig voltam itthon szabin, aztán visszamentem , “derékfájással”,tényleg még arra is figyeltem hogy lépek, segítséget kértem emelésnél, nagyon vigyáztam magamra, így se volt jó .
Ha erős a bogyó megmarad , ha nem , akkor nem tudsz mit tenni…. Szerintem .
Van olyan koll.nőm aki pár hetes épp hogy kiderült , ugyanúgy emel, futkozik, nem kér segítséget, azt mondja annak idején nagyanyáink a földeken is dolgoztak…. hozzáteszem gond nélkül végigdolgozva!!!!a hét hónapot !!!!
Auban annyit kell…🥴🥴🥴 (ezt a durva fizikai munkát) sikeresen meglett a kislány .
No comment…..
Én meg még levegőt is alig mertem venni , mégis elment…
Bocs hogy kicsit belemerültem☺️☺️
Köszi az infót!
Alsó tagozatos tanító néni vagyok. Igen, fizikailag és mentálisan is megterhelő. Ha ott vagy, muszáj dolgozni.
Én is így gondoltam, csak jobb ha vki más is megerősíti. Barátnőm is veszélyeztetett, azt mondta neki a doki,ha úgy érzi sok a meló, menjen betegbe. Mindenféle betegség vagy tünet nélkül,a kora alapján lett veszélyeztetett.
Kitartás !!!!💪💪🙂🙂
Én is úgy tudom pozi teszt plussz két hét mert addig nem látnak semmit max foltot☺️☺️
Én Ausztriában dolgozom,az ottani háziorvosom azt mondta ő csak szívhangtól tud felvenni, addig v.hogy ki kell”bírni”…..de szerintem ha elmondod a nőgyógyásznak az előéleted, a korod, ő felvesz, de amíg uh -n nem lát “semmit”, addig nem tudja leírni a papirodra hogy terhes vagy. Az meg petezsák illetve szívhang kell legyen.
Szívhangig a háziorvos kiír valamivel, aztán a nőgyógyász , én így tudom, de ez csak az én elméletem….
Nehéz munkád van, megerőltető ??
Lányok! A veszélyeztetett terhesseget mikor adja meg a nőgyógyász?
Most amíg ki nem derül,hogy sikerült, betegallomanyban vagyok. Utána egyből kellene nőgyógyászhoz menni,hogy megadja? Vagy csak akkor tudja,mikor már szivhang is van?
Nagyon szép a hcg -d csak így tovább , drukkolok !!!!!🙏🙏🙏🍀🍀🍀
Mikor van uh szivhang🙂🙂?
Első lépés sikeres!
Csütörtökön (et+12) csináltam tesztet, a pozitív jel erősebb volt, mint a teszt rész. Tegnap (et+14) vérvétel, meglepő módon küldték este az eredményt: 3506
Valahol olvastam, hogy vannak emberek, akiknek akár 9000 környéke is lehet, szóval remélem nincs olyan,hogy túl sok.
Következő lépés a szívhang, de eddig természetes úton a 12. héten buktunk mindig, szóval addig nem leszek nyugodt.
A 25 az tényleg karcsú.
De hajrá,ne adjátok fel!
Megértem hogy nem akarsz tesztelni , ez a várakozási idő stresszes , de a remény miatt csodálatos , én nagyon rég nem voltam olyan boldog mint abban az egy másfél hétben !!🙂🙂🙂
Mostmár kicsit jobban vagyok , de ami magamnál sokkal jobban bánt az a férjem, nekem ez a legszörnyűbb hogy nem adhatom meg neki amit annyira szeretne. Dehát az idő meg Ti segítetek😍😍
Legközelebb kétnaponta fogok hcg -t nézetni az tuti, meg kérek én is prolutexet az ártani biztos nem árt.
Szerintem a progim is alacsony volt 25 a 15 .napon…
Tünci a történeted erőt ad sokunknak, lenyűgöző a kitartásotok, mit ki kell bírni míg a hetedik végül sikerült , le a kalappal!!
Köszi hogy leírtad , kicsit jobb lett a kedvem, legközelebb hátha nekünk is sikerül ☺️☺️