Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nekem azt mondták, hogy a gnrh injekció után alacsonynak kell lennie de amikor elkezdjuk potolni, a beultetes elott nem szabad alacsonynak lennie. A magyarországi beultetesek előtt mindig alacsony volt a progeszteron szintem, nem is sikerult soha :(
Ne értsetek felre nem akartam vitát indítani, csak soha nem hallottam a magzatkarosito hatasrol. Inkabb azt irjak mindenhol h a sikeres terhesseghez kell a magas progi szint. Ehhez kepest beparáztattak....
Akkor én már semmit sem értek! Inkább alacsonyan tartják az orvosok,mint hogy túl magas legyen. Persze egyéni,hogy kinek hogy hasznosul a szervezetében a progi, meg hogy melyik válik be. Mondjuk az a mennyiség,amit írtál,azért nem olyan vészes. Nekem 800mg progeszteron exeltis 26 nmol/l szintet tudott minimálisan. Az meg kevés,mert legalább 35-nek kell lennie. Cyclogesttel lett 37. Erre még kaptam napi 1 prolutexet. De a minimális ezzel is csak 58 kb.
Te tudod, mennyi volt?
Inkább az lehet a gond, ha túl magas, a szervezeted úgy veszi,hogy MÁR terhes vagy és így a beagyazodas nem fog sikerülni.
De akinek nagyobb a tapasztalata, mint nekem, az biztos tudja ezt cáfolni vagy megerősíteni.
Bizony ikrek, egy kislany és egy kisfiú ❤ a most visszakapott babóca is ugyanabból a stimulációból van :)
Huhh a beágyazódás nálam mindig oltári nagy para, állandóan a jeleket keresem magamon, ha nincsenek az a gond, ha vannak akkor az 🙊
Szeretnék kérdezni is. Szerintetek a progeszteront túl kehet adagolni? Illetve van magzatkárosító hatása?
Amikor az ikrekkel voltam várandós, nagyon sok progit szedtem (napi 1400mg - 400 + 400 mg Utrogestan plusz 3x200mg Progesteron exeltis) es soha egy orvostól sem hallottam ilyent. Most a FET előtt 5 napom volt feltornázni a 0,67 progeszteron szintemet, ezert megint ennyit alkalmaztam es hat magas lett a progeszteron szint a beultetes elott... a klinikan ram is ijesztettek, hogy lehet magzatkárosító hatása :(
De jó, ikreid vannak! Kisfiúk, kislányok? Most akit megkaptál, ő ugyanabból a stimuból származik? Én most csak 13.héten vagyok, de már most azon gondolkozom, hogy keltem majd életre a másik két ránk várakozó embriót :)
Ha hétfőn volt Fet, akkor az a bébi már beágyazódott. Nekünk azt mondták ,hogy a beágyazódász azonnal megkezdődik 5 napos embrionál, és 48 órán belül, de inkább hamarabb meg is történik. És tényleg így is volt, nekem már 4.nap du mutatta a teszt. De nem javaslom senkinek az ilyen korai tesztelést! 😁 Csak azért mondtam, hogy már ott van, befúrta magát,egy kis megfázás nem befolyasolja, arra vigyázz, hogy ne legyen belőle láz!
Drukkolok!
Sziasztok!
Klaudia vagyok, 37 éves. 4 éve volt egy sikeres donoros lombikom amiből iker gyermekeim születtek. Rátalálva erre a fórumra nagyon megörültem, itt végre mindenki nyíltan beszélhet :)
Hétfőn volt a FET, szeretnénk kistesót, most vagyok a 3.napon. Általanosságban elmondható h brutál parás vagyok 😅 képzeljétek el, gyerekektől tegnap elkaptam a náthát, hőemelkedésem.is volt :( most azon parázok, h ez ne befolyásolja negatívan a beültetést :( volt mar vki hasonló helyzerben pozitív eredménnyel?
Együtt érzek veled! Nekem szerencsére csak 2 napon volt hányinger. De az alhasi történések mindennaposak.
Drukkolok!🍀🤞
Nem gondoltam volna, de a hormon koktél összességében minden tünetet felerősített nálam a hagyományos próbálkozáshoz képest: a beültetés utáni görcsölgetéseket, gyomorégést, a puffadást, és ettől a héttől a nagyon durva, egész napos hányingert.
Szerencsére itthonról dolgozunk, legalább nekem nem kell a bejárós dolgokkal megküzdenem. Plusz a házidokim aranyos volt, elég volt felhívnom, felír Ludeát, reméljük az segít.
Et+9 van ma.
Dobálom befelé a magnéziumot meg a nospat, mint a cukorkát. De nem gorcsoles ez igazából.
Az uram persze rögtön megkérdezte,szabad e ezeket csak így beszedni😊
Ügyes vagy! Hanyadik napon vagy? Hidd el , amikor sikerül
nincs semmi különös, amit érezni lehet ilyenkor :)
Csutortokon volt a beultetes😍
Jajj nagyon drukkolok😊
Fel a fejjel, ha nem lenne benne lehetőség nem ültették volna be!!!
Plussz ott van még két tökéletes bogyóka 🙂🙂
Nekem 8 mm volt a mnyh. 14. napon, a beültikor is 8mm volt azt mondták tökéletes 🙂🙂
Drukkolok!!!💪💪💪
A hármas szerkezet meg lett.
Köszönöm a válaszod.